! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Krása, móda, kozmetika strana 34 z 38

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Na každý vek máme liek (-70%)


MUDr.Mária Petrášová, dermatovenerologička, majiteľka centra estetickej medicíny DermaPoint v Žiline s vyše 2000 klientmi, 15 rokov sa špičkovo venuje korektívnej dermatológii, absolvuje množstvo medzinárodných sympózií... Mgr.Ľubica Hybenová, absolventka Filozofickej fakulty UK v Bratislave, korektorka textov, autorka desiatok zbierok testov zo slovenského jazyka, autorka kníh Bylinky a liečiteľské rady od Julky...., Bylinky..od Julky pre deti... Niečo z obsahu: Klientela estetického centra, Dobré rady nad zlato, Starostlivosť o tvár a dekolt, formovanie postavy, celulitída, zdravý životný štýl... Príbehy klientov, ktoré napísal život Ako v zrelom veku neupadať na tele a na duchu Estetické zákroky Laserové zákroky Dermatochirurgické zákroky Programy krásy pre každú z nás..... Každý zákrok má stabilnú prehľadnú kompozíciu: čo treba vedieť pred zákrokom, priebeh zákroku, starostlivosť po zákroku...., je kompletnou "príručkou" vo svete krásy, ktorá nemá v médiách konkurenciu.
Vypredané
3,60 € 12,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyzeráš ako Francúzka (-70%)


V čom spočíva francúzsky šarm? Musíme sledovať módu, aby sme mali štýl? Sú malé čierne povinnou súčasťou šatníka? Ako povýšiť lacné kúsky na štýlové? Môže byť šik oblečenie z druhej ruky? Autentický, živý a oslobodzujúci sprievodca ponúka lekcie módy, vďaka ktorým každá žena nájde vlastný štýl, urobí si radosť a pritom nebude tuctová. Portréty štýlových a kreatívnych dám vám dodajú chuť pohrať sa s módou. V závere nájdete adresy obľúbených parížskych miest, butikov a reštaurácií, kam možno zájsť na zaujímavé nákupy.
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Odhaľte svoje farby (-70%)


Chcete vyzerať mladšia, štíhlejšia, krajšia a svieža? Nemusíte preto absolvovať drahé chirurgické zákroky či radikálne diéty. Často stačí objaviť ideálne farby, ktoré vám rozžiaria tvár, zvýraznia prednosti a potlačia nedostatky postavy a vytvoria dokonalú harmóniu s vašou osobnosťou. O tom, že farby dokážu priam zázraky, pokiaľ ich správne používate,vás presvedčí i táto kniha. Autorka sa venuje poradenstvu v oblasti farebnej typológie. Svojim klientkam pomáha objaviť ideálne farby oblečenia, doplnkov, vlasov i líčidiel, vďaka ktorým vyzerajú mladšie a krajšie.
Vypredané
11,94 € 39,80 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha So šarmom Parížanky (-70%)


Francúzska ikona elegancie v knihe radí, ako dosiahnuť štýl a krásu. Všetky tipy nazbierala počas niekoľkých desaťročí pôsobenia v módnom priemysle. Chcete sa obliekať ako Parížanka? Podľa tejto knihy si môžete zostaviť rovnaký šatník! Stačí na to len sedem cenovo dostupných základných prvkov, ktoré skombinujete s príťažlivými doplnkami. V knihe sa dozviete, v ktorých obchodoch Parížanky nakupujú oblečenie, kozmetiku a dekoratívne doplnky. Pozrite si adresy najobľúbenejších parížskych obchodov aj s telefónnymi číslami a internetovými adresami. Navštívite aj vybrané hotely, reštaurácie a ďalšie menej známe miesta v Paríži, ktoré jednoducho treba vidieť! Nechýba ani na mieru šitý sprievodca pre rodinnú zábavu. Na knihe spolupracovala Sophie Gachetová, módna novinárka časopisu Elle. Aj vďaka nej tu máte módny Paríž ako na dlani…
Vypredané
5,97 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Ako ostať mladá (-70%)


