Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Cagaster - Rovarok és emberek 4.


Az E–05-ben kiéleződnek a harcok, és a hadsereg renegát egységei ultimátumot adnak: ha a milícia nem teszi le a fegyvert napnyugta előtt, kíméletlenül felperzselik a várost. Hadi a helyiek segítségével igyekszik visszafoglalni a nyugati kaput, hogy külső segítséget kérjen, miközben a kereskedők elöljárója ki akarja végeztetni őt. Közben Kidow készen áll bármilyen kockázatot vállalni, hogy megmentse Iliét, ezért őrülten vakmerő lépésre szánja el magát... A számos országban megjelent hatkötetes japán mangából a Netflix megbízására a Gonzo Animation készített 12 részes animesorozatot, amely magyar felirattal is megtekinthető a streamingoldalon.
U dodávateľa
9,36 € 9,85 €

Maame


Maddie-nek egész életében megmondták, hogy ki ő. Ghánai szülei számára ő Maame, a nő: az, aki gondoskodik a családról. Az anyja helyettese. A Parkinson-kórban szenvedőédesapja fő gondozója. Aki megőrzi a békét - és a titkokat. Itt az ideje, hogy beszéljen! Amikor végre megkapja a lehetőséget, hogy elhagyja az otthonát, Maddie elhatározza, hogy olyan nő lesz, amilyen szeretne lenni. Olyan, aki élénksárga kosztümöt visel, olyan férfiakkal randizik, akik biztosan nem szerepelnek az anyja férjjelöltjeinek a listáján, és szembeszáll a főnöke mikroagressziójával. Elhatározza, hogy olyan valaki lesz, akinek nem kell minden döntésre rákeresnie a Google-ban. De amikor bekövetkezik a tragédia, Maddie kénytelen szembenézni azzal a rizikóval - és jutalommal -, amit a szíve kockáztatása jelent. A hősnőjéhez hasonlóan humoros és fájdalmasan átérezhető, felejthetetlen történet a felnőtté válásról és arról, hogy végre megtaláljuk azt, hová is tartozunk. Vajon mindent el kell veszítenie ahhoz, hogy megtalálja a hangját?
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Örülök, hogy meghalt az anyám


Szívfacsaró és szellemes memoár az iCarly és a Sam és Cat sztárjától. #1 NEW YORK TIMES BESTSELLER #1 NEMZETKÖZI BESTSELLER TÖBB MINT 2 MILLIÓ ELADOTT PÉLDÁNY! Jennette McCurdy hatéves korában járt először szereplőválogatáson. Az anyja álma az volt, hogy sztárt faragjon az egyetlen lányából, Jennette pedig bármit megtett volna azért, hogy boldoggá tegye az anyukáját. Úgyhogy belevágott az anyja által "kalóriamegvonásnak" nevezett módszerbe, alig evett, és naponta ötször állt mérlegre. Tűrte az átfogó otthoni szépítkezéseket, miközben anyja korholta, miszerint "Láthatatlan a szempillád, érted? Szerinted Dakota Fanning nem festi az övét?". Jennette-et egészen tizenhat éves koráig az anyja fürdette, eközben osztozott vele a naplóján, az e-mail-fiókján és a lány összes bevételén is. Jennette rendíthetetlen részletességgel meséli el mindezt - ahogy arról is beszámol, hogy mi történik, amikor egy álom végre valóra válik, és a nyakába szakad a hírnév. Bár az anyja a fellegekben jár, fan club moderátorokkal e-mailezget, és a keresztnevükön szólítja a paparazzókat ("Helló, Gale!"), Jennette-et felemészti a szorongás, a szégyen és az önutálat, ami étkezési zavarokban, függőségben és egy sornyi egészségtelen kapcsolatban mutatkozik meg. Ezek a problémák csak súlyosbodnak, amikor nem sokkal azután, hogy megkapja az újabb főszerepet, az anyja meghal rákban. Végül Jennette a gyógyulás útját választja, és úgy dönt, életében először azt fogja tenni, amit valóban akar. Ez a kötet jóleső elfogulatlanságával és sötét humorával inspiráló történet az alkalmazkodóképességről, a függetlenségről és annak öröméről, amikor az ember saját maga samponozhatja be a haját. Megrendítően humoros és sokkolóan őszinte vallomás. Ismerd meg az év legsikeresebb életrajzát! Felnőtteknek ajánljuk!
U dodávateľa
10,70 € 11,26 €

