Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


A maffia ölelésében - javított újrakiadás - Élfestett


Végzetes és szenvedélyes. Suzanne, a szerelme és a Cosa Nostra elől menekülő angol lány New Yorkban rejtőzik el, azonban rá kell jönnie, hogy a saját érzései elől hiába próbál elmenekülni. Sivár mindennapjaiból a Massimóval való váratlan találkozás ragadja ki, amelynek eredményeképpen ismét Szicíliában, a szenvedély és a félelem birodalmában találja magát. Vajon ezúttal mégiscsak happy enddel végződik a történetük? A két szereplőnek legelőször arra kell rádöbbennie, hogy a külön töltött idő alatt minden és mindenki megváltozott. Ugyanakkor azt is megértik, hogy bármennyire küzdenek egymás ellen, összeköti őket a kémia és talán valami több is. A maffia ágyában érzéki jelenetekben bővelkedő, izgalmas folytatása sem fog csalódást okozni az olvasóknak. Borsa Brown, az erotikus-romantikus regények népszerű írónője a Maffia-trilógia bővített, éldekorált újrakiadásának második részében ezúttal a vágyat veszi górcső alá, és arra a következtetésre jut, hogy a végzetszerű vonzódás elől nincs menekvés - mint ahogyan a maffia öleléséből sem lehet szabadulni.
U dodávateľa
18,73 € 19,72 €

Titkos versenyzés - Lósuttogó Suli 3.


A tengerparti szirten ódon lovastanya áll: az Ocean Ranch. Ruby itt tanulja meg a lovak nyelvét. Veszély fenyegeti a ranchot: a közelben egy repülőteret akarnak építeni. Ez a farm végét jelentené, mert a lovak nem bírnák az ezzel járó zajt. Rubynak minden találékonyságát és ügyességét latba kell vetnie, ha meg akarja menteni Patrice-t és a lovakat. De aztán a földterület tulajdonosa csábító ajánlatot tesz a lánynak: ha részt vesz a díjugrató versenyén, és nyer, a repülőtér nem épül meg. Ez bármilyen jól is hangzik, a feladat korántsem egyszerű...
U dodávateľa
10,03 € 10,56 €

In the Weeds - Behálózva - Lovelight Farm 2.


Egy magának való farmer és egy józan közösségimédia-influenszer újabb esélyt kap a szerelemre ebben az elbűvölő romkomban. Evelyn St. James nem az a fajta nő, akit egykönnyen elfelejt az ember - Beckett Porter biztosan nem felejtette el. Egy hihetetlen hétvége Maine-ben, és a férfi a fellegekben járt. Nem ismeretlenek számára a forró és heves kalandok, de Evie valamiféle varázslattal hálózta be. Egyfolytában a lány jár az eszében: a nevetése, ahogy a mellkasát simogatja, és a nyakát csókolja... Így amikor a nő hirtelen felbukkan a farmján egy közösségimédia-verseny részeként, Beckett totálisan összezavarodik. Fogalma sem volt róla, hogy az édes és szexi nő, akivel valami bárban találkozott, valójában egy globális jelenség. Amikor Evie ismét eltűnik, Beckett elhatározza, hogy végre továbblép. Evie azonban, aki úgy érzi, hogy eltávolodott a munkájától, és egyre elégedetlenebb a közösségi médiával, próbál valami valódira rátalálni. Visszatér oda, ahol utoljára boldog volt: a Lovelight Farmra és Inglewild aprócska városába. És ennek abszolút semmi köze a dögös farmerhez, akivel két hihetetlen éjszakát töltött...
U dodávateľa
15,52 € 16,34 €

Zámek, 16. vydání


Zámek – nedokončený román Franze Kafky z roku 1922 – znovu a znovu oslovuje, znovu vybízí k interpretaci a ukazuje možnosti chápání literárního díla. Hrdina K., který se vydává za zeměměřiče, přichází do vesnice a marně se pokouší kontaktovat úředníky ze zámku. Prožívá milostný vztah s výčepní Frídou. Bezvýsledně usiluje o uznání své profese a existence. Naše edice představuje první překlad do češtiny podle kritického německého vydání. Kniha vychází padesát let od posledního překladu a devadesát let od úmrtí autora.
Na sklade 2Ks
20,84 € 21,94 €

dostupné aj ako:

