! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


Vianočné tipy z Panta Rhei pre môjho tínedžera strana 7 z 7

Puzzle Pokémon: Pomer sily 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitného puzzle s motívom Pokémonov od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú.
Vypredané
14,99 €

Pokémon TCG: Scarlet & Violet 151 - Alakazam ex Collection


Obsah balení: 1 foilová promo karta - Alakazam ex, 1 foilová karta - Kadabra, 1 foilová karta - Abra, 4 Pokémon TCG: Scarlet & Violet—151 booster balíčky, přístupový kód pro Pokémon TCG Live.
Vypredané
21,24 € 24,99 €
  • 5 /5

Percy Jackson 1 – Zlodej blesku


Bohovia z Olympu sa búria! Majstrovský blesk – silná zbraň najvyššieho boha Dia – bol ukradnutý a môže to mať osudné následky pre ľudstvo. Čo s tým má spoločné dvanásťročný chlapec Percy Jackson, v ktorého okolí odrazu začínajú ožívať krvilačné bytosti zo starých gréckych bájí a povestí, hrozí mu vyhodenie zo školy a kopa ďalších problémov? Podarí sa mu spolu s jeho priateľmi nájsť ukradnutý blesk? Zistí skutočnú pravdu o svojom otcovi? Toto a veľa iných vecí sa dozviete v prvom diele svetovo úspešnej fantasy série. Nedajte si ju ujsť!
Vypredané
16,14 € 16,99 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Hra Monopoly: Moje prvé Monopoly (slovenská verzia)


Táto nová verzia obsahuje obojstrannú hraciu dosku pre 2 spôsoby hry! Vďaka jednoduchej hrateľnosti a lokalitám vhodným pre deti je táto hra skvelým vstupom do hry Monopoly. Hra, ktorá rastie s vašimi deťmi! Jedna strana je určená pre mladšie deti (4+), a keď ju otočíte, nájdete pokročilejšiu hru pre starších predškolákov! Hra obsahuje sadu kariet pre každú úroveň. Mladšie deti môžu hrať s dolárovými bankovkami a staršie deti môžu použiť balíček päťdolároviek. Hra obsahuje žetóny inšpirované klasikou a predstavuje 2 nové žetóny.
Vypredané
29,99 €

Pokémon TCG: Scarlet & Violet 151 - Zapdos ex Collection


Obsah balenia: 1x foilová promo karta Zapdos ex, 1x foilová karta Electabuzz, 1x oversize foilová karta Zapdos ex, 4x Pokémon TCG: Scarlet & Violet - 151 booster, prístupový kód pre Pokémon TCG online hru.
Vypredané
21,24 € 24,99 €

Challenge Puzzle: Pokémon 1000 Ravensburger


Zažite neporovnateľnú zábavu pri skladaní vysoko kvalitných Challenge Puzzle s motívom pokémonov od spoločnosti Ravensburger. Jedinečné dieliky puzzle do seba perfektne zapadajú. Rozmer po zostavení je približne 70 x 50 cm. Rozmery balenia: 37 x 27 x 6 cm.
Vypredané
14,99 €

Hra Scrabble Original (hra v angličtine)


Anglická verzia obľúbenej a dnes už klasickej společenskej hry. Hráči sa snažia na hracej doske vytvárať pomocou písmen z vlastnej zásoby slová. Slová musia nadväzovať na tie skôr umiestnené ako v krížovke. Podľa dĺžky a použitých písmen je slovo ohodnotené. Niekteré políčka na pláne sú naviac bodovo zvýhodnené. Vyhráva hráč s najvyšším počtom bodov. Obsah hry: herný plán, 4 stojany na písmená, 100 plastových písmen, plátené vrecko a pravidlá.
Vypredané
37,99 €

