! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


88 kérdés és válasz a császármetszésről


A császármetszés ma az egész civilizált világban a leggyakrabban végzett műtétek közé tartozik. Minden más hasi műtéttől abban különbözik, hogy élettani folyamatot helyettesít, ezért számos etikai, jogi és szakmai kérdést vet fel. A legtöbb kérdést azonban maguk az érdekeltek teszik fel, amelyekre nem egyszerű mindig könnyen érthető, egyértelmű és szakmailag elfogadható választ adni.A könyv szerzője összegyűjtötte azokat a kérdéseket, amelyeket több mint 30 éves szülészeti gyakorlata alatt a császármetszéssel kapcsolatban kérdeztek tőle. A több száz kérdés közül azokat választotta ki, amelyek megítélése szerint szélesebb körű érdeklődésre tartanak számot. Ilyen pl. Lehet-e orvosi indok nélkül császármetszést kérni? * Hogyan történik a császármetszés? * Melyik a legelőnyösebb érzéstelenítési mód, ha lehet választani? * Magas vérnyomás, szívbetegség indoka-e a császármetszésnek? * Véralvadási zavar miatt kezelt kismama hogyan szüljön? * Mi vár a cukorbeteg kismamára? * Császármetszéssel szüljön-e a herpesszel fertőzött kismama? * Fordítva fekszik a magzat a 36. héten, hogyan tovább? * Az ikreket császármetszéssel kell a világrahozni? * Balesetben történt medencecsont-törés vagy más ortopédiai elváltozás indokolja-e a császármetszést? * Hány gyereket lehet császármetszéssel szülni? * Ki lehet jelen a császármetszésnél? * Ha a családban eddig mindenki "császárral "szült, ez vár az elkövetkezendő generáció nőtagjaira is? * Hány napig kell a kórházban lenni a műtét után? * Az újszülöttnek melyik a legelőnyösebb szülési mód? * Császármetszés után is beindul normálisan a tejelválasztás? * Mi az a profilaktikus császármetszés? ... stbAz érdekelteken kívül haszonnal forgathatják az egészségügyben dolgozó szakemberek is, akiktől a terhesek tanácsot kérnek várandóságuk alatt felmerülő problémáikra.A színes illusztrációkat is gazdagon tartalmazó könyv kétnyelvű, magyarul és angolul is olvasható, ezért még nyelvtanulásra is alkalmas.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

Tajemství tradiční čínské medicíny


Objevte léčebné možnosti tradiční čínské medicíny. Tato kniha: - popisuje více než 80 čínských léčivých přípravků - zkoumá vlastnosti a léčivé účinky všech bylin - bez odborných výrazů je snadno pochopitelná pro začátečníky
Vypredané
6,65 € 7,00 €

Cvičení s alkoholem


Nepřekonatelná tělocvičná příručka pro každého! Po inspirativním úvodu, vysvětlujícím nepopiratelný vliv lihovin na rozvoj naší civilizace, následuje bohatě ilustrovaný popis 22 cvičení, díky nimž si každý může za neustálého popíjení rozvíjet všechny svalové skupiny i mozek.
Vypredané
4,38 € 4,61 €

Homeopatická terapie 2. díl


Po studiu možností homeopatické léčby při akutních onemocněních objeví čtenáři možnosti použití homeopatie v léčbě onemocnění chronických. V první části knihy se dozvíte něco o pojmu terénu, pojmu chronického způsobu reakce a citlivého typu. Dále následuje stanovení homeopatických léků při chronických patologiích, kapitola o bioterapeutikách a základních lécích psorického a sykotického způsobu reakce. Druhá část již řeší jednotlivé klinické aplikace u konkrétních onemocnění, jako např. recidivující onemocnění ORL systému, gynekologická onemocnění, recidivující uroinfekce, nemoci oběhového ústrojí, recidivující dermatologická onemocnění či onemocnění nervového systému.
Vypredané
36,39 € 38,30 €

Léčivé houby podle bylináře Pavla


Pavel Váňa (viz záhlaví AUTOŘI), populární novobydžovský bylinář a autor řady knih, se v této výpravné publikaci představuje jako znalec léčivých hub a jejich využití v alternativní medicíně. Výpravná barevná kniha je doplněna řadou léčebných houbových receptů.
Vypredané
13,35 € 14,05 €

