Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Najpredávanejšie - Bestsellery - Knihy - Zdravie, životný štýl strana 83 z 465

Knižné bestsellery nesmú v našej ponuke rozhodne chýbať. Najpredávanejšie a najobľúbenejšie knihy slávnych spisovateľov vás vtiahnu do deja a ponúknu vám množstvo skvelých príbehov. Vyberte si žáner, ktorý je vám najbližší alebo darujte najnovšie knižné bestsellery ako darček svojim blízkym.

Szerinted szép vagyok?


Valahol mélyen a szívében minden nő egy kislány, aki arra vágyik, hogy megtörténjen vele a csoda: körülrajongott, csodált, gyönyörű nővé válni, mint Hamupipőke. Mire felnő, "megtanulja", hogy ilyesmi csak a mesében van, így lassan hozzászokik a gondolathoz, hogy mindenki más szebb, sikeresebb, tehetségesebb, mint ő, és hogy "tulajdonképpen neki épp így jó"... Egészen addig, míg észre nem veszi, hogy van Valaki, aki őt választotta. Valaki, aki neki nyújtja a kezét, és vele akar táncolni, Aki szereti kivételes, különleges szeretettel. Angela Thomas - több mint tizennégy, nőknek szóló könyv szerzőjeként - arra hív, hogy találd meg és ébreszd fel legmélyebb álmaidat, fedezd fel a benned rejlő kincset, és bátran dőlj Annak a karjaiba, Aki azt mondja neked: szép vagy.
U dodávateľa
10,78 € 11,35 €

200 kérdés, amit a NŐK feltennének a FÉRFIAKNAK


"Ronda dolog az általánosítás, és nem is szabad általánosítani. Ez a könyv nem általánosít, mégis mindenki magára, párjára ismerhet egy kicsit. E könyvvel nem az a célom, hogy bárkit is szakításra bírjak, vagy arra, hogy feladja párja "megnevelését", legyen friss a kapcsolatotok, vagy közel az aranylakodalomhoz. Ellenkezőleg, szolgáljon e könyv útmutatóul mindenkinek, aki párt keres vagy párkapcsolatban él. Segítsen eligazodni a férfiakon, segítsen megérteni őket, és talán hozzásegítsen a legnagyobb erényhez, amit egy nő birtokolhat a hosszú párkapcsolat érdekében: a türelemhez." (a Szerző)
U dodávateľa
10,78 € 11,35 €

Eltökélt szívű nők


Olyan időket élünk, amikor férfiak és nők sokasága csupán sodródik. Kisebb vagy nagyobb társaságok - "a tömeg" - hatására abbahagy dolgokat, amiket korábban cselekedett, és megtesz olyan dolgokat, amiket egyébként nem tenne. Mindezt pedig azért, mert nincs meg az a tartása, ami az igazi jellem velejárója. Ezért olyan döntő kérdés, hogy SOK-SOK TENNIVALÓD KÖZBEN SZAKÍTOTTÁL-E MÁR IDŐT ANNAK ELDÖNTÉSÉRE: KI AKARSZ LENNI? Priscilla Shirer bestseller szerző a Merj szeretni! (és a Valóban bátrak) alkotóival összefogva arra az elhatározásra biztat, hogy naponkénti döntéseid mostantól Isten dicsőségét szolgálják, és az legyél, akinek Ő megálmodott. A bibliai igazságokkal átszőtt, bátorítással fűszerezett könyv arra ösztönzi azt a nőt, aki a tükörből néz vissza rád, hogy bízzon Istennek az életére vonatkozó tökéletes tervében, és olyan eltökélt szívű nő akarjon lenni, aki "tudatosan nőies, meglepően megelégedett, és hűségesen az Övé". Ebből a fajtából nem folyik "tömegtermelés", de ők azok, akikre valóban szükséges van a férjnek, a gyermeknek, sőt az egész társadalomnak is.
U dodávateľa
10,78 € 11,35 €

Nemoc jako výzva?