Trénovacia rubikova kocka


Vždy si chcel poskladať Rubikovu kocku, ale nevedel si, kde začať? Cvičná Rubikova kocka Coach je zjednodušený postup učenia sa, ako skladať Rubikovu kocku. Poskladaj ju rýchlejšie pomocou nálepiek! Metóda odlepovania a odhaľovania je najjednoduchší spôsob, ako sa naučiť poskladať Rubikovu kocku 3×3. Konkrétne 8-kroková metóda odlepovania a odhaľovania ti poradí, ako ju poskladať pomocou priloženej príručky „krok za krokom“ a videí! Pri tejto metóde začína tvoja kocka pokrytá očíslovanými čiernymi nálepkami. Podľa návodu a videí odstráň nálepky a poskladaj odhalené štvorčeky. Skôr než sa nazdáš, zostavíš kocku na výbornú! Znovu ju premiešaj a pokračuj v cvičení. Teraz máš bežnú Rubikovu kocku 3×3, ktorú môžeš používať a hrať sa s ňou navždy! Odlepovanie nálepiek a následné zostavenie skupiny odhalených štvorčekov – krok za krokom – znamená zjednodušené učenie sa a menej rozptyľovania. Príručka na precvičovanie a videolekcie sú spoločne navrhnuté tak, aby poskytovali čo najlepší zážitok z učenia sa! Cvičná kocka je učebná pomôcka pre každého – vrátane pedagógov, študentov, nadšencov a všetkých vo veku od 8 rokov! Viac tipov a trikov na poskladanie nájdeš na stránke rubiks.com. Spin Master prináša domov detskú zábavu a ponúka celý sortiment detských hračiek a hier vrátane hračiek pre bábätká, dievčatá a stolových hier. Zbieraj svoje obľúbené plyšové zvieratká, neposedné hračky, pretekárske autá, akčné figúrky, bábiky, doplnky a ďalšie. Od špeciálnych darčekov pre mužov až po hračky pre bábätká a batoľatá – nakupovaním v našom rozmanitom katalógu si uľahčíte výber darčekov k narodeninám. Ak máš stále chuť na ďalšie, pozri si hry pre deti, hračky do bazéna, hry do prírody a monster trucky pre každé ročné obdobie. Buď kreatívny s umením a remeslami, so stavebnými hračkami a s pretekárskymi autíčkami a pusti sa do skladačiek pre dospelých alebo kartových hier. Roztoč to na pieskovisku so Spin Master ešte dnes!
Vypredané
17,99 €

Kartová hry UNO Deluxe


Zábavná kartová hra s jednoduchými pravidlami, pri ktorej zažijete kopu zábavy, to je UNO. Zbavte sa ako prvý všetkých svojich kariet a získajte body za karty, ktoré ostatným hráčom zostali v rukách! Aby ste sa karty mohli zbaviť, musíte na odhadzovaciu kôpku zahodiť kartu s rovnakou farbou alebo s rovnakým číslom ako je karta na vrchu. Hru určite zamiešajú a ozvláštnia aj akčné karty, po zahratí ktorých sa vám zmení smer hry, alebo si hráč musí potiahnuť 2 karty a rôzne iné. Vyhráva hráč, ktorý ako prvý dosiahne 500 bodov.
Vypredané
24,99 €

Pokémon UP: SV02 Paldea Evolved - A5 album


Krásne spracovaný album so stránkami na 4 karty. Album má 10 stránok a pojme 40 kariet. Pri obojstrannom vkladaní 80 kariet! Album navyše obsahuje 2 pridané stránky, ktoré umožnia uschovať 4 oversize karty! Tu budú karty chránené pred vonkajším poškodením, nebudú poškriabané a ani nebudú mať ohnuté rohy, taktiež robí hráčovu zbierku oveľa viac prehľadnú. Koniec nosenia kariet po krabičkách, teraz je čas na album!
Vypredané
10,99 €

Colorvelvet zamatový zakladač Kone + fixy 12 ks


Zakladač Colorvelvet s tromi chlopňami s elastickou gumičkou má jemné zamatové reliéfne prevedenie. Je mäkký, umelecký, kreatívny, zábavný a slúži na zakladanie dokumentov alebo poznámok a je veľmi priestranný. Je vytvorený zo savého papiera, ktorý je vhodný na farbenie najrôznejšími technikami. Je vyrobený zo zamatu s ideálnou hrúbkou na kreslenie. Po vyfarbení sa stáva predmetom, ktorý je nielen užitočný, ale absolútne jedinečný a personalizovaný. Fixy 12ks sú súčasťou balenia. Všetky produkty Colorvelvet vyrába spoločnosť Painting Velvet v Arenzano (GE) a spĺňajú predpisy a bezpečnostné normy EHS. Veľkosť: 34,8x25,5x1,5 cm
Vypredané
15,00 €

Darčeky pre pubertiaka

Najkrajšie vianočné darčeky pod stromček kúpite v e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.

Tipy na vianočné darčeky