Emlékek folyama - Történetek a Térségből


Leviatán felébredt és végül elbukott, James S. A. Corey pedig mindörökre beírta magát a legnagyobb űropera szerzők sorába. Azonban maradt még pár történet a Térség világában, amely méltó az elmesélésre. Így az írópáros visszatért egy utolsó útra Holden és társai univerzumába – egyebek mellett minden novellához rendkívül érdekes szerzői háttérinformációkkal valamint egy lehengerlő történettel, ami a Leviatán bukása után játszódik és így a Térség-széria tényleges lezárásának tekinthető! Jelentős és kevésbé jelentős szereplők, jók és nagyon nem jók életébe nyerünk még mélyebb betekintést, minden novella még tovább építi a Térség-univerzum részletesen kidolgozott világát és segít megérteni a különböző oldalak motivációit és gondolkodását. Öveket becsatolni, a lére felkészülni, az Epstein-hajtóművek izzanak – kezdődjék az utolsó út a Térségbe!
U dodávateľa
16,05 € 16,89 €

Örökké Erősen


Unod már, hogy ugyanazt az öt kilód adod le és szeded fel újra? Szeretnéd végre átaludni az éjszakát? Szeretnéd, hogy délután 3 óra után ne zombiként tántorogj végig a napon? Előfordul, hogy megzavarodsz, nem jutnak eszedbe szavak, lehangolt vagy? Örömmel mondhatom, hogy ezek mind megoldható problémák! Itt és most megvan a lehetőséged visszavenni az irányítást az egészséged felett ahelyett, hogy hagynád, hogy az öregedés fokozatosan elvegye a szabadságodat. Tudatos, célzott cselekvéstervvel szó szerint átírhatod a sorsodat, segítve az izmaidat, hogy egészséges módon működtessék a tested energiafeldolgozó és kémiai üzenetátadó rendszereit. Miután évekig figyelte háziorvosként az újra és újra visszatérő pácienseit, dr. Gabrielle Lyon felfedezett egy mintát. Bár betegei a legkülönfélébb állapotokkal küzdöttek, mindannyiuknak ugyanaz az alapvető problémájuk volt: túl kevés izom volt a testükben. Amikor az izomra gondolunk, általában az erő vagy az esztétikum jut az eszünkbe, de a valóságban az izom sokkal több ennél. A test legnagyobb endokrin szerveként az izomzat mindent befolyásol, aminek az egészséghez és az öregedéshez köze van. Dr. Lyon pácienseinek különféle panaszai valójában az alulfejlett vagy egészségtelen izomzat tünetei voltak. Az Örökké erősen a Lyon-protokoll révén könnyen követhető, valódi tudományos bizonyítékokon és a legfrissebb kutatásokon alapuló táplálkozási, fitnesz- és öngondoskodási programot kínál, amely megtanítja, hogyan optimalizálhatod az izomzatodat, függetlenül az életkorodtól vagy az egészségügyi állapotodtól. Fedezd fel, hogyan győzheted a betegségeket az elhízástól az autoimmun kórokig, és hogyan kerülheted el az öregedéssel járó olyan betegségeket, mint az Alzheimer-kór, a magas vérnyomás vagy a cukorbetegség. Dr. Lyon megtanít rá, hogy a saját adataidat (mint amilyen a derékbőség, a vér triglicerid-szintje, az éhgyomorra mért vércukorszint) felhasználva miként tehetsz egyszerű, konkrét lépéseket az anyagcseréd és a testsúlyod optimalizálására, valamint a testösszetételed javítására, hogy az izmaid kellő természetes energiával rendelkezzenek a felesleges kalóriák elégetéséhez, miközben megvédik a szervezetedet a gyulladásoktól és a betegségektől. Akár a fogyást és a teljesítményedet szeretnéd maximalizálni, akár az öregedés hatásait szeretnéd enyhíteni, az Örökké erősen megmutatja, hogy miért, hogyan és mit kell tenned azért, hogy valódi változást érj el a testedben és az életedben!
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

