Aréna 2000 Kiadó

vydavateľstvo

100 gyöngyből fűzött csecsebecse és apró dísz


A gyöngyök tökéletes alapanyagul szolgálnak az aprócska csecsebecsékhez. Sütik, édességek, gyümölcsök, virágok, ünnepi díszek, állatok, tündérek, de sok minden más is készülhet belőlük. Ez a könyv bemutatja a fortélyokat és trükköket, hogy bárki könnyűszerrel megfűzhessen egy teáskészletet, egy vidám majmocskát, színes virágokat vagy bűbájos bogarak sorát. Lényegtelen, ki mennyire tapasztalt a gyöngyfűzés terén, mert valamennyi tárgyhoz részletes fűzési rajz tartozik, hogy leegyszerűsítse a munkát. Az alaptechnika és a különféle módszerek bemutatása mellett, minden szükséges szerszám, alapanyag és kellék leírása is megtalálható a könyvben. Sok-sok ötlet arra, hogyan használjuk fel az apró gyöngymunkákat díszítésre, ékszerként és kiegészítőként.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

dostupné aj ako:

Magyar sportévkönyv


Az immár több mint nyolcvan (!) éves múltra visszatekintő Magyar sportévkönyv 1993 óta jelenik meg, s egyedülálló helyet vívott ki a hazai sportkönyvpiacon. Mára tízezres olvasó- és gyűjtőtábora alakult ki. A Magyar sportévkönyvből természetesen mindent meg lehet tudni, ami az elmúlt esztendőben a hazai és nemzetközi sportéletben történt.
Vypredané
0,94 € 0,99 €

101 színes ötlet


A lakberendezők jól tudják, hogy a tapéta, a szőnyeg és a függöny megfelelő kiválasztása csak az alapja a hangulatos látványnak. Amik igazán egyéniséget és stílust adnak egy helyiségnek, azok a kreatív módon megvalósított “utolsó simítások”. A kötet az ilyen ötletek fantáziadús és egyéni kivitelezéséhez adja meg a szakmai alapot
Vypredané
5,48 € 5,77 €

A vallások


Miben hiszel te és a családod?Keresztény vagy, zsidó, muzulmán, buddhista, szikh vagy hindu? Vajon minden barátod ugyanabban hisz, mint te? Lehet, hogy nem!Az emberek sokféle hitet gyakorolnak, különböző öltözéket viselnek, és különböző helyeken, sokféle formában tisztelik istenüket.Ez a szép ablakos könyv a nyitott gondolkodás, melegség és megértés jegyében a legkülönbözőbb vallású gyerekek istenhitét és vallásos viseletét ismerteti meg kis magyar olvasóival és hozza közel hozzájuk a különböző kultúrájú társaikat.
Vypredané
7,25 € 7,63 €

Puskás Ferenc


Öcsi, Sváb, Száguldó Őrnagy, Pancho... - e becenevekkel ugyanazt a futballistát illették, Puskás Ferencet, a legismertebb magyart, minden idők egyik legjobbját. A sorozat nyitó kötete róla szól, felelevenítve több mint két évtizedes pályafutásának legkiemelkedőbb mozzanatait: a kispesti berobbanástól az 1956-os forradalmat követő hányattatáson át a Real Madridnál eltöltött, káprázatos sikerekkel övezett évekig.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

101 hétvégi keresztszemes ötlet


A Praktika-sorozatban megjelenő könyv a hímzett abc-től kezdve a virágmotívumokig, a bébiruhák kedves figurájáig, az ünnepi motívumokon át ad ötleteket. A kötetben szereplő több mint száz mintát lépésről lépésre készíthetjük el - segítenek az útmutatók, ábrák és sablonok is. Több mint 350 mintarajzzal - motívumok, amelyek könnyen elkészíthetők, minimum 2 óra, maximum 2 nap alatt. Személyre szóló ajándékok betűkkel és számokkal, esküvőre és házassági évfordulókra, emlékezetes napokra, babáknak és gyerekeknek, felnőtteknek. A(z) 101 hétvégi keresztszemes ötlet Könyv szerzője Lesley Teare.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

100 legendás ló


Jó hatvanmillió évvel ezelőtt, amikor a ló története elkezdődik, az embernek még híre-hamva sincs. Időszámításunk előtt négyezer évvel megőrizve büszkeségét és megvesztegethetetlen jellemét hagyja magát megszelídíteni, és elkezdődhet az ember és a ló közös története. A ló mindenhová az emberrel ta éri a munkában, az ünnepeken, és természete mindig elbűvölő marad: kecses, szilaj és önfeláldozó, olyannyira, hogy a középkorban elválaszthatatlanná vált a lovagi eszmétől.A modern kor fejlődése elképzelhetetlen a lóerő nélkül, a Ferrari is a lovat választja jelképéül. Ez a könyv a mitológiai Pégaszosztól a zseniális Ourasiig bemutatja a száz legcsodálatosabb lovat akár valóságosak, akár az ember álmodta meg őket, amelyeknek maradandó patanyomát őrzi a történelem, a sport vagy a művészet. A téren és időn túli utazásra hívó, színes és változatos, gondos munkával készült kötet arra csábítja a lovak régi rajongóit, hogy elmélyítsék ismereteiket, a többieket pedig arra, hogy örömmel engedjenek a kísértésnek.
Vypredané
15,77 € 16,60 €

