! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 394 z 460

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Pilates - Všetky cviky na DVD


Pilates je celostné telesné cvičenie bez zbytočného preťažovania svalov a kĺbov. Podstatné časti tohto veľmi efektívneho tréningu predstavujú vedomé dýchanie, plynulé pohyby a posilňovanie hlavne hlbšie uložených svalových partií. Pilates znižuje celkové napätie, zmierňuje ťažkosti a bolesti chrbta, prispieva k aktívnej zdravotnej prevencii a pomáha získať dobre tvarovanú postavu. Profesionálne overený program cvikov predstavených v tejto publikácii ponúka tak začiatočníkom, ako aj pokročilým pestrý výber podrobných návodov, ako správne cvičiť podľa metódy pilates. Tento tréning sa dá veľmi jednoducho začleniť do každého denného režimu.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Powerjoga - Všetky cviky na DVD


Chceli by ste sa zoznámiť s cvičebným programom, ktorý má rovnaký efekt ako behanie, cvičenie s činkami, gymnastika zameraná na srdce a krvný obeh a meditačný tréning naraz, na ktorý však nepotrebujeme viac miesta než dva štvorcové metre? Powerjoga vznikla ako obmena klasických jogových zostáv zameraná na kondíciu, aby zodpovedala našej potrebe získať silu, zlepšiť vytrvalosť i telesnú rovnováhu a dosiahnuť uvoľnenie. Profesionálne odskúšaný cvičebný program predstavený v tejto publikácii poskytuje začiatočníkom i pokročilým návod, ako na to: početné podrobné inštruktáže vysvetľujú krok za krokom rôzne zahrievacie a posilňovacie cviky, cviky zamerané na zlepšenie telesnej rovnováhy, ako aj na dychové a meditačné cviky. Cvičenie sa dá jednoducho začleniť do nášho denného režimu. Powerjoga pomáha vyrovnať sa so stresom a dosiahnuť život naplnený optimizmom a radosťou.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Cesnak a cibuľa


Cesnak a cibuľu nie je potrebné nijako zvlášť predstavovať. Táto chutná zelenina, ktorá tvorí významnú súčasť obyčajných jedál, nemôže chýbať ani v menu vyberaných reštaurácií či na kráľovskej tabuli. Výnimočné sú aj ich liečivé vlastnosti. Záznamy o blahodárnych účinkoch cesnaku nájdeme na egyptskom papyruse z 15. storočia pred. n.l., cesnak chválili aj grécky lekár Hippokrates, či rímsky historik Plinius. Pythagoras nazval cesnak kráľom korenia, starí Egypťania, Gréci aj Rimania poznali liečivú silu cibule.  Plánované vydanie
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Pilates - Všetky cviky na DVD


Pilates je celostné telesné cvičenie bez zbytočného preťažovania svalov a kĺbov. Podstatné časti tohto veľmi efektívneho tréningu predstavujú vedomé dýchanie, plynulé pohyby a posilňovanie hlavne hlbšie uložených svalových partií. Pilates znižuje celkové napätie, zmierňuje ťažkosti a bolesti chrbta, prispieva k aktívnej zdravotnej prevencii a pomáha získať dobre tvarovanú postavu. Profesionálne overený program cvikov predstavených v tejto publikácii ponúka tak začiatočníkom, ako aj pokročilým pestrý výber podrobných návodov, ako správne cvičiť podľa metódy pilates. Tento tréning sa dá veľmi jednoducho začleniť do každého denného režimu.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Emma: Tajomstvo mojej línie


Najlepší čas na chudnutie prichádza spontánne. Začni kedykoľvek! Len už prosím ťa, nehovor, že ty si kozmický úkaz, na ktorý nič neplatí a že nadváha je tvoj osud! tvrdí Emma Tekelyová, ktorá prezrádza vlastné triky a tipy, ako dosiahnuť vytúženú p ostavu a nemučiť sa pri tom. Sú až prekvapivo jednoduché a zábavné. V návode, ktorý je trendovým diárom do kabelky, sa dozviete aj to, z čoho priberáte, prečo netreba podávať pri cvičení olympijské výkony, ktoré ročné obdobie je na zhadzovanie kíl na jvhodnejšie, a kedy chudnete a ani o tom neviete. BONUS Osobný plánovací kalendár: Za 6 týždňov ľahšia o 6 kíl
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Rozvíjanie reči a správna výslovnosť


Každá kniha tohto projektu ponúka dieťaťu súbor rozvíjajúcich cvičení vďaka ktorým si zábavnou formou osvojí všetko čo mu uľahčí prechod z hravého predškolského veku medzi zodpovedných školákov. Rozvíjanie reči a správna výslovnosť pomôže deťom postupnou a zaujímavou formou správne používať slová zvoliť výrazy podľa ich zmyslu neponáhľať sa pri reči a hovoriť zrozumiteľne správne spájať slová do viet tvoriť jednoduché aj zložitejšie vety. Cvičenia napomôžu rozvíjať fonematický sluch sluchové vnímanie a správnu reč.\\Kniha je určená deťom vo veku 5-6 rokov.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Liečiteľov sa netreba báť


