Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Pochybná kouzla pro cynické čarodějky


Sedmnáctiletá Eleanor je tím posledním člověkem v Salemu, který by věřil na kouzla a čáry. Přišla o svou nejlepší kamarádku a první lásku, spolužáci se jí vyhýbají a ona přežívá ze dne na den sama a se zlomeným srdcem. Může ručně vyrobený balíček tarotových karet změnit její život? Nebo tajemná dívka Pix s čarodějnickým nadáním? Magie si cynickou Eleanor nakonec najde a ona se nechá vtáhnout do společenství mladých čarodějek…
U dodávateľa
15,67 € 16,49 €

A talizmánok titka


Fekete Örvény, a gonosz varázsló, aki ezer éven át fogságban sínylődött, kiszabadult. Hatalmas veszély leselkedik a Fantázia Birodalmára! A mágus arra készül, hogy megkaparintsa a hét talizmánt, melyek óriási hatalommal ruházzák fel birtokosukat. Florianna, a tündérek királynője tőlem kért segítséget, és kinevezett a Hét Tenger Lovagjává. Ezer veszéllyel dacolva indultam el, hogy megszerezzem a medálokat, és megmentsem a Fantázia Birodalmát a pusztulástól.
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Zlatý klíč k peklu


Petr Prokop žije ve světě, kde peníze rozhodují o kvalitě života, celkem slušný život. Je instruktorem v golfovém klubu, kde se seznámí s manželkou jednoho z nejbohatších lidí v zemi. Jeho až příliš kladný vztah k ženám mu otevře cestu k plánu, jak pomocí vraždy získat vysněný klíč ke zlaté kleci a usnadnit si tak život. Podaří se Petrovi získat klíč k vytouženému životu, nebo ho jeho záměr přivede k pomyslnému pádu do pekla? ***** Příběh Petra Prokopa vypráví o překonávání překážek, o bezohlednosti na cestě k bohatství, o měřitelnosti hodnoty lidského života materiálním bohatstvím a o mlýnech, které nepřestávají mlít. O tom, že když se tomu, kdo jde za svým snem bezohledně a tvrdě, splní jeho přání, může to být způsobem, který je současně trestem.
U dodávateľa
13,02 € 13,70 €

dostupné aj ako:

Zóna 300: Apokalypsa


Demo a Diana žijú vo svete poznačenom krízou, kde existuje hlboká priepasť medzi bohatými a chudobnými. Títo dvaja hrdinovia sú na úplnom dne - nemajú domov, peniaze, Diana nemá prácu. Majú len jedno - svoje super schopnosti. Diana, aj keď môže schopnosti použiť vo svoj prospech, odmieta to. Obáva sa toho, že by nimi zničila svet. No po nešťastnom incidente v meste stráca nad nimi kontrolu. Jedinou cestou, ako zabrániť katastrofe, je zmeniť svet. To však znamená vytvoriť najhoršiu nočnú moru ľudstva. Lenže, čo ak tento svet bude horší ako ten predošlý? Ľudia sa v ňom menia, umierajú a ožívajú. Stávajú sa z nich tí druhí, ktorí nepoznajú lásku a ani zľutovanie. Prvá časť komiksu Zóna 300 je len začiatkom napínavého dobrodružstva, ktoré vás zavedie do najhlbších a najtemnejších zákutí ľudského konania. Zóna 300 je jediné miesto, v ktorom budete v bezpečí
Na sklade 1Ks
5,61 € 5,90 €

Átkozott szerencse


Egy nő szívének királya csakis az apja lehet. Kivéve, ha eltökélt szándéka, hogy ártson neked és a családodnak. Rebecca Harvey azt hitte, a sorsjeggyel megütötte a főnyereményt, amivel álmai életét teremtheti meg magának, a húgának és az édesanyjuknak. De a szerencse balszerencsére fordult, amikor az apja felbukkanása az egész tervet felülírta, és a pokolban találta magát, ahol egyikük sincs biztonságban. Egy lány, aki sosem akart szerelmes lenni. Egy srác, aki megszegte az ígéretét. Egy kegyetlen apa, aki nem felejt. Egy történet, ahol senkiben nem bízhatsz... Még magadban sem.
U dodávateľa
9,34 € 9,83 €