Prečo majú mnohí pocit, že naším osudom je celulitída, veľké brucho a obezita? Prečo pri starnutí tolerujeme ochabnutú pokožku, úbytok energie a znížené libido a považujeme ich za nevyhnutné? Ľudské telo je úžasné, no nedostávame ho s doživotnou zárukou. Sara Gottfriedová, lekárka a expertka na zdravie, vytvorila revolučný sedemtýždňový program, vďaka ktorému môžeme svoj život uspôsobiť tak, aby sme nielen vyzerali mladšie, ale aj sa aj mlado cítili a dlhšie žili. „Sme produkt svojho genetického dedičstva alebo životosprávy? Dr. Sara Gottfriedová odhaľuje, že to, ako starneme, či sme zdraví, alebo chorí, najviac ovplyvňuje naša životospráva, a nie naše gény.“ DAVID PERLMUTTER,M. D., autor bestsellerov New York Times „Prelomová kniha o DNA, epigenetike a starnutí. Nečakajte na desivú diagnózu – ihneď začnite s omladzovacím programom!“ MARK HYMAN, M.D., autor bestsellerov New York Times a riaditeľ kliniky funkčnej medicíny v Clevelande „Skvelé. Pripravte sa na úplnú zmenu pohľadu na starnutie. Dr. Sara Gottfriedová nám predkladá najnovšie vedecké objavy a ukazuje, ako si omladiť telo a zachovať zdravie. Úžasné, impozantné dielo.“ JJ VIRGIN, autorka bestselleru New York Times The Virgin Diet
Vypredané
4,47 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mám 60 rokov, no a? (-70%)


Dostáva sa Vám do rúk kniha roka, ktorá môže od základov zmeniť celý Váš život. Odhalí tajomstvá, desaťročiami overené skúsenosti ako oklamať starobu a objaviť vlastný elixír mladosti a šťastia! I. diel obsahuje vyše 520 rád, skúseností a tipov, týkajúcich sa stravy a starostlivosti o vlastné telo. Taktiež obsahuje veľa autentických aj umeleckých fotografií, originálnych výrokov a zaujímavých ľudských príbehov. Nájdete tu odporúčania a postupy zložené z menších každodenných úkonov, bežných procedúr a cvikov, ktoré každé o sebe vyžaduje minimum námahy. Ak ich však používate systematicky a dlhodobo, prinesú vám prevratné výsledky. Nemusíte sa už viac vyhovárať na genetiku, na nevhodné predispozície, či na obmedzený rozpočet. Kniha je určená ženám aj mužom všetkých generácií či starým, ktorí sa môžu inšpirovať, ako vyzerať stále príťažlivo a dbať o svoje zdravie v pokročilom veku či mladým, ktorí majú celý život pred sebou a môžu začať s dobrými návykmi ešte včas. Tvár autorky neprešla žiadnymi chirurgickými zákrokmi. Svoj vzhľad, postavu, zdravie a pozitívne myslenie si udržuje aj po 60-tke nie vďaka genetike, ani použitím modernej estetickej medicíny.
Vypredané
2,67 € 8,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha štýlu z Paríža (-70%)


V nadväznosti na bestseller So šarmom Parížanky ponúka Ines de la Fressange komplexný návod ako si osvojiť parížsky štýl. Autorkin osobitý štýl je za každých okolností šik a súčasne uvoľnený. Aj keď námornícke pásikavé tričko s úzkymi nohavicami sú známym znakom francúzskeho štýlu, zvládnuť parížsku nedbalú eleganciu a pôvab nie je až také jednoduché. Svetová módna ikona radí ako sa obliekať s parížskym šarmom počas celého roku. Prvým tajomstvom jej štýlu je budovanie základov šatníku: " malé čierne, ktoré využijete na každú príležitosť " nadčasové motorkárske čižmy, ktoré môžete nosiť po celý život " perfektné džínsy Tieto kúsky treba kombinovať so sezónnymi kúskami oblečenia v aktuálnych farbách a doplniť správnym odtieňom rúžu. Ines vám vysvetlí, čo potrebujete pre jednotlivé ročné obdobia a ako sa s pomocou detailov francúzskeho štýlu môžete stať skutočnou Parížnakou.
Vypredané
5,37 € 17,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Mejkap za 10 minút (-70%)


Vhodný mejkap zvýrazní vašu osobnosť, vyzdvihne jej pozitívne stránky a dotvorí celkový štýl. Boris Entrup pretvára extravagantné trendy z medzinárodných módnych prehliadkových mól na každodenný štýl líčenia vhodný pre všetky typy a na akékoľvek príležitosti. V knihe nájdete 50 rozličných štýlov líčenia a vďaka jednoduchým návodom si ich ľahko osvojíte. Na každý z nich stačí iba 10 minút. Využijete pri tom podrobné informácie o základných technikách, kozmetických prípravkoch a pomôckach. Renomovaný odborník Boris Entrup vám poradí, ako sa predstavíte v tom najkrajšom svetle.
Vypredané
3,27 € 10,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Doma s Madam Chic (-70%)