Výnimočná a nesmierne užitočná publikácia, ktorá uvádza 83 vyskúšaných liečiteľov z celého Slovenska, prehľadne usporiadaných podľa krajov. Ku každému je uvedené: popis činnosti a metód, ktoré využíva, kontakt a viacero farebných fotografií. Na úvod kniha uvádza prehľad všetkých dostupných metód alternatívnej a prírodnej medicíny, a na záver aj zopár bylinkárskych receptov.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Top Fashion jar/leto 2015


Top Fashion jar/leto 2015
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Ženy, jedlo a Boh


Geneen Rothová tridsať rokov študovala príčiny prejedania sa, učila a písala o ňom. Začína kľúčovou tézou: spôsob jedenia nemožno oddeliť od základných životných presvedčení človeka. Autorka nalieha, aby sme si všímali, čo skutočne potrebujeme a čo n ájdeme v supermarkete. Predstavuje sedem základných zásad jedenia a prináša praktické rady, ktoré pomohli tisíckam žien. V závere hovorí o jedle ako o bráne k slobode a k tomu, po čom túžime najviac: o tajomstve chudnutia a žiarivej prítomnosti, ktor ú mnohí nazývajú bohom. Ak vo vzťahu k jedlu trpíte (jete priveľa alebo primálo, neustále na jedlo myslíte alebo sa snažíte vôbec naň nemyslieť), môžete sa oslobodiť. Stačí sa pozrieť do taniera. Odpoveď je v ňom. Neutekajte. Dívajte sa. Lebo keď privítame to, čomu sa najviac chceme vyhnúť, dotkneme sa niečoho vo svojom vnútri, čo je svieže a živé. Dotkneme sa života, ktorý naozaj chceme. Táto knižka je úprimný ponor do hlbokého a napĺňajúceho vzťahu s jedlom, vlastným telom... a takm er všetkým ostatným. Jednoducho povedané, kniha Ženy, jedlo a boh je návodom, ako žiť. Istý prvotriedny majster zenu povedal: Neexistuje správna voľba. Ale správne je správne a nesprávne je nesprávne. To isté platí aj o zásadách riadiť, ale n azbavia váš život emocionálneho stravovania. ZÁSADY JEDENIA Jedzte vtedy, keď ste hladná. Jedzte posediačky a v tichom prostredí. Nie v aute. Pri jedení sa nerozptyľujte. Za rozptyľovanie sa považuje rádio, televízia, noviny, knihy, prudká alebo zn epokojujúca konverzácia, hudba. Jedzte to, čo si praje vaše telo. Jedzte, kým nemáte dosť. Jedzte (zámerne) tak, aby vás všetci videli. Jedzte s radosťou, chuťou a pôžitkom. Nezáleží na tom, či ste múdra, bohatá, tučná alebo osvietená. Všetko pre zradí váš spôsob jedenia. Kniha, ktorá zmení život. Oprah Winfrey Geneen Rothová znovu boduje. Publikácia Ženy, jedlo a boh je fascinujúca. A plná hlbokých myšlienok, ktoré Vám môžu zmeniť život. Christiane Northupová Ohromne dôležité dielo.. . dielo, ktoré oslobodí mnoho žien od tyranstva strachu a bezradnosti, ako zvíťaziť nad nadváhou. Anna Lamottová Presvedčivé a výstižné. Philadelphia Inquirer Elegantné vykreslenie vzťahu medzi jedlom a vlastnou intimitou. Osobná skúsenosť Gene en Rothovej je udivujúca, ukazuje nám, ako si diéty a prejedanie zamieňame s vlastným citovým životom. Táto kniha pomáha čitateľovi skoncovať s deštruktívnymi a seba zničujúcimi návykmi a učí ho, ako uspokojiť nielen fyzický, ale aj emocionálny hlad, aby viedol naplnený a spokojný život.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Máte prekyslený organizmus?