Problémy života, smrti, zdraví, nemoci a věcí souvisejících nemají jednoduchá řešení. Vlastně asi ani na žádnou obecně položenou otázku neexistuje jasná odpověď. Tato kniha chce především inspirovat čtenáře k otázkám. K otázkám, které si následně sám zodpoví. Nebo si je možná sám nezodpoví, ale objeví třeba nový prostor ve své mysli pro vlastní úvahy a bude si klást své vlastní otázky, na které bude hledat odpověď.
U dodávateľa
8,70 € 9,16 €

Vagina biblia


Valóban gombafertőzést okoz a cukorfogyasztás? Van bármi haszna a fanszőrzetnek? Fontos-e vulvovaginális étrendet folytatnunk? Valóban kiszárad a vaginánk szex hiányában? Mi az igazság a HPV-vakcina kapcsán? Rengeteg kérdés, ezernyi meggyőzőnek tűnő, zavaros, ellentmondásos tévhit! Az áltudomány, kattintásvadász címek és a celebek által ránk tukmált termékek korszakában könnyű megzavarodni, és bedőlni a divatos hiedelmeknek. H iánypótló könyvében az óriási népszerűségnek és közbizalomnak örvendő Jen Gunter szülész-nőgyógyász eloszlatja a kártékony mítoszokat, és a nők kezébe adja nemi szervük egészségét. A szerző tényeken alapuló, játékos utazásra invitál a gyerekvállalással kapcsolatos egészségügyi kérdésektől kezdve az antibiotikumok és probiotikumok hatásán át egészen az olyan friss trendekig, mint a vaginagőzölés vagy a jádetojások. Utunk során többek között az alábbi témákról tudhatjuk meg az igazságot: A hüvelyi mikrobioma Nemi szervi higiénia, síkosítók, hormonmítoszok és tévhitek Az étrend és a vaginális egészség kapcsolata A terhesség és szülés által okozott változások A menopauza okozta változások Hogyan hagyja cserben az orvostudomány a nőket vaginájuk egészségét illetően A legjobb alsóneműk vaginánk egészségéhez A csikló teljes dicsőségében, és a G-pont mítosza A Vagina Biblia nélkülözhetetlen olvasmány mind a fiatal lányok, mind az idősebb nők számára vaginájuk egészségéről és gondozásáról!
U dodávateľa
15,32 € 16,13 €

dostupné aj ako:

Légzéssel az egészségért - Így alakíthatsz ki új légzési szokásokat, ha fittebb, boldogabb és hosszabb életre vágysz!


"A légzés hat az egészségünk minden területére: az alvásra, az emésztésre, a mozgásra, a mentális állapotra, a betegségekre és a regenerációra egyaránt. Elképesztő változásokat érhetünk el a segítségével, ráadásul nagyon egyszerűen működik, ingyen van, és nincsen szükségünk hozzá semmiféle extra felszerelésre. -Lélegezz könnyen! Tapasztald meg, hogyan válik optimálissá a vérkeringés, kimagaslóvá a szervezet oxigénellátottsága, hogyan fokozódik a sportteljesítményed, enyhülnek a légzési problémáid, és javul az alvásod minősége! -Lélegezz lassan! A legtöbb betegség kialakulásában komoly kockázati tényezőt jelent a stressz. Alkalmazz olyan légzésritmust, amely tudományosan igazolt módon fokozza a relaxációt, csökkenti a magas vérnyomást, felpörgeti az immunrendszeredet, rugalmasabbá teszi a szívműködésedet, és javítja a vércukorszinted kontrollját! -Lélegezz mélyen! A testi és az érzelmi egyensúly belülről fakad. Tanuld meg, miként tudod megerősíteni a rekeszizmodat, hogy javuljon az állóképességed, és jobban tűrd a stresszt, hogy meg tudd nyugtatni az elmédet, fokozd a koncentrációs képességedet, és könnyedebben mozogj! A kötet átfogó útmutatót kínál a funkcionális légzés kialakításához, segít olyan technikák elsajátításában, amelyeket sikerrel alkalmaztak olimpikonok és katonák egyaránt. Megtanít rá, hogyan tisztítsd meg a bedugult orrjárataidat, hogyan szabadulj meg a felgyülemlett stressztől, hogyan lazítsd el az idegrendszeredet, hogyan fejleszd a tüdőd működését, és hogyan készülj fel a versenyhelyzetekre. A gyakorlatokat egyaránt használhatják átlagemberek, profi és amatőr sportolók, légzésspecialisták, fogászok, orvosok, gyógytornászok, erő- és állóképességi edzők, pilates- és jógaoktatók - bárki, akit érdekel, hogyan fejleszthető az egészség és az erőnlét, javítható a közérzet és fokozható a sportteljesítmény. "Mi lehet fontos, ha nem az, hogy a légzésünk optimális legyen? Naponta 24 000 alkalommal veszünk levegőt, mégsem mondhatjuk el, hogy a légzés mesterei lennénk, mert a stressz, a helytelen testtartás negatívan hat a légzésünkre. Egy olyan társadalomban, ahol a többség alvászavarokkal és testsúlyproblémákkal küzd, a légzés normalizálása központi szerepet kellene, hogy kapjon. Ezért is javaslom Patrick McKeown könyvének elolvasását." - Lakatos Péter, edző, életmód-tanácsadó, fekete öves Carlson Gracie Jiu Jitsu gyakorló PATRICK MCKEOWN légzéskutató, dr. Konstantin Pavlovich Buteyko tanítványa, a Buteyko Clinic alapítója. Az általa kidolgozott alapelvek és gyakorlatok alkalmazásával ezreknek segített már sportteljesítményük és egészségi állapotuk javításában. Ő maga is így küzdötte le az asztmáját és az alvás közben jelentkező légzésproblémáit. Világszerte tart előadásokat arról, hogyan lehet a légzés segítségével kiaknázni a mindannyiunkban ott rejlő lehetőségeket.
U dodávateľa
15,32 € 16,13 €

