! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Nagy szerelmek


Életre szóló kötelékek, botrányos viszonyok, tiltott románcok, viharos kapcsolatok. A Nagy szerelmek a történelem legszenvedélyesebb és legtragikusabb szerelmi történeteit tárja elénk, Antonius és Kleopátra izzó szenvedélyétől kezdve Simone de Beauvoir és Jean-Paul Sartre nyitott kapcsolatán át Michelle és Barack Obama boldog házasságáig. A szerelem gyakran nem csak két ember magánügye: formálhatja a történelmet éppúgy, mint a közgondolkodást, a szexuális normákat, követendő példaként, akár intő jelként is szolgálhat eljövendő generációknak. A gazdagon illusztrált kötet bebizonyítja, hogy a szerelemnek annyi arca van, ahány szerelmespár él a világon.
U dodávateľa
13,11 € 13,80 €

Zelenina


Je sexy a vévodí kuchyním luxusních restaurací, i těm u nás doma. Ano, je to ZELENINA! Autorka Tereza, známá také jako blogerka Inspired Kitchen, vás naučí jídla doslova zeleninová! Pozvěte přátele na večerní rebarborové kuře, babičku na bramborovou bábovku, lásku na dýňovou svíčkovou a sokyni na česnekový konfit s rozmarýnem. S Terezou budete vařit rychle, z dostupných surovin a sezónně. V kuchařce najdete pokrmy slané i sladké, teplé i studené, barevné a barevnější, hravé a úplně nejvymazlenější. Přivítejte zeleninu ve svém jídelníčku a zjistěte, že ji můžete nejen snídat, ale také nosit do práce, a tím každého oslnit!
U dodávateľa
28,69 € 30,20 €

Pápá, cici!


Panni barátsága Cicivel születése óta töretlen. Ám a pici baba hamar nagylánnyá cseperedik és lassan elérkezik a búcsú ideje. A Pápá, Cici! azon szülők gyermekeinek szól, akiket most már lassan, de biztosan szeretnének leválasztani. Szívből ajánlom a könyvet azoknak a szülőknek, akik gyermeküket partnerként kezelve szeretnének búcsút inteni a szoptatásnak. Ajánlom továbbá azoknak a kisgyerekeknek, akik csodálkozva állnak a történések előtt és nem értik mit is szeretne tőlük Anya, miért nem folytatódhat az élet pont úgy, mint eddig.
U dodávateľa
8,00 € 8,42 €

Bonyodalmak


Botrány és tragédia robban ki egy exkluzív párizsi szálloda kulisszái mögött Danielle Steel lebilincselő történetében, akit számtalan első számú bestsellere a világ kedvenc mesemondójává tett. A XVI. Lajos Hotel évtizedek óta Párizs egekig magasztalt, a gazdagok és a hírességek nemzetközi vendégkörét vonzó butikhotelje. Négy évig tartó felújítás után most végre újra megnyílik, és a hűséges vendégek megbecsült társasága visszatérhet. A tapasztalatlan új igazgató, Olivier Bateau, és megfontolt helyettese, Yvonne Philippe felkészülten várja őket. Mindketten arra törekszenek, hogy folytassák a szálloda kiváló hagyományait, de rájönnek, hogy egy szállodában bármi megtörténhet, és egy hűvös szeptemberi estén meg is történik. E végzetes éjszaka eseményei megrázóak, és a következményeket mindannyian érezni fogják. Danielle Steel felejthetetlen történetet mesél el egy híres szállodáról, ahol a bonyodalmak egykettőre élet-halál kérdéssé válnak, megváltoztatva mindazok életét, akik belépnek az ajtaján.
U dodávateľa
9,34 € 9,83 €

