Ceruza Kiadó

vydavateľstvo

Kavicsmese


A Kippkopp, Boribon és Annipanni mesék szerzőjének újabb története a kis fekete kavicsról, aki nem akarta elhinni magáról, hogy minekutána a gyerekek nem használták fel egyik tóparti játékukhoz sem, mégiscsak ő lett a legfontosabb: egy kavicsból kirakott képen, ami egy repülő madarkát ábrázol, ő lett a madár szeme. És ettől hatalmas boldogság töltötte el.
U dodávateľa
1,90 € 2,00 €

Kippkopp és a hónapok


"- Halihó, mindent beborít a puha hó! - kiáltotta vidáman Tipptop, a gesztenyelány. - Készítsünk egy hóembert itt, a dombtetőn! Mindjárt munkához is láttak. Gömbölyítettek két hógolyót és egymás tetejére rakták. Két kicsi hógolyóból lett a hóember ke ze. Végül feldíszítették ágacskákkal, színes bogyókkal." - kezdődik a mese.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Kippkopp naptár


"Kippkopp naptár több évre! Igen, igen. Régóta gondolkodtunk azon, hogy a gyerekszoba falinaptára ne csak egyetlen évről szóljon. Új naptárunk a napok számozását mutatja, a napok neve nincs feltüntetve. A naptárhoz tartozik 3 matrica-lap. Színes pöttyökkel jelöljük a ... Folytatás ›› vasárnapokat, a húsvétot és a pünkösdöt, vagyis a változó ünnepeket. Ezek után következnek a születés- és névnapok, s az üres matricákba beírhatjuk mindazt, amit még fontosnak tartunk. A Kippkopp naptár lényege a színes facsipesz. Ezzel a gyerekek követni tudják a napok múlását, és azt, hogy hányat kell aludni egy-egy fontos ünnep előtt. A következő évben a vasárnapok, a húsvét és a pünkösd matricáinak áthelyezésével ismét egy érvényes naptárral rendelkezünk. Reméljük, tetszeni fog az új Kippkopp naptár!" (a Kiadó) A(z) Kippkopp naptár (Könyv) szerzője .
Vypredané
6,18 € 6,50 €

Kippkopp a hóban


Kippkopp, a kis gesztenyegyerek története a cinkékkel, akiket megmentett az éhségtől és a hidegtől.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Kippkopp, hol vagy?


A Dimbes-Dombos erdőben egy reggel olyan furcsa, nagy vihar támadt, amilyen sose volt még. A szél zúgott, süvített, mindent felkapott és a levegőbe repített. A nagy viharban a gesztenyecsalád egyik tagja elkeveredett... Ki tűnhetett el és vajon előke rül?
Vypredané
8,82 € 9,28 €

Kippkopp gyerekei


Egy öreg fa gyökerei között lakott Kippkopp, a gesztenyefiú és Tipptopp, a gesztenyelány. - Úgy szeretem ezt a kuckót! - szólt Kippkopp egy napon. - Szép, szép... - sóhajtott Tipptopp - csak hiányzik belőle valami. - Ugyan mi? - Hát... egy gyerek. - Ezen könnyen segíthetünk! - kiáltotta Kippkopp. - Azt hiszem, éppen megérett a vadgesztenye! Odasiettek a gesztenyefához, de csalódottan látták, hogy a fa alatt csak néhány tüskés, zöld gömböcske hever...
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Kippkopp és Tipptopp


"A napsütötte őszi erdőt felkavarta a szél. Egy helikopter-falevélen gesztenye-kislány utazott magasban. Fel akarta fedezni a világot. Lassan, óvatosan ereszkedett lefelé. Éppen ott pottyant le, ahol egy sün turkált a tarka levelek között." - kezdődi k a mese.
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Kippkopp és a hónapok