Természetgyógyász a családban - Nők kézikönyve - Ciklusok


Nőnek lenni mindig is nagy kihívás volt, és egyben óriási áldás, hiszen képesek vagyunk életet adni egy apró emberi lénynek. A nők szervezete olyan, mint egy finoman hangolt rendszer – rendkívül bonyolult feladatok ellátására képes, viszont hihetetlenül érzékeny. A Természetgyógyász a családban-sorozat második, Nők kézikönyve – Ciklusok című kötete hasznos tanácsokkal lát el minket, nőket, hogyan őrizhetjük meg szellemi-testi-lelki harmóniánkat, egészségünket, illetve mit tehetünk annak érdekében, hogy magunk is gyermekáldásban részesüljünk. A szerzők, Szarvas Nikolett Diána és Csuday Dóra könyve praktikus segítséget nyújt abban, hogyan aknázzuk ki a természet egyedülállóan gazdag tárházát, és gyógyítsuk magunkat kíméletesen gyógynövények, apiterápiás szerek, azaz méhészeti termékek, illóolajok, vitaminok, ásványi anyagok és a hatha jóga segítségével.
Na sklade 1Ks
15,32 € 16,13 €

Bélbarát étrend kezdőknek


Hozd rendbe emésztésedet 7 nap alatt egyszerű és gyógyító ételekkel! A belek egészsége kulcsfontosságú testi jóllétünkhöz. A Bélbarát étrend kezdőknek a lehető leggyorsabb mód bélflóránk megtisztítására és a folyamat beindítására, amely során 7 nap alatt javítjuk és egészségesebbé tesszük emésztésünket. Ez az általános bélbarát diéta hasznos útmutatással, világos menütervvel, bevásárlólistával és ételkészítési eljárásokkal segít, hogy ne kelljen találgatni az új étrend bevezetése során. A 75 egyszerű, többnyire 5 vagy kevesebb alapanyagból készülő receptet kínáló Bélbarát étrend kezdőknek gyors és hatásos megoldás, ha kipróbálnánk, milyen előnyökkel járhat ez az étrend. Barna rizskása. Görög quinoatabulé Krémes zöldségmártás Alfredo módra Fokhagymás-zöldfűszeres báránysült tzatzikivel Kókuszcsók és még több szuper recept! Kitty Martone okleveles holisztikus egészségügyi szakember, táplálkozási tanácsadó és séf. Rendszeresen oszt meg tanácsokat az egészség, a jóllét és az emberi mikrobiom örökké változó világának témájában a Stuff Your Doctor Should Know című podcastjében és honlapján, a HealthyGutGirl.com-on.
U dodávateľa
15,32 € 16,13 €

A Norbi titok


„Lapozz bele ebbe a könyvbe, s ha megtudod, mit mikor ehetsz, mennyit mozogj, hogy soha ne hízz többé, akkor már segítettem Neked is.” Schobert Norbi Ha te is küzdesz azzal, hogy szeretnél lefogyni, de nem tudod, hogyan kezdj neki… ha túl vagy már számtalan sikertelen diétán, és mégis mindig visszakúsznak a kilók… ha jól akarsz lenni, és jókat akarsz enni… akkor a legjobb könyvet tartod a kezedben! A Norbi titok egy olyan módszertant ismertet meg veled, amely az egész életedet képes megváltoztatni. A könyv segítségével olyan tudás kerül a birtokodba, mellyel végre kezedbe veheted a saját sorsodat, és hosszú távú eredményeket fogsz elérni. Az átdolgozott, korábban több százezres példányszámban eladott kötetben a sikertörténeteken túl recepteket, mindennapi útmutatásokat olvashatunk, amelyeket szakmai ajánlások támasztanak alá. A közérthető és mindenki számára beépíthető tanácsok megfogadásával a mindennapi rutin része lesz a testmozgás és az egészséges táplálkozás.
Na sklade 1Ks
15,32 € 16,13 €

dostupné aj ako:

Atomikus fókusz


Mit szólnál, ha... - képes lennél szabályozni a mentális állapotodat? - bármikor eljuthatnál a mély és fókuszált flow állapotába? - tisztán látnád magad előtt a lehetőségeidet, és éreznéd a zsigereidben a helyes választ? - képes lennél magabiztosan élvezni az életet a saját feltételeid szerint? A hagyományos oktatási rendszer nem tanított meg minket a stressz kezelésére. Márpedig ha folyamatosan gondolatainkba merülve töltjük mindennapjainkat, a mindfulness technikák kudarcot vallanak. Fedezd fel te is a különleges alakulatok, nagyvállalati vezetők, MMA-harcosok és más szakemberek által már régóta használt technikákat! Szüntesd meg azokat a szokásokat, amelyek folyamatosan stresszben tartanak, és meggátolnak a fejlődésben. Építsd ki a stabil fiziológiai alapokat ahhoz, hogy maximálisan kiaknázhasd a benned rejlő potenciált az ületi életben, a sportok világában, a párkapcsolatokban - és úgy általában az életben. Szerezd vissza az elméd fölötti irányítást, és tegyél szert arra az ellenállóképességre és energiára, amely a tartós sikerességhez szükséges. Ez a könyv neked szól, ha elég ambíció lakozik benned. Ha tudod, hogy többet is kihozhatsz az életedből. Ha elakadtál a karrieredben. Ha folyamatosan stresszes vagy. Ha a tartós siker kulcsát keresed. Ideje megismerkedned az Atomikus fókusszal!
U dodávateľa
15,32 € 16,13 €

Puklý čas a smích absolutní vlády


Kniha se zabývá výpověďmi a osudy lidí v mezních životních situacích, překračuje však svět nemocných. Je pohledem do vnitřního exilu některých významných osobností, jejichž tvůrčí imaginace a vrcholné umělecké dílo vzniká a zraje jako niterná konverze umlčeného a odlidštěného života. Někdy je to i pozoruhodný sen, vyvolaný a zjitřený hraničními zkušenostmi, který vstupuje jako záblesk světla a naděje do rozlomeného času ohroženého jedince.
Vypredané
10,97 € 11,55 €

Jediná odrodilá bunka


Na sklade 3Ks
8,89 € 9,36 €
  • 5 /5

Detox. Recepty a rady


Na sklade 4Ks
11,35 € 11,95 €

Změň sám sebe


Chcete zdokonalit své chování a jednání? Toužíte po změně k lepšímu, avšak bez ztráty vlastní tváře? Pak je tato zábavná a názorná příručka, jejíž autorkou je diplomovaná psycholožka a ředitelka poradenské firmy pro vedoucí pracovníky, určena právě vám. Najdete zde účinný plán spočívající ve čtyřech základních transformačních krocích: 1. Jak zlepšit své působení na druhé, včetně dovednosti vyvolat příznivý první dojem 2. Jak dosáhnout výrazné změny ve svém vlastním myšlení, v pozitivním příst upu ke světu a ve schopnosti nacházet efektivní řešení problémů 3. Jak se naučit ovlivňovat své pocity a jak vyvolávat žádoucí pocity u druhých 4. Jak změnit své chování žádoucím směrem. Jistě uvítáte výcvikové i zkušební testy a ilustrativní pří pady, jež doplňují text. S pomocí tohoto osvědčeného programu se naučíte přesněji vnímat sami sebe, získáte důvěru ve vlastní úsudek a schopnosti a budete na svět pohlížet s úsměvem a nadhledem.
Vypredané
6,81 € 7,17 €