A nők a rosszfiúkra buknak


Tele vagyunk megkérdőjelezhetetlennek tűnő, alapigazságoknak hitt elképzelésekkel a párkapcsolatokról, amelyek észrevétlenül határozzák meg azt, hogy hogyan állunk a partnerünkhöz, hogyan viselkedünk a kapcsolatban, mit hiszünk a másikról - sőt mit hiszünk magunkról. Állítások, amelyekből gyakran egyenesen következnek maguk a problémák. Majd én megváltoztatom a szerelmemmel. Féltékeny, szóval biztos nagyon szeret. Tudnia kell, hogy miért vagyok rá megsértődve, akkor is, ha nem mondom. Ha a szex jó, akkor működni fog a kapcsolat. Ne add magad könnyen, attól vonzóbb leszel. Ugye, ismerős? Mindannyian beleestünk már abba a hibába, hogy kritika nélkül elfogadtuk ezeket a bölcsességeket és tanácsokat. De vajon mennyi ezeknek a közkeletű hiedelmeknek a valóságtartalma? Két pszichológus, kétféle megközelítés, elmélet és gyakorlat, férfi- és női szemmel írt, hiteles pszichológiai vélemény - ezt kapja az olvasó húsz jól ismert párkapcsolati bölcsességgel kapcsolatban, amelyekről kiderül, hogy valóban olyan nagy bölcsességek-e; és emellett megtudhatjuk azt is, mit tehetünk azért, hogy a kapcsolatunk jól működjön. CSONKA BALÁZS és SÁKOVICS DIANA pszichológusok 2017-ben alapították meg közösen pszichológiai műhelyüket, ahol elsősorban párkapcsolati és szexuálpszichológiai problémákkal küszködő klienseket fogadnak. Az online médiában számos ismeretterjesztő cikket írtak a témában, és előző könyveik, a Hol rontom el? illetve a Kész fantázia is izgalmas pszichológiai kérdéseket tárgyalnak.
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Az utolsó nyár - Magyarország, 1944


A második világháború a magyar társadalom jelentős részének tudatában ma is nagyrészt 1944-45-öt jelenti, a front átvonulását, a bombázásokat, az erőszakot, a deportálásokat, Budapest ostromát. Ennek megfelelően elsősorban a hadtörténetre és a politikatörténetre összpontosító feldolgozások készültek az időszakról. Az utolsó nyár című könyvében Ablonczy Balázs a hadi események mögé tekint: azt kutatja, mi történt Magyarországon abban a három nyári hónapban, amikor hirtelen felgyorsult a történelem kereke. Hogyan éltek az emberek a hétköznapokban, hogyan vészelték át a bombázásokat, a kiürítéseket, mi módon látták el magukat és családjukat. Miközben a szövetségesek partra szállnak Normandiában és Provence-ban, kezükre jut Párizs és Róma, Varsó és Szlovákia felkel a németek ellen, Románia pedig átáll, addig Magyarország lakosai vidékre mennek, élelmiszerjegyeket pecsételtetnek, ásnak és főleg sokat gyalogolnak. Hogyan élik meg ezt a három hónapot egészen addig, amikor 1944. augusztus végén a szovjet csapatok elfoglalják az első magyarországi falut, a háromszéki Sósmezőt? A német megszállással hatalomra jutott Sztójay-kormány és a körülötte lévő politikusok, értelmiségiek hogyan képzelik el az ő országukat? Mit terveznek és mi valósul meg ebből? És vajon dobáltak-e a szövetséges repülők robbanó játékokat, engedelmeskedtek-e a lakók egy női légóparancsnoknak, és mihez kezdtek a székelyek egy tevével? Ablonczy Balázs 1974-ben született Budapesten. Történész, az Eötvös Loránd Tudományegyetem oktatója és a HUN REN BTK Történettudományi Intézetének kutatója, a Horthy-kori osztály vezetője. Szakterülete a huszadik század első felének magyar történelme. Családjával Budapesten él. A Jaffa Kiadónál eddig hat kötete jelent meg, a legutóbbi: Száz év múlva lejár? Újabb Trianon-legendák (2022).
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Smysl, svoboda a odpovědnost


Texty knihy jsou jedinečné a fascinující. Zahrnují čtyřicetileté údobí a skýtají celistvý pohled na Franklovo dílo a zároveň bezprostředně vypovídají o jeho osobitém myšlení, povaze a způsobu přetavení vlastního prožitku ve smysl. Je pozoruhodné, jak brzy byly jeho teze jasně a srozumitelně zformulovány, takže jejich převážná část zůstala po celá desetiletí až do dnešních dnů nezměněna.
Na sklade 1Ks
10,35 € 10,89 €

