! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 379 z 463

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Prírodné psychofarmaká


Psychické problémy najrôznejšieho druhu sa nemusia liečiť len chemickými liekmi. O tom, ako sa s nimi vyrovnať prírodnou a prirodzenou cestou sa dočítate v knihe Prírodné psycho farmaká. Nájdete v nej prehľad psychických problémov s príslušnými rastlinnými liečivami bez vedľajších účinkov. V knihe okrem katalógu liečivých rastlín nájdete aj podrobné informácie o Bachových kvetoch či návod ako absolvovať „Liečivé cesty“. Vďaka prírodným liečivám môžete obnoviť svoj pokoj a istotu, získať novú energiu do života; naučíte sa lepšie zvládať náročné životné obdobia; osvojíte si samoliečebné sily svojho vnútra; odhalíte svoje potreby a objavíte úžasný svet liečivých rastlín.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Slyšení nezletilého dítěte před opatrovnickým soudem


Publikace přináší nové a současně zklidňující poznatky na rozbouřeném moři opatrovnických emocí přináší. Je dílem dvou domácích odborníků a jednoho zahraničního, vskutku renomovaného. Zabývá se tím, co oznamuje v názvu, ale i příbuznými tématy, jako je střídavá výchova, přenocování malých dětí u druhých rodičů a problém odstěhování jednoho rodiče do vzdálenější lokality. Dr. Warshak nám svým elegantním způsobem tlumočí to, co bylo dokázáno sériemi vědeckých šetření a staví to do protikladu s tím, co nebylo a co tedy zůstává mýtem nebo subjektivním přesvědčením, které může být nakonec i škodlivé.
Vypredané
5,18 € 5,45 €

Superpotraviny – zdravie z prírody


Nezáleží na tom, akú stravu preferujete, či sa stravujete bez obmedzení, inklinujete k vegánstvu alebo vitariánstvu – superpotraviny sú tu pre všetkých. Obsahujú vysokú koncentráciu živín a prebíjajú lieky. Vďaka super potravinám si posilníte imunitu, získate energiu, vďaka ktorým ľahšie schudnete a spomalíte proces starnutia buniek. V knihe sa zoznámite s 25 superpotravinami, s ich účinkom, pôvodom a praktickým využitím v kuchyni, v podobe jednoduchých receptov. Siahnite po superpotravinách a zlepšite si zdravie prirodzenou cestou podľa potrieb vášho tela.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Liečba domácimi prostriedkami


Prírodné liečenie pre celú rodinu overené generáciami! Jednoduchá aplikácia - rýchla a lacná príprava doma: čaje, ocot a olej, potraviny, ktoré liečia, voda, soľ, zemina, íl a hlina, slnko, svetlo a teplo, masáže, uvoľňovacie cvičenia. Nájdete tu okolo 60 často sa vyskytujúcich zdravotných problémov rozdelených podľa častí tela.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Luna nám radí


Johanna Paunggerová a Thomas Poppe sa svojimi knihami snažia oživiť takmer zabudnuté poznatky o vplyvoch Mesiaca. Títo experti na poznatky o Mesiaci dostávajú každý deň od čitateľov veľa listov s mnohými otázkami. Odpovede na najčastejšie otázky z dô ležitých oblastí života sú zhrnuté v tejto knihe: Zdravie, prevencia a liečenie Starostlivosť o telo a kozmetika Domácnosť a každodenný život Záhrada, poľnohospodárstvo a lesníctvo Nájdeme tu aj návod, ako môžeme v súlade s Mesiacom život prežíva ť ľahšie, krajšie a naplno.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Liečivé polievky


Je to skutočne veľmi jednoduché – uvaríte veľký hrniec vývaru a vaše telo lyžicu za lyžicou prepne na detoxikáciu, spaľovanie tukov a novú energiu. S TOUTO KNIHOU MÔŽETE... •nastaviť črevné baktérie na zoštíhľovanie, kosti a kĺby na ozdravenie a aktivizovať imunitné bunky; •pomocou polievkového detoxikačného programu vhodného pre každý deň zbaviť telo jedov a cieľavedome ho posilniť; •objaviť chutné prídavky do vývarov, ktoré pôsobia ako prirodzené vzpruhy; •vyčariť lahodné recepty od vývaru z kostí, vegánskeho hubového vývaru až po vietnamskú polievku pho.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

TOPP Božské účesy


Spletené, zakroucené a sepnuté – tak se dnes vlasy nosí! Inspiraci na účesy najde v této knížce každá. Představíme vám 15 jedinečných účesů z dlouhých vlasů a ukážeme vám, jak je krok za krokem učesat. K tomu tu najdete také spoustu nepostradatelných rad, jak o vlasy pečovat, aby byly nádherně lesklé.
Vypredané
5,18 € 5,45 €