Chování šampionů - Jak ve sportu dosáhnout soutěžní výjimečnosti


Nová příručka pro efektivní výchovu sportovců a budování týmu. Mistrovské výsledky vyžadují mistrovské chování – tak prosté to je. Hvězdný trenér volejbalu Hugh McCutcheon v knize poskytuje osvědčený návod k dosažení vynikajících výsledků v soutěži, který vychází z motorického učení, psychologie a desetiletí trenérských zkušeností a úspěchů.
U dodávateľa
20,84 € 21,94 €

Harleen


Dr. Harleen Quinzel, az ifjú pszichiáter úgy érzi, megtalálta a gyógymódot a Gothamet sújtó őrületre. Forradalmi elméletét azonban csak úgy tudja bizonyítani a kétkedő szakmai elit számára, ha fejest ugrik az Arkham Elmegyógyintézet legveszélyesebb ápoltjainak elméjébe. Minél több időt tölt el betegesen őrült vizsgálati alanyaival, annál jobban vonzza őt magához az egyik páciens - és ezzel együtt egyre jobban távolodik a valóságtól. A Sötét Lovag figyelmeztetése ellenére Harleent rabul ejti a férfi, aki mintha elméletének tökéletes megtestesülése lenne, és mintha önmagánál is jobban értené a doktornőt. A legendás antihős, Harley Quinn születéséről és Joker iránti, kifacsarodott szerelmének döbbenetes nyitányáról szól a Harleen. A nagy sikerű, elképesztően szemet gyönyörködtető grafikájú kötet szerzője az elismert képregényalkotó, Stjepan Šejic. A kötet a teljes háromrészes Harleen mini-sorozatot tartalmazza.
U dodávateľa
24,07 € 25,34 €

Moje první/Moje prvé Aktivity, 2. vydanie


Kniha je určena pro děti předškolního věku. Rozvíjí jejich schopnosti a dovednosti a je skvělou přípravou do školy. Pomocí zábavných aktivit si děti procvičují barvy, tvary, logické myšlení a jemnou motoriku.
U dodávateľa
4,74 € 4,99 €

Felszabadultan - Merj kilógni a sorból, éld a saját életed!


"Az anyai hivatás az, hogy példaképek legyünk, ne mártírok. Már nem olyan anya vagyok, aki szép lassan meghal a gyermekeiért, hanem felelősségteljes anya, aki megmutatja nekik, hogyan éljenek teljes életet." Sok nő fejében állandóan ott munkál egy tanult belső hang, amely arra utasítja, hogy jó anya, társ, barát, munkatárs vagy hallgatóság legyen - szelíd, támogató és önfeláldozó. Meggyőződésünk, hogy nőként minden területen meg kell felelnünk a külvilág elvárásainak. Ugyanakkor napról napra enerváltabbak, motiválatlanabbak vagyunk. Glennon Doyle író, LMBTQ-influenszer The New York Times bestellerkönyve bensőséges memoár és egyben kiáltvány minden nő számára. Életének epizódjain, válása és új szerelmével, Abbyvel alapított mozaikcsaládja bemutatásán keresztül mesél arról, miként küzdött az önazonosságért, amit környezet már kislány korától igyekezett megzabolázni és szűk keretek közé szorítani. Történetét olvasva elkezdhetünk bízni magunkban annyira, hogy képesek legyünk határokat húzni, megbékéljünk a testünkkel, tiszteljük a dühünket és a szívfájdalmunkat, és felvállaljuk legmélyebb ösztöneinket. Saját kiteljesedésünk ugyanis az egyetlen hiteles út afelé, hogy családunk tagjai is felszabadult, teljes életet élhessenek.
U dodávateľa
13,11 € 13,80 €

