Haddock Peter

vydavateľstvo

Afrika - Tanulj és játssz!


Ez a füzet kézzelfogható közelségbe hozza az afrikai szavannákon élő néhány nagyon jellegzetes állatot. Ha széthajtod a füzetet és felragasztod a képeket, poszterként akár a falra is erősítheted. Természetesen nem kell ragaszkodnod a belső oldalon lévő mintaképhez. Engedd szabadon szárnyalni a képzeleted, helyezd el az állatokat úgy, ahogy neked tetszik. Az állatképek többször is felragaszthatók, így akár naponta újjávarázsolhatod saját afrikai szavannádat! A sorozat az alábbi négy füzetből áll: Afrika Északi-sark Esőerdő Az óceán Gyűjtsd össze a sorozat mindegyik tagját!
Vypredané
2,80 € 2,95 €

Esőerdő - Tanulj és játssz!


Ebben a füzetben közelebbről is megismerkedhetsz az esőerdők különös, egyedi állatvilágának néhány jellegzetes tagjával. Ha felragasztottad a képeket, a füzetet széthajthatod, és poszterként falra erősítheted. Természetesen nem kell ragaszkodnod a mintához. Engedd a képzeletedet szabadon szárnyalni, és helyezd el úgy az állatokat, ahogy neked tetszik. Az állatok többször is felragaszthatók, így akár naponta más és más erdőrészleteket alakíthatsz ki! A sorozat az alábbi négy füzetből áll: Afrika, Északi-sark, Esőerdő, Az óceán.
Vypredané
2,80 € 2,95 €

Északi-sark - Tanulj és játssz!


Ebben a füzetben kézzelfogható közelségbe kerülhetsz néhány jellegzetes északi-sarki állattal. Ha széthajtod a füzetet és felragasztod a képeket, poszterként akár a falra is erősítheted. Természetesen nem kell ragaszkodnod a belső oldalon lévő mintaképhez. Engedd szabadon szárnyalni a képzeleted, helyezd el az állatokat úgy, ahogy neked tetszik. Az állatképek többször is felragaszthatók, így akár naponta újjávarázsolhatod saját Északi-sarkodat! A sorozat az alábbi négy füzetből áll: Afrika Északi-sark Esőerdő Az óceán Gyűjtsd össze a sorozat mindegyik tagját!
Vypredané
2,80 € 2,95 €