160 gramov sacharidov - Chutné jedlá bez výčitky


Cukrovka, inzulínová rezistencia či diéta značne obmedzujú stravovacie možnosti ľudí. Krisztina Vrábel sa to rozhodla zmeniť, keďže jej samotnej diagnostikovali inzulínovú rezistenciu. Vo svojej kuchárskej knihe vám predstaví možnosti, ako dodržať príjem predpísaných 160 g sacharidov denne tak, aby váš jedálny lístok bol pestrý a obsahoval chutné jedlá. Dennú dávku je potrebné rozdeliť na päť jedál, aby bol ľudský organizmus rovnomerne zásobovaný energiou a aby nekolísala hladina cukru v krvi. Ideálna je pre všetkých ľudí, ktorí sa chcú cítiť vo svojom tele dobre. Potrebná je pre ľudí, ktorí majú cukrovku alebo problémy s cukrom v krvi.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Raw pre začiatočníkov


Jednoduchý a zábavný úvod do problematiky raw jedla – trend surovej stravy je v tejto knihe vysvetlený na množstve receptov pre zdravie a pohodu. Raw strava je stará ako ľudstvo samotné. Táto kniha ukazuje, ako prepojiť kulinársku rozmanitosť a modernú tvorivosť s pozitívnym vplyvom so zdravými surovými potravinami. V raw potravinách sú zachované vitamíny, minerály a enzýmy. Vláknina v nich napomáha črevám a znižuje hladinu cholesterolu. Okrem toho sú prirodzene nízkokalorické, takže sa ich pomocou môžete dopracovať k ideálnej hmotnosti. Autorka predstavuje nový štýl vášho stravovania na základ raw stravy, ktorý môžete aplikovať každý deň. Vďaka receptom na sladké i slané jedlá si uvedomíte, aké využitie a najmä aké výhody raw strava má.
Vypredané
10,36 € 10,90 €
  • 5 /5

Acidobázická rovnováha


Acidobázická nerovnováha spoločne s nezdravým stravovaním sa, stresom a nedostatkom pohybu stojí za väčšinou našich každodenných ťažkostí. A nielen to, vedie dokonca k chorobám ako je dna, alergia a reuma. Práve preto je obnovenie acidobázickej rovnováhy – najmä pomocou vyváženej stravy – jedným z kľúčov k zmierneniu bolestí, k vyliečeniu, teda – ku zdraviu. Vďaka tejto knihe sa zbavíte chronickej úvahy, budete vitálnejší, získate lepší spánok, vybudujete si obranyschopnosť a nielen to. Keď sa naučíte dbať na správny pomer kyselín a zásad vo svojom organizme, získate kľúč k zdraviu. A preto v tejto knihe nájdete všetko, čo treba vedieť o príčinách a symptómoch narušenej acidobázickej rovnováhy; rady na praktickú pomoc a svojpomoc vyváženým stravovaním a zmenou životosprávy a príťažlivé recepty v rámci acidobázicky vyváženej 8-dňovej diéty, doplnené aplikačnými odporúčaniami a radami na cvičenia.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Znižovanie krvného tlaku


Využite prístupy holistickej medicíny k zníženiu krvného tlaku. Klasické liečby hypertenzie často zlyhávajú – a to práve preto, že lekári neberú do úvahy všetky okolnosti pacientovho stavu. Ide to však aj inak! Čitateľ sa najprv dozvie, z čoho vysoký tlak má. Môže ísť o hypertenziu zo stresu, z tráviacich problémov alebo z „chaosu“. Nasleduje praktická časť knihy, ktorá ponúka riešenia priamo na pacientov problém. Kniha Znižovanie krvného tlaku je o zdravom životnom štýle, ktorý zahŕňa aj pohyb, výživu, starostlivosť o telo aj dušu. Príbehy úspechov rôznych pacientov povzbudia čitateľov, aby aj oni dokázali zmeniť svoj život a znížiť svoj vysoký krvný tlak!
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Malá kniha štíhlosti


Malá kniha štíhlosti poskytne know-how a všetky veci, ktoré treba spraviť, keď sa chystáte do plaviek, aby vám pomohla žiť svoj život štíhlo šťastne až do smrti. Expertka na výživu a zakladateľka Foodtrainers Lauren Slayton vám pomôže obísť tie dokola omieľané prekážky v diétach – prácu, rodinu, spoločenské akcie, sviatky, a ďalšie – a vyhrať nad nim. Tu a teraz. Slayton sa s vami podelí o tajnú súčasť chudnutia – plánovanie – pretože predvídanie prekážok medzi vami a štíhlosťou je rovnako dôležité ako to, čo jete. A čo je na tom všetkom najlepšie, Lauren vytvorí stratégie za vás.
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Tradičná čínska medicína


