! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 392 z 463

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Čo vám chýba, keď ...


Na stránkach tejto knihy zistíte, aké vitamíny, minerály a stopové prvky potrebujete na zvládnutie choroby alebo zdravotného problému alebo ako si môžete posilniť organizmus. Zrozumiteľne je v nej uvedených viac ako osemdesiat bežných chorôb či chronických ťažkostí. Dozviete sa aj užitočné rady, ako v prípade konkrétnej choroby zostaviť jedálny lístok
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Akupresura


Jedno prastaré čínské přísloví praví: ''Vynikající lékař nemocem zabraňuje, průměrný lékař léčí nemoci, které ještě nevypukly, bezvýznamný lékař léčí už existující nemoci.'' Dlouhou dobu dostával lékař plat pouze tehdy, když pacient zůstal zdravý. To samozřejmě vyžadovalo aktivní spolupráci pacienta. Cílem byla rovnováha ve způsobu života: ve stravě, fyzické aktivitě, ve známostech a vztazích, v obecném postoji k životu a v povolání. Jedním z prostředků, které podporují tuto celostní medicínu, je i akupresura, čínská masáž založená na tlaku prstů. Díky ní dokáže i laik mírnit jednoduché potíže a předcházet nemocem. Naučte se s námi najít základní léčivé body a najděte cestu k tradiční čínské medicíně, která existuje již tisíce let.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Dotyk lieči telo, úsmev dušu


Bez zdravého ducha niet zdravého tela – o tom už hádam netreba nikoho presviedčať. Z tohto poznania vychádza autorka bestselleru Myslenie uzdravuje Jarmila Mandžuková, ktorá vám vo svojej novej knihe ponúka cenné informácie a rady, ako využiť svoju vlastnú energiu na zmiernenie chorôb, bolesti a nepohodlia, čo so sebou prináša dnešný moderný spôsob života. Poradí vám, ako aktivovať liečivé energetické prúdy vlastného tela a prostredníctvom dotykov a automasáží posilňovať svoj organizmus a pomáhať mu v liečení. Ťažko to však dosiahnuť bez dobrej duševnej pohody, ktorej základom je pozitívne myslenie, liečivý humor a úsmev. Kniha je určená pre všetkých, ktorí chcú žiť zdravým a spokojným životom a vedia, že zdravie si v lekárni nekúpia.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Liečivá sila antioxidantov


Aj vy si kladiete otázku, prečo mnohí ľudia zomierajú predčasne, na choroby, ktorým sa dá predísť? Za zvyšovanie rizika civilizačných chorôb a predčasné starnutie si neraz môžeme my sami spôsobom života, aký vedieme. Čo teda robiť, ak sa chceme cítiť zdravšie a vyzerať lepšie nielen v mladosti, ale aj vo vyššom veku? Stačí si zvoliť zdravý životný štýl a rozumne si vyberať stravu bohatú na zeleninu, ovocie a vlákninu plnú antioxidantov. Na tanier si spolu s ňou naložíte aj zdravie a mladosť.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Čo jesť, keď...


Staroveká múdrosť hovorí, že stravou môžeme ovplyvniť to, ako sa cítime fyzicky, duchovne i intelektuálne. Autorka tejto knihy vychádza z myšlienky, že chorobám treba najskôr predchádzať, a až potom ich liečiť. Zdravotný stav každého jedinca úzko sú visí so spôsobom života, aký vedie. Autorka sa snažila túto problematiku podať "ľudskou rečou" vrátane praktických a jednoduchých rád ako na to. Nejde o vedecké dielo, ale o snahu priblížiť tým, ktorí to potrebujú alebo majú záujem, problematiku prev encie a liečby niektorých najbežnejších chorôb prirodzenými a jednoduchými metódami, predovšetkým úpravou jedálneho lístka.
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Základy masáže


Masáž je jednou z najstarších foriem liečenia. Je známe, že prispieva k obnove telesnej i duševnej rovnováhy. Pomáha nám uvoľniť sa, takže je ideálna pre ľudí, ktorí vedú rušný život plný stresu. Vďaka výborne vysvetleným návodom a názornými fotografiami si budete vedieť pomôcť aj sami. Doprajte si tak možnosť rozmaznávať seba, svoju rodinu i priateľov. Bojujte proti bežným chorobám, bolestiam či nepohodliu a dodajte si energiu. Kniha základov masáže vám pomôže uvoľniť napätie a upokojiť emócie a zvládnete to všetko sami!
Vypredané
7,51 € 7,90 €

