! Doprava ZADARMO už od 15 € !

Napraforgó

vydavateľstvo

Az állatok képes enciklopédiája


Földünk állatvilága rendkívül sokszínű. A szárazföld, a levegő és a tengerek lakói megannyi csodás titkot őriznek: fejtsd meg őket! Kérdéseidre keresd meg a választ ebben a színes enciklopédiában, és tudj meg mindent az állatok élőhelyéről, életéről, szokásairól.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

1000 szó angolul (CD-melléklettel)


Képes szótár gyermekeknek CD-melléklettel.
Vypredané
16,41 € 17,27 €

Kezdők szókincse: Magyar-angol


A Kezdők szókincse három kötete segítségével a gyerekek közel 200 szót tanulhatnak meg magyar, angol és német nyelven. A füzetek témakörök szerint sorakoztatják fel a szavakat, melyeket a vidám ábrák tesznek életszerűvé, s a kötetekben található matricák segítségével maguk is részt vehetnek a szókincs-vadászatban.
U dodávateľa
4,71 € 4,96 €

Kezdők szókincse: Magyar-német


A Kezdők szókincse három kötete segítségével a gyerekek közel 200 szót tanulhatnak meg magyar, angol és német nyelven. A füzetek témakörök szerint sorakoztatják fel a szavakat, melyeket a vidám ábrák tesznek életszerűvé, s a kötetekben található matricák segítségével maguk is részt vehetnek a szókincsvadászatban.
U dodávateľa
4,71 € 4,96 €

Da Vinci, a feltaláló


Rejtélyek, titkok és talányok - Leonardo tervrajzai teljesen új megvilágításban elevenednek meg a háromdimenziós komputergrafika segítségével: a hajók, repülők, fegyverek, munkagépek, színpadtechnikai eszközök rekonstruált rajzai úgy tárulnak elénk, ahogy a mester megálmodta őket. Az olvasó előtt kibontakozó lenyűgöző világ, a digitális nyelvre lefordított gyönyörű szerkezetek, az ismerős és eleddig teljesen ismeretlen találmányok belső logikája nyomán megismerhetjük a titkot, amely Leonardo rajzainak szövevényében rejtezett.
Vypredané
29,19 € 30,73 €

Sommelier borkínálás és borkóstolás


"Könyvünk nemcsak bemutatja a borkóstoláshoz és borkínáláshoz szükséges felszerelést, a bor világába vezető út állomásait, de a gyönyörű fotók élményszerűvé is varázsolják az ismerkedést."
Vypredané
21,89 € 23,04 €

Keresd meg a dinoszauruszokat!


A dinoszauruszok világa sok kisgyermek képzeletét ejti rabul. Ebben kötetben találkozhatnak kicsikkel és nagyokkal, úszókkal és repülőkkel. De nem árt résen lenni, mert a betolakodók itt is felkutatásra várnak! A(z) Keresd meg a dinoszauruszokat! Könyv szerzője .
Vypredané
6,54 € 6,88 €

Első Szentáldozásom


A könyv a gyerekek életének egyik fontos eseménye, az első szentáldozás napjának állít emléket. Beleírhatják gondolataikat, emlékeiket erről a napról, kiegészíthetik barátaikról, szüleikről és magukról készült fotókkal, az ajándékaik leírásával: így megőrizhetik e nap örömeit
Vypredané
9,47 € 9,97 €

1000 állat matricája


Egy könyv, amelyben keresgélhetsz, számolgathatsz, ragaszthatsz, de főleg szórakozhatsz. Sok színhellyel, hogy megismerhesd az állatok környezetét. Mindehhez több száz színes matricát találsz, amelyekkel ezeket a képeket kiegészítheted.
Vypredané
9,42 € 9,92 €

Keresd meg a város állatait!


A városi állatvilág szereplői vonulnak fel ezeken a lapokon. A parkokban, a lakásokban, a tetőkön, a folyóknál, a kertes házakban élő állatok megismerésén túl a betolakodók keresése is folytatódik! A(z) Keresd meg a város állatait! Könyv szerzője .
Vypredané
6,54 € 6,88 €

600 kérdés és felelet


Azt mondják, a tudás: hatalom. Ott van a könyvekben, az újságokban, a filmekben, a CD-ROM-okon - és persze a fejünkben. Agyunk, a világ legtökéletesebb számítógépe több könyvespolcnyi tudást, ismeretet, emléket, tapasztalatot és élményt képes tárolni. Ami viszont nem foglal helyet, ráadásul borzasztóan unalmas, az a tudatlanság. Hogy ne unatkozz, és még okosodj is, ebben a könyvben sok száz kérdésre megtalálhatod a választ többek között a kultúra, a természet, a sport és a tudomány témakörében, rengeteg hasznos, különös és szórakoztató dolgot megtudhatsz a világról, amelyben élünk.
Vypredané
24,57 € 25,86 €

Tanuljunk számolni 20-ig!


Ezek az ügyes kis könyvek sok rajzzal és egyszerű szavakkal tanítják meg a gyermeknek a számolás és az olvasás alap|ait.
Vypredané
6,54 € 6,88 €

A tanya állatai


A könyvek oldalain sokféle állattal találkozhatnak a gyerekek, ráadásul még egy meglepetés is vár rájuk, hiszen meg is hallgathatják, hogy a tanyán élő állatok milyen hangokat adnak ki.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

RAGASSZ ES SZINEZZ-PIROS


Színes foglalkoztató könyv matricákkal.
Vypredané
4,71 € 4,96 €

Képes kislexikon: A dzsungel állatai


A dzsungel állatai várják a gyermekeket ezeken a lapokon, melyek a kicsik első lexikonául is szolgálhatnak.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Képes kislexikon: A színek


A színek várják a gyermekeket ezeken a lapokon, melyek a kicsik első lexikonául is szolgálhatnak.
Vypredané
7,27 € 7,65 €