! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Najpredávanejšie - Harry Potter knihy, hry a merch strana 4 z 4

  • 5 /5

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Gringotts Banka 95 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 95 dielikov.
Vypredané
5,99 € 9,99 €
  • 2 /5

3D puzzle Harry Potter: Hogwarts 1000 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 1000 dielikov.
Vypredané
10,99 € 16,99 €

3D puzzle Harry Potter: Rokfort a Hedviga 500 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 500 dielikov.
Vypredané
10,99 € 16,99 €
zľavy Haba

3D puzzle Harry Potter: Hedviga 500 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 500 dielikov.
Vypredané
10,99 € 16,99 €
  • 5 /5

Harry Potter 7 - A dary smrti


Harry čaká na Privátnej ceste, odkiaľ ho má Fénixov rád premiestniť na bezpečnejšie miesto. No čo bude robiť potom? Dumbledore ho poveril nebezpečnou a zdanlivo nesplniteľnou úlohou: nájsť a zničiť všetky Voldemortove horcruxy. Okrem nich však musí čeliť pokušeniu, ktoré prenasledovalo čarodejníkov po niekoľko generácií. Dá sa zlákať túžbou po Daroch Smrti?
Vypredané
16,06 € 16,90 €

Harry Potter 4 - A ohnivá čaša


Na Rokforte sa pripravuje Trojčarodejnícky turnaj za účasti ďalších čarodejníckych škôl. Je to mysteriózna udalosť, aká sa prihodí raz za sto rokov. Štrnásťročný Harry sa túži na ňom zúčastniť ako obyčajný divák, lenže Ohnivá čaša, ktorá vyberá účastníkov, nečakane rozhodne, že Harry bude súťažiť. Tým sa spustí lavína nebezpečných udalostí ohrozujúcich nielen Harryho, ale celý čarodejnícky svet!
Vypredané
16,06 € 16,90 €
  • 5 /5

Harry Potter 5 - A Fénixov rád


Harry Potter má pätnásť rokov a ide do piateho ročníka Rokfortskej strednej školy čarodejníckej. Na rozdiel od väčšiny školákov sa na letné prázdniny nikdy neteší, a toto leto je obzvlášť nepríjemné...
Vypredané
16,06 € 16,90 €
  • 5 /5

Harry Potter 6 - A Polovičný Princ


Harry trávi letné prázdniny opäť u Dursleyovcov. Tento rok má však plnú hlavu udalostí na Ministerstve mágie. Rozmýšľa nad smrťou svojho milovaného krstného otca Siriusa Blacka, pripomína si hrôzostrašný zápas so smrťožrútmi i neľútostný súboj profesora Dumbledora s lordom Voldemortom. Teraz nervózne čaká vo svojej izbietke na riaditeľovu návštevu. Harry si nevie vysvetliť, prečo sa s ním chce Dumbledore stretnúť práve teraz. Musí to byť niečo dôležité, ak to nemôže počkať do začiatku školského roka. Navyše sa obáva reakcie Dursleyovcov na nečakanú návštevu rokfortského riaditeľa. Vyšlo: Harry Potter a Kameň mudrcov (1. diel) Harry Potter a Tajomná komnata (2. diel) Harry Potter a Väzeň z Azkabanu (3. diel) Harry Potter a Ohnivá čaša (4. diel) Harry Potter a Fénixov rád (5. diel)
Vypredané
15,11 € 15,90 €
  • 5 /5

Harry Potter 3 - A väzeň z Azkabanu


Cez letné prázdniny je Harry Potter opäť u svojich „obľúbených“ príbuznych, Dursleyovcov a hoci sa zdalo, že skončia bez problémov, nestalo sa tak...
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Harry Potter 1 - A Kameň mudrcov


Harry Potter je sirota žijúca u svojich príbuzných, Dursleyovcov. Tí sa o neho starajú len z povinnosti a je to aj vidieť. Veru, pre chlapca život nie je med lízať. Myslí si, že je obyčajný chalan. V jeho jedenástich rokoch sa však začnú diať podivudodné veci – dozvie sa, že jeho rodičia boli slávni čarodejníci a on po nich zdedil ich schopnosti. Dostáva záhadné listy, navštívi ho obor sympaťák, na jeho radu sa prihlási na Rokfortskú strednú školu čarodejnícku. Tu sa naučí hrať metlobal a stretne sa v boji so svojím úhlavným nepriateľom…
Vypredané
13,21 € 13,90 €

Harry Potter 2 - A tajomná komnata


Harry Potter trávil prázdniny u hnusných Dursleyovcov, a len len, že vydržal, kým sa bude môcť vrátiť do čarodejníckej školy. V jeho izbe sa zjavil zlomyseľný a čudný tvor menom Dobby, ktorý tvrdil, že Harrymu po návrate na Rokfort hrozí veľké nebezpečenstvo. Žiaľ, mal pravdu...
Vypredané
13,21 € 13,90 €

3D puzzle Harry Potter Šikmá ulička: Weasleys’ Wizard Wheezes 78 dielikov


Detailné 3D puzzle pre všetkých fanúšikov magického kúzelnickeho sveta Harryho. Vytvorte si magické a pôsobivé modely ikonických častí Rokfortu a oživte si vzrušujúce scény zo ságy Harry Potter. Obsahuje 78 dielikov.
Vypredané
9,99 €

Harry Potter, knihy, hry a merch kúpite na e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.