! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Sviečka loď Santa Myrrh


Sladká a drevitá vôňa podobná kadidlu, zložená z mahagónových, citrónových a zlatých jantárových tónov. TOP: citrón, elemi, eukalyptus SRDCE: vanilkový lusk, kokos, amyris, myrta ZÁKLAD: mahagón, zlatý jantár, santalové drevo Sviečka Woodwick® v elegantnom tvare lodičky s originálnym dreveným vrchnákom, zútulní Váš domov a naplní ho dlhotrvajúcou vôňou. Patentovaný tvar dreveného knôtu Hearthwick® Flame vytvára upokojujúci zvuk praskajúceho ohňa. Tancujúci plameň navodí atmosféru horiaceho krbu. drevený knôt je vyrobený špeciálnou technológiou, vďaka ktorej zabezpečuje rýchlejšie prevoňanie interiéru. Hladká zmes sójového vosku a najkvalitnejšieho parafínu je zmiešaná s čistými prírodnými esenciami. Naša sviečka WoodWick Vám ponúka 40 hodín skutočného potešenia z vône.
Vypredané
39,90 €

Sviečka stredná Manuka Nectar


Jemná, ovocná vôňa plná skúseností s čerstvou broskyňou, plástom medu, teplou vanilkou a jemnými kvetinovými tónmi. TOP: citrus, citrón, pomaranč, zeleň SRDCE: broskyňa, mango, med, jazmín, ruža ZÁKLAD: fazuľka tonka, balzam, vanilka Stredná sviečka Woodwick® v elegantnom tvare presýpacích hodín s originálnym dreveným vrchnákom, zútulní Váš domov a naplní ho dlhotrvajúcou vôňou. Patentovaný tvar dreveného knôtu Pluswick® vytvára upokojujúci zvuk praskajúceho ohňa. Je vyrobený špeciálnou technológiou, vďaka ktorej zabezpečuje rýchlejšie prevoňanie interiéru. Hladká zmes sójového vosku a najkvalitnejšieho parafínu je zmiešaná s čistými prírodnými esenciami. Naša sviečka WoodWick Vám ponúka 55-65 hodín skutočného potešenia z vône.
Vypredané
27,90 €

Sviečka veľká Aloe & Agave


Vôňa aloe, čajových lístkov a modrého lotosu vytvárajú osviežujúcu vôňu púštnej flóry. TOP: zeleň, citrón, kaktusová voda, aloe SRDCE: modrý lotos, koriander, biela pivónia ZÁKLAD: minerálne drevo, pižmo, čajové lístky, agáva Vďaka 2 knôtom zo 100% bavlny, sa rýchlejšie vytvorí voskové jazierko a vôňa sa tak rýchlejšie rozvinie do priestoru. Sviečku je možné páliť kratšiu dobu. Nádherné etikety sú inšpirované ručne nakreslenými ilustráciami. Hladký vosk zo zmesi parafínu, sójového vosku a najkvalitnejších vonných prísad, má krásne intenzívne farby. Ručne ilustrované etikety a živé voskové farby dokonale odrážajú vôňu danej sviečky. Veľká sviečka Signature Vám ponúka 60 až 90 hodín dokonalého pôžitku z čistého horenia, intenzívnejšej vône a krásneho dizajnu.
Vypredané
34,90 €

Paddywax sada starostlivosti o sviečku - zhasínač a nožnice, matná čierna


Sada starostlivosti o sviečku v darčekovom balení obsahuje nožnice na zastrihávanie knôtu a zhasínač plameňa.
Vypredané
27,99 €

Zelený keramický domček Paddywax s vôňou Balsam & Fir


Držiak na vonný kužeľ prináša vôňu sviatkov do vášho domova úplne novým spôsobom. Zelený keramický domček s vôňou Balsam & Fir (jedľa). Balenie obsahuje 20 ks vonných kužeľov. Pre prevoňanie miestnosti je potrebné zapáliť špičku kužeľa, umiestnenú v držiaku špičkou nahor.
Vypredané
14,99 €

Paddywax zápalky v sklenenom pohári, červené


Luxusná sklenená nádoba obsahuje 75 drevených zápaliek a na zadnej strane je vybavená škrtátkom.
Vypredané
9,99 €

