! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Krása, móda, kozmetika strana 36 z 38

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Vše, co jste chtěli vědět o módě (-90%)


Taková kniha o stylu tu ještě nebyla! Ada Bartlová, zakladatelka blogu Módní peklo, se proslavila nejen nemilosrdnou kritikou oděvních nešvarů, ale také užitečnými radami a bystrými postřehy ze světa módy. Z posbíraných znalostí a zkušeností teď sestavila knihu pro ženy, které už mají plné zuby tisíckrát opakovaných řečí o francouzském šarmu a slim džínách jako základu šatníku. Kniha obsahuje nejen tipy, jak oblékat různé typy postavy a jak najít „své“ barvy, ale také kapitolu o materiálech, o tom, jak poznat kvalitní oblečení a o zákulisí módního průmyslu. Proč je tak těžké sehnat kvalitní bavlněné tričko? Jak výrobci levného oblečení šidí zákazníky? Na co byste měly v obchodech dávat pozor, abyste si odnesly dobře padnoucí šaty? Nezapomnělo se ani na pekelné módní chyby, samozřejmě včetně rad, jak se jim vyhnout. A pro ty, které hledají svůj styl, je určena ilustrovaná encyklopedie, která jich obsahuje přes tři desítky – od sportovní elegance po dramatický glamour, od minimalismu po bohémskou eklektiku. Kniha vychází z českých reálií, respektuje místní zvyklosti (občas, pravda, spíš jízlivě nerespektuje) a radí, jak na nákupy v českých obchodech, salonech a showroomech.
Vypredané
2,34 € 23,41 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kniha účesů roku 2000 (-90%)


Přes vročení 2000 je tato barevná výpravná publikace nadčasová. Je určena především ženám, které rády pečují o svůj zevnějšek.
Vypredané
1,64 € 16,40 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Všetko, čo ste vždy chceli vedieť o tom, ako byť a zostať top (-90%)


Svetoznáma topmodelka slovenského pôvodu Adriana Sklenaříková-Karembeu si vypracovala vlastnú metódu, ktorá jej pomáha žiť vyrovnane, šťastne a zdravo, zvládať stres a zostať štíhlou. Ako nadšená zástankyňa zdravej výživy už počas štúdia medicíny a neskôr vďaka literatúre a stretnutiam s odborníkmi získala poznatky, ktoré úspešne využíva v každodennom živote. O Adriane však len málokto vie, že je veľmi maškrtná, neodolá dobrému vínu, miluje sladkosti, nemá rada zákazy ani obmedzenia a nie vždy mala športového ducha. V tejto knihe prináša kľúč k pestrej a vyváženej strave, predstavuje cvičenie vhodné pre každého, prezrádza niečo o umení dobrého spánku aj dobrého zobúdzania a ponúka rozličné finty, ktorými potešíte svoje telo i dušu… Skrátka, bez akýchkoľvek módnych vplyvov a s chytľavou dávkou humoru sa s vami podelí o svoje sny, predstaví vám svoj pohľad na svet, v ktorom hľadá predovšetkým krásu, a porozpráva aj o tom, ako sa angažuje a pomáha druhým. Spoznáte ju takú, aká naozaj je, bez príkras a pretvárky. Zistíte, že aj topmodelky majú slabôstky a niekedy im chýba pevná vôľa. Určite vás zaujmú jej rady, z ktorých si každý vyberie niečo pre seba.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Princezna Kate a její styl (-90%)


Vévodkyně Kate se stala jednou z největších ikon módy. Průvodce jejím šatníkem, doplňky, účesy a make-upem ukazuje přirozený půvab a eleganci mladé ženy. Seznámíte se detailně se 40 outfity od sportovních oděvů po velké večerní, jak šel čas od studentských dob přes svatbu až po roli královské manželky. Kniha obsahuje praktické tipy pro každý rozpočet. Poradí, jak vybrat sako stejně dokonalé jako Kateino, nebo jak správně nosit tělové lodičky na podpatku. V knize najdete vše, co potřebujete, abyste držely krok s nejstylovější Britkou současnosti.
Vypredané
2,16 € 21,57 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Kozmetika zdravie krása (-90%)


Ako sa starať o kožu a vlasy? Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy. Môže kozmetika ochrániť zdravie? Ako sa chrániť pred UV žiarením? Ako je možné urýchliť prirodzené opálenie? Čo robiť proti alergii na slnko? Je boj s celulitídou a striami vopred prehraný? Aké sú prístrojové novinky na kozmetické ošetrenie tela? Ako sa líčiť podľa skúsenej kozmetičky? Ktoré vône sa dostali do „vonnej siene slávy?
Vypredané
0,71 € 7,09 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Půvab,krása,zdraví pro moderní ženu (-90%)


