! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Pravda o nás dvoch


Voľné pokračovanie románu Boh plače potichu Kto si bez viny, hoď do mňa kameňom... Vo svojich spomienkach na detstvo sa Matthias Hoffman často vracia k bolestivému momentu z minulosti. To, čo kedysi urobil malej Nil, si nedokáže odpustiť ani po rokoch. Dievčatko tajne obdivoval, ale navždy stratil. Ani v dospelosti nemá Matthias na ružiach ustlané. Musí čeliť vážnemu obvineniu z usmrtenia pacientky, hoci jej smrť v skutočnosti nezavinil. Keď jedného večera pri jazde mestom spozoruje ženu v sivom kabáte, je presvedčený, že je to „jeho“ Nil. No tá je predsa už roky mŕtva... Sled udalostí, ktoré spustí jeho úprimná spoveď a posadnutosť nájsť ženu, ktorú zahliadol na ulici, mu prevrátia život naruby. Matthias to však nevzdáva. Už totiž nemá čo stratiť. Kniha je voľným pokračovaním románu Boh plače potichu. Prvýkrát vyšla v roku 2019 a v Ikare vychádza v reedícii.
Predpredaj
15,11 € 15,90 €

Vražedné koleso


Tom Mead sa svojím vynikajúcim druhým románom Vražedné koleso etabloval ako súčasný majster záhady zamknutej miestnosti. Ponúka nám v ňom nie jednu, ale hneď tri navzájom prepojené „nemožné“ vraždy, pričom každá zápletka priam oplýva nečakanými zvratmi a nápaditými falošnými stopami. Dokonca aj čitatelia, ktorí sa dôvtipom vyrovnajú rafinovaným autorom a ich detektívom, tentoraz obídu naprázdno! Dokážete vyriešiť vraždu na ruskom kolese? Londýn 1938. V celom meste vyvolá rozruch prípad podivuhodnej vraždy: ktosi zastrelil muža na vrchole ruského kolesa. V kabíne s ním bola iba jeho manželka, tá však trvá na svojej nevine. Senzácie sa chytí bulvárna tlač a ponúkne odmenu tomu, kto tento prípad vyrieši ako prvý. Objasniť záhadnú vraždu v lunaparku sa usiluje aj mladý ambiciózny, no trochu naivný právnik a amatérsky kúzelník Edmund Ibbs, ktorý zastupuje obvinenú vdovu. Nechtiac sa však zapletie do pavučiny klamstiev a zločinných konšpirácií a čoskoro sa stane hlavným podozrivým z ďalších dvoch bizarných vrážd, ku ktorým dôjde v divadle Granátovník. Najprv sa na javisku počas vystúpenia slávneho iluzionistu z ničoho nič objaví mŕtvola, druhú obeť nájdu krátko nato v zákulisí - zastrelenú v zamknutej šatni. Edmund sa iba ocitol v nesprávny čas na nesprávnom mieste, no inšpektor Flint zo Scotland Yardu je presvedčený o jeho vine. A tak sa jedinou nádejou mladého muža stáva kúzelník na dôchodku Joseph Spector, ktorý sa našťastie nachádzal v divadle, keď tam došlo k vraždám. Spector má výnimočný talent riešiť nevysvetliteľné záhady, postačia však jeho deduktívne schopnosti na rozlúsknutie tejto neuveriteľne zamotanej série vrážd?
Predpredaj
15,22 € 17,90 €

Skryté zlo, 2. vydání


Emory Charbonneauová, dětská lékařka a maratonská běžkyně, zmizí na horské stezce, kam se vydala na trénink, ale také uspořádat si myšlenky a rozhodnout se, zda má smysl udržovat manželství, které se rozpadá. Než policie začne po pohřešované pátrat, stopa dávno vychladla a horskou divočinu sevřela mlha a sněžení. Policie má podezření, že za Emoryiným zmizením vězí právě její manžel. Strhující příběh, v němž nic není tak, jak se jeví, je plný nečekaných zvratů a prostoupený vášnivými emocemi. Vypráví o lásce, zradě a volbě, kterou musí člověk učinit, aby přežil.
Predpredaj
20,84 € 21,94 €