Ház, délután


A délelőtti program után a ház délután elegánsan eklektikus berendezésű, kellemesen fényezett, de ha kell, kellemesen árnyas is. Tehát árnyékolástechnikailag megfelelő. Csendes és élénk. Élénk és nyugodt. A jövevény eleinte zavarban van. Mégiscsak begurult ide a melankólia sötét golyója a folytatásnak hitt irányból. Aztán nagyítólencsén át láthattunk egy ölelkezést egy távoli ház emeleti lakásában. Közben meg elszabadult az ajándékpokol: sorjáznak a jobbnál jobb versek, mégsem árt meg a jóból a sok. Láng Orsolya új kötetében bizalmasának fogadja az olvasót, és megmutatja, milyen, amikor apró balladák képei keverednek emberközi kapcsolatok jeleneteivel, ahogy az anyanyelvünk között az idegen szavak. Olyan természetesen, hogy ha valaki mögöttünk kellően lágy akcentussal ejti ki egy sziget fővárosának a nevét, közel kerülünk a nagybetűs Költészethez. Mi a siker titka, ha nem ez? Mohácsi Balázs
U dodávateľa
9,34 € 9,83 €

A birtok - Eltékozolt életek


A regény rejtélyes bűnesetekkel kezdődik: fiatal, szabados életet élő nők halnak meg, illetve tűnnek el nyomtalanul. A történet első része két idősíkon játszódik. A jelenben az életvédelmi nyomozók felderítő munkájának első szakaszát, valamint ezzel párhuzamosan a délszláv régióból a hazánkba érkezett "vállalkozók" bűnös üzelmeit és tragikusan alakuló magánéletüket ismerhetjük meg. Ezután a két szál összefut. A szerző a műben nemcsak izgalmas olvasmányélmény átadására törekszik, hanem felhívja a figyelmet, hogy mennyire értelmetlen eltékozolni vagy feláldozni életeket a hatalom- és birtoklásvágy érdekében. Az erkölcsi szempont, a jó és a rossz ütközése, amely azonban egyáltalán nem fekete vagy fehér, már önmagában elgondolkodtató.
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Vaják VI. - The Witcher - Fecske-torony


A világot háború dúlja fel. Cirinek, a megjövendölt gyermeknek, nyoma veszett. Miközben barátok és ellenségek keresik, ő közönséges haramia álcáját ölti magára, és életében először az az életet éli, amit szeretne. Körülötte azonban egyre szorul a hurok. Geralt, a vaják összehívja szövetségeseit, hogy megmentse Cirit, akit kegyetlen zsoldosok üldöznek, miután haramiaként elhíresül. Csak egyetlen helyre menekülhet: a Fecske-toronyba. Andrzej Sapkowski 1948-ban született Lengyelországban. Hazája egyik leghíresebb és legsikeresebb szerzőjének számít. A World Fantasy Életműdíjjal kitüntetett szerző Vaják-sorozatával nemzetközi sikert aratott, könyvei alapján képregények és számítógépes játékok is készültek, 2019-ben pedig a Netflix forgatott belőlük sorozatot Henry Cavill főszereplésével.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

Pepe és a blues - Zenélő könyv - Kis zenélő könyveim


Pepe hosszú hajóút után érkezik New Orleansba, a blues bölcsőjébe. A karneváli előkészületektől nyüzsgő városban zenészekkel és művészekkel is találkozhat, és még karneváli kocsit is kap... Egy mese és 16 meghallgatható zenei részlet.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

Paper Girls - Újságoslányok 6.


A többszörös Eisner- és Harvey-díjas PAPER GIRLS - ÚJSÁGOSLÁNYOK sorozatból az Amazon készített filmsorozat-adaptációt. Brian K. Vaughan, a SAGA bestseller szerzője és Cliff Chiang, a WONDER WOMAN legendás rajzolója Matt Wilson színezővel és Jared K. Fletcher beíróval együtt a PAPER GIRLS - ÚJSÁGOSLÁNYOK hatodik kötetével zárja az őrült történetet. KÖZEL A VILÁGVÉGE. Miután az 1988-ból érkezett újságoslányok átvészelték kalandjaikat a múltban, a jelenben és a jövőben, egy utolsó útra indulnak.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

A nap árnyéka - Erdély III.