Na špičkového liečiteľa, popularizátora zdravého spôsobu života, vyhľadávaného autora množstva kníh a prestížneho prednášateľa sa vyvinul Kurt Tepperwein, pôvodne úspešný podnikateľ, neskôr poradca v manažérskej sfére, vďaka svojej schopnosti zahĺbiť sa do štúdia vnútra človeka a pátrať po pravých príčinách ľudských trápení a chorôb. Ním vypracovanú metódu mentálneho tréningu a nácviku intuície dnes úspešne uplatňujú vo svojom živote tisíce nadšencov, vrátane vrcholových manažérov a špičkových š portovcov, no aj množstvo radových ľudí v každodennom živote; u mnohých ide o neodmysliteľnú súčasť ich existencie. K prekysleniu ľudského organizmu vedie jednak nesprávna výživa s priveľkým množstvom bielkovín, tukov i sacharidov a jednak zlosť aj s tres.
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Aloa pravá


Rôsolovitá hmota, gél, získaný z čerstvého listu Aloe vera, má bezprostredné a intenzívne liečebné účinky, pôsobí protizápalovo, má oživujúce a omladzujúce schopnosti. Úspešne sa využíva nielen v kozmetike, má skutočne široké uplatnenie. Túto rastlinu používa ľudstvo už tisícročia ako bezpečný prírodný liek. Hustý priehľadný gél nachádzajúci sa v liste, obsahuje 75 rôznych dôležitých minerálov, vitamínov, aminokyselín a enzýmov. Výnimočnosť tejto rastliny spočíva aj v tom, že nie sú známe jej vedľajšie účinky alebo kontraindikácie.  Plánované vydanie
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Prírodná kozmetika


Užitočný sprievodca krásou z prírody ponúka širokú škálu prírodných prípravkov pre starostlivosť o pleť vrátane bylinkových liečivých prípravkov na kožné problémy, akými sú akné a ekzém. Obsahuje aj recepty na prípravu pleťových a telových krémov, šampónov a kondicionérov na citlivú vlasovú pokožku, prírodných deodorantov a iných prípravkov, vďaka ktorým svoje telo nebudete zaťažovať toxínami a zároveň sa budete správať ekologicky. Plánované vydanie
Vypredané
4,66 € 4,90 €

Předcházíme rakovině


Letopočet začíná dvojkou, věda a technika kráčí neuvěřitelným tempem kupředu, ale lidé umírají zcela zbytečně na rakovinu. Věda a technika dnes umožňuje rakovinu úspěšně léčit a ve většině případů vyléčit, ale lidé na ni přesto stále umírají. Proč? Žijí nezdravě, nesledují signály svého těla, bojí se jít k lékaři. Prof. MUDr. Zdeněk Dienstbier, DrSc., předseda Ligy proti rakovině, si v květnu 2000 ve svém rozhovoru v tehdejším časopise PATRON postěžoval, že hlavním problémem v České republice j e zejména nedostatečná prevence. Reakcí na tento článek byl nápad vydat tuto knihu. Průvodce pro každého z nás. Tato publikace vás v úvodu seznámí se strohými daty, grafy a čísly o výskytu rakoviny na našem území. Nenechte se však touto částí knihy o dradit - je potřebná pro pochopení situace a pro nalezení správného směru prevence. V knize se však hlavně dočtete o tom, jak zdravě žít ve smyslu skutečné prevence proti rakovině - o životním stylu, stravě, pohybových aktivitách. Naleznete pokyny, j akým způsobem a jak často sledovat případné změny na svém těle, abyste včas odhalili skrytého nepřítele. Tyto instrukce jsou psány zvlášť pro ženy, zvlášť pro muže - neboť každá skupina má své nejčastější typy tohoto onemocnění. Pomocí návodů v této knize sledujte svůj zdravotní stav - nemusíte to přehánět a stát se posedlými hypochondry, pouze si všímejte nezvyklých příznaků či projevů. Nebojte se navštívit lékaře - pokud díky této publikaci příznaky odhalíte včas, máte vysoké šance na uzdraven í. Důležité je také přihlédnout k rodinné zátěži a rizikovým faktorům. Patříte-li do skupiny vystavené vyšším rizikům, měli byste znát možnosti, jak snižovat pravděpodobnost výskytu onemocnění u vás - kapitoly o kouření, alkoholu, výživě, nadváze, di etách, slunění, významu pohybu, ale i mnoho dalších, vám v tom pomohou. A víte, že k prevenci patří také správně uvolněná páteř a posilované svalstvo? Cviky doporučované Ligou proti rakovině naleznete v této knize také. Pokud tato kniha napomůže byť jen několika dalším lidem onemocnění přežít a plnohodnotně žít dál, bude to dobrý start na dráze, kterou si Liga proti rakovině vytyčila.
Vypredané
3,69 € 3,88 €

dostupné aj ako:

Játsszunk gyógyító tornát! 1.