Ako sa môžete pomocou tradičnej čínskej medicíny (TCM) liečiť sami: - Zásady a koncepty TCM: jin a jang ? životná energia čchi ? faktory ochorení ? fázy a funkčné okruhy v tele - Päť pilierov TCM – techniky a oblasti použitia: akupunktúra a akupresúra ? tuina – čínska manuálna terapia ? čchi-kung – práca s pohybom a vedomím ? výživa – význam a účinok potravín (s tabuľkami potravín) ? lieky: liečivá sila rastlín - Pomoc pre svojpomoc: najčastejšie ochorenia – nachladnutie, migréna a astma, ale aj vysoký krvný tlak a poruchy trávenia – a ich liečenie prostredníctvom TCM
Vypredané
10,36 € 10,90 €

Fertőző májgyulladások


Köztudott, hogy a hepatitiszt, vagyis a fertőző májgyulladást vírus okozza, és a betegség súlyos, akár életveszélyes állapothoz is vezethet. Az már kevésbé tudatosult bennünk, hogy esetleges megfertőződésünket életmódunk is befolyásolja. A széklettel (A-vírus) és többnyire vérrel (B-, C- és D-vírus) terjedő vírusok bekerülhetnek a szervezetünkbe, ha az alapvető higiénés szabályokat nem tartjuk be, máskor szexuális (pl. condom nélküli szeretkezés) vagy egyéb szokásaink (intravénás kábítószer-használat, testékszerek) fokozhatják a fertőződés kockázatát. Megelőzésre oltással az A- és B-vírus-hepatitisz esetén már van mód, és a kialakult betegség kezelésének hatékonysága is egyre javul. A hepatológus orvos szerzőpáros nagy gonddal foglalta össze a májgyulladások kialakulásával, felismerésével és kezelésével kapcsolatos tudnivalókat, amelyeket a dietetikus szakember tanácsai, valamint egyéb hasznos tudnivalók egészítenek ki.
Vypredané
6,14 € 6,46 €

Oszteoporózis


Hazánkban közel egymillióan szenvednek csontritkulásban, mégsem félni kell e népbetegségtől, hanem tudatosan tenni ellene! Néhány egyszerű szabály betartásával megelőzhető vagy késleltethető, a gyanújelek ismeretében hamar felismerhető a betegség, az idejében megkezdett kezeléssel pedig kivédhető a szövődmények kialakulása. Mindezen túl, számos gyakorlati tudnivalót, életmódi és táplálkozási tanácsot, tornagyakorlatokat is találnak könyvünkben az egészségük megőrzéséért tenni vágyók, a csontritkulásban szenvedők és családtagjaik egyaránt.
Vypredané
6,14 € 6,46 €

Gyógyfüvek Isten kertjéből


A kiadvány mottója:jobb megelőzni,mint gyógyítani.A kötet tartalma:gyógynövények gyűjtésére, felismerésére, gyógyerejére vonatkozó információk, ábrákkal gazdagítva.A könyv fő része alfabetikus sorrendben ismerteti azon egyszerűbb betegségeket, amelyek gyógynövényekkel sikeresen kezelhetők. A következő részben szereplő betegségek diagnosztizálására viszont feltétlenül szükségesnek tartja orvosok bevonását.
Vypredané
10,17 € 10,70 €

Babiččina přírodní lékárna Léčivá síla rostlin


Už od dávných dob, kdy byla klasická medicína ještě v plenkách, se lidé snažili využívat pomoci, kterou jim pro boj s různými nemocemi nabízela sama příroda. Poznatky o léčivých účincích jednotlivých částí rostlin se pak předávaly z generace na generaci. V této knize naleznete přehled nejběžnějších léčivých stromů, keřů a bylin, doplněný radami pro jejich pěstování, sběr a použití. Vaše zahrádka tak bude nejen krásná, ale bude vám i pomáhat.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Cesty duše


Renomovaný psychiatr Dr. Robert G. Jarmon, jenž se zabývá hypnotickou regresí do minulých životů hovoří s dušemi svých pacientů. Tímto způsobem zísakané poznatky a informace využívá při léčení jejich mysli a těla.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Zelná dieta


Zelná dieta je mimořádně účinný redukční program. Stačí jediný týden, a můžete zhubnout až o 4,5 kg. Že to zní neuvěřitelně? Základem je zelná polévka, ale najdete zde recepty i na zeleninové saláty, rybí i kuřecí pokrmy. Ze široké nabídky si můžete sestavit jídelníček sami, stačí jen, abyste dodržovali denní povolenou dávku. A proč vám doporučujeme právě zelnou dietu? Protože zaručeně funguje, je rychlá a nikdy při ní nepocítíte hlad.
Vypredané
7,10 € 7,47 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.