Sevcsenko és az aranylabda csillagai


Ötven világklasszis futballista pályafutása sztorikkal, fotókkal, statisztikákkal Adrianótól Zidane-ig. Fókuszban Andrij Sevcsenko, a Milan ukrán csatára, aki 2004-ben először kapta meg az aranylabdát - udvartartásában pedig mindazok, akiket a France Football az esztendő legjobbjainak jelölt.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

100 legendás óra


Ez a könyv időutazásra hívja az Olvasót, melynek során felfedezheti a legnagyobb márkák titkait 100 különleges, eredeti, ritka, híres vagy rendkívül összetett modell bemutatásával. Breguet, Breitling, Cartier, Jaeger-LeCoultre, Lange & Söhne, Lip, Longines, Patek Philippe, Rolex, Seiko és Tag Heuer kinyitják előttünk varázslatos birodalmuk kapuit. Üdvözöljük, Kedves Olvasó, a múló idő királyságában!
Vypredané
17,39 € 18,30 €

Ronaldo


A világ legjobb futballistáit bemutató sorozat harmadik kötete a brazil csodacsatár, Ronaldo eddigi pályafutását mutatja be, részletesen. Végigkövetjük a legendás kilences útját a kezdeti nehézségektől az 1998-as drámán, majd a súlyos sérüléseken ker esztül egészen a 2002-es vb-sikerig. A színes fotókkal bőven illusztrált könyvből megtudhatjuk azt is, hogyan jutott el a PSV-től a Real Madridig.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Kézműves karácsonyi ajándékok


25 gyors, könnyű és praktikus tárgy - például falvédő, harisnyák, ajándékzsákok, kedves figurák - elkészítését írja le a könyv, emellett számos más hagyományos ünnepi dekoráció "megalkotását" is könnyen elsajátíthatjuk a leírások segítségével. Elragadó karácsonyi motívumok a hóembertől, a rénszarvastól kezdve a kedves angyalig, illetve a pingvinig. A lépésről lépésre történő útmutatások és sablonok csodálatos eredményt garantálnak, szakmai előképzettségtől függetlenül.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

100 legendás whisky


A kedvelt italok közül nem csupán a finom borok vagy a gyöngyöző sör története foglaltatott már könyv alakba. A whisky ugyanolyan legendásnak számít - sőt, talán a leginkább őrzött receptek egyike. A könyv olyan érdekességeket tár fel az egyes fajtákról, a nevek választásáról, az elkészítés fortélyairól - és még sok minden másról - amit máshol eddig nem olvashattunk. Mindezt reprezentatív fotók, korabeli hirdetések, érdekes történetek, sőt fogyasztási javaslatok is fűszerezik. A kiadvány a "100 legendás" sorozat negyedik olyan része, amely Magyarországon megjelenik. Átfogó tartalmát, képanyagát és kivitelezését tekintve is teljesen egyedülálló - így minden bizonnyal nagy sikerre számíthat a nemes italokat és a könyveket szeretők körében. A(z) 100 legendás whisky Könyv szerzője Alain-Xavier Wurst.
Vypredané
19,06 € 20,06 €

Zsírszegény ételek


Ha kipróbáltuk az itt található receptek bármelyikét, azonnal belátjuk, hogy a "zsírszegény" szó nem feltétlenül rokon az "ízetlen" vagy a "nem laktam jól" kifejezésekkel. Válogassunk a barbecue finomságok, saláták és ázsiai ételkülönlegességek közöt t, melyek elkészítése olyan gyors és egyszerű, hogy nem érdemes pizzát rendelni főzés helyett. Arról nem is beszélve, hogy a kötet receptjei alakunk megőrzésében is segítenek.
Vypredané
2,56 € 2,69 €

Milan


A Barcelona jön-megy, a Real Madrid el-eltűnik a süllyesztőben, a Manchester United hol előkerül, hol nem, a Bayern München néha kvalifikálni sem tudja magát. A Milan viszont mindig ott van. Mármint a Bajnokok Ligája legjobb csapatai között. A piros-feketék a Berlusconi-éra 21 éve alatt nyolc döntőt játszottak a legrangosabb európai kupasorozatban, ebből ötöt megnyertek, míg a legutóbbi öt évben háromszor döntőztek, és 2003 után 2007-ben megint az élen végeztek. Hogy mi a titok? Ezt próbáltuk kideríteni ebben a könyvben, melyben a múltra és a jelenre egyforma hangsúlyt fektettünk.
Vypredané
9,14 € 9,62 €

Bajnokok Ligája Beharangozó


Ebben a kiadványban azokat próbáljuk bemutatni, akik belevágtak a 2009. május 27-én a Stadio Olimpicóban záródó kalandba. A régi motorosoktól a BL-hadjáratot még nem ismerő "zöldfülűekig" mindenkit hadba szólítottunk, természetesen a sorsdöntő háborúig rájuk váró összes csata helyének és időpontjának megjelölésével, illetve a magyar közkatonák feltüntetésével. Emellett igyekszünk már bevált haditervekkel is előrukkolni, a Manchester United közelmúltbeli, illetve Puskás Ferenc ötven évvel ezelőtti hőstetteinek felelevenítésével.
Vypredané
2,38 € 2,50 €

Ezerszínű textilcsodák


Színes, vidám ötletek textilből a család minden tagja számára, a legkisebbektől a legnagyobbakig. Bébitakaró, kedves nyuszifigura, gombaházikónak álcázott hátizsák, táska, ágytakaró, varázserővel bíró póniló. A bohókás, színekben gazdag és könnyen elkészíthető ötletek mindenkit arra késztetnek, hogy máris tű, cérna olló után kapjon!
Vypredané
9,47 € 9,97 €