! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravoveda, ochorenia, choroby strana 25 z 25

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Lacná kniha Inkontencia moču (-90%)


Táto vedecká monografia o inkontinencii moču je určená pre urológov, gynekológov, geriatrov, neurológov, pediatrov, fyzioterapeutov a všeobecných lekárov.
Vypredané
1,40 € 14,00 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príručka pre alergikov (-90%)


Táto obsažná príručka poskytuje mnoho praktických tipov a odporúčaní, pomocou ktorých sa dajú úspešne a natrvalo vyliečiť jednotlivé druhy alergie a ochorenia s nimi spojené. Známy liečiteľ a špecialista na alergiu ponúka v tejto knihe vlastnú metódu vitamínovej detoxikácie. Je založená na kombinácii piatich prírodných vitamínov, ktoré zbavia telo všetkých chemických znečisťujúcich látok, chemických liekov a odpadových produktov látkovej výmeny. viaz., 176 s., 131x206
Vypredané
0,76 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha A co když umírám? (-90%)


Na světě je jedna otázka, která mnohým vrtá hlavou. V noci nám nedá spát a nutí nás objednat se po letech k lékaři. CO KDYŽ UMÍRÁM? Správně by ta otázka ale měla znít: „Co když to bude dříve, než jsme čekali?“ Pokud u vás nastaly nějaké příznaky, měli byste vyšilovat, nebo se uklidnit? Chováte se jako hypochondři, nebo je to naprosto na místě? V knize si představíme nejčastější symptomy a také to, jak v jejich případě postupovat – jestli zůstat v klidu doma, zavolat lékaři, nebo upalovat na pohotovost.
Vypredané
1,50 € 14,99 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Záda bez bolesti (-90%)


Záda bez bolesti Jednoduché cviky na posílení a udržení zdravých zad Nejnovější informace o šetrných léčebných metodách Cílené postupy zvládání bolestí zad
Vypredané
1,22 € 12,17 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Jak se zbavit zimních depresí (-90%)


Trápí vás každý podzim a zimu deprese, nadměrná únava, zvýšená spavost, zhoršená pracovní výkonnost, oslabená paměť a soustředění, nechuť ke společenským i intimním kontaktům, přehnaná chuť k jídlu (zejména na sladké a tučné pokrmy) či vysoká náchyln ost k infekcím? Přetrvávají tyto potíže pouze v chladných měsících roku a na jaře a v létě prakticky vymizí? Pak je možné, že trpíte sezonní afektivní poruchou (SAD), nebo její mírnější formou "winter blues". Kniha představuje jeden z nejobsáhlejších souborů informací o této nemoci, který v ČR dosud vyšel. Obsahuje poznatky získané z nejmodernějších vědeckých výzkumů i zkušeností významných lékařů podané čtivou a srozumitelnou formou. Dozvíte se v ní, proč SAD vzniká, koho nejvíc ohrožuje, jak s e projevuje, jak se léčí pomocí světelné terapie i dalších účinných metod a spoustu dalších užitečných tipů.
Vypredané
0,80 € 7,98 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Gerincbetegek kézikönyve - Fájó kérdések, segítő válaszok (-90%)


A könyv célja a gerinc megbetegedéseivel kapcsolatban felmerülő kérdések megválaszolása, a betegek ismeretanyagának bővítése, mely hozzájárulhat a teljes testi és lelki gyógyuláshoz. Bemutatásra kerülnek a gyakoribb gerincbetegségek okai, tünetei, diagnosztikai és kezelési lehetőségei. Hasznos tanácsok olvashatóak, hogy milyen jelekre érdemes odafigyelni a gerincfájdalmak jelentkezése esetén, valamint milyen teendők vannak, akár konzervatív (nem műtéti), akár műtéti kezelésre kerül sor.
Vypredané
0,71 € 7,07 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Celiakie - Úspěšná léčba nesnášenlivosti lepku (-90%)


Celiakie, chronické onemocnění tenkého střeva, se v posledních desetiletích dostává do hledáčku vědeckého zájmu. Díky tomu se objevuje řada informací o příčinách nemoci, různých procesech v samotném střevu a v dalších postižených orgánech, o příznacích nemoci a jejím průběhu. Přes to všechno se ukazuje, že stále ještě zůstává jedinou nadějnou a úspěšnou léčbou bezlepková dieta. Tento rádce by vám měl pomoci krok za krokem přizpůsobit váš život bezlepkovému stravování. To neznamená jen číst při nákupu pečlivě údaje o složení a umět odhalit skrytý lepek, abyste si nakonec dokázali vybrat ty správné výrobky. Přinášíme vám také recepty pro celodenní stravování, které vám dokáží, že bezlepkové jídlo může být velice chutné.
Vypredané
0,94 € 9,35 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Spolu proti rakovine


