Officina 96 Kiadó

vydavateľstvo

Ha én orvos lennék...


Hogy mindent megtudhass az orvosi hivatásról! - Kitöltésre váró előjegyzési napló, betegkartonok és oltási füzetek. - Kártyák, hogy kideríthesd plüssállataid betegségét. - Cédulák a szervek működésének megértéséhez. - Sztetoszkóp és sok más kartonpapír eszköz a pácienseid kezeléséhez. - Összehajtható dobozok az orvosságok és kötszerek tárolására. Hatéves kortól. 3 éves kor alatt nem ajánlott, mert apró, lenyelhető darabokat tartalmaz!
Vypredané
14,61 € 15,38 €

Divat: tervezők, trendek, dizájn


Vajon mi olyan édes és egyedi egy piros, leopárdmintás Dolce & Gabbana felsőben? Mi a titka Chanel időtálló eleganciájának? Miként lehetséges, hogy egész generációk akarnak egyszerre homokóra alakú nőiességet sugározni Dior-ba bújva, vagy vállhangsúlyos erőt mutatni Donna Karan ruháit magukra öltve? Mi áll a hátterében, ha csipkedíszek bukkannak fel a nappali viseletben, és miért érez ellenállhatatlan vágyat a vásárlásra a nő egy kacér csinos estélyi láttán? És hogyan történt, hogy hirtelen divatba jött a magyar, és olyan hírességek, mint Tyra Banks vagy Kanye West írják meg internetes blogjukban, melyik a kedvenc magyar ruhatervezőjük? A legteljesebb divatenciklopédiát tartja most kezében az olvasó, 125 nemzetközi és 14 hazai márka ismertetésével, színpompás divatfotókkal és az ikonikus ruhamodellek képével és leírásával. A "Divat: tervezők, trendek, dizájn" alapkönyv, amelynek ott kell lennie minden divat iránt érdeklődő olvasó polcán, hiszen lenyűgöző körképet rajzol a divat világának legtekintélyesebb szereplőiről, beszámol mindenkiről, aki "valaki" a divat berkeiben, így információival még a legszélsőségesebb divatrajongókat is kielégíti. - Közel 140 divatház, márka és tervező ismertetőjével - Aktuális magyar kiegészítésekkel - ABC- és időrendbe szedett, könnyen áttekinthető tartalommal - Több mint nyolcszáz színvonalas illusztrációval A Könyvjelző magazin 2012. októberi számában megjelent cikk: Trend a lelke mindennek
Vypredané
23,75 € 25,00 €

My First English/Hungarian Dictionary of Sentences / Hogyan mondjuk angolul?


Amikor a gyerekek mondatokat kezdenek mondani, miért ne tehetnék ezt egyszerre akár két nyelven is? Ez a könyv azért született, hogy segítsen a gyerekeknek egyszerű szókinccsel kifejezéseket, mondatokat alkotni. A szavak, kifejezések témák köré rendezve, színes illusztrációkkal jelennek meg a könyvben, hogy a kicsik a lehető legkönnyebben megértsék, megtanulhassák azokat. A könyv hasznos kiegészítő eszköz az otthoni játékos tanulásban. A szótanulást az olvasásra, írásra és megértésre alapozva két nyelven vezeti be, így oktatási szempontból is rendkívül fontos gyűjtemény.
Vypredané
11,88 € 12,50 €

Az ősi Kína


Maurizio Scarpati írása több mint 400 illusztráció kíséretében a kínai civilizáció és kultúra történetének érdekfeszítő históriáját beszéli el az újkőkortól a bronszkorszakon át a birodalmi egység kialakulásáig. A könyv legfontosabb fejezetei a társadalom szerkezetét, a mindennapi életet, a hitvilágot és a politikát, a család erkölcsiségét, a szórakozást vagy a hadművészetet írják le. A fő hangsúlyt azonban a művészet kapta.
Vypredané
25,45 € 26,79 €

dostupné aj ako:

Tibet dalai lámái


Ez a könyv képet ad a jelenlegi (tizennegyedik) dalai láma és követői legendás meneküléséről Indiába, bemutatja, hogyan folytatódott a középkorban elkezdett életük a XX. században, leírja Őszentségének a tibetiek jogaiért és hazájáért folytatott erőszakmentes küzdelmét, és érzékelteti a dalai láma tanításai iránt megnyilvánuló nemzetközi érdeklődést és tiszteletet. A Tibet dalai lámái című könyv élményszerű képet fest a tibetieket ma is irányító, közérdeklődésre számot tartó spirituális erőről, és ezt sok mai és archív fényképpel teszi láthatóvá.
Vypredané
14,43 € 15,19 €

Peter Pan és Wendy


A tartalomból: Peter felbukkan; Az árnyék; Rajta! Utánam!; A repülés!; A sziget valósággá válik; A kicsi ház; A földalatti hajlék; A sellők öble; A sohamadár; A boldog otthon; Wendy meséje; A kalózok csapdája; Hiszel a tündérekben?; A kalózhajó fedél zetén; Végső összecsapás: Vagy Hook, vagy én!; Hazatérés; Wendy felnőtt lesz.
Vypredané
7,13 € 7,50 €

100 történet a Bibliából gyerekeknek


Az Ó- és Újszövetség legfontosabb történeteit tartalmazó könyvet hagyományos stílusú illusztrációk díszítik. A könyv lapjain megelevenednek az Ószövetség izgalmas és drámai eseményei és alakjai, Ábrahámtól Salamonig. Olvashatunk Jézus életéről, tanításairól, társairól, a Megváltó haláláról és feltámadásáról. Mindezt olyan nyelven, amelyet a gyerekek könnyen megértenek és élveznek is. Mivel az egyes történetek rövidre fogottak, kiválóan alkalmasak rá, hogy a szülők esti meseként ismertessék meg őket gyermekükkel. Öt éves kor fölött ajánljuk.
Vypredané
9,47 € 9,97 €