Kompletní profesionální průvodce péčí o vlasy účesy líčením péčí o pleť tělesnou kondicí posilováním těla stravováním zdravím a vitalitou.Více než 750 fotografií se srozumitelnými a názornými návody.
Vypredané
1,41 € 14,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Magický mesiac (-90%)


Cítim sa skvele - knižná séria pre modernú ženu. Aktuálne témy, rady, tipy a recepty pre krásu, dobrú kondíciu, peknú postavu a psychickú pohodu. Súčasné trendy a klasické postupy. Inšpirácie pre všetkých, cenovo dostupné. Vyskúšajte a zamyslite sa!
Vypredané
0,26 € 2,62 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Žena, šperk a barvy (-90%)


Vizážistka Jaroslava Trpková a šperkařka Dáša Nová provedou své čtenářky principy barevné typologie. Na příkladech žen všech věkových kategorií i barevných typů názorně předvedou, jaké líčení nejlépe zvýrazní jejich přirozenou krásu, jaký účes se k nim hodí, jaké zvolit vhodné oblečení a jakým šperkem podtrhnou celkový dojem. To vše jak pro denní, tak pro večerní příležitost. Každá žena se díky této knize může sama upravit tak, aby vypadala zajímavě, atraktivně a cítila se přitom sama sebou. Kniha volně navazuje na úspěšnou publikaci J.Trpkové Nebojte se být krásná. Základní principy líčení podle barevné typologie Příklady denní a večerní úpravy pro všechny věkové kategorie Tipy a triky pro mládí a krásu Principy výběru šperku
Vypredané
0,37 € 3,71 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak Francouzky hledají štěstí (-90%)


Francouzky vědí, jak se radovat ze života a slastně si vychutnat každý jeho okamžik. Když Jamie cestovala po Francii, zjistila, že Francouzky – ať lékařky, majitelky obchodů nebo ženy v domácnosti – se nezatěžují tím, zda jsou dost štíhlé, dost mladé a dost úspěšné. Stárnou s grácií a stále se o sebe starají. Vědí, jak udržovat život v rovnováze. Autorka vám s moudrostí i humorem poradí, jak se stát menšími konzumenty a více si užívat, jak za pár drobných vypadat jako za milion euro, jak flirtovat po francouzsku a znovu objevit ženskou záhadnost.
Vypredané
1,11 € 11,11 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Učeš sa sama: Vrkoče, drdoly, chvosty - 82 účesov (-90%)


Štýlovo upravené vlasy hľadáme na módnych prehliadkach, módnych blogoch či na uliciach. Táto kniha prináša 82 klasických i moderných účesov aj s podrobným postupom, ako ich vyčarovať. Obľúbite si svoje rozličné podoby, či už na párty, do zamestnania, k vode, alebo na spoločenský večer. Jednoduché ilustrácie vám poskytnú zrozumiteľný návod na vytvorenie účesu, módne fotografie vás inšpirujú, ako účes finálne upraviť. Vďaka radám zameraným na jednotlivé typy a dĺžky vlasov, tipom na kozmetické produkty a zábavným variáciám bude táto kniha vaším tajomstvom majstrovsky upravených vlasov.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Móda (-90%)


Oblečením, ktoré nosíme, vyjadrujeme, kým sme. MÓDA zasa predstavuje obrazové dejiny všetkého, čo si ľudia obliekali. Od extravagancie starovekého Egypta cez ozdobnosť baroka a rokoka k legendárnym módnym domom, ako sú Chanel a Dior, až po najnovšie značky – to všetko zachytáva táto fascinujúca zbierka odevov a štýlov, ktorá jasne ukazuje, ako móda odráža miesto svojho vzniku a danú dobu.
Vypredané
4,99 € 49,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Móda na Slovensku (-90%)


Publikácia poskytuje prvý ucelený prehľad vývoja odievania od praveku po súčasnosť na území Slovenska. Ponúka stručnú charakteristiku jednotlivých historických udalostí a spoločenských pomerov, ktoré vplývali na vývoj odievania u nás vrátane vplyvov národov a národností, ktoré žili nielen na našom území, ale aj v jeho bližšom či vzdialenejšom okolí. Predstavuje odevy prvých obyvateľov, začiatky textilného odievania, módu bojovníkov, kniežat i dám, odevy šľachty i služobníctva, módu cisárskeho dvora, vplyvy germánske, španielske, talianske či francúzske, nádheru belle epoque u nás až po odievanie súčasníkov. Nechýbajú zmienky o rozmachu textilného a odevného priemyslu, o módnych salónoch, ľudovom umeleckom priemysle v bývalom Československu aj v súčasnom Slovensku. Módnu žurnalistiku, kresby, návrhárstvo až po módne salóny a autorskú módu približujú okrem textu bohaté obrazové ukážky či medailóny dávnych i súčasných módnych tvorcov, návrhárov, salónov aj štúdií. Jednotlivé vývojové etapy módy ilustruje takmer 800 dobových fotografií, kresieb, strihov, módnych návrhov. Predstavu o reklame a módnych časopisoch priblížia reprodukcie obálok dobových časopisov, reklám a slovník odborných výrazov zasa umožní bližšie sa zoznámiť s terminológiou tvorcov odievania.
Vypredané
3,49 € 34,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Navždy šik (-90%)