Nové spojenectvo prírodného liečiteľstva a onkológie Začala sa nová éra onkológie – integrovaná onkológia. Onkológia a prírodné liečiteľstvo spolupracujú, aby pacienti lepšie znášali liečbu choroby ohrozujúcej život a aby sa zlepšili ich vyhliadky na vyliečenie. Táto kniha vám prináša informácie: – o nových liečebných postupoch v onkológii Moderné diagnostické a terapeutické metódy umožňujú pre každého pacienta vypracovať liečebný program prispôsobený individuálnym potrebám. – o priaznivejších výsledkoch liečby Metódy prírodného liečiteľstva zmierňujú nežiaduce účinky chemoterapie a ožarovania. Vďaka nim sa znižuje počet pacientov, ktorí prerušili liečbu. – o ceste k samostatnosti Pacienti sú motivovaní aktívne podporovať liečebný proces. Povzbudzujú ich aj rozhovory s lekármi. Správny životný štýl prispôsobený zdravotnému stavu dlhodobo znižuje riziko recidívy. – o posilnení tela aj duše Mind-body medicína pomáha prekonať strach a stres. Meditácia a joga zvyšujú sebavedomie a posilňujú psychickú odolnosť.
Vypredané
0,70 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Devitalizace - oživená naděje


Kniha se pokouší vnést světlo do temnoty nevědomosti i do mlhy právních předpisů, souvisejících s naším zdravím. Ukazuje základní přehled metod léčby rakoviny západní i alternativní medicíny, jejich pozitivní i negativní účinky, důležitost cesty k uzdravování vlastními silami, ale také možnosti prevence, možnosti ne se uzdravovat, ale vůbec neonemocnět. Komentáře MUDr. Jaroslava Svobody navíc doplňují jednotlivá hesla podrobným výkladem procesů v těle na základě nejnovějších imunologických výzkumů.
Vypredané
0,45 € 9,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Chlamydie Skrytá hrozba v těle


Chlamydie, všudy přítomní skrytí parazité uvnitř lidských buněk existují ve dvou formách: skryté a aktivní. Chlamydie po vniknutí do těla hostitele trvale přežívají jako nitrobuněčný parazit v buňkách některých orgánů zvířat i lidí a vylučují do těla hostitele jed - endotoxin. Tím způsobují postiženým lidem širokou a pestrou škálu trvalých, nejčastěji subjektivních převážně bolestivých, ale i jinak nepříjemných a pro laiky a často i lékaře nevysvětlitelných zdravotních potíží.
Vypredané
0,45 € 9,05 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Príručka pre alergikov


Táto obsažná príručka poskytuje mnoho praktických tipov a odporúčaní, pomocou ktorých sa dajú úspešne a natrvalo vyliečiť jednotlivé druhy alergie a ochorenia s nimi spojené. Známy liečiteľ a špecialista na alergiu ponúka v tejto knihe vlastnú metódu vitamínovej detoxikácie. Je založená na kombinácii piatich prírodných vitamínov, ktoré zbavia telo všetkých chemických znečisťujúcich látok, chemických liekov a odpadových produktov látkovej výmeny. viaz., 176 s., 131x206
Vypredané
0,38 € 7,60 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha Anyát megoperálták


Gyermekien derűs az a hang, ahogyan Tóth Krisztina kislány hőse mesél. A daganat anya mellében, a műtét, a kemoterápia - magától értetődő módon részei a hétköznapoknak. Ez a képeskönyv példát mutat arra, hogyan beszélgethetünk kényes témákról a hasonló nehézségekkel küzdő családokban.
Vypredané
0,45 € 8,92 €

dostupné aj ako:

Lacná kniha 100 jednoduchých věcí, které můžete udělat proti Alzheimerově nemoci a úbytku paměti