Kamaszságok


A kamaszkorról sokan állítják: mérföldkő egy ember életében. Aki túlhaladta, tapasztalta, aki benne van, éli. A nagykorúság küszöbén valóban kiszélesedik a világ: többé már nem csak a szüleink szemüvegén át láthatjuk magunkat, hanem a felerősödő kortárs kapcsolódások bonyolult kereszttüzében. A minket érő impulzusok, élmények, rólunk alkotott külső vélemények aztán szervesen formálják a jellemünket, érzéseinket és egyéniségünket. S ebben a tanulási folyamatban talán ez utóbbi a sorsdöntő: hogy tudniillik mersz-e, kedves Olvasó, szívből élni, fittyet hányva az irigyekre, és képes leszel-e rálelni a saját, igazi hangodra, amitől csodálatos és egyedi vagy. A líra és különösen a rövid, tömör versformák hasonlatosak a hétköznapokban oly kedvelt telefonos pillanatképekhez, a szelfikhez, csak éppen más a formai megjelenésük. Ebben a minket körülvevő világban minden rohan, lüktet és instant, de a szívünk mélyén vágyunk a befelé figyelés, elcsendesedés, önmagunkkal való őszinte összebarátkozás képességére. Ezért ajánlom szeretettel a verseimmel együtt töltött időt ennek a belső utazásnak; tizenéveseknek és felnőtteknek egyaránt, hiszen mindenkiben ott él még az örök gyermek...
U dodávateľa
5,89 € 6,20 €

Belső gyermek - Tíz módszer önmagunk újranevelésére és gyógyítására


Öleld magadhoz a belső gyermeked Hallgattasd el belső kritikusodat Kerülj harmóniába önmagaddal Napjaink nagy részében külső életünk gondozására koncentrálunk, miközben elveszítjük a kapcsolatot az intuíciónkkal és természetes igényeinkkel. Tiffany Trieu tízlépcsős programja gyakorlati útmutatót nyújt ahhoz, hogy belső világunk megismerése által összekapcsolódjunk belső gyermekünkkel, és törődjünk vele, ami egyet jelent saját érzéseink megélésével, a felmerülő szükségleteinkről való gondoskodással, a határaink kijelölésével és betartatásával, hogy elérkezhessünk valódi önmagunkhoz.
U dodávateľa
13,11 € 13,80 €

Elillant építészet


A kötet célja, hogy néhány kiemelkedő meg nem valósult tervet megmentsen a feledéstől. Olyan tervek ezek, amik ugyan nem épültek meg, de bizonyítékok arra, hogy a Kádár-kor hazugsággal teli légkörében is az igazi alkotók szellemileg lépést tudtak tartani Európával. A meglévő terveket a szerző Cad-program segítségével kelti életre. A bemutatott tervek alkotóihoz Károlyi Istvánt személyes kapcsolatok fűzik, így a választás szubjektivitása egyben a könyv erénye is, emberi közelségbe hozza hozzánk építészetünk néhány jelentős alkotóját: az Olgyay fivéreket, Gádoros Lajost, Dávid Károlyt, Pintér Bélát, Szendrői Jenőt, Nagy Elemért, Rimanóczy Jenőt, Virág Csabát, Pázmándy Margitot, Jurcsik Károlyt, Zalaváry Lajost, Sári Istvánt és Varga Leventét.Olyan tervek ezek, amik ugyan nem épültek meg, de bizonyítékok arra, hogy a Kádár-kor hazugsággal teli légkörében is az igazi alkotók szellemileg lépést tudtak tartani Európával. A meglévő terveket a szerző Cad-program segítségével kelti életre. A bemutatott tervek alkotóihoz Károlyi Istvánt személyes kapcsolatok fűzik, így a választás szubjektivitása egyben a könyv erénye is, emberi közelségbe hozza hozzánk építészetünk néhány jelentős alkotóját: az Olgyay fivéreket, Gádoros Lajost, Dávid Károlyt, Pintér Bélát, Szendrői Jenőt, Nagy Elemért, Rimanóczy Jenőt, Virág Csabát, Pázmándy Margitot, Jurcsik Károlyt, Zalaváry Lajost, Sári Istvánt és Varga Leventét.
U dodávateľa
13,49 € 14,20 €