Kliatba pravej lásky


Začína sa krvavý boj o šťastný koniec Evangeline Foxová opustila svoju rodnú zem a vybrala sa na Nádherný Sever v nádeji, že nájde svoj šťastný koniec. Vydala sa za krásneho princa a teraz žije na honosnom zámku. No neuvedomuje si, akú veľkú cenu za túto rozprávku zaplatila. Nevie, o čo prišla, a jej manžel je odhodlaný urobiť všetko pre to, aby si na to nikdy nespomenula... Ale najprv musí zabiť Jacksa, Princa sŕdc. Jedno je isté. Kým Evangeline v dlhoočakávanom rozuzlení trilógie konečne nájde šťastný koniec, preleje sa ešte veľa krvi, ukradne sa mnoho sŕdc a pravá láska prejde veľkou skúškou. Z anglického originálu A Curse for True Love (Flatiron Books, New York 2023) preložila Klára Kruteková.
Na sklade > 5Ks
13,52 € 15,90 €

dostupné aj ako:

Vojna umenia


Premýšľali ste niekedy nad tým, kým by ste sa chceli stať, akú prácu by ste chceli mať, aké dielo by ste chceli vytvoriť? Ste spisovateľ, ktorý nepíše, maliar, ktorý nemaľuje, alebo podnikateľ, ktorý nikdy nezačal podnikať? Potom poznáte Odpor – temnú silu brániacu vám tvoriť a uspieť. Steven Pressfield vyhlásil Odporu vojnu. Vo svojej prísnej, no pritom poučnej a zábavnej knihe vás naučí, ako spoznať a poraziť tohto nepriateľa. Po jej prečítaní o sebe mnohé pochopíte. Môže to byť tvrdá lekcia, ale považujte ju za dar... dar sebe samému. Kniha Vojna umenia vyšla prvýkrát v roku 2002. Odvtedy bola preložená do viac ako dvadsiatich jazykov. Patrí medzi najpopulárnejšie knihy o kreativite a prekonávaní vnútorných blokov. Inšpirovala a naďalej inšpiruje státisíce čitateľov z celého sveta. Slovami autora: „Väčšina z nás má dva životy. Ten, ktorý žijeme, a potom nežitý vnútorný život. Medzi nimi stojí Odpor“. Nie je to škoda?
Na sklade > 5Ks
11,61 € 13,50 €

dostupné aj ako:

Sprievodca rodiča dnešného (Prvý rok), doplnené vydanie


Odborná, prehľadná a láskavá kniha popretkávaná náučnými videami a prednáškami, ktoré sa prehrajú po načítaní QR kódov. Komplexná príručka pre prvomamy a prvootcov v počiatkoch rodičovstva. Kniha je tvorená na mieru rodičovi dnešnému – novodobému druhu rodiča, ktorý sa vyznačuje najmä láskavosťou a praktickosťou. Potrebuje sa zorientovať v spleti rád z okolia a informácií na internete. Na pomoc mu prichádzajú odborníčky a odborníci, ktorí ho prevedú témami od šestonedelia, dojčenia, cez starostlivosť o bábätko, prvé choroby, spánok, pohybový vývin až po príkrmy a prvé zúbky. V Sprievodcovi nájdete •to najdôležitejšie o živote s bábätkom od prvého nádychu po prvé kroky; •prednášky pediatričky, rodičovskej poradkyne, duly alebo detskej zubnej lekárky; •videonávody, ako podať bábätku prvú pomoc; •videoukážku správneho prisatia na prsník; •videopostupy, ako dieťatko vhodne polohovať alebo ho vložiť do šatky či nosiča; •rozhovory s odborníčkami; •aktualizované poznatky; •hlbšie súvislosti.
Na sklade > 5Ks
25,02 € 26,90 €