Twisted Hate - Jules & Josh


Utálja… legalább annyira, mint amennyire kívánja őt. Jóképű, magabiztos, hamarosan menő orvos lesz, ráadásul Josh Chen sose találkozott olyan nővel, aki ellen tudott volna neki állni – kivéve Jules Ambrose. A gyönyörű, vörös hajú nő az első találkozásuk óta az idegein táncol, miközben senki máshoz foghatóan ragadta meg a képzeletét. Amikor a viszályuk egy felejthetetlen éjszakába torkollik, egy olyan megoldást javasol, amely segítségével végre tovább léphetne: egy ellenségek extrákkal kapcsolatot egyszerű szabályokkal. Nincs féltékenykedés. Nincs elköteleződés. És nincs szerelem. A barátságos és ambiciózus Jules egyetlen célja átmenni az ügyvédi vizsgán. Egyáltalán nincs szüksége egy jóképű doktorra, aki egymaga testesíti meg a kiállhatatlanság fogalmát – még ha rettenetesen dögös is. De ahogy jobban megismeri, rájön, hogy a régóta utált férfi sokkal többet rejt magában. Nem sejthette, hogy ő lesz az ősellensége és az igazi megváltása is. Kapcsolatuk pokolian indul, és amikor múltjuk démonjai utolérik őket, olyan igazságokkal kell szembenézniük, amelyek vagy megmentik őket… vagy elpusztítanak mindent, amiért eddig dolgoztak.
U dodávateľa
14,72 € 15,49 €

Puccs Moszkvában: Putyin végnapjai - André Calvi visszatér


Putyin napjai meg vannak számlálva. Vajon mire képes a hatalmához végsőkig ragaszkodó modern kori cár? És ki lesz az, aki megállítja? Valahol Oroszországban, a közeljövőben. Teherszállító repülőgép közeledik Berlinből Moszkva felé, fedélzetén az oroszok számára létfontosságú alkatrészekkel. Azt azonban senki sem sejti, hogy a pilótafülkében valami egészen más is van, amit az amerikai titkosszolgálat rejtett oda. A következő pár óra megváltoztathatja a történelem menetét… Mert valaminek változnia kell! A több éve húzódó ukrán háború holtpontra jutott, a lövészárkok sártengerében továbbra is ezrek pusztulnak el, de egyelőre még tűzszünetre sincs kilátás. Amerika kitart Ukrajna mellett, Kína pedig Putyint támogatja. A háttérben azonban ennél jóval nagyobb hatalmi játszma zajlik: a kérdés az, marad-e a fennálló világrend, vagy a nagyhatalmak újraosztják egymás között Európa keleti felét? És vajon mi lesz Magyarországgal, fenyeget-e minket a perifériára sodródás veszélye? Miközben a világ aggódva figyeli a fejleményeket, minden jel arra utal, hogy az ukrán vérfürdőnek csak egyféleképpen lehet véget vetni, Putyint csak egyvalami képes megállítani: egy puccs Moszkvában. Frei Tamás új regénye napjaink legkomorabb világpolitikai eseményeit és annak elképzelt következményeit állítja a középpontba. A fordulatos akcióthrillerben az olvasók újra találkozhatnak André Calvival. Vele sok minden történt az elmúlt nyolc évben, amikor utoljára próbált „javítani az arányokon”. Az élete gyökeres fordulatot vett. Most azonban minden eddiginél nagyobb kihívással kell szembenéznie…
U dodávateľa
17,39 € 18,31 €