Živý mrtvý a další policejní povídky, 2. vydání


Miko Syrový slaví dvě desítky let své policejní kariéry. Tedy slavil by, pokud by zrovna neležel v nemocniční posteli. A tak alespoň vzpomíná na dobráky i nebožáky, kteří prošli jeho detektivním životem. Na jedné straně kolegové, na té druhé zlodějíčci, podvodníci, rabiáti, a dokonce vrazi. Julo, jeho první velitel, nenasytná, a přesto osamocená Zuzanka, Greg, maličký nácek Patrik, gambler Beny… Ti a mnozí další defilují Mikovi před očima a on si vybavuje příběhy, které s nimi prožil v dobách dávných i těch sotva minulých.
Predpredaj
15,62 € 16,44 €

LEGO® Harry Potter™ Kapitán famfrpálového týmu


Nastal čas na velké kouzelné dobrodružství, které si užiješ v této knížce ze světa LEGO® Harry Potter™! Sestav si minifigurku Harryho Pottera a oslav výhru ve famfrpálovém zápase s novopečeným kapitánem. Během toho, co budeš luštit začarované rébusy, procházet kouzelnými bludišti a plnit zábavné úkoly, se dozvíš o Harrym a Bradavicích spoustu zajímavostí. Nechť kouzla započnou…
Predpredaj
7,59 € 7,99 €

Liška mění srst, ne povahu


Pětice sourozenců žije v domě bez rodičů. Od jejich smrti uplynulo již sedm dlouhých let a zdá se, že nejstarší sestra s bratrem mají vše pod kontrolou. Do chvíle, než jejich cestu zkříží liška bez ocasu, a rázem tím zpochybní celou jejich minulost. Nejstarší sestra Zoe postupně odkrývá lži, pátrá po odpovědích a poznává nevrlého Ezru, který ví o lišce i jejím účelu zjevně mnohem víc než všichni sourozenci dohromady.
Predpredaj
8,54 € 8,99 €

Bellanteriové


Kella je šestnáctiletá dívka pocházející z Corie, ke které život nebyl dvakrát přívětivý. V den smrti její matky se vše zásadně změní – cesty Kelly a Arwina, mladého bojovníka ze sousedního Enaru, se protnou. Arwinovým snem je vytvořit speciální jednotku bojovníků, tak zvaných Bellanteriů, která by sloužila králi a lidem ve všech možných ohledech. Kella už nemá co ztratit, a proto k němu vstupuje do učení. Čeká na ni výcvik a dobrodružství, ale také nový domov, přátelé a rodina.
Predpredaj
18,52 € 19,49 €

Poslední slova z Afghánistánu


Rozlučte se, nasedněte do letadla a vyrazte vstříc válce v Afghánistánu. Můžete se těšit na surovou realitu plnou zajímavostí, dobrodružství a snahou aklimatizovat se v oblasti zvýšeného rizika ztráty života. Příběh jednoho paragána a jeho spolubojovníků humornou formou ukazuje, jaký je život vojáka na zahraniční operaci.
Predpredaj
17,57 € 18,49 €

Morčata - Praktická příručka s tipy pro chov a péči


Jak pestrá a rozmanitá morčata jsou, tak rozmanitě se i chovají: jedí, běhají, pískají a poskakují. V publikaci se dozvíte vše o jejich návycích, hlasové a tělesné řeči a o ideálním složení skupiny. Odbornice Christine Wildeová vám ukáže, jak funguje soužití více jedinců a jaké z něj vyplývají požadavky na chov těchto zvířat. V příručce najdete i tipy na sestavení výběhů, správnou stravu a péči nebo nápady, jak svoje morčata zaměstnat, aby se nenudila.
Predpredaj
18,75 € 19,74 €

Velká kniha IQ úloh


Kolik stejně velkých šestiúhelníků je zapotřebí k vyplnění prázdného prostoru? Jaké číslo chybí v řetězci? Které z ozubených kol se zastaví jako první? Napněte všechny smysly a vydejte se na dobrodružnou výpravu zákrutami svých mozkových závitů. Kniha obsahuje 400 záludných IQ úloh seřazených podle náročnosti do deseti rovin a po jednotlivých příčkách se postupně vyšplháte až do výšin geniality.
Predpredaj
15,62 € 16,44 €

Totálne šialený týždeň 3: Streda


Zažili ste už niekedy TOTÁLNE ŠIALENÝ TÝŽDEŇ? Justin Chase rozhodne áno, a toto je JEHO PRÍBEH! PONDELOK stál za deravú ponožku, UTOROK bol fiasko, a už je tu... STREDA! Jeho kocúr je stále záhadne nezvestný. Nechtiac sa z neho stala medzinárodná internetová senzácia. A práve teraz je uväznený otravným úhlavným nepriateľom, a ešte si na nich brúsia zuby aj žraloky! SOS!
Predpredaj
10,79 € 11,99 €