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje ochranné krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Po rokoch zoči-voči všedným povinnostiam Jeniffer spomínala na domov madam Chic – raňajkový stôl nádherne prestretý už predchádzajúci večer, hudba znejúca v pozadí, pokojná atmosféra koktailovej hodinky s madam a monsieur Chic. Zatúžila po takomto živote. Rozhodla sa zistiť, čo by sa stalo, keby sa namiesto netrpezlivého a chaotického vykonávania domácich prác pokúsila žiť ako madam Chic. Kniha Doma s madam Chic prináša návod, ako viesť doma šťastný, moderný a zmysluplný život bez ohľadu na náročnosť vášho denného programu či rozpočet. Jennifer vám poradí, ako zaviesť rutinu, ktorá vám pomôže žiť bez neporiadku, ako vyvolať dobrú náladu, vybudovať si funkčný šik šatník, v ktorom je len desať kúskov oblečenia, pomôže vám premeniť svoje pracovisko na pokojnú oázu a byť kedykoľvek pripravená aj na nečakanú návštevu. Stačí, ak sa budete riadiť jej jednoduchými radami – priamo z Paríža a od madam Chic!
Vypredané
3,87 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Imidž úspešného muža (-70%)


Mnohí muži sú vo svete módy a štýlu relatívni nováčikovia. Snaha vyznať sa v neznámych oblastiach týkajúcich sa farebného ladenia, látok a dobrej starostlivosti o výzor právom vyvoláva množstvo otázok - začínajúc tým, ako sa viaže motýlik, až po osobné rozhodnutia typu, ako sa obliecť na výlet do prírody či ako si vybrať správny kufrík. Táto kniha vám poradí, ako sa obliekať originálnejšie, ako si zachovať svoj štýl aj pri cestovaní, ako si zvoliť vhodné doplnky, ako sa starať o pokožku a nechty a aké kozmetické prípravky používať, ako si vybudovať klasický, nadčasový a praktický šatník.
Vypredané
3,17 € 10,56 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Pletieme vrkoče (-70%)


Holandské a francúzske vrkoče, slávnostné účesy či vrkoče so stužkou… Originálne a nápadité účesy teraz letia nielen u detí, ale aj u dospelých! Naučte sa zapletať štýlové vrkoče a očarte, nech už sa chystáte kamkoľvek. Táto kniha obsahuje tridsať vizuálnych návodov, pomocou ktorých zvládnete vytvoriť krásne účesy buď na bežný deň, alebo na špeciálnu príležitosť. Neskúseným zapletačom ponúka knižka aj jednoduchšie varianty. Mnohé vrkoče sa dokonca podaria aj na krátkych vlasoch. Matti Airola je otec dvoch dievčat a zapletač-samouk. Vytvoril obľúbený blog Isin ja tyttöjen hiushommat (S ockom a dcérami o vlasoch) a nájdete ho aj na Instagrame ako @isijatytot. K zapletaniu vrkočov ho priviedla dcéra Maisa, ktorá sa ako päťročná každý deň pýtala, či by ju mohla prísť učesať ich rodinná známa. Vtedy sa Matti rozhodol, že sa to naučí aj sám – veď aké ťažké by to mohlo byť!
Vypredané
3,30 € 10,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Sticker Dolly Dressing - Sports Girls and Dancers (bind up) (-70%)


A fantastic sticker book displaying the energetic world of sports girls and dancers, packed with a variety of outfits from jodhpurs and leotards to tutus and ballroom dresses. With over 550 stickers to help the girls get ready for a huge variety of sporting events and dances, including figure skating, surfing, ice hockey, belly dancing, samba, flamenco and many more.
Vypredané
4,19 € 13,95 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Hubneme cvičením a správnou výživou (-70%)


Nejčastější příčinou nadváhy je nedostatek cvičení a nevhodná strava. Všem, kteří chtějí upravit svoji stávající hmotnost, přinášíme jedinečný návod, jak na to. Pro snížení hmotnosti a její následné dlouhodobé udržení na optimální úrovni však nestačí jen samotná racionální strava nebo zvýšená pohybová aktivita. Úspěch zaručí až kombinace vhodných stravovacích a pohybových návyků. V úvodu kniha nabízí teoretické informace o problematice snižování hmotnosti a o výživě, následují rady pro efektivní cvičení, včetně jeho popisu, a porovnání různých vytrvalostních pohybových aktivit.
Vypredané
1,46 € 4,85 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vaše znaménko krásy (-50%)