Biely keramický domček Paddywax s vôňou Teakwood & Tobacco


Držiak na vonný kužeľ prináša vôňu sviatkov do vášho domova úplne novým spôsobom. Biely keramický domček s vôňou Teakwood & Tobacco (teakové drevo + tabak). Balenie obsahuje 20 ks vonných kužeľov. Pre prevoňanie miestnosti je potrebné zapáliť špičku kužeľa, umiestnenú v držiaku špičkou nahor.
Vypredané
14,99 €

WoodWick sviečka loď Fireside


Vôňa útulná a rustikálna...navodí atmosféru útulného večera pri praskajúcom teplom ohni.
Vypredané
39,90 €

WoodWick sviečka veľká Fireside


Vôňa útulná a rustikálna...navodí atmosféru útulného večera pri praskajúcom teplom ohni.
Vypredané
38,90 €

Yankee Candle sviečka Stredná Lakefront Lodge


Svieža a chladná noc, keď sa mesiac odráža od jazera.
Vypredané
29,90 €

Yankee Candle sviečka Stredná Iced Berry Lemonade


Uži si chuť veľkého studeného pohára limonády v horúcom letnom dni. Tóny citrónového cukru zmiešané s rubínovo červeným grepom a šťavnatým pomelom vytvárajú osviežujúci drink. a šťavnatý
Vypredané
29,90 €

Yankee Candle sviečka Veľká Autumn Sunset


Perfektné miesto na prežitie posledných chvíľ nádherného jesenného západu slnka s podmanivými tónmi cédra, santalového dreva a s nádychom slnečnej citrusovej arómy.
Vypredané
34,90 €

WoodWick sviečka loď Smoked Jasmine


Jemné jasmínové lístky lemované teplým cédrom a dymovým kadidlom. Top: ananás, lipový kvet, grapefruit, jasmine, zimolez , tuberose. ZÁKLAD: guaiac, drevo, ceder
Vypredané
39,90 €

WoodWick sviečka veľká Cashmere


Prepychová a podmanivá kombinácia vonných tónov santalového dreva, fazuľky tonka a dule.
Vypredané
38,90 €

WoodWick sviečka veľká Yuzu Blooms


Čerstvé tóny citrónu a mandarínky sú vybalansované sladkou vôňou pivonky a kvetmi citrusov.
Vypredané
38,90 €

WoodWick sviečka loď Yuzu Blooms


Čerstvé tóny citrónu a mandarínky sú vybalansované sladkou vôňou pivonky a kvetmi citrusov.
Vypredané
39,90 €

Yankee Candle sviečka Stredná Autumn Sunset


Perfektné miesto na prežitie posledných chvíľ nádherného jesenného západu slnka s podmanivými tónmi cédra, santalového dreva a s nádychom slnečnej citrusovej arómy.
Vypredané
29,90 €
  • 5 /5

Yankee Candle sviečka Stredná Farm Fresh Peach


Svieže vône broskýň, marhúľ a vanilky vás lákajú ochutnať miestnu pochúťku.
Vypredané
29,90 €

Yankee Candle sviečka Veľká Wild Orchid


Uteč do bujného tropického raja s opojnou vôňou kvetov a sladkého zrelého ovocia.
Vypredané
34,90 €

V kategórii sviečky a difuzéry nájdete produkty, ktoré vám doma okamžite vykúzlia príjemnú atmosféru nielen na čítanie. 

Ponorte sa do sveta krásnych vôní a zútulnite svoj domov.

Difuzéry vám prinesú pokoj a relaxáciu. Ich vône sú jemné a príjemné. Uvoľnite sa a nechajte sa unášať vonnými tónmi, ktoré vás prenesú do iného sveta. Nájdete tu vône do bytu, ale aj do vášho auta.

Naše sviečky a difuzéry sú dostupné v rôznych vôňach - od sviežich kvetinových až po teplé drevité. Ponúkame produkty od renomovaných výrobcov a značiek, ktoré sú zárukou kvality a dlhotrvajúcej vône.

Naše produkty nie sú len o zmyselnosti, ale aj o estetike. Ich dizajn je jednoduchý, štýlový a zapadá do každého knižného kútika alebo domáceho interiéru.