Mindentudók kézikönyve - Így lehetsz te is géniusz


Egy új technológiai forradalom küszöbén, az éghajlatváltozás súlyos következményei és a népesség elöregedése mellett semmi jelentősége annak, hogy valaki meg tudja-e nevezni Honduras fontos iparágait. Ne versenyezzünk a Google keresőmotorjával, koncentráljunk inkább azokra a dolgokra, amelyek igazán számítanak! A Mindentudók kézikönyve a jelen és a jövő legizgalmasabb trendjeit és legégetőbb kihívásait mutatja be. Bárkinek elmagyarázható még a kvantummechanika, a GDP, a relativitáselmélet, az agy vagy a számítógépek működése és a végtelen is - feltéve, hogy rendelkezik a könyv szerzője, Ódor Lajos egykori miniszterelnök és közgazdász műveltségével, tapasztalatával, éleslátásával és humorával. A könyv 42 fejezete kilenc egységre tagolódik: A világ megatrendjei, A világegyetem működése, A biológiai világ, Értelem és érzelem, Ember és társadalom, A technológiai forradalom, Számok és formák, A tudatos állampolgár és Elégedett élet. Számos illusztráció és ábra segít az olyan összetettebb témák megértésében is, mint a fraktálok vagy az időtágulás. Ha érdekel, mi történik és mi fog történni a világban, szeretnéd megérteni a mélyben húzódó okokat, és fontosnak tartod a kritikus gondolkodást, ez a könyv neked szól.
U dodávateľa
25,56 € 26,90 €

Elvarratlan szálak


Hogyan engedhetjük el a múlt sérelmeit? Hogyan bocsáthatjuk meg a korábban elkövetett hibákat? Hogyan békélhetünk meg azzal, hogy elszalasztottunk számunkra fontos lehetőségeket, mert nem mertünk élni velük? Hogyan nézhetünk szembe azzal a fájdalommal, amit eddig csendben hordoztunk magunkban? Egyáltalán honnan tudhatjuk, hogy tényleg túl vagyunk már egy olyan eseményen, ami korábban nehéz érzéseket okozott? Mindannyiunk életében lehetnek olyan elvarratlan szálak, vagyis olyan feldolgozatlan események és lezáratlan konfliktusok, amelyek a mai napig befolyásolhatják hangulatunkat, egészségi állapotunkat, kapcsolatainkat és énképünket. Ez a könyv nem azt a könnyed hangvételt és humoros megközelítést hozza, amihez az eddigi köteteimben hozzászokhatott az olvasó. A fejezetek olyan komolyabb témákat járnak körbe, amik nehéz, ugyanakkor fontos felismeréseket tartogatnak. Még ha időnként fájó is tud lenni a szembesülés, hihetetlen felszabadító ereje van. Bízom benne, hogy ez a könyv segítséget nyújt abban, hogy őszintén és bátran fel tudjon tenni magának lényeges kérdéseket, szembe tudjon nézni az eddig szőnyeg alá söpört élményeivel, hogy végre megszabadulhasson ezek érzelmi terhétől.
U dodávateľa
12,03 € 12,66 €

Paprikaföldektől a HÉTCSILLAGOS életig - Az önerőből milliárdos sikerreceptjei


A TŰZPIROS FERRARI, ÉS AMI AZON TÚL VAN Jákob Zoltán milliárdos. Imád utazni, és imádja az autókat. Ő alapította a ma már világhírű Crystal Nails márkát. Közösségi média oldalait követve mindezeket elég könnyű kideríteni, sikere mögé látni azonban már nem olyan egyszerű. Ebben a könyvben betekintést ad életébe, utazásaiba és gondolataiba. Elméleti fejtegetések helyett gyakorlatias tanácsokat, komplex látásmódot és lehetséges irányokat mutat a vállalkozásfejlesztéshez, karrierépítéshez, a boldogság eléréséhez. Hogyan építsd fel a karrieredet? Neked való a vállalkozói lét? Milyen kvalitásokkal kell rendelkeznie egy sikeres üzletembernek? Miért fontos utazni és világot látni? Hogy válaszd ki és tartsd meg a segítőidet? Hogyan építsd fel önmagadat? A gondolatébresztő, inspiráló válaszokat egy olyan ember tollából kapjuk, aki tényleg megcsinálta: önerőből lett milliárdos.
U dodávateľa
13,33 € 14,03 €