Bethlen Gábor erdélyi fejedelmet Móricz Zsigmond az ereje teljében lévő, tündöklő naphoz hasonlította: "Soha ilyen erős és fiatal nem volt a fejedelem" - írja róla az Erdély-trilógia befejező, harmadik részében. A hatalmát immár évek óta gyakorló uralkodót ambíciói arra sarkallják, hogy az egész világot "a bajból a jóra, a setétségből a nap világosságába" fordítsa, Erdélyt függetlenítse az osztrák és a török befolyástól, majd újraegyesítse Magyarországgal. Ám felmerül a kérdés: vethet-e a fényes sugarú napra árnyékot bármi vagy bárki? Móricz válaszában ez az árnyék a hitves, a magánytól és féltékenységtől gyötört fejedelemasszony, Károlyi Zsuzsanna, akinek mintha egyáltalán nem lenne fontos a hatalom, kizárólag a férje birtoklása, és aki nem képes elfogadni, hogy "a fejedelem nem magáért van, hanem az országért". Kettejük konfliktusa a fény és árnyék egymást kioltó, ám egymás nélkül nem létezhető kettősének izgalmas dinamikáját tükrözi, miközben a történelem kereke megállíthatatlanul forog tovább, magával sodorva egyéneket és nemzeteket egyaránt.
Na sklade 1Ks
12,02 € 12,65 €

Kakukkszó


Amikor egy zűrös életű modell lezuhan londoni lakása erkélyéről és meghal, mindenki azt gondolja, öngyilkos lett. A bátyjának azonban kétségei támadnak, és felfogadja Cormoran Strike magánnyomozót, hogy nézzen rá az ügyre. Strike háborús veterán, aki megsérült Afganisztánban, ráadásul az élete is romokban van. Az ügy pénzügyi mentőövet dob neki, de ennek megvan az ára – minél mélyebben ássa bele magát a fiatal modell életébe, annál sötétebbnek tűnnek a dolgok, és ő maga is annál szörnyűbb veszélynek teszi ki magát... A Kakukkszó J. K. Rowling Robert Galbraith írói álnéven írt nagysikerű első bűnügyi regénye.
U dodávateľa
16,03 € 16,87 €

Lisszabon - TOP10 - Térkép melléklettel


Akár egy hétvégére, akár egy hétre érkezik, útikönyvünkben mindent megtalál, amit ez a város kínál, a stílusos kluboktól a legjobb strandokig. Az útikalauzban hasznos tippeket talál - többek között az ingyenesen látogatható helyeket és a város legjobb strandjait -, valamint nyolc remek útvonaltervet, hogy rövid idő alatt a lehető legtöbb látnivalót fedezhesse fel. Adjon hozzá inspiráló fotókat, valamint részletes térképeket, és máris egy nagyszerű zsebben hordható útitársat kap. A TOP 10 útikalauz valóban mindenki számára hasznos tippeket kínál. Itt megtalálja a Lisszabon nyújtotta élmények legjavát. Számos tipp, hogy mit érdemes csinálni, beleértve olyan ötleteket is, hogyan lehet pénzt megtakarítani, elkerülni a tömeget, hol lehet megtapasztalni Lisszabon valódi hangulatát. Értékelni fogja a városnéző útvonalakat is, amelyek lehetővé teszik, hogy rövid idő alatt a lehető legtöbb látnivalót és érdekes helyet fedezze fel. Az inspiráló fényképekkel és részletes térképekkel ellátott kiadvány nélkülözhetetlen zsebben hordozható útitárs a Lisszabonban tett utazások során. A vonzó grafikai elrendezés szó szerint szemet gyönyörködtető. A Top 10 útikönyv nagy előnye a kompakt formátum, mely a legfontosabb információk és különféle tippek mellett egy részletes térkép mellékletet is magába foglal. A könyv segít megtervezni bárki számára a megfelelő nyaralási programot, érdeklődési kör, hangulat és költségvetés szerint. Reméljük, hogy hasznos társnak bizonyul majd utazásai során.
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