Gól! - Új kiadás - Minden, amit a labdarúgásról tudni érdemes


Érdekességek a labdarúgás világából: minden, amit tudnod kell a pályán és a háttérben zajló eseményekről. Az első labdák felfújt, bőrrel bevont sertéshólyagok voltak. Egy 90 perces meccsen alig három percig van egy-egy játékosnál a labda. A játékvezetők 19 km-t futnak meccsenként, 8 km-rel többet, mint egy játékos. Büntetőknél több mint 113 km/órás sebességgel száguldhat a labda.
U dodávateľa
15,79 € 16,62 €

Tarot Múz - kniha a 78 karet


Tarot Múz, který je prodchnutý divokým eklektickým duchem, vám svou jasnou symbolikou a silnou energií Múz osvětlí cestu k inspiraci a magii. Jednotlivé barvy jsou tentokrát ztvárněny jako Emoce (Poháry), Inspirace (Hole), Hlasy (Meče) a Hmota (Pentakly), aby přinášely poselství od samotného zdroje stvoření. Podrobný průvodce obsahuje významy karet, poezii a podněty, které vám nabídnou vhled do výkladů a zároveň zažehnou jiskry vaší tvořivosti. Probuďte v sobě Múzu!
U dodávateľa
31,21 € 32,85 €

Kedvenc meséim


"... és boldogan éltek, míg meg nem haltak." E mondat hallatán melegség járja át szívünket, hisz gyermekkorunk kedves meséi jutnak eszünkbe. Reméljük, ez a válogatás a gyerekekben is ilyen szép emlékeket ébreszt majd sok-sok év múlva. Olvassátok szeretettel!
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

Készíts házikókat! - Finommotorika játékosan


Finommotorika - bizonyára minden szülő hallotta már ezt a "bűvös szót" az óvó nénitől vagy a tanító nénitől. Nézzük, mi is ez! A finommotorika testünk apróbb testrészeinek a finom, összehangolt mozgását jelenti, szűkebb értelemben a kéz és a kéz ujjainak összerendezett mozgását. És miért olyan fontos ennek a fejlesztése? Az iskoláskorú gyermeknek a szem-kéz összehangolt munkája, a kézfejizmok, kéztőcsontok fejlettsége fogja meghatározni, boldogul-e majd az írás elsajátításával és a helyes ceruzafogással. Mint a legtöbb képesség, a finommotorika is eltérőmódon fejlődhet a gyerekeknél. Ha lemaradást észlelünk gyermekünknél, akkor az a legjobb, ha nem direktben segítünk neki, hanem játszva fejlesztjük! Foglalkoztatónk segítségével a gyermek kedvére vághat, hajtogathat, ragaszthat, csupa-csupa olyan dolgot végezhet a kezecskéivel, ami fejleszti a finommotorikáját, miközben ő kedvére játszik, kreatívkodik, szórakozik.
U dodávateľa
5,33 € 5,61 €

A manifesztáció hatalma - A tudatos teremtés 15 legfontosabb technikája álmaid eléréséhez