Cukrářské zdobení


Jak z obyčejného dortu, koláče nebo buchty vyčarovat skutečné umělecké dílo? Jak ho ozdobit, aby každý sladký výtvor – i nenápadný muffinek – působil ještě chutněji? Podívejte se, jak úžasně lze dekorovat dorty, koláče, buchty a další dezerty pro nejrůznější příležitosti. Podrobné návody vás naučí připravovat ozdoby z cukrářské hmoty, marcipánu, čokolády nebo isomaltu. Dozvíte se, jak dort sestavit, obmazat a následně krásně ozdobit. Autorka vám prozradí, jak si ve své kuchyni jednoduše zařídit funkční cukrářskou dílnu, a podělí se s vámi o nejrůznější recepty na dorty i krémy, jimiž můžete oslnit na nejedné oslavě. Postupy obsahují návodné fotografie podrobně představující jak jednotlivé fáze zdobení, tak hotové projekty.
U dodávateľa
15,80 € 16,63 €
  • 5 /5

Hotel tisícich očí – Adventný kalendár s únikovou hrou


Vylúšti 24 hádaniek – pootváraj dvere – nájdi východ! Opustený hotel v horách. Desať miliónov eur pre víťaza. A hra, v ktorej pôjde o život. Nová vianočná reality šou „Hotel na hrane“ sľubuje divákom poriadnu dávku vzrušenia: sedem súťažiacich bude 24 dní od rána do večera pod dozorom kamier. Bez možnosti spojiť sa s vonkajším svetom. Jedlo získajú len odmenou za vylúštenie hádaniek. Zakrátko však prvý súťažiaci leží mŕtvy pod vianočným stromčekom a hneď je jasné, čo je naozaj v hre. Kto sa vzdá šance na desať miliónov a kto je ochotný riskovať život? Je vražda naozaj súčasťou hry, alebo do režisérskeho kresla zasadla neznáma osoba, ktorá so súťažiacimi naloží podľa vlastného plánu? Len ten, kto vylúšti všetky záhady, nakoniec unikne ponurému hotelu a odhalí tajomstvo vianočnej šou. 24 hádaniek, 24 dverí... a len jeden východ! Nový dobrodružný triler pre bystré mozgy, odvážlivcov a fanúšikov únikových hier. • Adventný kalendár v novom šate: úniková hra a napínavý triler v jednom. Podľa úspešnej koncepcie Evy Eichovej. • Úniková hra v knižnej podobe: v každej kapitole sa skrýva zložitá hádanka, ktorá odomyká ďalšie strany. • Prekvapenie zaručené: 24 zapečatených dvojstrán, ktoré treba otvoriť, znamená dlhotrvajúcu zábavu s hádankami. • Pomoc je na ceste: dodatok s pomôckami a radami ťa nenechá v štichu, ak sa náhodou zasekneš. • Ideálny darček: ultimatívna výzva pre milovníkov hádaniek, dobrodruhov, hráčov a supermozgy Slovenský preklad vyšiel v spolupráci so sieťou únikových izieb TheRooms
Na sklade > 5Ks
15,11 € 15,90 €

3 x Traja pátrači (95, 96, 97)


