! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Vianočné tipy z Panta Rhei pre malých knihožrútov strana 9 z 9

Drevený Sophiin Domček bez zariadenia


Náš milovaný, mnohokrát ocenený, drevený domček pre bábiky Sophie je skutočnou klasikou. Tento nádherný trojpodlažný miniatúrny dom má nadčasový vzhľad so všetkým, o čom by sa malým zvedavcom mohlo snívať. Tento nádherný domček pre bábiky je plný nostalgického kúzla a je vymaľovaný v tých najkrajších pastelových ružových a sviežich bielych farbách, pričom otváracie a zatváracie okná a okenice majú každý kvetinový motív. Roztomilá predná veranda je príjemným vchodom pre malých hostí. Vrúbkovaná strecha je preplnená leskom a dodáva jej iskru, zatiaľ čo interiér je vyzdobený nádhernými ilustráciami. Je vyrobený z dreva certifikovaného FSC a má úplne plastový dizajn a je rovnako udržateľný ako krásny. Sophiin dom je nezariadený, pripravený na to, aby si ich drobci mohli vyzdobiť podľa svojich predstáv. Nakúpte tu náš kompletný sortiment krásnych doplnkov, nábytku a bábik z kolekcie DaisyLane. Upozornenie:Nevhodné pre deti do 3 rokov. Obsahuje malé časti, nebezpečenstvo udusenia.Tento výrobok je hračka. Odstráňte všetky obaly a odložte si ich pre budúce použitie. Hračku skontrolujte pred každým použitím. Zlikvidujte ho pri prvých známkach akéhokoľvek poškodenia alebo krehkosti. Odporúča sa dohľad dospelej osoby. Pokyny na pranie: Pred a po použití dôkladne utrite. Drž sa ďalej od ohňa. Farby a obsah sa môžu líšiť.
Na sklade 1Ks
179,95 €

Dúhový život mačičky Pusheen, 2. vydanie


Zábavná mačička Pusheen si získala srdcia miliónov ľudí po celom svete. Toto klbko radosti a rozkošnosti vám v novej knižke prináša známe aj celkom nové dobrodružstvá. Čo vystrája, keď sa ňu nik nepozerá? A ako Pusheen oslavuje svoje narodeniny? Pripravte sa na jazdu plnú huncútstiev a dobrej nálady!
Vypredané
10,44 € 10,99 €

SHAUN THE SHEEP plyšová hračka TIMMY 25 cm


SHAUN THE SHEEP je séria o bláznivom živote ovečky SHAUN, ktorá sa neustále dostáva do veselých problémov. Timmy je prekŕmený malý čiernobiely baránok, ktorý sa má čo učiť. Škodoradostný a tvrdohlavý objaví dôležitosť zdieľania a života v spoločnosti.Veľkost plyšovej hračky je 25 cm a je vhodná pre všetky vekové kategórie.
Vypredané
22,99 €
zľavy Haba

Magické maľovanie Doprava Tiger Tribe


Sledujte, ako sa z vašich malých detí stanú kúzelnícki umelci, s naším najpredávanejším setom Magické maľovanie. Jednoducho naplňte svoj magický štetec vodou a odhaľte nádherné ilustrácie oživené každým ťahom štetca. Nechajte obraz zaschnúť a obraz sa vráti do biela, skrývajúc čarovný svet, aby sa odhalil pri ďalšom hraní s vodou. Tento set je ideálna na prenosné hry (žiadne špinavé štetce, žiadne vodné okuliare na prevrátenie). Obsahuje štyri ilustrácie všetkých vašich obľúbených rodinných miláčikov, ktorých môžete objaviť, vrátane psov, mačiek, králikov, vtákov a dokonca aj zbierky úžasných axolotlov. Na zadnej strane každej ilustračnej tabule je zoznam zábavných vecí, ktoré môžete pri maľovaní nájsť a počítať, a tak získate hodiny zábavy! Každá sada obsahuje: 4 magické ilustračné tabule (s aktivitami na zadnej strane) 1 magický štetec Upozornenie: Vhodné pre deti od 12 measiacov
Vypredané
5,50 € 10,99 €