Kozmetika zdravie krása


Ako sa starať o kožu a vlasy? Ako si vybrať vhodnú kozmetiku? Abeceda účinných látok v kozmetike a kozmetické trendy. Môže kozmetika ochrániť zdravie? Ako sa chrániť pred UV žiarením? Ako je možné urýchliť prirodzené opálenie? Čo robiť proti alergii na slnko? Je boj s celulitídou a striami vopred prehraný? Aké sú prístrojové novinky na kozmetické ošetrenie tela? Ako sa líčiť podľa skúsenej kozmetičky? Ktoré vône sa dostali do „vonnej siene slávy?
Vypredané
6,74 € 7,09 €

Energetika jídla


Komplexný, zrozumiteľný a dôležitý výklad duchovnej stránky potravy, ktorú prijímame. Kniha popisuje kvalitu energie a "duše" v každom jedle. Autor ukazuje, ako naše spojenie s potravou oživiť a dať do poriadku našu fyzickú aj duševnú nerovnováhu. Uv ádza obsiahly zoznam potravín a ich vlastností; vysvetľuje, ako nás každé jedlo ovplyvňuje na najhlbšej úrovni. Učí, ako sa stravovať, aby sme prijímali rôzne kvality a poskytovali vhodnú výživu telu aj duši.
Vypredané
5,97 € 6,28 €

Gyermekbetegségek


Aki a házasság és a gyermek mellett dönt, annak tudnia kell, mekkora felelősséget vállal. A gyermek olyan kincs, amelyet ugyancsak jól kell őrizni. Maria Treben az Isten patikáriusa e könyvében a gyermekbetegségekkel kapcsolatos gazdag tapasztalatait, gyógyító tudását nyújtja át az olvasónak. Valóságos kincsestárral szolgál, javaslatok, ötletek garmadájával, hogy miképpen előzhetők meg, miképpen kezelhetők és gyógyíthatók a betegségek a csecsemő- kortól kezdve a serdülésig, az egészséges fejlődés jegyében.
Vypredané
5,20 € 5,47 €

Přírodní léčba - Sedm zázraků přírody


Jelena Svitko je ukrajinská léčitelka a odbornice na přírodní léčbu. Přírodní léčba neboli naturopatie využívá vitaminy, stopové prvky a stravu. Kromě toho aplikuje mnoho dalších metod: vodoléčbu, masáže, léčbu dotykem, aromaterapii, léčení drahými kameny, léčbu hlínou... Najdete zde starodávný lék proti chřipce, vápníkovou směs proti alergii, omlazující nápoj z myrty, pšeničné klíčky proti únavě a mnohé další recepty a rady.
Vypredané
5,20 € 5,47 €

Očista tlustého střeva


E.V.Ščadilov patří v Rusku ke známým specialistům alternativní medicíny. Spojil objevy současné medicíny a biochemie s výsledky fytoterapie a východní medicíny. Z těchto základů vypracoval vysoce účinné metody očisty těla.
Vypredané
7,32 € 7,70 €

Teď a tady


Denně nám hlavou proběhne asi 60 000 myšlenek, ale téměř všechny jsou v podobě neustále se opakujících vnitřních dialogů o vině, budoucnosti a nejrůznějších obavách. Tyto myšlenky jsou nám k ničemu, protože nás okrádají o čas. Emoce, které se s nimi pojí, nás zase okrádají o energii. Jediný skutečný čas, kdy můžeme něco udělat, je ten, který je TEĎ, a jediný prostor, ve kterém můžeme něco udělat, je ZDE. Tato kniha obsahuje řadu praktických cvičení. Naučí vás, jak můžete lépe využít vlastní ener gii, abyste mohli žít takový život, jaký chcete, a aby se splnily i vaše tajné tužby.
Vypredané
7,32 € 7,70 €

A probiotikumok


A könyv az alábbi témákkal foglalkozik: "Táplálékod legyen gyógyítód"; Probiotikum, prebiotikum, szinbiotikum; A probiotikumok szerepe a gyógyításban; Probiotikus készítmények.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Hálaadás, dicsőítés, imádás