Nagy drogkönyv


Ez a könyv nem a drogok mellett szól. A döntést, hogy szed-e valaki drogot vagy sem, mindenkinek magának kell meghoznia. Senkinek nem tiszte, hogy a drogfogyasztás mellett érveljen, de napjainkban a tiltott szerek fogyasztása az egyik leginkább kedve lt "szabadidős tevékenység". E könyv néhány közismert kábítószer történetét dolgozza fel, első előállításuktól a terápiás és gyógyászati felhasználásukon keresztül addig, amíg elérték az öröm- és élvezetszerzésben betöltött szerepüket. Az egyes drogo khoz kapcsolódva bemutatjuk, hogy az orvosi felhasználásból a mindennapi életbe, a szibarita, élvhajhászó világba kikerülve, miként kapcsolódott hozzájuk egyre drákóibb törvénykezés.
Vypredané
16,41 € 17,27 €

Mimodráhové akupunkturní body


V současné době roste jak ve světě tak i u nás zájem o akupunkturu. A jistě každý, kdo se jí začal vážně zabývat, dříve či později narazil na aktivní body, které jsou většinou lokalizovány mimo klasické čínské tělové dráhy. Přestože jejich znalost má původ převážně v Číně, jejich názvosloví i popis je různorodý. Často bývají nazývány mimodráhovými nebo extrameridiánovými body. V praxi se zdá, že jejich působení je nezávislé na parametrech klasických drah. Mimodráhové body mají vesměs výrazné specifické účinky a vynikající terapeutický efekt.
Vypredané
8,40 € 8,84 €

Buďte svou vlastni terapeutkou


První kniha pro ty, kteří se chtějí snadno a rychle zbavit nejrůznějších fobií, úzkostí, smutku či deprese. Velmi přátelská diagnostická a terapeutická metoda, nazývaná RRT (Rapid Response Therapy, tedy terapie s rychlou odezvou), vychází z tradiční čínské medicíny a její výhodou je, že člověk se ji může snadno naučit, aby se nejen léčil sám nebo ve spolupráci se svým partnerem v soukromí domova, ale poté si svůj vyrovnaný stav i udržel. Nabízí tak účinnou pomoc v dnešní době poznamenané hektickým způsobem života vyvolávajícím každodenní emoční stres, jenž negativně ovlivňuje duševní zdraví každého z nás.
Vypredané
8,40 € 8,84 €

Az akupunktúra csodája


"...Itt az ideje, hogy paradigmát váltsunk, mielőtt teljesen leromboljuk a világunkat. Meggyőződésem, hogy nem miattam, csupán általam gyógyul a páciens, hiszen a kulcs benne van. Segítek neki megtalálni, hogy érettebben, tudatosabban, fejlettebben távozhasson a rendelőből. Munkám sikerét az jelzi, ha nincs többé szüksége rám" - vallja a szerző. Az ősi kínai tűszúrásos gyógymód, az akupunktúra - valamint a vele együtt fejlődött egyéb gyógymódok, mozgás- és légzéskultúra s legfőképpen mindennek alapjául szolgáló élet- és világszemlélet - nagyszerű és hatásos eszköz ehhez a csodálatos folyamathoz. Ennek ismereteit, tapasztalatait foglalja össze a jelen könyv.
Vypredané
12,06 € 12,69 €

Olej čajovníku


Stručný popis vlastnéstí oleje čajovníku (Tea tree oil) pro medicinální použití.
Vypredané
1,34 € 1,41 €

Oddelená strava


Úplný program dobrého a zdravého jedla na 14 dní, podľa osvedčeného systému schudnete, budete sa cítiť dobre a fit.
Vypredané
2,49 € 2,62 €

Várjuk a babát!


A Várjuk a babát! című könyv felhívja az áldott állapotban lévő mamák figyelmét a terhesség alatt várható változásokra, hasznos táplálkozási tudnivalókra, étrendi változtatásokra, amelyek nagyon fontosak a terhesség különböző szakaszaiban. Amit mi eszünk, azt eszi a baba is. Étrendünket úgy kell összeállítani, hogy a magzat megkapja a fejlődéséhez szükséges tápanyagokat! Könyvünket azoknak a kismamáknak ajánljuk, akik most élik át először a gyermekvárás csodálatos érzését, akik választ várnak a terhességgel járó problémák megoldására. Néhány a megválaszolt kérdések közül: Mire ügyeljünk a terhesség előtt? Hogyan mérsékeljük a terhesség alatt előforduló panaszokat?
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Totální detoxikace