Šlabikár krásy, kniha o tom, ako starnúť po francúzsky graciózne a štýlovo. Aj Francúzky, ktoré už prekročili štyridsiatku, sú očarujúce a šarmantné. Záleží im na rozvoji intelektu, na tom, aby vedeli na úrovni konverzovať, ale rovnako je pre ne dôležité, aby boli šik. Vyzerajú mladšie, ako v skutočnosti sú, a celý život si zachovávajú štýl. Narodeniny chápu ako oslavu svojho pohodového života a zároveň ako dobrý dôvod vyraziť na nákupy a potom sa perfektne nahodiť na oslavu ďalšieho výročia. Tish Jettová je americká novinárka a módna editorka. Dlhé roky žije vo Francúzsku a tamojšie ženy ju očarili. Pozoruje Francúzky, ktoré už prekročili štyridsiatku, aby odhalila ich tajomstvá a mohla sa o ne s čitateľkami podeliť. V jednotlivých kapitolách knihy prezrádza triky a tajomstvá, vďaka ktorým sa žena istého veku (bez ohľadu na to, kde žije) bude cítiť mlado, vyzerať dobre a bude intelektuálne na úrovni rovnako ako Francúzky. V knihe skúma, ako sa šatník Francúzok, ich stravovanie, skrášľovacie procedúry, starostlivosť o vlasy, pleť a pokožku postupom času menia, pričom podstata zostáva rovnaká. Autorka ukazuje, ako Francúzky v istom veku zdôrazňujú svoje silné stránky a zriedka (alebo skôr nikdy) nehovoria o obavách, omyloch, chybách a nedostatkoch. Pretože vo Francúzsku nemá krása, štýl, inteligencia a šarm dátum exspirácie!
Vypredané
1,19 € 11,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Doma s Madam Chic (-90%)


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje ochranné krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Po rokoch zoči-voči všedným povinnostiam Jeniffer spomínala na domov madam Chic – raňajkový stôl nádherne prestretý už predchádzajúci večer, hudba znejúca v pozadí, pokojná atmosféra koktailovej hodinky s madam a monsieur Chic. Zatúžila po takomto živote. Rozhodla sa zistiť, čo by sa stalo, keby sa namiesto netrpezlivého a chaotického vykonávania domácich prác pokúsila žiť ako madam Chic. Kniha Doma s madam Chic prináša návod, ako viesť doma šťastný, moderný a zmysluplný život bez ohľadu na náročnosť vášho denného programu či rozpočet. Jennifer vám poradí, ako zaviesť rutinu, ktorá vám pomôže žiť bez neporiadku, ako vyvolať dobrú náladu, vybudovať si funkčný šik šatník, v ktorom je len desať kúskov oblečenia, pomôže vám premeniť svoje pracovisko na pokojnú oázu a byť kedykoľvek pripravená aj na nečakanú návštevu. Stačí, ak sa budete riadiť jej jednoduchými radami – priamo z Paríža a od madam Chic!
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Očarujúca za 21 dní (-90%)


Ako získať pôvab a sebavedomie. Táto kniha vám zmení život za 21 dní! Po dvadsiatich rokoch strávených v popredných parížskych modelingových agentúrach, obklopená tými najkrajšími ženami, som si uvedomila, že máme spoločné túžby: cítiť sa sebaisto, krásne a atraktívne.A pretože na vytvorenie návyku stačí dvadsaťjeden dní, vyzývam vás: staňte sa za tri týždne tou osobou, o ktorej ste snívali!Pomocou jednoduchých denných aktivít a vďaka radám módnych a stylingových odborníčok sa vám podarí zvýrazniť svoje najlepšie vlastnosti a vyzdvihnúť to, vďaka čomu ste naozaj jedinečná.Od znalkýň z brandže – vrátane modeliek Karolíny Kurkovej, Soo Joo Parkovej, Darie Strokousovej, Noémie Lenoirovej a Aymeline Valadovej, návrhárky Margherity Missoniovej či redaktorky magazína Elle Sylvie Jorifovej – sa z prvej ruky dozviete, ako si vybrať oblečenie, zvládnuť mejkap a účes za desať minút, zvoliť doplnky, spraviť si dokonalú svojku a ešte oveľa viac.Chcete prijať túto výzvu a stať sa očarujúca?– Christel VatassováStaňte sa členkou hnutia #beautychallenge21 na sociálnych sieťach a podeľte sa o svoje úspechy pri každom z 21 krokov pomocou hashtagu #getgorgeous!
Vypredané
1,99 € 19,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Vyzeráš ako Francúzka (-90%)