TRAJA PÁTRAČI 3 x v jednej knižke! Nové príbehy známeho autora Bena Nevisa V prvom z nich – Záhada Diablovho útesu – sa Druhý pátrač čiže Peter ocitne v nezávideniahodnej a skutočne nezvyčajnej situácii: obvinia ho z vraždy neznámeho muža, ktorý býva na Diablovom útese. Jupiter a Bob majú čo robiť, aby tento zamotaný prípad vyriešili. V druhom príbehu – Záhada temného strážcu – čaká nebezpečenstvo na Boba, ktorý súhlasí, že bude namiesto priateľky niekoľko dní kŕmiť mačky v čudnom dome na kopci. Stratí sa v tajomnej chodbe a Jupiter s Petrom si s jeho zmiznutím dlho nevedia poradiť. V treťom príbehu – Záhada falošných detektívov – sa do pátrania zapoja všetci traja. Vyberú sa totiž do Santa Barbary na malý výlet a tešia sa na surfovanie, no cestu im skrížia ich menovci – falošní detektívi Jupiter, Peter a Bob. Naši praví detektívi odhalia, aký zložitý prípad sa za tým nevídaným klamstvom skrýva.
Na sklade 2Ks
13,49 € 14,50 €

Kiara Lord erkölcstelen randevúi


Kiara Lord, a nemzetközi szinten is rajongott magyar felnőttfilmes sztár huszonkilenc esztendősen határozott úgy, hogy monotonnak érzett életét felpezsdíti. Népszerűségét meglovagolva luxusescortnak állt - Európát újra és újra beutazva hajszolja az érzéki kalandokat. Óradíját a férfiak csak egy szűk köre engedheti meg magának. Ebben a kötetben Kiara részletesen elmeséli, hogy miket látott és tapasztalt karrierje első évében a csúcsgazdagok zárt világában. Íme a kielégülést hajszoló férfiak, a sóvárgás okozta esendőség és a legerkölcstelenebb randevúk meztelen valósága. Szókimondó, meghökkentő, és néha egészen biztosan felháborító olvasmány, amit szigorúan csak 18 év feletti olvasóknak ajánlunk. Kiara az ötszörös Aranykönyv-díjas írónak, Lakatos Leventének mesélte el eddig sosem hallott történeteit. Ismeretségük nem új keletű, közös podcast epizódjukat eddig 1,8 millióan látták a legnépszerűbb videómegosztó oldalon. Ám az csak előjáték volt. Ahogyan a szerzőtől a regényeiben már megszokhattuk, ebben a könyvében sem ismer tabukat.
U dodávateľa
14,72 € 15,49 €

Traja pátrači 94: Záhada nebezpečného lesa


Jupiter opatrne nazrel do vnútrajška hydroplánu. Za oboma sedadlami pre pilotov sa nachádzal malý nákladný priestor. John Addington tam ležal nehybne s odvrátenou tvárou. Jupiter vliezol do lietadla a cez sedadlá prešiel dozadu. V nákladnom priestore bolo veľmi tesno. Keď sa Prvý pátrač sklonil nad Addingtonovu tvár, zbadal na nej triumfálny úsmev. Až v tej chvíli objavil v jeho rukách pištoľ. Traja pátrači sa vydajú na turistickú túru do hôr. Netušia, že im ju plánuje prekaziť zločinec v súvislosti s krádežou veľkého množstva zlatých prútov. Navyše prežijú nebezpečné stretnutie s medveďom i nečakané uväznenie v chatrči. Podarí sa Jupiterovi odhaliť pravého vinníka všetkých záhadných príhod?
Na sklade 2Ks
7,13 € 7,50 €

