! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl - ostatné strana 153 z 156

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Cesty ku zdraviu


Cieľom tejto publikácie je nie len informovať, ale podnietiť k zamysleniu a motivovať k uskutočneniu takých krokov, ktoré by boli prospešné pre naše zdravie.
U dodávateľa
4,28 € 4,50 €

Mužská menopauza


Muži vedia velmi málo o svojom tele a ešte menej o procese starnutia. Mužská menopauza prináša cenné informácie, ktoré môžu pomôcť mužovi a jeho partnerke žiť hodnotnejším životom. Nenahraditel ná príručka pre mužov, aby vedeli zvládnuť krízu stredného veku.
Vypredané
2,18 € 2,29 €

Jobban élni


Ismerd meg a tudást, amely annak idején megmentette Og Mandino életét és amelynek segítségével te is megvalósíthatod mindazt, amiről valaha álmodtál! Og Mandino ma már világszerte a motivációs irodalom klasszikusának számít. Pedig harmincöt évesen még rongyos csavargóként utolsó dollárjait számolgatta egy fegyverbolt kirakata előtt, mert véget akart vetni életének. Ebben a könyvben életében először osztja meg a nagyközönséggel felemelkedésének igaz történetét. A lecsúszott alkoholistából lett sikeres üzletemberét, aki mindössze tíz év alatt járta be ezt a hihetetlen utat. A szerző sikerét tizenhét szabálynak tulajdonítja, melyeket felemelkedése során mindvégig követett. Egyszerű, bárki által könnyen alkalmazható szabályai hathatós segítséget nyújtanak mindazoknak, akik a fejlődés és az önmegvalósítás lehetőségeit kutatják. Ha eleged volt abból, hogy örök vesztesnek érezd magad, belefáradtál a fájdalomba, a nyomorba, a szégyenbe vagy az önsajnálatba, itt az ideje, hogy te is próbára tedd Og Mandino elveit!
Vypredané
6,03 € 6,35 €

V kategórii zdravie, životný štýl nájdete širokú paletu kníh, ktoré sa zaoberajú rôznymi aspektmi zdravia, wellnessu a zlepšovania životného štýlu. Tieto knihy ponúkajú cenné informácie, prístupy a rady, ktoré vám pomôžu dosiahnuť fyzickú a duševnú pohodu.

V našej knižnej ponuke nájdete diela, ktoré sa zameriavajú na rôzne témy, ako je stravovanie, cvičenie, duševné zdravie, sebapoznanie, liečebné metódy a mnoho ďalších oblastí súvisiacich so zdravím a životným štýlom. Tieto knihy vám poskytnú informácie o vplyve životného štýlu na vaše zdravie a praktické návody na to, ako dosiahnuť vyvážený a zdravý spôsob života.