V čom spočíva francúzsky šarm? Musíme sledovať módu, aby sme mali štýl? Sú malé čierne povinnou súčasťou šatníka? Ako povýšiť lacné kúsky na štýlové? Môže byť šik oblečenie z druhej ruky? Autentický, živý a oslobodzujúci sprievodca ponúka lekcie módy, vďaka ktorým každá žena nájde vlastný štýl, urobí si radosť a pritom nebude tuctová. Portréty štýlových a kreatívnych dám vám dodajú chuť pohrať sa s módou. V závere nájdete adresy obľúbených parížskych miest, butikov a reštaurácií, kam možno zájsť na zaujímavé nákupy.
Vypredané
1,49 € 14,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Lekcie madam Chic (-90%)


Jennifer Scottová ako študentka na zahraničnom výmennom pobyte v Paríži bývala u rodiny, ktorá ju inšpirovala a zásadne ovplyvnila jej životný štýl. Pani domu madam Chic si vzala bezstarostnú dospievajúcu dievčinu z Kalifornie pod svoje krídla a umožnila jej spoznať, ako Francúzi povyšujú bežné maličkosti života na umenie žiť. Každá kapitola Lekcií madam Chic vám prezradí niečo z toho, čo sa Jennifer v Paríži naučila, i zopár tipov, ktoré môžete zahrnúť do svojho každodenného života bez ohľadu na to, kde bývate a aký máte rozpočet. V duchu typického francúzskeho prístupu uprednostňovania kvality nad kvantitou sa naučíte vychutnávať dobré jedlo, a pritom si neodopierať, rozumne a elegantne sa obliekať, a mať v šatníku len desať kúskov oblečenia, primerane sa upraviť, ale pôsobiť ako nenamaľovaná – jednoducho žiť ako Francúzka. Lekcie madam Chic sú užitočnou príručkou, ktorá zábavným a pôvabným spôsobom poslúži každému, kto chce svoj aktívny a moderný život osviežiť parížskou nonšalantnosťou.
Vypredané
1,29 € 12,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Móda pod olympijskými kruhy - Nástupové oblečení od Athén až po Rio (-90%)


Móda a sport jsou spolu historicky provázány, prvotní potřeba vhodného oděvu pro sportovní aktivity se neobešla bez přizpůsobení se dobovým módním trendům. Stále větší obliba sportu přinesla sportovcům také nutnost účastnit se společenských akcí pořádaných na počest různých utkání a závodů a zde bylo potřeba sáhnout pro oděv vyhovující požadavkům společenské etikety. Olympijské hry se od setkání několika stovek nadšenců rozrostly v masový podnik, kde je třeba reprezentovat, účastnit se mnoha společenských událostí, které se v průběhu her konají. Při mnohých příležitostech dnes již slavnostní oblečení připomíná spíše to sportovní, kolekce jsou navrhovány tak, aby byly pro sportovce příjemné a zároveň v nich bylo možné absolvovat i některé slavnostní akce. Ale jak to bylo v průběhu doby? S podobou nástupového oděvu pro olympijské hry v běhu uplynulých let vás seznámí tato kniha, plná unikátních fotografi í a neznámých faktů. Hlavní důraz autorky kladou na oblečení československých a českých sportovců, nechybějí ale ani zajímavé zahraniční kolekce.
Vypredané
1,40 € 13,99 €

dostupné aj ako:


V kategórii krása, móda, kozmetika nájdete širokú škálu kníh, ktoré sa zaoberajú témami týkajúcimi sa krásy, módy a kozmetiky. Tieto knihy vám ponúkajú možnosť preskúmať a objaviť rôzne trendy v oblasti krásy, módy, štýlu a kozmetiky.

V našej ponuke sú knihy zamerané na rôzne oblasti, vrátane štýlu obliekania, líčenia, starostlivosti o pleť, vlasy a telo, ako aj knihy o histórii módy, trendoch v dizajne a rady od odborníkov.

Nezáleží na tom, či máte záujem o líčenie, módu alebo kozmetiku, v tejto kategórii nájdete knihy, ktoré vám poskytnú užitočné informácie a nápady na to, ako zdôrazniť a vyjadriť svoju osobnosť prostredníctvom vzhľadu a štýlu.