A Csengetett, Mylord? - Univerzum - Interaktív enciklopédia


A Magyarországon több mint harminc éve töretlenül népszerű brit sorozat, a Csengetett, Mylord? különleges világba kalauzolja a nézőt. Az 1920-as évek Angliája, az arisztokrácia és a cselédség hamisítatlan angol humorban összefonódó hétköznapjai már generációknak szereztek vidám pillanatokat. A sorozathoz kapcsolódó, a világon először megjelenő interaktív enciklopédia a Csengetett, Mylord? epizódjain keresztül érdekes szócikkekben mutatja be azt a társadalmi és kulturális közeget, amelyben Lord Meldrum a viktoriánus értékeit félti, Miss Cissy a női egyenjogúságért küzd, James pedig elhatárolódik a munkásmozgalomtól. Hogyan élhettek a Meldrum-házban fenn és lenn? Mennyi volt Ivy, Stokes vagy Mabel bére mai számítások szerint? Valóban lehetett elefántot kapni a Harrods áruházban? Mitől voltak "megesettek" az érsek által felkarolt hölgyek? Igaz, hogy a kovács is összeadhatta a Gretna Greenbe szökő párokat az üllő felett? Illik eltartani a kisujjunkat csészéből ivás közben? Mit tudott az a híres Kit Kat Klub? Mit lehetett kapni egy pennyért, shillingért, koronáért, mennyit ért egy font vagy éppen egy guinea? Az omnibusz tényleg nem is busz? Lakkcipőre meg csak aludttejet? Ennyi kérdéshez tényleg kell már egy enciklopédia! Kedves Olvasó, köszöntjük a Csengetett, Mylord?-univerzumban!
U dodávateľa
18,71 € 19,69 €

Kerekmese - Kiki, a krokodil


Kokó egyke gyerek volt és sokat unatkozott, ezért a szülei beszereztek neki egy testvért, Kikit. Mit tud kezdeni egy nagy gyerek a néha idegesítő kistesójával, aki ráadásul nem más, mint egy krokodil!?
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Asszony a fronton


Polcz Alaine regénye életének talán legnagyobb megpróbáltatását idézi fel, a második világháborúban fiatal asszonyként átélt borzalmakat. Saját meggyalázásának megrendítő történetét elmesélve hiteles, elfogulatlan, ezért perdöntő és örökérvényű tanúvallomást tesz az emberi sorsról. "A világtörténelem falára festett magánfreskójából" a háború emberi - kegyetlen és esendő - arca is feltárul az olvasó előtt. "Az egyik orosz volt rajtam. Hallottam, ahogy a mennyezetről egy női hang csapott le: anyu, anyuka! - kiabálta. Aztán rájöttem, hogy az én hangom az, én kiabálok. Mikor rájöttem, abbahagytam, csöndesen, mozdulatlanul feküdtem. A tudatommal nem tért vissza a testérzékelésem, mintha megdermedtem vagy kihűltem volna. Az ablaktalan, fűtetlen szobában, meztelen alsótesttel fázhattam is. Nem tudom, még hány orosz ment át rajtam azután, azt sem, hogy azelőtt mennyi. Mikor hajnalodott, otthagytak. Fölkeltem, nagyon nehezen tudtam mozogni. Fájt a fejem, az egész testem. Erősen véreztem. Nem azt éreztem, hogy megerőszakoltak, hanem azt, hogy testileg bántalmaztak."
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Kerekmese - Gyerekdalok


Színek, számok, állatok és tucatnyi érdekes, hétköznapi dolog, amiről jó kedvvel énekelhetsz. Vidd haza a legjobb KerekMese dalokból készült daloskönyvet Te is!
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

Kerekmese - Lili a méhecske


Lili nagyon félt a méhektől, ezért néha le is csapott egyet. Büntetésből a méhtündér méhecskévé varázsolta. Vajon Lili le tudja-e győzni félelmét, amikor pár órára ő is bekerül a méhek világába?
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

KerekMese - Tomi fogat mos


Tomi gyakran elfelejtette az esti fogmosást. Most is így feküdt le, de éjszaka nem várt meglepetésben volt része. Mi történik, ha nem mosol fogat és, hogy segíthetsz Te is a fogaidon egy kis odafigyeléssel?
U dodávateľa
5,35 € 5,63 €

V šeru dávných věků - Volání rodu


Rod Čechů sedí kolem ohně a dobírá si vzdálený rod Kotojedů, Z klidu je vytrhne matka se dvěma dětmi, ve kterých praotec Čech poznává svá vnoučata, Je neuvěřitelné, že dokázali v zimě putovat takovou dálku, Rod je totiž před svou poutí opustil z důvodu nemoci, Příběh vypráví i o rodech popelnicového lidu, kteří spalovali své mrtvé na hranicích dříví a pak popel sebrali a pochovali v hliněných nádobách,
U dodávateľa
15,67 € 16,49 €