! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Star Wars strana 4 z 4

Star Wars, alebo po slovensky Hviezdne vojny sú fenoménom, ktorý ovplyvnil niekoľko generácií a má milióny fanúšikov po celom svete. Svet Star Wars sa už neobmedzuje len na filmy o Hviezdnych vojnách, ale aj na hry a seriály. Je to naozaj rozsiahli svet s množstvom dejových línií. Štvrtý máj, po anglicky may the fourth je oslavovaný ako deň Star Wars. Pamätný deň vznikol pri príležitosti založenia známej franšízy Georgea Lucasa v roku 1977. Vtedy uzrel svetlo sveta prvý film. Dátum 4. 5. odkazuje aj na známu hlášku z filmu "May the Force be with you", ktorá sa dá upraviť na "May the Fourth be with you".

Či už hľadáte knihy Star Wars, zápisníky Star Wars, puzzle, postavičky, prívesky, diamantové maľovanie alebo nočné svetielka zo sveta Star Wars, u nás nájdete všetko, čo pravý fanúšik hviezdnych vojen musí mať vo svojej zbierke.

Podložka 30x80 cm Star Wars


Herná podložka na stôl pod myš a klávesnicu.
Vypredané
14,99 € 20,99 €

4D puzzle Star Wars: Helma Darth Vader


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica helmy Darth Vadera láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na epické dobrodružstvo s našou stavebnicou Star Wars presne podľa filmu. Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v pohyblivej kvalite, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 6 hárkov s 83 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! Helma má rozmery 13,3 × 12,5 × 17,6 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako narodeninová výzdoba s motívom Star Wars – s hrdosťou si vystav svoju helmu. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoj svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu alebo Boba Fetta – táto 4D stavebnica helmy Darth Vadera je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
19,99 €

LEGO Star Wars Darth Vader vo svetri svietiaca figúrka


Obľúbený hrdina filmovej ságy Star Wars ako LED svietiaci prívesok na batoh alebo kľúče. Zberateľské LEGO postavičky s tlačidlom na hrudi a LED diódami v nohách nesmú chýbať vo Vašej zbierke LEGO figúrok! Výška figúrky je cca 7,5 cm, má pohyblivé ruky aj nohy. Batérie súčasťou balenia. Odporúčaný vek: 6 +
Vypredané
12,99 €
zľavy Haba

Puzzle Mandalorian 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných puzzle s motívom Mandalorian od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Zápisník MOLESKINE Star Wars linajkový Falcon L


Linajkovaný zápisník značky Moleskine z limitovanej edície zápisníkov Star Wars s tematicky ozdobenou predsádkou a nálepkami. Zápisník v pevných doskách obopína pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Už tradične obsahuje praktické vnútorné vrecko a textilnú záložku. Papier zápisníka s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
23,50 €

4D puzzle Star Wars: Robot R2-D2


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica R2-D2 láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na dobrodružnú výpravu s touto stavebnicou Star Wars. Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v kvalite pohybu, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 6 hárkov s 21 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! R2-D2 má rozmery 19 × 18,6 × 28 cm. Perfektne sa hodí na narodeninovú výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako výzdoba s motívom Star Wars – s hrdosťou si vystav svoju postavičku robota R2-D2. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoj svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu, Boba Fetta alebo Darth Vadera – táto 4D stavebnica R2-D2 je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč a helmu Star Wars, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
28,99 €

Zápisník MOLESKINE Star Wars linajkový Xwing L


Linajkovaný zápisník značky Moleskine z limitovanej edície zápisníkov Star Wars s tematicky ozdobenou predsádkou a nálepkami. Zápisník v pevných doskách obopína pružná páska proti samovoľnému otváraniu. Už tradične obsahuje praktické vnútorné vrecko a textilnú záložku. Papier zápisníka s gramážou 70 g/m2 neobsahuje kyseliny.
Vypredané
23,50 €

LEGO Star Wars Stormtrooper svietiaca figúrka


Obľúbený hrdina filmovej ságy Star Wars ako LED svietiaci prívesok na batoh alebo kľúče. Zberateľské LEGO postavičky s tlačidlom na hrudi a LED diódami v nohách nesmú chýbať vo Vašej zbierke LEGO figúrok! Výška figúrky je cca 7,5 cm, má pohyblivé ruky aj nohy. Batérie súčasťou balenia. Odporúčaný vek: 6 +
Vypredané
12,99 €

4D puzzle Star Wars: Helma Baba Fett


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica helmy Boba Fetta láka na vystavenie na vašej poličke! Vydaj sa na epické dobrodružstvo s našou stavebnicou Star Wars presne podľa filmu. Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v kvalite pohybu, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 6 hárkov s 93 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! Helma Boba Fetta má rozmery 12,6 × 11,1 × 2,5 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej spálne, herne alebo ako narodeninová výzdoba s motívom Star Wars – s hrdosťou si vystav svoju helmu. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoj svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu alebo Darth Vadera – táto 4D stavebnica helmy Boba Fetta je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
19,99 €

