Marketing Kiadó

vydavateľstvo

Facebook marketing


A Facebook egy stratégiai marketing eszközzé vált az utóbbi években. Ez a könyv segíteni fog neked kedves olvasó, hogy egyszerű lépésekben elkészítsd a Facebook oldalad és belevágj a rajongó gyűjtésbe. A könyv nagy hangsúlyt fektet a hatékony kommunikációra és a hirdetési kampányok menedzselésére. Sok-sok gyakorlati példa és feladat található a könyvben. A stratégia is szerepet kap és tippeket adunk a modern és hatékony kommunikációra is. Ez az első könyv, ami kezdőknek és haladóknak is összefoglalja a Facebook üzleti célokra való felhasználását.
Vypredané
14,58 € 15,35 €

Nebuló 2. - Látom, hallom, csinálom, tudom! Képességfejlesztő feladatgyűjtemény kisiskolásoknak


Tudományosan igazolt tény, hogy az ismeretszerzés annál hatékonyabb, minél több érzékszervet kapcsolunk be a megismerési folyamatba. A "NEBULÓ 2.", mint képességfejlesztő feladatgyűjtemény, a látási - hallási - mozgási percepciót fejlesztő feladataival segíti a hatékonyabb ismeretszerzést.
U dodávateľa
4,09 € 4,30 €

Nebuló 3. - Látom, hallom, csinálom, tudom! Képességfejlesztő feladatgyűjtemény kisiskolásoknak


Látom, hallom, csinálom: tudom! (Képességfejlesztő feladatgyűjtemény kisiskolásoknak) A Nebuló, mint képességfejlesztő feladatgyűjtemény, a látási - hallási - mozgási percepciót fejlesztő feladataival segíti a hatékonyabb ismeretszerzést.
U dodávateľa
4,09 € 4,30 €