Hormonální jóga


Hormonální přeladění v období přechodu může být u ženy doprovázeno nejen tělesnými změnami, ale může ji zavést doslova na horskou dráhu pocitů. Cvičení obsažená v této knize vám mohou pomoci zvládnout všechny malé i velké nejistoty tohoto nového životního období. Tato praktická příručka je určena především ženám, které už jsou obeznámeny s hormonální jógovou terapií a které by ji rády praktikovaly doma. Díky své rozsáhlé obrazové části a přehledné osnově se však může stát i samostatnou příručkou poskytující základní principy a umožňující praktickou aplikaci hormonální jógy. V knize najdete jednotlivá cvičení v přehledném uspořádání, jež bylo odzkoušeno léty praxe. Jednoduchá cvičení z antistresového programu vám opět dopomohou ke klidu. Každá žena je jiná. Z toho důvodu ukazuje Monika Schostak alternativy a varianty u každého jednotlivého cvičení a tím vám umožňuje sestavit si svůj vlastní individuální plán cvičení. Nechte si také ukázat v novém období svého života přírodní cestu k vnitřní rovnováze. Objevte nový cit pro své tělo, vnímejte novou energii!
Na sklade 1Ks
20,43 € 21,51 €

Menopauza


A változókorról keveset beszélünk, egy kicsit a tabutémák közé tartozik. Éppen ezért sokszor félinformációk, téves képzetek keringenek róla, pedig így vagy úgy mindenkit érint az életkor előrehaladtával. Ebben a kötetben nemcsak szakszerű és közérthető ismereteket kapunk a változókorról, vagy más néven a menopauzáról, hanem egészen új megközelítésben, mégpedig a táplálkozástudomány felől. Három tapasztalt és elhivatott dietetikus elhatározta, hogy a témát átfogóan kifejtik, és kiegészítik olyan ételek receptjeivel, amelyek jótékonyan és szelíden enyhítik a változókorral járó kellemetlen tüneteket. Ha megfogadjuk a tanácsaikat, és idejében felkészítjük a szervezetünket a fordulatra, akkor derűsen és kiegyensúlyozottan vehetjük az akadályokat. Amikor elméletben már tisztában vagyunk azzal, hogy milyen élettani hatások zajlanak le bennünk az átalakulás idején, és kellően megéheztünk, 57, gyönyörű fotóval kísért, egészséges és kifejezetten a változókorra hangolt receptet kapunk. Érdemes kedvünkre válogatni és az újdonságokat kipróbálni. A tartalmas olvasnivalót Patyi Szidónia természetes hangulatú fotói teszik még színesebbé.
Na sklade 3Ks
18,35 € 19,32 €

A jógaászanák mitológiája


A MÍTOSZ HELYE FÉLÚTON VAN ÉG ÉS FÖLD KÖZÖTT. Minden jógagyakorló álma, hogy az indiai mitológia világában elmerülve megismerje, milyen ősi történetek és bölcsességek rejlenek kedvenc ászanái mögött. E csodálatos utazás közelebb visz a jóga valódi eredetéhez, a tanítások hatására mélyebb megértéssel és tisztelettel fordulunk az ősi gyakorlatok szellemisége felé. Az 50 legfontosabb póz mitológiai rejtelmeibe dr. Raj Balkaran tudós, tanító és történetmesélő vezet be. Lebilincselően mesél többek között az alábbi ászanákról: - Vírabhadrászana - Harcospóz - Tádászana - Hegyállás - Bhudzsangászana - Kobraállás - Garudászana - Saspóz - Padmászana - Lótuszülés - Savászana - Hullapóz - Bálászana - Babapóz Ez a könyv azoknak íródott, akik kedvelik a történeteket, megértik üzenetüket. Kezdő jógázóknak és lelkes gyakorlóknak nyújt segítséget, hogy elmélyítsék tudásukat. A történetek gyökerei az indiai mitológiába nyúlnak, megvilágítva a bennük rejlő örök filozófiai igazságokat.
U dodávateľa
18,35 € 19,32 €