Itt az idő, hogy te is megtapasztald a tudatos teremtés erejét! Akár hiszed, akár nem, az életedet te magad irányítod, ezt senki más nem teheti meg helyetted... hacsak te magad meg nem engeded neki. Mi lenne, ha lennének olyan egyszerű elvek, amelyek segítségével mindent megszerezhetsz az életben? Lehet, hogy már rendszeresen manifesztálsz is, vagy esetleg hallottál már róla, de még nem próbáltad ki. A manifesztálás azt jelenti, hogy gondolataid, érzelmeid vagy hited erejét használod fel arra, hogy valamit fizikailag bevonzz az életedbe. Tudományos kutatások igazolják, hogy minden energiából áll: tárgyak, állatok, gondolatok és emberek egyaránt. Az energia áramlását bizonyos törvényszerűségek határozzák meg. Minél többet tudsz ezekről a törvényekről, annál könnyebben tudod használni azt az energiát, amivel rendelkezel. Nem csoda, hogy olyan sztárok vallják a manifesztációt a siker titkának, mint Will Smith, Jim Carrey, Oprah Winfrey és Lady Gaga. Csak néhány példa, amit megtudhatsz ebből a könyvből: - miért kellene többet foglalkoznod a manifesztálással, mint gondolnád; - a valóságod megváltoztatása mögött rejlő tudományos titok; - mi az oka annak, ha nyomorúságot manifesztálsz, és hogyan kerülheted el ezeket a gyakori hibákat;- - 15 olyan technika, amely garantálja a manifesztálásod sikerét; - alapvető mentális gyakorlat, amelyet az olimpikonok és a sztársportolók naponta elvégeznek teljesítményük növelése érdekében; - a legnagyobb pénzügyi hazugság felfedése, illetve hogyan teremthetsz valódi bőséget; - figyelmeztető jelek, hogy hiányérzeted van, és hogyan szabadulj meg tőle; - és még sok más... Minden embernek megvan a képessége ahhoz, hogy manifesztáljon. Jogod van a boldogsághoz, és teljesen elérhető számodra is, ezt garantálom. Nem kell beleragadnod abba a helyzetbe, amelyet még akkor teremtettél magadnak, amikor robotpilóta üzemmódban éltél. A tudás, amit ebből a könyvből megszerezhetsz, megváltoztathatja a szemléletedet, és megmutatja, hogyan élheted magasabb szinten az életedet.
U dodávateľa
15,23 € 16,03 €

Heartstopper 5. - Szívdobbanás - Fülig beléd zúgtam 5. - képregény


Nick és Charlie szerelmesek EGYETEMI TÚRATERV Írta: Tara, Elle és Nick :) De most hogyan tovább?
U dodávateľa
9,90 € 10,42 €

Orákulum Elfů a Víl - kniha a 64 karet


Orákulum Elfů a Víl je mostem do říší elementálů, které existují mimo běžně vnímatelný svět. Obývají je okouzlující víly a elfové, skřítci a andělé, draci a další průvodci, kteří s námi komunikují a pomáhají nám, protože jim záleží na našem nejvyšším blahu. Jejich úkolem je podporovat nás na duchovní cestě, a přitom i ochraňovat. Inspirující texty ke kartám vám umožní plně procítit jejich moudrá poselství. Společně s afirmacemi vám poskytnou duchovní vedení, pomohou vám soustředit se na svůj skutečný záměr a zaujmout pozitivnější postoj k životu.
U dodávateľa
22,28 € 23,45 €

Deset deka dekameronu


Jen málokteré dílo je obestřeno pověstí natolik dráždivé a pikantní četby jako Boccacciův Dekameron, přestože v něm v žádném případě nejde jen o erotiku, jakkoli i ta v této knize hraje značnou úlohu. Rozkročení námětů Dekameronu je široké, mnoho příhod existovalo už před samotným Boccacciem, zatímco Petr Vydra sepsal příběhy zcela původní a vypůjčil si „jenom“ název knihy. Ten ovšem dále posunul, aby dal najevo, že jeho dílo má jak hmotnostně, tak svým významem menší váhu než Mistrovo opus magnum. Autorovy povídky se tedy netočí jen okolo milostných dobrodružství, ačkoli i na ty dojde, ale jejich tématem jsou třeba i různé rozmíšky s až kriminálním nádechem nebo nadpřirozeno. Vydrovi hrdinové zpravidla nejsou středověcí rekové ani žádní filutové (tedy aspoň ne srovnatelní s těmi Boccacciovými), ale při humorných situacích, jaké zažívají, si můžeme s úsměvem říct: „To by se mohlo stát i mně."
U dodávateľa
15,62 € 16,44 €

dostupné aj ako: