New Age Média 2000 Kft.

vydavateľstvo

Ha nem jön a baba


A neves hazai szakemberek segítségével elkészített könyvből, a meddőséggel küzdő párok választ kapnak az őket leginkább érintő kérdésekre - akár a fogantatás hiánya, akár a magzat elvesztése áll a háttérben. Az alapvető fogalmak, az általános problémák mellett részletesen ismerteti a nők és a férfiak részéről felmerülő lehetséges okokat és kezelésükre alkalmas módszereket. Vannak esetek, amikor a mesterséges megtermékenyítés az egyetlen lehetséges módja az utódvállalásnak. Ennek a módszereit, lépéseit, a laikusok számára is érthetően, fotókkal illusztrálva mutatja be a kiadvány. S hogy mi történik akkor, amikor végre bekövetkezik a várva-várt csoda? A kismamára váró vizsgálatokon kívül, a magzat fejlődésébe is bekukkanthatunk a 3 dimenziós ultrahangfotók segítségével.
Vypredané
2,84 € 2,99 €

Gyerekszáj


"... Nemcsak a beszédfejlődésre, de a játékai sokszínűsége, a véget érni nem akaró sztorizgatásai is magukkal ragadtak, s egy kis kutatómunkára sarkalltak engem. Ennek eredményeképp született meg a Pocakosnapló folytatásaként a Gyerekszáj, melyben az egészséges fejlődésük pszichés hátterébe is egy kis betekintést nyerhetünk..." - mondja a szerző könyvében.
Vypredané
7,68 € 8,08 €

Pocakosnapló (3D-s UH-fotókkal)


A Pocakosnapló több, mint 100 db 4D-s ultrahang fotóval mutatja be a Pocaklakó fejlődését. Egyedülálló napló-könyv, melyből megtudhatod, hogy hogyan növekszik, mit tud, mit érez a babád és milyen vizsgálatok várnak Rád. A 4D-s ultrahang fotók kisfilm szerűen bemutatják a magzat mimikáját, mozgását és szokásait. A könyv - ahogy a címe is mutatja -, napló is egyben, hiszen az igényes kiadványban megőrizheted az összes élményed, érzésed, fotód, valamint az ultrahang leleteid a babavárással kapcsolat ban.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Pocakosnapló


Babát vársz? Kíváncsi vagy, hogy mekkora, mit érez, hallja-e, ha beszélsz hozzá? - Vajon most mekkora? Hány centi? Hány deka? - Mije fejlődött már ki? - Hallja, ha beszélek hozzá? Érzi, ha simogatom a hasam? - Érzi, hogy mit eszem? Ízlik neki? - Lát odabenn valamit? - Alszik, vagy ébren van? Jól érzi magát odabenn? A "Pocakosnapló" 4D ultrahang fotók segítségével mutatja be hétről-hétre, hogy mi történik a Babáddal és megtudhatod, hogy mikor milyen változás, milyen vizsgálat vár Rád! Sőt, mivel napló is egyben, ezért bele is írhatod a saját élményeid, érzéseid, beleragaszthatod az uh fotóid, pocakos képeid! Miben segít a "Pocakosnapló"? -Hétről-hétre megismerheted és 3D-s uh fotón láthatod a Pocaklakód fejlődését. -Megtudhatod, hogy érez-e a baba ízeket, illatokat, alszik-e, álmodik-e az anyaméhben. -Szinte naptárszerűen láthatod, hogy mikor milyen vizsgálat vár Rád! -Szakértőktől tudhatod meg, hogy hogyan készülj fel a szülésre és mi vár Rád a szülőszobán! -Megtanulhatod, hogy hogyan gondozd Babádat az első napokban. Könyv és napló egyben! Nem kell attól félned, hogy elvesznek az emlékeid, elkallódnak az ultrahang fotóid! A "Pocakosnapló" az egyetlen babaváró könyv, melyben nemcsak megismerheted, de részletesen meg is örökítheted életed legnagyobb "kalandját". Ráadásul ez a könyv lehet Gyermeked legszebb születésnapi ajándéka felnőtt korában, hisz a naplóból láthatja, hogy mennyire vártad, mennyire készültél az Ő fogadására! 6. bővített kiadás
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Pocakosnapló


Babát vársz? Tele vagy kérdésekkel? Érdekelj hogy mi történik majd a szülőszobán? Félsz, hogy elveszettnek érzed majd magad az első közös napokon? A Pocakosnapló segít, hogy mindig tudd mi történik Veled és a Babáddal! - Hétről-hétre megismerheted és 3D-s uh fotón láthatod a Pocaklakód...
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Pocakosnapló


Babát vársz? Tele vagy kérdésekkel? Érdekel, hogy mi történik majd a szülőszobán? Félsz, hogy elveszettnek érzed majd magad az első közös napokon? A Pocakosnapló segít, hogy mindig tudd mi történik Veled és a Babáddal! - Hétről hétre megismerheted, és 3D-s uh fotón láthatod Pocaklakód fejlődését - Megtudhatod, hogy érez-e a baba ízeket, illatokat, alszik-e, álmodik-e az anyaméhben - Szinte naptárszerűen láthatod, hogy mikor milyen vizsgálat vár Rád - Szakértőktől tudhatod meg, hogy hogyan készülj fel a szülésre, és mi vár Rád a szülőszobán - Megtanulhatod, hogy hogyan gondozd babádat az első napokban Könyv és napló egyben Nem kell attól félned, hogy elvesznek az emlékeid, elkallódnak az ultrahang fotóid! A Pocakosnapló az egyetlen babaváró könyv, melyben nemcsak megismerheted, de részletesen meg is örökítheted életed legnagyobb "kalandját". Ráadásul ez a könyv lehet később majd Gyermeked legszebb születésnapi ajándéka, hiszen a naplóból láthatja, hogy mennyire vártad, mennyire készültél az Ő fogadására.
Vypredané
11,85 € 12,47 €

Pocakosnapló


A könyv segítségével a leendő szülők hétről-hétre megismerhetik és közel 100 db 3 dimenziós ultrahang fotón nyomon is követhetik a Pocaklakó fejlődését. A naplóban a leendő, vagy már gyakorló szülők fotóikkal, ultrahang felvételeikkel illusztrálva tudják megörökíteni a babavárás, a nagy nap és az első közös napok minden mozzanatát. Mivel rengeteg változás vár ilyenkor a kismamákra, így a könyv egy kis útmutatót is mellékel minden hónapra, melyben neves hazai szakemberek által legfontosabb kérdéseikre is választ kapnak a tervezgetéstől a baba otthoni ellátásáig.
Vypredané
11,84 € 12,46 €