Krížovky Všetko o káve - veľké písmená


Zabavte sa pri lúštení švédskych krížoviek, ktorých tajničky ukrývajú zaujímavé a užitočné informácie o jednom z najobľúbenejších nápojov na svete – o káve. Príjemnú zábavu a nech vám padne na úžitok!
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

O čarovnej knihe


Kde bolo, tam bolo, boli raz dvaja dobrí kamaráti Eleanora a Rolando. Žili v paláci. Jedného dňa im kráľ s kráľovnou oznámili, že pôjdu na ples do Bieleho kráľovstva. ,,Do paláca nikoho nepustite. Ani vtedy, ak by to bol niekto, koho poznáte. Sľubujete?“ Deti dali kráľovi sľub, no netrvalo dlho a Eleanora sľub porušila. Jedného dňa totiž zabúchal na palácové dvere cudzinec, ktorý tvrdil, že je kráľovský pekár. Eleanoru premohla zvedavosť aj chuť na sladké dobroty a cudzincovi otvorila...
Predpredaj
11,39 € 11,99 €

Marvel Studios: Encyklopédia postáv, rozšírené vydanie


Nájdete tu fascinujúce fakty o vašich oblúbených postavách zo všetkých strhujúcich filmov štúdia Marvel – od všetkých členov tímu Avengers až po zlovestného Dormammua.
Predpredaj
17,99 € 19,99 €

Čokoláda


Keď sa do dediny Lansquenet nad Tannou prisťahuje cudzinka Vianne Rocherová s dcérou Anouk a otvorí si oproti kostolu obchodík s čokoládou, otec Reynaud v nej cíti nebezpečenstvo pre svoje ovečky. Kňaz preto vyhlasuje prisťahovalkyni, v ktorej vidí pokušiteľku k hriechu, otvorený boj. Vianne sa však svojich odporcov nezľakne a rozhodne sa na Veľkú noc usporiadať Čokoládový festival. Jej plán rozdelí dedinu na dva tábory. Zdá sa, že velebnosť cirkvi môže ohroziť pohanská vášeň pre čokoládou!
Predpredaj
17,09 € 18,99 €

Hus vo veľkomeste


Zbierka poviedok nás vnesie hlboko do vnútra vzťahov medzi matkami a dcérami, v ktorých sa striedajú humor a napätie, láska i utrpenie. Deväť príbehov odhaľuje zložité, niekedy až patologické vzťahy medzi matkami a dcérami v rôznych etapách ich životov a v rozličných situáciách. Napriek temnote a napätiu, ktoré sa vinú týmito príbehmi, v nich však cítiť aj svetlo a nádejné momenty. Liečivá a nenahraditeľná sila prírody sa stáva útočiskom pre nepokojné a rozpoltené mysle postáv.
Predpredaj
12,59 € 13,99 €

Milión šteniatok


Vnútri nájdeš obrázky tých najrozkošnejších šteniatok: od dalmatíncov, cez bígle až po mopslíky. Navyše, každú stranu zdobia rôzne vzory a motívy s úžasnými detailmi na vymaľovanie. Zábavné scény, ktoré čakajú, kedy ich oživíš farbami. Stačí len vziať farbičky a popustiť uzdu svojej fantázii.
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Krížovky Všetko o mede - veľké písmená


Zabavte sa pri lúštení švédskych krížoviek, ktorých tajničky ukrývajú zaujímavé a užitočné informácie o jednej z najzdravších sladkostí na svete – o mede. Príjemnú zábavu a nech vám padne na úžitok!
Predpredaj
6,64 € 6,99 €

Milión zvieratiek


Vnútri nájdeš obrázky tých najrozkošnejších zvieratiek: od zajačikov, kačičiek, ježkov, cez mačiatka až po ovečky či sloníčatá. Navyše, každú stranu zdobia rôzne vzory a motívy s úžasnými detailmi na vymaľovanie. Zábavné scény, ktoré čakajú, kedy ich oživíš farbami. Stačí len vziať farbičky a popustiť uzdu svojej fantázii.
Predpredaj
6,64 € 6,99 €