Egmont Hungary

vydavateľstvo

Wall-e Klasszikus Walt Disney


Mához 800 évre a Föld egy szemétdombbá vált, az emberek teleszemetelték és elköltöztek. Egy kicsi robot maradt csak a bolygón. Az ő feladata, hogy rendet rakjon, és ő végzi is a munkáját, de többre vágyik. És az élete alaposan meg is változik, mikor megérkezik a Földre Eve, WALL-E életének szerelme. Azt még nem sejti, hogy ez a találkozás nem csak az ő életükre lesz nagy hatással.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

A baj nem jár egyedül


Használati utasítás lányok részére:Régi ismerőseink, a boszi lányok ezúttal - a véletlenek szerencsétlen összjátékának köszönhetően - egyszerre keverednek családi, iskolai, életveszélyes bonyodalmakba is. A parkban lányokat rémítgető gorillák garázdálkodnak, szüleik a szakítás szélére sodródnak kölcsönösen félreértett beszélgetéseik miatt, a várva várt iskolabál pedig egyre közeleg. Láthatatlan testőrség, egyenjogúsági harc, fagyasztott pizza. Tetejébe felüti fejét a szerelem! A lányok úgy döntenek, hogy kézbe veszik a problémák megoldását. Sajnos...
Vypredané
5,38 € 5,66 €

Shrek a vége, fuss elvéle


Egyszer volt, hol nem volt, Túl az Óperencián Shrek boldogan élte mesébe illő életét meghitt családi mocsarában Fionával és három kis ogrebabájukkal. Hol van már az egykori félelmetes, bömbölő ogre? Shrek a régi, rettentő idők után sóvárog, ezért egyezséget köt az ármányos Rumpelstiltskinnel - és elveszíti Fionát. Vajon sikerül Shreknek visszaszereznie igaz szerelmét, vagy örökre oda a boldog amíg-meg-nem-je?
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Így neveld a sárkányodat - Mesekönyv a mozifilm alapján


Bár Hablatyban igazi viking szív dobog, hőssé, mint apja szeretné, mégsem sikerült válnia. A sárkánynevelés kezdetét veszi, és Hablaty végre alkalmat kap a bizonyításra. Ám amikor Hablaty barátságot köt az ellenséggel, egy félelmetes Éjfúriával, minden a feje tetejére áll.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Piroska és a farkas-3D-S mesekönyv


Vedd fel a 3D-s szemüveget és megelevenedik előtted a kis Piroska kalandja, aki nem fogadta meg édesanyja tanácsát, hogy ne álljon szóba idegennel. Bár bajba került emiatt, szerencsére a történet mégis jól végződött, és a gonosz elnyerte méltó büntetését.
Vypredané
3,65 € 3,84 €

Thomas a gőzmozdony-Válogatott mesék 11.


Köszöntünk Sodoron! Ebben a kötetben olvashatsz arról, hogyan hívta ki Rheneas és Skarloey a szájhős Félelemnélküli Freddie-t versenyre, mitől változott meg Murdoch véleménye a sodori mozdonyok fecsegéséről és milyen bajt jelentett, hogy a kis Neville-t eleinte nem fogadták be Thomas és társai. Megtudhatod még, hogyan értette meg Edward és Gordon, milyen hasznos is Rocky, az új daru, valamint, hogyan bizonyította be a cserfes kis Rosie Thomasnak, mennyire szükségük van egymásra.
Vypredané
8,23 € 8,66 €

Thomas a gőzmozdony-Válogatott mesék 12.


A Kövér Ellenőr elmeséli, hogy néha a mozdonyok a vagonoknál is vásottabbak tudnak lenni. Megtudhatod még, hogy az igen lusta dízelmozdony, Dennis előszeretettel ugratta Thomast, de amikor bajba került, nem volt más, aki segíthetett volna rajta. Olvashatsz Caroline-ról, az autóról, aki nem kedvelte a mozdonyokat, Arthurról, aki nagyon vigyázott makulátlan hírnevére, valamint arról, hogyan bizonyította be Alfie, a kotrógép csapattársainak, a kemény munkánál nem a méret a lényeg.
Vypredané
9,50 € 10,00 €

Thomas a gőzmozdony-Válogatott mesék 13.


Köszöntük ismét Sodoron! A szigeten és a Kövér Ellenőr vasútjánál mindig sok érdekes esemény történik. Ebben a kötetben arról olvashatsz, hogyan barátkozott meg Thomas Jeremyvel, a lökhajtásos repülőgéppel, milyen módon leckéztették meg a mindenkivel utálatos szenesvagont, Hektort, miként sikerült Edwardnak jobb belátásra bírnia Billt és Bent. Megtudhatod továbbá, hogyan látta be Billy, a csillogó narancsszínű mozdony, hogy Thomas csak segíteni akart neki, és milyennek látta kezdetben Emily a kis Pöfi mozdonyt.
Vypredané
10,23 € 10,77 €

Thomas a gőzmozdony-Válogatott mesék 14.


Ebben a kötetben a következő kalandokról olvashatsz: Thomas rossz néven vette, hogy amikor megsérült, az újonc Stanley vette át a helyét a Nagy Waterton-i munkálatokban. Végül rájött, mennyire félreismerte Stanleyt. Megtudhatod még, miért volt szomorú Colin, a daru, és hogy sikerült a barátainak meglepni őt, hogyan barátkozott össze Thomas a beképzeltnek hitt mozdonnyal, Hankkal, és mennyire örült Toby az új gőzkocsinak, Florának. A könyv lapjain találkozhatsz a pisze, háromkerekű teherautóval, Madge-dzsal is, aki néha elfeledkezik saját feladatairól.
Vypredané
8,86 € 9,33 €

Hercegnők paripái 3.- Csillogó foglalkoztatókönyv


Ebben a foglalkoztatókönyvben a hercegnők és kedvenc paripáik hétköznapjaiba nyerhetsz betekintést minden oldalon. Színezd ki a képeket, oldd meg a feladatokat, hogy te is részese legyél barátságuknak.
Vypredané
3,16 € 3,33 €

Hercegnők paripái 2. - Csillogó foglalkoztatókönyv


Kedvenc hercegnőid és leghűségesebb barátaik sok kalandot élnek meg együtt, amiknek most te is részese lehetsz a szórakoztató feladatok során.
Vypredané
3,16 € 3,33 €

Farkasok birodalma


A Farkasok birodalmából Jean Reno főszereplésével Chris Nahon készített filmet 2005-ben, a Bíbor folyók (Mathieu Kassovitz, 2000) nagy sikere után. Párizs. Egy fiatal nő: Anna Heymes. Hallucinációk, amnézia. Két megszállott zsaru: Pierre Nerteaux és Jean-Louis Schiffer. Három halott nő. Törökök. Illegális foglalkoztatás. De mi köze ehhez az egészhez Annának? A lélektani mélyfúrás és a megfeszített nyomozás a plasztikai sebészet és a terrorizmus útvesztőin keresztül vezet Párizstól egészen Isztam bulig, melynek a végén az is kiderül, hogy valójában ki kicsoda.
Vypredané
14,61 € 15,38 €

Barbie divattervező - Estélyi ruhák


Tervezz Barbie-nak divatos ruhákat! A csomagban található sablonok, kiemelhető ruhák segítségével készíts fantasztikus összeállításokat különböző alkalmakra! A matricás íven lévő kiegészítőkkel feldobhatod a hatást!
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Disney Hercegnők: Varázslatos pillanatok Zenélő ko


Szabad egy táncra? A "Hamupipőke", "A kis hableány" és "A Hercegnő és a béka" című mesékben szereplő hercegnők társaságában bizonyára minden leányzó élvezni fogja a zenét és a varázslatos táncokat. Le sem veszik majd a fejükről a csodás hercegnődalla mot játszó koronát!
Vypredané
18,27 € 19,23 €

Dóra, a felfedező - A barátság napja 1.


Dóra és Csizi a Szivárvány-sziklánál piknikezve töltik a Barátság Napját. Mindketten meglepetéssel készülnek: ajándékot visznek egymásnak. Kísérd el őket az úton, hogy el ne tévedjenek, segíts beszerezni nekik az ajándékokat, és színezd ki a képeket!
Vypredané
3,39 € 3,57 €

Monster High 4.: Beteljesülő rémálmok


DRACULAURA végre gondtalanul mosolyoghat, senkit nem zavar már, ha kivillannak a szemfogai. A normik megtanulták elfogadni a RAD-okat. A lány apjának további tervei is vannak, de Draculaura nem hagyhatja, hogy kárba vesszen minden, amiért olyan sokat küzdöttek. MELODY CARVER rátalált a hangjára, de azt még nem tudja, hol használhatná azt. Ahhoz, hogy valóra váltsa éneklésről szőtt álmait, lehet, hogy túl sok mindent fel kell adnia. A két csajnak kezébe kell vennie sorsa irányítását. Még akkor is, ha nem tudják biztosan, merre induljanak. Köszöntünk újra a Monster High-ban, ahol a csillogó felszín alatt még csillogóbb szörnyűségek rejlenek.
Vypredané
9,86 € 10,38 €