! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 458 z 459

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Az én feng shui-kertem


Képzelje azt, hogy kertje egy ruhadarab. A kertnek a ruhadarabhoz hasonlóan "jól kell állnia" tulajdonosának. Nézzen egy kicsit más szemmel kertjére, erkélyére vagy teraszára. Minden a helyén van? Tükrözi-e a kert a személyiségét? A kötet segít elmélyedni a feng shui nyújtotta lehetőségekben. Ne gondoljon azonnal teljes átalakításra, éppen az óvatos, kisebb javítások a feng shui erősségei. Varázsolja kertjét oázissá, engedje szabadon szárnyalni képzeletét, váljon eggyé a természettel. Tanuljon mások tapasztalatából, olyan emberekéből, akik már rátaláltak a feng shuira, a harmónia és életöröm forrására.
Vypredané
17,91 € 18,85 €

Gyermekorvos nélkül


A könyv gyakorlati gyermekgyógyászati tanácsadó szülők és leendő szülők részére. A szerző több mint 30 éves gyermekorvosi tapasztalata alapján adja közre a szükséges információkat diagnosztikáról és kezelésről, amelyek segítségével a szülők maguk is egyértelműen meg tudják állapítani, mikor van szükség orvosi segítségre és mikor nincs. Dr. Mendelsohn ismert kritikusa az orvosi szakmának. Véleménye szerint egészségünket legjobban a minket kezelő orvosok veszélyeztetik, mivel a modern orvostudomány módszerei csak ritkán működnek, és gyakran sokkal veszélyesebbek, mint azok a betegségek, amelyeket állítólag diagnosztizáltak és kezelni akarnak.
Vypredané
9,34 € 9,83 €

Science of HIIT


Get the best results from your HIIT workouts by understanding the muscle action needed to perfect each exercise. Explore the physiology of more than 90 essential HIIT exercises, to master each movement with confidence and control. Recent scientific research shows that HIIT is the most efficient form of exercise for raising fitness levels, increasing cardio-respiratory health, and losing weight. Science of HIIT reveals the facts, with annotated artworks that show the mechanics, the angles, the key muscle and joint actions working below the surface of each exercise, safe alignment, and much more. Look no further to achieve technical excellence in your practice and develop your own programme of varied workouts, to optimize the benefits of HIIT to body and mind.
Vypredané
26,13 € 27,50 €

Mások férjével


Az irodalom, a film egyik örök témája a szerelmi háromszög. Kötetünkben jó néhány ilyen esettel ismertetnek meg szerzőink: Bácskai Júlia, Baktay Zelka, Baktay Miklós és Varró S. Gábor. Vizsgálják: hogyan jutnak egyedülálló nők vagy párkapcsolatban élő gondos háziasszonyok, anyukák olyan helyzetbe, hogy "elszeressék" más asszony férjét. Könyvünkben felvetődik a hogyan jutottunk idáig kérdése, és segítő kezet nyújtanak szerzőink azzal, hogy elemzik a konfliktusokat a sérült, bénító helyzetbe került szereplők számára.
Vypredané
3,64 € 3,83 €

Végső rendrakás svéd módra


Magnussonnak köszönhetően a Svédországban régóta élő hagyományból, amelyet magyarul végső takarításnak nevezhetünk, mostanra világszerte követendő trend lett. "A végső takarítás olyasmi, amit azért kell megcsinálnod, hogy ne a gyermekeidnek kelljen ezekkel a dolgokkal foglalkozniuk. Habár továbbra is úgy érzem, ez is jó ösztönző erő lehet, ez az éremnek csak az egyik oldala. A végső takarítást azonban a saját megelégedésedre is csinálod. Nincs is fontosabb annál, mint hogy valamiben örömed leljed, és közben az emlékeidet is feleleveníthesd. Csodás érzés végignézni az összegyűjtött holmijaidon, és felidézni, mit is érnek. Ha pedig valamiről nem jut eszedbe semmi, és fogalmad sincs, miért is őrizgetted - akkor könnyű lesz megválni tőle." Margareta Magnusson svéd festőművész és grafikus a stockholmi Anders Beckman Formatervező Főiskolán végezte tanulmányait. Műalkotásait Hongkongtól Szingapúrig számtalan helyen kiállították. Öt gyermeke van, jelenleg Stockholmban él. A Végső rendrakás svéd módra az első könyve.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.