Jak se z obyčejné dívky stane burleskní tanečnice a poté módní ikona, která se objevila na tisících fotografií, v prestižních magazínech i na přehlídkách slavných návrhářů? Vlastně jednoduše: musíte brát krásu jako umělecký obor. Dita Von Teese už jako malá obdivovala filmové hvězdy starého Hollywoodu, které ji později inspirovaly k vytvoření vlastního jedinečného stylu. Ať už zrovna ve třpytivém prádélku předvádí divákům své slavné číslo v obří sklence na martini nebo okouzluje na galavečeru v originální hedvábné róbě, vypadá vždycky dokonale. A co je nejzajímavější? Za její krásou nestojí tým stylistů a vizážistů – o ty perfektní rudé rty, svůdné oční linky, dramatické oblouky obočí a lesklé lokny se Dita stará zásadně sama! V knize Vaše znaménko krásy vás Dita a její dobrá přítelkyně a spoluatorka Rose Apodaca provedou každým krokem Ditina režimu i rituálů krásy. Dozvíte se, jak se Dita stravuje, jak cvičí, aby si udržela štíhlou postavu, jak pečuje o svou pleť a vlasy a jak vytváří své dokonalé stylové líčení. V knize najdete rady od profesionálních vizážistů a kadeřníků, ale také od Ditina dermatologa nebo od její maminky. Můžete si pořídit přesně tu samou kosmetiku jako má Dita a následovat krok za krokem její obrazové návody, nebo se jen volně inspirovat desítkami nádherných a dráždivých fotografií, které doprovázejí text.
Vypredané
18,76 € 37,51 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A szépség természete (-50%)


Szabó Zsuzsanna első kötete a szépség megtartásának természetes, holisztikus módját mutatja be az olvasónak. A természetes szépségápolás hangsúlyt fektet arra, hogy az alkalmazott anyagok harmóniában legyenek, egymás hatását kölcsönösen erősítsék. Bőrtípus szerint különböző gyógynövényeket és házilag elkészíthető natúrkozmetikumokat használhatunk, de fontos szerepet játszanak a belső kozmetikumok, azaz a természetes táplálékkiegészítők is.
Vypredané
5,30 € 10,59 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lekcie madam Chic (-50%)


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Každá kapitola Lekcií madam Chic vám prezradí niečo z toho, čo sa Jennifer v Paríži naučila, i zopár tipov, ktoré môžete zahrnúť do svojho každodenného života bez ohľadu na to, kde bývate a aký máte rozpočet. V duchu typického francúzskeho prístupu uprednostňovania kvality nad kvantitou sa naučíte vychutnávať dobré jedlo, a pritom si neodopierať, rozumne a elegantne sa obliekať, a mať v šatníku len desať kúskov oblečenia, primerane sa upraviť, ale pôsobiť ako nenamaľovaná – jednoducho žiť ako Francúzka. Lekcie madam Chic sú užitočnou príručkou, ktorá zábavným a pôvabným spôsobom poslúži každému, kto chce svoj aktívny a moderný život osviežiť parížskou nonšalantnosťou.
Vypredané
6,45 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Doma s Madam Chic (-50%)


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje ochranné krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Po rokoch zoči-voči všedným povinnostiam Jeniffer spomínala na domov madam Chic – raňajkový stôl nádherne prestretý už predchádzajúci večer, hudba znejúca v pozadí, pokojná atmosféra koktailovej hodinky s madam a monsieur Chic. Zatúžila po takomto živote. Rozhodla sa zistiť, čo by sa stalo, keby sa namiesto netrpezlivého a chaotického vykonávania domácich prác pokúsila žiť ako madam Chic. Kniha Doma s madam Chic prináša návod, ako viesť doma šťastný, moderný a zmysluplný život bez ohľadu na náročnosť vášho denného programu či rozpočet. Jennifer vám poradí, ako zaviesť rutinu, ktorá vám pomôže žiť bez neporiadku, ako vyvolať dobrú náladu, vybudovať si funkčný šik šatník, v ktorom je len desať kúskov oblečenia, pomôže vám premeniť svoje pracovisko na pokojnú oázu a byť kedykoľvek pripravená aj na nečakanú návštevu. Stačí, ak sa budete riadiť jej jednoduchými radami – priamo z Paríža a od madam Chic!
Vypredané
6,45 € 12,90 €

dostupné aj ako:


V kategórii krása, móda, kozmetika nájdete širokú škálu kníh, ktoré sa zaoberajú témami týkajúcimi sa krásy, módy a kozmetiky. Tieto knihy vám ponúkajú možnosť preskúmať a objaviť rôzne trendy v oblasti krásy, módy, štýlu a kozmetiky.

V našej ponuke sú knihy zamerané na rôzne oblasti, vrátane štýlu obliekania, líčenia, starostlivosti o pleť, vlasy a telo, ako aj knihy o histórii módy, trendoch v dizajne a rady od odborníkov.

Nezáleží na tom, či máte záujem o líčenie, módu alebo kozmetiku, v tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám poskytnú užitočné informácie a nápady na to, ako zdôrazniť a vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom vzhľadu a štýlu.