Magyar idézetek könyve


E hiánypótló kötet hazánk bölcseinek tömören egfogalmazott megállapításait tartalmazza hitről, szerelemről, emberségről múltról és jövőről. A magyarságtudat megalapozója e remek gyűjtemény, az átérzett, megfontolt és vállalt nemzettudaté.
Vypredané
8,95 € 9,42 €

Szeretlek, kedvesem


Magyar költők csodálatos szerelmes verseit tartalmazó mű, amely kiváló ajándék minden alkalomra.
Vypredané
12,14 € 12,78 €

A bor a művészetben


A színes képekkel, illusztrációkkal gazdagon díszített könyv a legfontosabb mediterrán kultúrák és kisugárzásuk bemutatásával igyekszik kalauzolni az olvasót a szőlő és bor világába. A szőlő és a bor, ha igazi, több mint "élelmiszer" és "élvezeti cikk". Mítosza és filozófiája van, és ezáltal lett az európai művészet egyik kedvelt témája, az ókortól napjainkig. Szív és pohár, tele búval, borral - mondta Vörösmarty Mihály valaha, s megadta a "receptet" is a bútól való menekvésre: a zene és a bor. Hozzátehetjük: és a többi művészet - a vers, a festmény, a szobor, no meg a kenyér, a gyümölcs, a szerelem és a barátok köre. Bizonyíték rá az európai festészet, amely a fentieket is szívesen választotta témául.
Vypredané
32,52 € 34,23 €

Első Larousse angol nyelvkönyvem


A kötet egyszerű, áttekinthető, könnyed és szemléletes! Az Első Larousse angol nyelvkönyvem azoknak a gyermekeknek szól, akik most ismerkednek az angol nyelvvel. Ez a csupa kép könyvecske valóban kedvet csinál a nyelvtudáshoz: felébreszti a gyermek érdeklődését, játékos formában ismerteti az angol nyelv alapjait. A könyv többek között abban is különbözik a hagyományos nyelvkönyvektől, hogy a szavakat témakörök szerint csoportosítja: az otthon, az étkezések, az iskolában, a tengerparton... Minden témát más színnel jelöltünk meg, így könnyű közöttük eligazodni! Jó tanulást!
Vypredané
13,52 € 14,23 €

A magyarok története


A könyv, gondosan válogatott, jó minőségű, szép illusztrációkkal. Több mint 500 kép, térkép, metszet, rajz található benne. De a szerkezete a hazai piacon szokatlan, különleges: tárgyát 21 esszében tekinti át és emellett egy igen részletes eseménynaptárral tájékoztat az 1000. esztendőtől 2005-ig terjedő időszakról. A tanulmányok közérthető, olvasmányos stílusban, röviden ismertetik a magyarság származását és útját az őshazától a Kárpát-medencéig, a hazánkul választott táj földrajzi sajátosságait, e táj korábbi és a honfoglaláskor itt talált népeit, a magyarság megtelepedésének, államalapításának eseményeit és jellegzetességeit, a magyar állam ezer esztendőt meghaladó történetének fontosabb állomásait, külön is szólva az 1956-os forradalomról és szabadságharcról. Olvashatunk a magyar nyelvről, népköltészetünkről, a magyar művészet, zenetörténet, irodalom alkotóiról, alkotásaikról, nemzeti parkjainkról és a világörökség részét képező értékeinkről, történelmi egyházainkról és a hungarikumokról. Szóba kerülnek a technika és a tudomány nemzetközi élvonalába tartozó eredményeink, sport sikereink, valamint földrajzi felfedezőink, világjáróink is.
Vypredané
29,19 € 30,73 €

Magyarnak lenni


A kötetben olyan témájú versek kaptak helyet, amelyek a hazaszeretet témájához kapcsolódnak.
Vypredané
8,95 € 9,42 €

Utazók és kalandorok


Világszerte egyre népszerűbb az utazások irodalma, s egyre több kedvvel olvassuk a különféle útirajzokat. Tudósok, művészek, kereskedők és kalandorok a legbensőbb és legőszintébb gondolataikat, érzéseiket és benyomásaikat vetették papírra, hagyták az utókorra. Útijegyzetek azóta léteznek, amióta csak vándorútra keltek vagy tengerre szálltak az emberek. A kötet az útinaplók történetét mutatja be, és pompás áttekintést nyújt az utazók és az utazások sokféleségéről, az első illusztrált feljegyzésektől az önálló művészi alkotásokig. Arra csábítja az olvasót, hogy elmélyedve soraiban és gyönyörű illusztrációiban, átélje fél évezred kalandos expedícióit, együtt álmodozzon, bámuljon, vagy éppen mosolyogjon a szerzőivel.
Vypredané
25,39 € 26,73 €

Első Larousse könyvem a hősökről


Bárhogy is hívják a hőst, Aladdinnak vagy Robin Hoodnak, D'Artagnannak vagy Supermannek, Alice-nak vagy Seherezádnak, mindannyian a képzelet, a kaland, az álmok varázslatos világához tartoznak. A hősökkel együtt éljük át a kalandokat, az izgalmakat, a varázslatot, a félelmet, a szenvedélyt... Csodáljuk, szeretjük és soha nem felejtjük el őket!
Vypredané
10,78 € 11,35 €

Gyönyörű gyönyörök


A kötetben a magyar és a világirodalom legszebb erotikus verseit olvashatjuk.
Vypredané
8,95 € 9,42 €