Star Wars hrnček 410 ml


Originálny hrnček s objemom 410 ml je vyrobený z keramiky, zabalený v darčekovej škatuľke. Dizajn hrnčeku je inšpirovaný filmovou sériou Star Wars.Tento štýlový a zároveň praktický kúsok nesmie chýbať vo Vašej zbierke. Produkt je vhodný do umývačky riadu a mikrovlnnej rúry.
Vypredané
6,17 € 6,49 €

4D puzzle Star Wars: Stíhačka X-Wing


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica T-65 X-Wing Starfighter láka na vystavenie na vašej poličke! Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v kvalite pohybu, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 6 hárkov so 16 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! Stíhačka T-65 X-Wing Starfighter má rozmery 38 × 34,5 × 26,1 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej herne alebo ako narodeninová výzdoba Star Wars – s hrdosťou si vystav svoj model stíhačky. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoju helmu Boba Fetta svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu alebo Darth Vadera – táto 4D stavebnica stíhačky T-65 X-Wing Starfighter je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč a helmu Star Wars, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
44,99 €

4D puzzle Star Wars: Loď Millenium Falcon


Pre fanúšikov Star Wars – táto 4D stavebnica Millennium Falcon láka na vystavenie na vašej poličke! Táto 4D stavebnica obsahuje všetky detaily v kvalite pohybu, ktoré poznáš, plus lepidlo a stojan! Dostaneš 1 hárkov s 223 vylupovacími dielikmi a jednoduchý návod na zostavenie. Nie je potrebné žiadne náradie! Vesmírna loď Millennium Falcon má rozmery 43 × 31,4 × 22,4 cm. Perfektne sa hodí na výzdobu tvojej herne alebo ako narodeninová výzdoba Star Wars – s hrdosťou si vystav svoj model stíhačky. Pre nových mladých fanúšikov Star Wars – táto stavebnica je ideálnym darčekom pre každého dospievajúceho superfanúšika. Pre skutočných fanúšikov akčných figúrok Star Wars je to dokonalá hračka aj pre dospelých. Či už máš rád svoju helmu Boba Fetta, svetelný meč, Mandaloriana, Baby Yodu alebo Darth Vadera – táto 4D stavebnica Millennium Falcon je práve pre teba. Ak chcete viac hračiek pre deti od 14 rokov, pozrite si naše ďalšie stavebnice Star Wars. 4D stavebnica je fantastický narodeninový darček pre mužov a darček pre neho! Vytiahni svetelný meč a helmu Star Wars, zabávaj sa a začni stavať!
Vypredané
54,99 €

Zápisník Darth Vader Star Wars vykladanie z diamantov


Zápisník z kryštálov s oficiálne licencovaným motívom Vytvorte si krásny zápisník pomocou relaxačnej techniky kryštálového umenia, ktorá je známa aj ako „diamantové maľovanie“. Technika je podobná maľbe podľa čísel. Každý motív má očíslovanú samolepiacu šablónu. Pomocou šikovného pera (súčasťou balenia) jednoducho zdvihnite farebný kryštál a umiestnite ho na zodpovedajúcu očíslovanú bodku na vašom projekte. Kryštál sa okamžite prilepí! Výsledkom práce je nádherne trblietavý zápisník, ktorý môžete použiť na zapisovanie svojich každodenných úloh alebo myšlienok alebo ako darček pre svojich blízkych. Výroba zápisníka trvá 2 až 3 hodiny. Pozor, aktivita môže byť návyková! Sada je vhodná pre deti od 8 rokov. Každý zošit obsahuje 50 linajkových strán a má veľkosť približne 26 x 18 cm. Obsah balenia: 1 x šablóna so zápisníkom 1 x návod na použitie 1 x pero na diamantovanie 1 x podnos na diamanty 1 x vosk vrecká s kryštálmi a vrecká na zips vrecká na skladovanie
Vypredané
16,99 €
  • 4 /5

Magnetická záložka Star Wars


Magnetická záložka je praktický a funkčný darček vhodný na označenie stránky v knihe alebo diári. Elegantný a hravý design bol vytvorený podľa aktuálnych trendov a poteší vašich blízkych. Vnútorné magnety udržia záložku v knihe alebo diári spoľahlivo na svojom mieste.
Vypredané
1,00 €

LEGO Star Wars Set Gelových pier, Svetelný meč - 10 ks


Balenie 10 farebných gélových pier v tvare svetelného meča patrí do zbierky každého fanúšika filmovej ságy Star Wars. Šírka hrotu: 0,7 mm.
Vypredané
25,99 €

Skladacia nákupná taška Star Wars


Praktická nákupná taška s motívom legendárnych Star Wars z edície Disney.
Vypredané
5,60 €

LEGO Star Wars Set Gelových pier, Svetelný meč - 4 ks (box)


Balenie 4 farebných gélových pier v tvare svetelného meča patrí do zbierky každého fanúšika filmovej ságy Star Wars. Šírka hrotu: 0,7 mm.
Vypredané
12,99 €