7 napos cukordiéta


Egy hét az egészségesebb, cukormentes életért! Állandóan olyan egyszerű szénhidrátok után sóvárogsz, mint a péksütemények, desszertek vagy cukros üdítők? „Csak egy sütivel” vigasztalod magad, ami azután az egész doboz felfalásához vezet? Már megpróbáltad csökkenteni cukorfogyasztásodat, de végül mindig engedsz a kísértésnek? Nem vagy egyedül! Egyszer és mindenkorra hagyj fel a cukorfüggőséged állandó ellenőrzésével ennek az egyszerű és bevált cukor-tisztítókúrának a segítségével, amelyet Leisa Maloney Cockayne táplálkozás-egészségügyi szakember dolgozott ki. Ez a gyors és sikeres program magában foglalja hét nap reggeli-, ebéd-, vacsora- és uzsonnareceptjeit, amelyek ízletesek, kielégítőek, továbbá segítenek végleg leszokni a cukorról, miközben nem kell lemondanunk az evés élvezetéről. A finom lehetőségek közül íme néhány: Quinoaburger kecskesajttal; Holland posírozott tojás; Kókuszos csirkefalatkák; Kókuszos-vaníliás zabkása; Zsályás sertéskaraj vajas édesburgonya-pürével; Mentás csokoládémousse; Pármai sonkás-rukkolás pizza; Gourmet popcorn. Leisa egy bónuszfejezetet is kínál, amely egészséges ételeket tartalmaz a tisztítókúra utáni időszakra, hogy segítsen a további tudatos étkezésben, és megmentsen a cukros ételek utáni sóvárgástól. Megosztja kedvenc desszertjeid alacsony cukortartalmú változatait is – a cukorfüggőség megtörése nem jelenti azt, hogy soha többé nem fogyaszthatod azokat az édességeket, amelyeket szeretsz! A lényeg, hogy a kisebb mennyiségű cukrot is élvezd anélkül, hogy a késztetéseid uralnának. Az egykor cukorfüggő Leisa lépésről lépésre vezet végig a leszokás sikeres útján, és segít abban, hogy élvezhesd új, cukormentes életedet!
U dodávateľa
18,35 € 19,32 €

Obézní planeta


NAŠE PLANETA JE RUKOJMÍM PANDEMIE OBEZITY Více než jedna miliarda lidí celého světa trpí nadváhou a přes 600 milionů lidí je obézních. Žijeme v obezogenním prostředí, ve kterém je snazší ztloustnout než zůstat štíhlým. Jak se to mohlo stát? Kdo za to může? Co s tím můžeme udělat? Dr. David Lewis a Dr. Margaret Leitchová se v knize OBÉZNÍ PLANETA snaží odhalit důvody pandemie obezity zkoumáním jejích sociálních a psychologických aspektů. Využívají k tomu průkopnický způsob výzkumu, který klade důraz na chování různých korporací specializovaných na prodej potravin s vysokým obsahem cukrů, tuků a soli. Současně prezentují šokující důkazy o tom, že potraviny „rychlého“ občerstvení mají podobný neurologický efekt jako tvrdé drogy. Mají také za to, že problémem je i rozsah potravních pobídek a podnětů, které bez našeho vědomí stimulují touhu po jídle. Současně odhalují mýtus redukčních diet a přípravků na hubnutí s doporučením praktických a snadno implementovatelných strategií vedoucích ke snížení hmotnosti. Důkazy jsou jasné: obezitu musíme jednoznačně považovat za problém, jinak budeme čelit katastrofickým následkům. A na změnu není ještě pozdě.
U dodávateľa
13,81 € 14,54 €

Ako naštartujete svoj organizmus a využijete liečivú silu prírody? Táto sekcia patrí tým, ktorí sa zaujímajú o zdravie a zdravý životný štýl. Ak cvičíte pilates, jógu či plánujete začať meditovať, máme pre vás niekoľko knižných tipov - Návod na prežitie pre muža a ženu, Zdravie z Božej lekárne, či Taktne o tráviacom trakte,...

Kategória literatúry zdravie, životný štýl sa zameriava na publikácie, ktoré sa venujú rôznym aspektom zdravia a spôsobu života, a poskytujú čitateľom informácie a návody na zlepšenie ich fyzického a duševného zdravia.

Nájdete tu širokú škálu kníh, ktoré sa venujú témam ako výživa, telesná aktivita, duševné zdravie, zvládanie stresu, spánok, zdravé vzťahy a ďalšie súvisiace oblasti. Autori týchto diel často siahajú nielen po vedeckých poznatkoch, ale aj po svojich vlastných skúsenostiach a odborných znalostiach.

Zamerajte sa na svoje zdravie s knihami o zdravovede, ochoreniach a chorobách,vzdelávajte sa v oblasti byliniek a prírodnej lekárne, prečítajte si o zdravej výžive, diétach a chudnutí.

Nájdete tu aj knihy o čínskej medicíne, alternatívnej medicíne, pilates, joge a meditácii, masážach, wellnese, relaxácii, homeopatii, detoxikácii, etikete, kráse, móde a kozmetike.