Vianočný únos – Adventný kalendár s únikovou hrou


Vyrieš 24 hlavolamov – otvor dvere a nájdi východ! Mladý muž sa prebudí v tmavej pivnici. Je sám, nemá ani najmenšieho tušenia, ako sa dostal dovnútra alebo kto je za to všetko zodpovedný. Vie iba jedno: musí sa odtiaľ dostať, skôr ako bude neskoro! Na to však musí rozlúsknuť 24 záhadných hlavolamov… Tento adventný triler otestuje tvoje sivé mozgové bunky. Lebo iba ten, komu sa podarí vyriešiť hlavolam, zistí, kde má na ďalší deň pokračovať! Aký napínavý príbeh sa skrýva v pochmúrnom vianočnom väzení? • Adventný kalendár v novom šate: úniková hra a napínavý triler v jednom. Podľa úspešnej koncepcie Evy Eichovej. • Úniková hra v knižnej podobe: v každej kapitole sa skrýva zložitá hádanka, ktorá odomyká ďalšie strany. • Prekvapenie zaručené: 24 zapečatených dvojstrán, ktoré treba otvoriť, znamená dlhotrvajúcu zábavu s hádankami. • Ideálny darček: ultimatívna výzva pre milovníkov hádaniek, dobrodruhov, hráčov a supermozgy Slovenský preklad vyšiel v spolupráci so sieťou únikových izieb TheRooms
Na sklade > 5Ks
15,11 € 15,90 €

Rumini Tükör-szigeten - új rajzokkal


Elég a kalandokból! Amikor a Szélkirálynő legénysége megpihen a Gyöngy-lagúnában, és békésen fagyizgatva napoznak és úszkálnak, egészen biztosan úgy érzik, hogy most egy ideig végre nyugalom lesz körülöttük. De persze nem is lenne ez igazi Rumini-könyv, ha a számításaikat nem húzná keresztbe néhány ártalmatlannak tűnő, ám annál veszélyesebb higanyhidra, aminek a mérgétől Sajtos Rozi nemcsak gondolatolvasó lesz, de ha nem tesznek valamit sürgősen, az egész teste ezüstté fog válni... Állítólag az ellenszer egy bizonyos Tükör-szigeten található. Csakhogy a térképen jelölt helyen két egyforma sziget áll! Az egyik a másiknak tükörképe, és mindkettő nagyon veszélyes. De vajon melyik az igazi, és hol rejtőzik a gyógyszer?
Na sklade 1Ks
12,02 € 12,65 €

Benedek Elek legszebb meséi


Legkedveltebb mesemondónk, Benedek Elek leghíresebb meséit gyűjtöttük össze ebbe a csodálatos kötetbe. A könyv olvasása közben a szülők újra átélhetik gyermekkoruk legszebb történeteit, a gyerekek pedig olyan jelentős magyar mesekincsekkel ismerkedhetnek meg, mint például a Kis gömböc vagy a Három kívánság.
Na sklade 2Ks
9,37 € 9,86 €

Dark Harmony - A Lélektolvaj


Vannak olyan dolgok, amik még a halálnál is rosszabbak. Dolgok, amik az árnyékból leselkednek rád és belopakodnak az álmaidba. Olyan dolgok, amiknek semmi keresnivalójuk a világban. Egykor szunnyadtak... de most felébredtek. Callypso Lillis számára a tündérmágia, ami immár az ereiben csörgedezik, egyfelől átok, másfelől jó szerencse. Az, ami Desmond Flynnhez, az Éjszaka Királyához köti őt, egyben sebezhetővé teszi a Lélektolvajjal szemben. A férfival, aki porrá akarja zúzni a világot... és ezzel együtt Callie-t is. De nem csak a Tolvaj az, akinek árnyékai ott lebegnek a Másvilág felett. Des apja visszatért a halálból és bosszút akar állni a fián, aki egykor a sírba küldte. Desnek és Callie-nek ki kell találnia, hogyan állítsák meg mindkét férfit, és az idő fogytán van. Mert olyan erők vannak mozgásban, amelyek azon munkálkodnak, hogy elszakítsák egymástól a szerelmeseket egyszer s mindenkorra... és balszerencséjükre, már nem a halál a legrosszabb, amitől tartaniuk kell.
Na sklade 1Ks
13,33 € 14,03 €