Új lehetőségek a hanyagtartás javítására óvodás és kisiskolás korban. Pappné Gazdag Zsuzsanna sorozata egy olyan kiadvánnyal bővült, melyben a szerző korszerű ismeretek alapján összeállított gyakorlatokat ad közre a hanyagtartás javítására. Az elméleti alapismeretek után a módszertani ajánlásból megtudhatjuk a hanyagtartás mozgásterápiájának legfontosabb teendőit, valamint az ellenjavallt gyakorlatokat is. A gyakorlatgyűjteményben a megnyúlásra hajlamos izmok erősítésére, valamint a megrövidülésre hajlamos izmok nyújtására alkalmas gyakorlatok mellett mellkastágító, mellkasfejlesztő és légzőgyakorlatokat is találunk. A könyvben 452 gyakorlat leírása és egyszerűsített rajzírása található.
Vypredané
4,08 € 4,29 €

Dieta při kardiovaskulárních onemocněních


Kardiovaskulární choroby jsou příčinou úmrtí u plných 54 % zemřelých, je tedy zjevné, že především pokrok v prevenci a léčbě srdečních chorob může přinést prodloužení průměrné délky života u nás. Nejčastější příčinou kardiovaskulární mortality je ischemická choroba srdeční, jež je způsobena koronární aterosklerózou. Hyperlipidémie (zejména zvýšená hladina cholesterolu) představuje jeden z hlavních faktorů v patogenezi aterosklerózy. Proto je dietní léčba kardiovaskulárních onemocnění zaměřena především na omezení tuků (hlavně živočišných tuků a nasycených mastných kyselin) a na zvýšení podílu nenasycených mastných kyselin a vlákniny v potravě. Publikace nabízí čtenáři vedle hlavních dietních zásad množství kvalitních receptů.
Vypredané
4,08 € 4,29 €

Gyógynövények testnek és léleknek notesz


Egy pohár bor egy órára, egy szép nő pedig egy évre tesz boldoggá. Viszont egy szépen nevelt kis kert az egész életeden át örömet okoz. "Népi mondás"
Vypredané
2,72 € 2,86 €

Elsősegélynyújtás gépjárművezetők részére


"Tisztelt Gépjárművezető! A közúti közlekedés során előfordulnak balesetek az utakon, melynek során szükség lehet a segítségnyújtásra. Könyvem azzal a céllal íródott, hogy az olvasót megismertessem az elsősegélynyújtás alapjaival. A kezében tartott könyv 156 színes képpel, és több helyen filmekkel bemutatva szemlélteti az ellátások egyes lépéseit, a fektetési módokat, kötözéseket. A filmek az alábbi módon tekinthetők meg. A könyvben található QR kódokat okos telefonnal beolvasva az adott film elérhetővé válik. Akinek nincs okos telefonja annak az interneten keresztül a www.kresztanulasotthon.hu honlapon keresztül válik a film elérhetővé. Mindez jelentős segítséget jelent a közúti elsősegélynyújtás vizsgára történő felkészülésben, melyhez elengedhetetlen a tanfolyam elvégzése, az egyes fogások gyakorlása. A könyv végén 75 szituációs feladat segít ellenőrizni a tanuló elméleti tudását. Ajánlom mindazoknak, akik érdeklődnek az elsősegélynyújtás alapjai iránt, valamint azoknak, akik a közúti elsősegélynyújtó vizsgára készülnek." (a Szerző)
Vypredané
4,08 € 4,29 €

Bolesti hlavy a jak nad nimi zvítězit


V dnešní hektické době trápí bolest hlavy téměř každého. Někdo jí trpí častěji, jiný méně často, ale těžko bychom našli člověka, kterého hlava ještě nikdy nebolela.V úvodní obsáhlé kapitole čtenář názornou formou získá podrobné informace o jednotlivých druzích bolesti hlavy. Dozví se, jaké jsou příznaky migrény, cluster headache a tenzní bolesti hlavy. Vytvoří si ucelenou představu o příčinách těchto obtíží a zjistí, v jakých případech je nezbytné vyhledat lékařskou pomoc. V dalších kapitolách se čtenář seznámí se způsoby, jimiž je možné bolest hlavy zmírnit či zcela vyléčit. Díky tomu bude schopen při léčbě využít poznatky z dietoterapie, fytoterapie, fyzioterapie, hydroterapie a psychoterapie. Poslední kapitola se zabývá medikamentózní léčbou. Čtenář v ní najde poměrně ucelený přehled dostupných léčivých látek a bude se tak moci lépe zorientovat v mnohdy nepřehledné nabídce farmaceutických firem. Kniha jistě zaujme každého, kdo se zajímá o své zdraví a chce zvítězit nad nepříjemnými obtížemi, jimiž různé druhy bolesti hlavy nepochybně jsou.
Vypredané
4,47 € 4,70 €

Vítězství nad nemocí


Poznání získané z této knihy můžete využít v oblasti zdraví, vztahů a k dosažení duševní pohody. Naučíte se ve svém organismu aktivovat všechny životní síly a správně koordinovat práci všech orgánů a udržovat tak své zdraví v rovnováze.
Vypredané
2,14 € 2,25 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.