New Line Books Limited

vydavateľstvo

Art Nowueau


Western art has evolved through a wide range of styles, each characterized by its own unique philosophy and masterpieces. This series is a visual tribute to these formative movements in Western art and the artists and forces that created them.An elegant syle characterized by ornamental, sinuous lines, Art Nouveau created a unity between the fine arts, the applied arts, architecture, and decoration of all types. Here is a stunning visual celebration of the art and artists of this movement.
Vypredané
18,95 € 19,95 €

Démonok Árnyékában


A ?történet napjainkban, Minnesota talán legeldugodtabb kisvárosában történik…. Evelin Hartnett egyáltalán nincs elragadtatva a gondolattól, hogy szülei halála után, új családjához kell költöznie. Mint ahogy Josh sem örül leendő mostohatestvérének. Mégis lát valamit a lányban majdnem ugyan úgy, mint osztálytársuk Mike. A két fiú gyűlöli egymást, de nem ismerik azt a múltbéli titkot, amely magyarázattal szolgálna nekik. Erre az okra csak hárman tudták a titkos magyarázatot. Az egyikük lassan beleroppan az évek óta ki nem mondott szavak súlya alatt. A másik halott. A harmadik úgy érzi, hogy kész belemenni a játékba. De a játéknak két oldala van, amelyhez sokan csatlakozni fognak akarva, vagy akaratlanul. Tehát adott… Egy poros, múltban leragadt kisváros. Egy idegen újlány, kit természetfeletti események sorozata kísért. Két fiú, akiket fura dolgok kerítenek hatalmába születésük óta. Egy hét fős baráti kör, akiknek a barátsága gyilkos fordulatot vesz. Egy anya. Egy titok. Egy könyv. Egy szerelmi háromszög. Gyűlölet, hazugság, gonoszság, vérontás. DÉMONOK! Vajon a hit elég, hogy szembeszálljanak a gonosszal? „ Mindhárman viaskodtak saját kis fantomjukkal, mit sem sejtve, hogy ők már véglegesen a démonok árnyékában vannak."
Vypredané
10,39 € 10,94 €

Vendetta - Bérgyilkosság olasz módra II. rész


Borisz Kovalenko a budapesti éjszaka második legnagyobb embere Il Capo-ként ismerté vált, Vittorio Arrivabene után. Mikor Borisz tudomására jut, hogy az egyetlen lányát megölték, bosszút esküszik, méghozzá vérbosszút. A vendettába be akarja vonni Il Capót, az éjszakai élet vezérét, mivel úgy tudja, a lányával együtt az ő fiát is megölték. Az olasz férfi viszont igyekszik kibújni a szlovákok elleni bosszúhadjárat alól, ami egyre gyanúsabb lesz Borisznak. Vajon meddig tudja elkerülni Il Capo, hogy kimaradjon abból az őrült vérengzésből, amibe az ukrán kezdett a lánya elvesztése miatt? Hogy tarthatná magát távol az esztelen gyilkolástól, mikor elvben az ő legkisebb fia is halott? A válasz kiderül Giuditta Fabbro A kezdet című maffiaregényének folytatásából.
Na sklade 1Ks
11,31 € 11,90 €