Jean Carperová fundovaně a přehlednou formou nabízí současné informace týkající se výzkumu, léčení a prevence této nemoci, jež hrozí stát se morem jedenadvacátého století. Kniha 100 jednoduchých věcí, které můžete udělat proti Alzheimerově nemoci a úbytku paměti oslovuje o to víc, že je psána z pohledu nositele genu způsobujícího Alzheimerovu chorobu. Carperová nijak nezastírá skutečnost, že věda dosud nezná mechanismus, jenž Alzheimerovu chorobu spouští, a tudíž neexistuje ani spolehlivý návod, jak se tomuto extrémně limitujícímu a izolujícímu onemocnění vyhnout. Ví se však, že určité zvyklosti v životním stylu, jako je například stravování, tělesná aktivita či ochota učit se neustále novým věcem, mohou mít zásadní vliv na trénink mozku, takže není tolik náchylný k degeneraci. Autorka Jean Carperová zdůrazňuje, že nejsme nuceni trpně čekat na to, zda se nemoc u nás projeví: předkládá desítky možností, jakým způsobem udržet organismus a zejména mozek v činnosti až do pozdního věku nejen pomocí nejrůznějších potravinových doplňků ale také optimistickým přístupem k životu, udržováním bohatých mezilidských vztahů a osvojením si aktivního způsobu života.
Vypredané
0,50 € 9,99 €

dostupné aj ako:

Plán PCOS: Prevencia a liečba syndrómu polycystických vaječníkov


Syndróm polycystických vaječníkov, známy ako PCOS, poznajú predovšetkým ženy, ktoré sa neúspešne snažia otehotnieť. Aj keď pôvod tohto syndrómu nie je známy, vonkajšie prostredie, strava a kontrola hladiny inzulínu v krvi sú dôležité faktory, ktoré môžu dokázať zázraky. Zvráťte toto ochorenie pomocou pôstu, správnej diéty a odborných rád uznávaného lekára Jasona Funga. Spája sily s expertmi na výživu a ponúka všetky svoje poznatky z praxe i z najnovších vedeckých výskumov, aby pomohol ženám v boji s hormonálnou nerovnováhou. Kniha vysvetľuje, čo je PCOS, ako presne ovplyvňuje telo a prečo sú nízkosacharidová diéta a pôst pri tejto diagnóze také účinné. Ukáže vám, kde a ako začať, ak sa rozhodnete zmeniť životný štýl a vykročiť hormonálnej rovnováhe v ústrety. V knihe nájdete aj podrobný zoznam vhodných a nevhodných potravín a nápojov, 50 vynikajúcich receptov a stravovacie plány zostavené odborníkmi. Táto príručka vás prevedie všetkým, čo potrebujete na to, aby ste sa uzdravili a prekonali problémy s plodnosťou. Z anglického originálu The PCOS Plan vydaného vo vydavateľstve Greystone Books preložila Zuzana Budinská. Vyšlo vo vydavateľstve IKAR, a.s. – PRÍRODA v roku 2024.
Predpredaj
23,66 € 24,90 €

Bolesti chrbta


V knihe sú načrtnuté v skratke súčasné názory na etiopatogenézu vertebrogénnych ochorení, ich klinický obraz, diagnostiku, prevenciu a liečbu. Detailnejšie sú rozpracované spôsoby cvičenia. Kniha je určená lekárom, ktorí prichádzajú vo svojej prax i do styku s problematikou bolesti chrbtice, študentom lekárskych fakúlt, pacientom s bolesťami chrbtice a všetkým tým, ktorí sa venujú vertebrogénnym ochoreniam. Jozef Vojtaššák
Vypredané
3,23 € 3,40 €

Kategória literatúry zdravoveda, ochorenia, choroby sa zaoberá štúdiom a poznatkami o rôznych aspektoch zdravia, ochorení a chorôb. Tieto knihy sa venujú vedeckým a medicínskym poznatkom o príčinách, diagnostike, liečbe a prevencii rôznych chorôb.

Publikácie v tejto kategórii sa zameriavajú na rozličné oblasti zdravia, vrátane fyziologických funkcií organizmu, imunitného systému, genetiky, endokrinológie, kardiológie, onkológie, neurologie, infekčných ochorení a mnoho ďalších. 

Knižné tituly v tejto kategórii ponúkajú širokú škálu tém, od encyklopédií a všeobecných sprievodcov o chorobách po špecifické publikácie, ktoré sa zaoberajú konkrétnymi ochoreniami alebo zdravotnými problémami. Čitatelia sa tak dozvedia o príznakoch, diagnostike a liečbe rôznych chorôb, ako aj o metódach prevencie a starostlivosti o zdravie.

Takáto literatúra môže byť užitočná pre študentov medicíny, lekárov, zdravotníckych pracovníkov a tiež pre bežných ľudí, ktorí sa zaujímajú o svoje zdravie a chcú sa dozvedieť viac o konkrétnych ochoreniach.