K tomuto titulu existuje nové vydanie z roku 2007: Totální detoxikaceLéčení a prevence všech nemocí dokonalou očistou vnitřních orgánů. Víte, co způsobuje většinu nemocí? Jak se zbavit nemocí, které nedokážou léčit ani lékaři? Léčení a omlazování lidského organizmu pomocí celkové detoxikace. Uzdravující procedury, speciální cviky, jóga, diety, očistné kúry...
Vypredané
8,44 € 8,88 €

Alvászavar


Közérthetően, de ugyanakkor szakértő megfogalmazásban dr. Caldwell elmagyarázza, hogy mitől alszunk jól vagy rosszul, áttekintést nyújt arról a sok rendellenességről, amelyek az alvásunkat befolyásolhatják, és világos útmutatást ad arra, hogyan lehet jobban aludni. A következő témaköröket tárgyalja: miért nem vagyunk képesek eleget aludni - a táplálkozás, a mozgás, a nemi élet hatása; a több műszakos munka, repüléskor az időeltolódás okozta fáradtság, az időszakos érzelmi rendellenességek; alvás zavaros gyerekek és öregek; a gyógyszerek és az alvás: a nem benzodiazepinek, a zaleplon és a zopiklon. Az informatív esettanulmányokkal, táblázatokkal stb. kiegészített kötet az Ön igazi útmutatója.
Vypredané
7,29 € 7,67 €

Haj!


Új külsőt szeretne kitalálni magának, szeretné hangsúlyozni, milyen típus is valójában, vagy egyszerűen csak fiatalabbnak akar látszani? A frizurája segítségével a legegyszerűbb. A haj formájával ragyogóan érvényre lehet juttatni a személyiséget! Mi kell hozzá? Az arcunkhoz, egyéniségünkhöz illő hajvágás, egy fantasztikus hajszín, jól formázott haj, nem beszélve a megfelelő hajápolásról. Schmidt, a frizuradivat egyik nagy kreátora e könyvében számos praktikus ötletet kínál. Ezeket alkalmazva megtanulhatjuk, hogyan juttassuk egyszerű eszközökkel érvényre önmagukat, hajunk segítségével hogyan tegyünk szert a kellő kisugárzásra. A könyv minden típusra, minden hajra jó tanácsokkal szolgál.
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Párnacsata


A "Nőt akarok!" szerzőjének legújabb könyve! "Minden nőnek joga van a boldogsághoz - az ágyban is! Bár meggyőződésem, hogy ezért a férfiak tehetnek a legtöbbet, veszem magamnak a bátorságot, hogy tanácsot adjak a (jóval) szebbik nem képviselői számár a is. Nincs olyan, hogy magány! Minden nőre szüksége van valakinek. Olyannak, akinek még tetszik is. Keresd meg őt - ott van a közeledben - és tedd nagyon boldoggá!"
Vypredané
6,91 € 7,27 €

A rák ismeretlen oldala


A mosoly felbecsülhetetlen ajándéka életünknek. Egy jó nevetés szervezetünk gyógyító energiáit indítja el. Szükségünk van rá nap mint nap, a legnehezebb helyzetben pedig életünket mentheti meg. Christine Clifford könyve, A rák ismeretlen oldala a mag yar olvasó számára szokatlan önvallomásokat, élményeket és tapasztalatokat ad közre; amerikai sorstársaink, rák-túlélők humoros, néhol groteszk történeteit. Azzal a nem titkolt szándékkal vágtunk bele a könyv kiadásába, hogy ezzel is segítsük a lelki gyógyulást, amely nélkül a fizikai sem megy. Találja meg Ön is mindazt, ami az Ön arcára varázsolhat mosolyt, amin egy jót kacaghat. Változtasson egy kicsit az optikán, keresse ezeket a lehetőségeket, és meglátja, hogyan hat ez vissza az Ön közérzet ére!
Vypredané
6,91 € 7,27 €

Nagy allergiakönyv


A Nagy allergiakönyv részletes gyógyszertáblázataival, informatív kiemeléseivel és kiváló szemléltető ábráival minden fontosabb tudnivalót közöl erről az emberiség egyötödét érintő állapotról. Jung Engel a könyv első részében általános áttekintést ad az allergiás reakciókról, majd részletesen ismerteti az egyre gyakoribb betegségeket. Többek között elemzi: az immunrendszert és működését; az allergiák diagnosztikáját és a kiváltó okok azonosítását; a gyógyszereket és alkalmazásukat; a gyermekkori allergiák kezelését; az asztma kezelésének újabb lehetőségeit; az egyes étel-, bőrgyógyászati, gyógyszer- és rovarcsípés-allergiák különleges problémáit.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.