Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Osobný odber už na 524 miestach na Slovensku
James L. Gibb: HIT - Kompletný sprievodca histamínovou intoleranciou

Počet strán: 304

Väzba: mäkká, brožovaná

EAN: 9788056606223

Jazyk: slovenský

Dátum vydania: 14. septembra 2018

Vydavateľstvo:  Lindeni

Orig. vydavateľstvo: 

Hmotnosť: 0,6 kg

HIT - Kompletný sprievodca histamínovou intoleranciou



Dostupnosť:
Posielame do 4 dní
Cena v e-shope: 16,14 
Bežná cena: 16,99 €
Zľava 5%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

Pri nákupe nad 15 € máte osobný odber zadarmo.

Histamínová intolerancia (HIT) patrí v súčasnosti medzi rozšírené ochorenia. Postihuje mnohých z nás, aj keď o jej existencii často netušíme. Jej príznakmi môžeme trpieť dlhodobo a sú také rôznorodé, že si ich zvyčajne nedokážeme dať do súvisu so stravou, ktorú naše telo nevie správne spracovať. Dôvodom je neznášanlivosť histamínu – látky, ktorá sa vyskytuje v mnohých potravinách. Na hladinu histamínu v krvi okrem stravy vplývajú aj gény, okolité prostredie a stres. Ak prekročí únosnú hranicu, vzniká zápalová reakcia a telo reaguje symptómami, ktoré nám strpčujú život. Dobrá správa je, že ak o HIT získame informácie a pochopíme mechanizmus tohto ochorenia, môžeme ju dostať pod kontrolu. Najlepšie dlhodobou, spočiatku striktnou diétou, pri ktorej vylúčime potraviny s vysokým obsahom histamínu. Táto kniha vás bude sprevádzať na ceste k uzdraveniu. Je kompletnou príručkou o HIT; informuje o príčinách vzniku ochorenia, symptómoch a možnostiach liečby. Navyše v nej nájdete zoznam nízkohistamínových potravín a viac ako 150 skvelých receptov od predjedál až po dezerty.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie
Barbora
Barbora
19. mája 2019

Veľmi prehľadná a dobre štrukturovaná kniha. Pomôže úplným začiatočníkom, ktorý túto diagnózu predtým vôbec nepoznali, ale aj ľuďom, ktorí túto diagnózu dobre poznajú. recepty sú veľmi zaujímavé a chutné.

Silvia Paulovová
Silvia Paulovová
2. októbra 2018
Dobré knihy