"- Halihó, mindent beborít a puha hó! - kiáltotta vidáman Tipptop, a gesztenyelány. - Készítsünk egy hóembert itt, a dombtetőn! Mindjárt munkához is láttak. Gömbölyítettek két hógolyót és egymás tetejére rakták. Két kicsi hógolyóból lett a hóember keze. Végül feldíszítették ... Folytatás ›› ágacskákkal, színes bogyókkal." - kezdődik a mese. A(z) Kippkopp és a hónapok (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp a fűben


Kippkopp, a gesztenyegyerek felébred téli álmából és játszótársat keres. Kalandos útja során rengeteg állattal megismerkedik. De vajon megtalálja-e elveszetnek hitt barátját, a katicabogarat? Kiderül a meséből, melyet az írónő gyönyörű színes rajzai kísérnek. Marék Veronika ... Folytatás ›› meséin generációk nőttek fel, ne hagyja, hogy gyermeke kimaradjon! A(z) Kippkopp a fűben (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp és Tipptopp


"A napsütötte őszi erdőt felkavarta a szél. Egy helikopter-falevélen gesztenye-kislány utazott magasban. Fel akarta fedezni a világot. Lassan, óvatosan ereszkedett lefelé. Éppen ott pottyant le, ahol egy sün turkált a tarka levelek között." - kezdődik a mese.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp karácsonya


A történetből a gyerekek megtudhatják, hogyan töltötte karácsonyát Kippkopp, a gesztenyegyerek és kis barátja, a cinke. A(z) Kippkopp karácsonya (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
7,47 € 7,86 €

Kippkopp gyerekei


Egy öreg fa gyökerei között lakott Kippkopp, a gesztenyefiú és Tipptopp, a gesztenyelány. - Úgy szeretem ezt a kuckót! - szólt Kippkopp egy napon. - Szép, szép... - sóhajtott Tipptopp - csak hiányzik belőle valami. - Ugyan mi? - Hát... egy gyerek. - Ezen könnyen segíthetünk! ... Folytatás ›› - kiáltotta Kippkopp. - Azt hiszem, éppen megérett a vadgesztenye! Odasiettek a gesztenyefához, de csalódottan látták, hogy a fa alatt csak néhány tüskés, zöld gömböcske hever... A(z) Kippkopp gyerekei (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Télapó és Ezüstmackó


Senki sem gondolta volna, még maga Télapó sem, hogy mekkora galibát okoz, hogy Marcinak adja Ezüstmackót, és Mónikának pedig a labdát. Persze mindketten a macival szeretnének játszani! Marci megsajnálja a kishúgát, és eltervezi, hogy a megtakarított pénzén vesz egy másik Ezüstmackót. De sajnos ilyen játékot nem árulnak üzletben. Itt már csak Télapó segíthet! Marci hosszú, kalandos útra indul, és egy másik Ezüstmackóval tér vissza, így minden jóra fordul és boldogan telik a karácsony.
Vypredané
5,42 € 5,70 €

Kippkopp a hóban


Kippkopp, a kis gesztenyegyerek története a cinkékkel, akiket megmentett az éhségtől és a hidegtől. A(z) Kippkopp a hóban (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Kippkopp karácsonya


A történetből a gyerekek megtudhatják, hogyan töltötte karácsonyát Kippkopp, a gesztenyegyerek és kis barátja, a cinke. A(z) Kippkopp karácsonya (Könyv) szerzője Marék Veronika.
Vypredané
6,96 € 7,33 €

Kippkopp és a többiek


Elkészült a Kippkopp-sorozat nyolcadik kötete! A címe talányos egy kicsit. Vajon kik ezek a többiek? A rét és az erdő lakói: békák, egy mókus, csigák, a pók, süni és nyuszi, meg a kisrigók. És még nem említettem a teknősbékát és a kicsi baglyot. Rövid meséket találtok a könyvben sok-sok színes képpel. Remélem, tetszeni fog! Marék Veronika
Vypredané
8,83 € 9,29 €