Sok ember számára az ima csak arra való, hogy Istentől elkérjen dolgokat. Ez egy nagyon bekorlátozott látásmód. Az ima nem egyetlen hangszer, hanem egy egész zenekar. Ez a könyv három ima-hangszerrel foglalkozik. Ezek a hálaadás, dicsőítés és imádás. Derek Prince világosan megmutatja az Írásokból, hogy Isten bizonyos feltételeket adott arra vonatkozóan, hogy miként közeledhetünk Hozzá. Ezek nem elméleti dolgok, hanem olyan alapelvek, amelyek képesek forradalmasítani az imaéletünket. És az említett mindhárom imafajtára szükségünk van, mert mindegyik Isten lényének egy másik aspektusával van összefüggésben. Hálaadás által elismerjük Isten jóságát. Dicsőítés által elismerjük Isten fenségét. Imádás által elismerjük Isten szentségét. Derek Prince az elmúlt évtizedekben világszerte az egyik legismertebb és legelismertebb bibliatudós és bibliatanító volt. Könyvei iránt halála után 10 évvel is töretlen a kereslet. Magyarországon is óriási olvasótábora van.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Hogyan szolgálja a halál az ÉLETET?


"Halál nélkül mit sem ér az élet! - így végződik egy afrikai mese a hős hosszas tépelődése és szenvedése után. Az élet és a halál összetartozik; és aki helyesen viszonyul a halálhoz, egyben az életét is szolgálja." # A halál szolgálhatja az életet: a családfelállításokban láthatóvá válik, hogy a halál és az elmúlás valóban befolyásolja a mindennapi életünket. Vajon tényleg küzdeni kell halál ellen, ahelyett, hogy elfogadnánk? Aki a haláltól fél, magától az élettől is fél, teljes életet tehát csak a halállal való szembenézéssel élhetünk. Bármilyen paradoxonnak is hangzik, az elmúláshoz való hozzáállásunk nagyrészt meghatározza az életminőségünket. Thomas Schäfer, természetgyógyász, akinek legfontosabb munkaterülete a pszichoterápia és a családfelállítás. Ebben a könyvében sokéves tapasztalatára támaszkodva megmutatja, hogyan lehet helyesen gyászolni, hogy ezzel ismét megnyílhassunk az élet előtt.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Csináld, amit szeretsz - és a pénz követni fog !


VÉGE A HÉTFŐ REGGELI LEHANGOLTSÁGNAK Azon vagy, hogy felszabadulj! Ez az a könyv, amire vágysz gyakorlati kalauz a Valódi Hivatásodhoz , amely kiteljesíti az igényeidet, az adottságaidat és a szenvedélyeidet. Marsha Sinetar valós példákon kereszt ül mutatja meg, hogyan győzd le a félelmeidet, hogyan kockáztass először kicsiben, hogy aztán a nagyokat is vállalni tudd, és hogyan válj olyanná, aki számára a munka önkifejezés, növekedés és szeretet! Fedezd fel, hogyan: hangolódj rá a belső vil ágodra és az egyedülálló adottságaidra; értékeld ki és építsd az önbecsülésedet és a három kulcskérdés, amit fel kell tenned magadnak; bánj a nagy E-vel, az ellenállással; szabadulj meg a beteljesülést nem nyújtó állástól; és még sok mástól!
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Gondolkozz és gazdagodj!


Sok évvel ezelőtt Andrew Carnegie, a világ egyik leggazdagabb embere vendégül látta a könyv szerzőjét. Az idős iparmágnás a siker titkáról filozofált. Az akkor alig húszéves Hill ott hallott először a Titokról. Az eredmény: Carnegie megbízza őt, tanulmányozza, hogyan működik másoknál a Titok, tapasztalatait összegezve dolgozza ki a siker filozófiáját, fejlesszen ki egy Mestermódszert, és hasznosításra nyújtsa át a világnak. Így született meg ez a könyv. A Gondolkozz és gazdagodj! Feltárja a Titkot, és megragadja a Módszert. Első megjelenése óta egyedül csak Amerikában 42 kiadást ért meg, és a példányok szinte még ki sem kerültek a nyomdából, máris elkapkodták őket.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Liečivé rastliny v domácnosti


Táto kniha je voľným pokračovaním knihy Léčivé rostliny pro zdraví a krásu. Nie sú v nej iba liečivé čaje a ich využitie pre zdravý a plnohodnotný život, ale aj niečo o využití liečivých rastlín v našej strave, niečo o včelích produktoch aj niečo o m asáži - význam ktorej aj vďaka našej výchove nevieme ešte celkom doceniť.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

The Beauty Myth


This is Vintage Feminism: classic feminist texts in short form with a new introduction by the author. Every day, women around the world are confronted with a dilemma - how to look. In a society embroiled in a cult of female beauty and youthfulness, pressure on women to conform physically is constant and all-pervading. In this shortened edition you will find the essence of Wolf's groundbreaking book. It is a radical, gripping and frank expose of the tyranny of the beauty myth, its oppressive function and the destructive obsession it engenders.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.