Umenie podnikať


Martinus, Pelikan.sk, Kellys, Nay, či 101 drogéria... Tieto firmy určite poznáte, ľudské príbehy za nimi možno nie. Čím všetkým si museli prejsť zakladatelia a zakladateľky úspešných slovenských značiek, aby sa dostali od nuly až k miliónovým obratom? V knihe Umenie podnikať sa dozviete, prečo bude lopata piesku vždy len lopatou piesku, prečo by ste nemali ísť do hrobu opotrebovaní či ako chodiť do kancelárie už len na štyri hodiny denne. Úspešní slovenskí podnikatelia a podnikateľky sa s vami podelia o svoje najcennejšie životné a biznisové lekcie a vy si vďaka nim na vlastnej koži môžete vyskúšať, či podnikať na Slovensku (nie) je umenie. Kniha je rozdelená do krátkych tematických blokov, ktoré môžete zhltnúť naraz, ale aj čítať postupne po jednom, vždy keď budete mať chvíľku času. (Nielen) laureáti ocenenia EY Podnikateľ roka sa s nami podelili o svoje „desatoro“ v biznise, v živote, v práci, v rámci rodiny aj v zdraví. Či už podnikáte, alebo nie, táto „biznisová biblia“ plná inšpirácie, motivácie, humoru aj vážnych tém pre vás možno bude každodenným sprievodcom na ceste k vlastnému podnikateľskému úspechu.
Na sklade 2Ks
25,42 € 29,90 €

Svalové funkčné testy


Kniha vznikla v snahe objektivizovať svalovú silu a jej zmeny spôsobené poruchami hybnosti. Je zaujímavé, že napriek technickému pokroku v medicíne v oblasti myoskeletálnej stále zostáva najdôležitejšie klinické vyšetrenie založené na dobrej znalosti anatómie a fyziológie. Svalový test v súčasnosti chápeme ako metódu, ktorou vyšetrujeme určité, čo najpresnejšie definované, pomerne jednoduché motorické stereotypy. Nesústredíme sa len na zistenie sily, ale tiež na spôsob prevedenia pohybu, na časové vzťahy aktivácie medzi svalovými skupinami, ktoré sa predovšetkým podieľajú na danom pohybe. Pri aplikácii metódy sa neobmedzujeme len na zistenie zníženia svalovej sily v zmysle ochrnutia ako pri periférnych parézach, ale i na oslabenie, ktoré má funkčný, útlmový charakter.
Na sklade > 5Ks
16,99 € 19,99 €

Ošetrovateľský proces vo vybraných klinických odboroch


Ošetrovateľský proces predstavuje východiská pre efektívnu a štandardizovanú prácu sestry. Aby mohla sestra poskytovať kvalitnú ošetrovateľskú starostlivosť, musí mať adekvátny základ vedomostí a dostatok zručností. Realizácia ošetrovateľského procesu znamená nielen progres pre pacienta ako príjemcu kvalitnej ošetrovateľskej starostlivosti, ale tiež sa podieľa a zabezpečuje ochrannú bariéru pre samotný výkon povolania sestry. Metóda ošetrovateľského procesu je v súčasnosti medzi zdravotníckymi profesiami ošetrovateľstva a pôrodnej asistencie známa, keďže sa zaviedla do klinickej praxe u nás už pred vyše dvadsiatimi rokmi. Aj v študijných odboroch ošetrovateľstvo a pôrodná asistencia má už tento program pevné miesto. Možno ho poskytovať v každom prostredí, kde sa vykonáva ošetrovateľská starostlivosť v zdraví, počas choroby a vo všetkých fázach života. Táto vysokoškolská učebnica je rozdelená do piatich kapitol. Určená je na vzdelávanie študentov ošetrovateľstva a pôrodnej asistencie, sestrám a pôrodným asistentkám v praxi, ako aj pedagógom. Jednu kapitolu tvorí ošetrovateľský proces a ďalšie sú zamerané na vybrané klinické odbory. V každej z týchto kapitol sú uvedené charakteristiky jednotlivých chorôb, špecifiká ošetrovateľského procesu vo vybraných klinických odboroch, príklady ošetrovateľských diagnóz a ošetrovateľská starostlivosť. Na konci každého ošetrovateľského procesu sú uvedené kontrolné otázky na podporu samoštúdia. Umožňujú pedagógom a hlavne študentom overiť si vedomosti z danej problematiky. Autorský kolektív predpokladá, že táto učebnica doplní chýbajúce odborné texty vo vzdelávaní študentov ošetrovateľstva a pôrodnej asistencie a pomôže im lepšie pochopiť predkladané učivo. Na záver si dovoľujeme vysloviť poďakovanie recenzentom tejto publikácie za ich cenné pripomienky.
Na sklade 2Ks
8,55 € 9,00 €