Auto pre malých hasičov


JAZDI A ČÍTAJ! Prevez sa príbehom a vydaj sa so statočnými hasičmi na pomoc ľuďom v meste. Z knihy sa dá poskladať obrovské hasičské auto pre malého hasiča aj s čelným sklom!
Vypredané
19,99 €

Organický set s kakaom Líška, karamel


Zloženie: 50 % nízkotučný kakaový prášok (11 % kakaové maslo, regulátor kyslosti: uhličitan draselný ? 2,5 %) (mimo EÚ), trstinový cukor, prírodná karamelová príchuť 0,4 %. Z ekologického poľnohospodárstva. Príprava: pridajte 3-4 čajové lyžičky do hrnčeka s mliekom a zohrejte za stáleho miešania. Ideálne aj na pečenie. Priemerná nutričná hodnota na 100 g výrobku. Energia: 1549 kJ / 370 kcal; Tuky: 6 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,5 g; Sacharidy: 59 g z toho cukry 50 g; Bielkoviny: 13 g; Soľ: 0,025 g. Skladujte na suchom mieste. Minimálna trvanlivosť 24 mesiacov od dátumu výroby. Hmotnosť: 250 g + hrnček. Výrobca: Quai Sud, Avenue de Madrid, 838 70 Signes, Francúzsko Distribútor: Panta Rhei s.r.o., Kúpeľná 2, 932 01 Veľký Meder, Slovenská republika
Vypredané
24,99 €

Puzzle pre najmenších Džungľa 2 Crocodile Creek


Puzzle pre najmenších sú ideálne na prvé učenie pre detičky od dvoch rokov. Každá sada puzzle je šikovne zabalená v pevnom kanistri s rúčkou a kúskom puzzle na vonkajšej strane, aby sa ukázala kvalita puzzle. Drobci radi nosia vedierka plné drobností a tieto šikovné puzzle v kanistry ich určite potešia. Upozornenie/ informácia: Výrobok je vhodný pre deti od 2 rokov.
Vypredané
8,50 € 16,99 €

Drevené kocky Krtko a priatelia 12 Dino


Zoznámte deti so všetkými Krtečkovými kamarátmi. Myška, zajačik a zajačica, sova alebo malá vtáčatá na ne vykuknú pri skladaní skladačky z 12 ilustrovaných drevených kociek. Okrem divadla na šesticu rôznych obrázkov ponúkne hračka deťom veľa zábavy a spôsob ako rozvíjať šikovné rúčky. Kombinovaním kocôčok navyše zapojí aj fantáziu a tvorivosť. Na pomoc si môžu zobrať obrazovej predlohy. Skladačka bola vyrobená v ČR a nadchne všetky šikovné deti od 3 rokov.
Vypredané
12,49 €

Organický set s kakaom Veverička, lieskový oriešok


Zloženie: 50 % nízkotučný kakaový prášok (11 % kakaové maslo, regulátor kyslosti: uhličitan draselný ? 2,5 %) (mimo EÚ), trstinový cukor, 1,9 % prášok z lieskových orieškov, 1,4 % prírodná príchuť lieskového orieška. Organické. Príprava: pridajte 3-4 čajové lyžičky do hrnčeka s mliekom a zohrejte za stáleho miešania. Ideálne aj na pečenie. Priemerná nutričná hodnota na 100 g výrobku. Energia: 1549 kJ / 370 kcal; Tuky: 7 g z toho nasýtené mastné kyseliny: 3,5 g; Sacharidy: 56 g z toho cukry : 47 g; Bielkoviny: 13 g; Soľ: 0,025 g. Skladujte na suchom mieste. Minimálna trvanlivosť 24 mesiacov od dátumu výroby. Hmotnosť: 250 g + hrnček. Výrobca: Quai Sud, Avenue de Madrid, 838 70 Signes, Francúzsko Distribútor: Panta Rhei s.r.o., Kúpeľná 2, 932 01 Veľký Meder, Slovenská republika
Vypredané
24,99 €

Vianočné darčeky pre deti

Najkrajšie vianočné darčeky pod stromček kúpite v e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.

Tipy na vianočné darčeky