Maxi omalovánky/maľovanky, 2. vydanie


Dětské omalovánky s motivy zvířátek. Kniha obsahuje čtyřicet sedm dvojic obrázků. Kreslením si děti zlepšují manuální zručnost, učí se trpělivosti a důkladnosti.
Na sklade 3Ks
5,69 € 5,99 €

Svätí: Fakty a zaujímavosti zo života svätých


Fakty a zaujímavosti zo života svätých Pôsobivé príbehy uzdravenia, šťastné náhody aj neustála snaha o mier – v knihe Svätí sa dozviete, čo ste možno ešte nevedeli o známych aj tých menej známych svätcoch. Životné príbehy pätnástich výnimočných ľudí dopĺňajú modlitby, portréty pripomínajúce ikony a komiksové strany, ktoré vám prezradia veľa nového a priblížia osudy osobností od svätého Petra až po Matku Terezu. Prostredníctvom živých príbehov, komiksov, historických faktov a modlitieb spoznáte životy týchto svätých: svätý Peter svätý Martin svätá Genovéva svätá Otília svätý František z Assisi svätý Ľudovít svätá Jana z Arku svätý Ignác z Loyoly svätá Terézia z Avily svätý Vincent de Paul svätý Ján Bosco svätá Bernadeta Soubirousová svätá Terézia od Dieťaťa Ježiša svätý Maximilián Kolbe svätá Terézia z Kalkaty Z francúzskeho originálu Saints – 15 vies extraordinaires de Pierre a Mere Teresa (Mame editions, Paris) preložila Monika Jurovčáková.
Na sklade > 5Ks
14,37 € 16,90 €

Olmec (újrakiadás)


A bérgyilkos, a CIA-ügynök, a titkárnő és a drogbáró felesége. Mindenki az, akinek látszik? Mexikóváros Nora, a magyar kislány árvaházba kerül, ahol a kisstílű gyermekbűnöző, Andrés veszi a védelmébe. Felcseperedve Nora keményen tanul, míg a bátyjaként szeretett fiú könnyelműen él. Viszonyt kezd egy drogbáró lányával, Milenával, amelynek következtében mindnyájuk élete gyökeresen megváltozik. Acapulco Jake, a CIA fiatal hírszerzője a város hírhedt szórakozónegyedében egy pitiánernek tűnő feladatot kap. Azonban az események váratlan fordulatot vesznek, és a megbízatás rémálommá válik… Az Alapítvány Patrick, a CIA-től több mint egy évtizede tisztázatlan körülmények között távozó exkatona létrehozza az Alapítványt. Ez csupán egy ártalmatlan szervezet, vagy egy megcsömörlött elmebeteg bosszúhadjáratának eszköze? Mosonyi Mara elkalauzol bennünket Latin-Amerika nyomornegyedeibe, fényűző szórakozóhelyeire, árvaházaiba vagy éppen drogbáróinak otthonaiba. Tanúi lehetünk szerelmek, barátságok születésének, ellenségek küzdelmeinek, múltbéli titkok felszínre bukkanásának, miközben egyre közelebb kerülünk ahhoz, aki a háttérből a szálakat mozgatja: Olmechez, a titokzatos kartellfőnökhöz, akinek sokan még a létezését is vitatják.
U dodávateľa
17,13 € 18,03 €

KerekMese - Tomi és a kutyus


Tomi nagyon félt a kutyáktól. Mikor elutazott a nagyijához vidékre, rájött, hogy szinte mindenkinek van kutyája. Vajon sikerül megbarátkoznia a kutyákkal, vagy már örökre rettegni fog a legkisebb ugatástól is?
Na sklade 1Ks
5,35 € 5,63 €

Vlci zvěrokruhu 3: Měsíční čarodějky


Erotikou protkaný příběh nekončí. Ayla je po těžké bitvě s nepřátelskou smečkou Lvů a Slunečními čarodějkami přenesena do říše Lunatera. Jako dcera Měsíční čarodějky má k používání měsíční magie vlohy, ale čeká ji ještě dlouhý a tvrdý výcvik. Pohání ji touha zachránit svou osudovou lásku Kadena, jehož bezvládné tělo jí po bitvě zůstalo ležet v náručí. Podaří se Ayle za pomoci nových schopností přivést Kadena znovu k životu? A získá smečka Hadonoše spojence z řad ostatních vlků zvěrokruhu, aby se společně postavili nepřátelům?
Na sklade 2Ks
18,14 € 20,16 €