Pongor Publishing

vydavateľstvo

Nem a pénz boldogít, avagy hogyan gondolkoznak az igazi milliomosok?


Mit tesz érted a könyv? Megtanít úgy gondolkodni, hogy minden helyzetben meglásd, hogyan rakd helyre a siker kirakósod kockáit. Vannak emberek, akik akármilyen mélyről képesek (újra) a csúcsra jutni. Az ő észjárásuk megismerése téged is segít, hogy kiemelkedő eredményeket érj el új kedvenc időtöltésed, a pénzcsinálás területén.
Vypredané
14,58 € 15,35 €

Végig is csinálod? - avagy hogyan fejezz be mindent, amibe belekezdtél!?


A "Végig is csinálod" reflektorfényt irányít arra a fekete lyukra, amelyben a jó szándékaink rendre eltűnnek. Felfedi azokat a megdöbbentő indokokat, amelyek miatt az életünk minőségének megjavítására tett komoly elhatározásaink nem elegendőek arra, hogy végig is vigyük szándékainkat. Megmagyarázza, hogy az emberi elme szerkezete miért nem képes biztosítani a végigcsinálást, és hogy mit tudunk tenni ez ellen. A "Végig is csinálod?" nem elégszik meg azzal, hogy rámutat a hiba okára, hanem új és izgalmas módszereket tanít saját szándékaink megértésére és kezelésére. Segít kikerülni az emberi elme szerkezeti hiányosságát és képessé tesz az életed szinte bármely területére vonatkozó terveid végigcsinálására.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Gondolkodj és gazdagodj!


"Ez a könyv, melyre minden olyan magyar embernek szüksége van, -aki nem elégedett a jelenlegi pénzügyi eredményeivel, -aki kész megtanulni, hogyan lehet önerőből meggazdagodni, és gazdag maradni, -akinek van egy álma, amit meg akar valósítani!Ez a könyv már 30 millió embernek segített szerte a világon megvalósítani álmait. Eljött az ideje, hogy kezedbe vedd sorsod irányítását!" (Pongor-Juhász Attila)
Vypredané
14,58 € 15,35 €

Tűzhangya - Erős motiváció az álmod megvalósításához


Két fiatal diák, Rakonczay Viktória és Rakonczay Gábor saját tervezésű és építésű hajójukkal – első magyar párosként – átevezték az Atlanti-óceánt 2008-ban. Az út előtt sohasem eveztek, még a Balatonon sem, ám 51 napi, hihetetlenül kalandos és viharokkal tarkított evezés után átértek az óceán túloldalára, vegyes párosként világrekordot döntve. Washingtonban a National Geographic "Adventure, az év kalandja" díjjal, vagyis a "Best of 2008 Adventure"-rel ismerte el egyedülálló teljesítményüket. Londonban Guinness World Records kitüntetést kaptak. A Tűzhangya névre keresztelt óceáni evezős hajójuk tervezéséért itthon elnyerték a Magyar Formatervezési Díjat. A hajót Budapesten a Magyar Iparművészeti Múzeumban és Bécsben a Vienna Boat Show-n láthatta a nagyközönség. A könyv erősen inspiráló hatású, magával ragadó és hiteles beszámoló az emberi akaraterőről és célmegvalósításról.E könyvhöz Fa Nándor, óceáni vitorlázó a következő ajánlást írta: "Viharos sebességgel eldöntötték a számukra fontos kérdéseket, építették a hajót, pörgött a szellemi felkészülés. Mindent felszippantottak, amiről érezték, hogy fontos, kizárták a pesszimista külvilágból érkező huhogást, és mire kitavaszodott, avatták a Tűzhangyát. Ilyen, aki menni akar."Fábry Sándor ajánlása a következő: "Ha Viktória és Gábor pár évtized múlva megkérdezik egymástól/önmaguktól, mi lett az álmaikból? - Lesz mit válaszolniuk."
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Üzleti inspiráció minden napra


Szinte mindannyiunknak nehezen indul a reggele. Az őszi, téli szürkeség könnyen rátelepszik a kedélyünkre, a tavaszi, nyári verőfényben pedig szinte képtelenség rávenni magát az embernek, hogy jó szívvel üljön be az iroda négy fala közé. Az "Üzleti inspiráció minden napra" kiváló ajándék önmagának: ha szeretne egy zsebretehető motivációs trénert, munkatársainak, partnereinek, barátainak, ha szeretné őket megajándékozni, az üzleti sikerhez vezető út bejárati kapujának kulcsával.
Vypredané
9,10 € 9,58 €

Az adakozók mindig többet értékesítenek


"Az "Adakozók mindig többet értékesítenek" című könyvet azoknak ajánlom, akik meg akarják ismerni és alkalmazni kívánják az értékesítés pszichológiáját. Azoknak akik készek elhinni, hogy a tartósan sikeres értékesítők személyiségének titka abban áll, hogy a nyomulós, rámenős ... Folytatás ›› értékesítés helyett el tudják érni, hogy a vevőjelölt önmagától vásároljon tőlük és örömmel ajánlja tovább őket ismerőseinek." (Pongor-Juhász Attila, a könyv szaklektora) A(z) Az adakozók mindig többet értékesítenek (Könyv) szerzője Bob Burg, John David Mann.
Vypredané
10,93 € 11,50 €

Az Értékesítés Bibliája


Mi a hasznod, ha elolvasod Az Értékesítés Bibliáját? Minden étékesítő íróasztalán és autójában ott a helye ennek az értékesítési tippeket, alapelveket és soha el nem felejtendő hüvelykujjszabályokat tartalmazó szakkönyvnek. Különösen hasznosak a szerző tanácsai a pangó gazdasági helyzetben történő értékesítést illetően. Tanuld meg Jeffrey-től a sikeres értékesítők titkát!
Vypredané
18,23 € 19,19 €

A vagyonvonzás 28 technikája vállalkozóknak


Légy Pénz Mágnes! A régi gazdaság összeomlott, mindörökre véget ért. Sose lesz már olyan, mint volt. Ugyanakkor ha vagyonról van szó, egy alapvető tény nem változott: Legyenek bármilyen gazdasági körülmények szárnyaló vagy recesszió, beleértve a sebesen fejlődő internet alapú új gazdaságot, van vagyon. Ki lenne alkalmasabb bemutatni, hogy csalogasd, csábítsd, és vonzd mágnesként magadhoz, mint a milliomos gyáros Dan S. Kennedy? Kennedy ebben a könyvben elmondja: Hogy éld meg A csodát-vonzz magadhoz nagyobb vagyont a következő 12 hónapban, mint az ezt megelőző 12 évben; Talán vagyon taszításban szenvedsz? ; Miért értéktelen magában pozitív gondolkodás?; Mi az 1. számú vállalkozói felelősséged?; Igaz, hogy sok gazdag vállalkozónak van egy sötét titka?; Melyik a legrosszabb vagyongátló szokás?; Te lehetőségekben gondolkozol, vagy bűnös módon végeredmény központú vagy?; Miért egy hatalmas Mellébeszélés és a vagyonodra veszélyes a Csináld, amit szeretsz, és a pénz követni fog kijelentés?; Hogy hagyd abba a vaktában lövöldözést?; 12 mód, hogyan növelheted Személyes értékedet; Miért NE gondolj többet a bevételre!; A 90 napos kísérlet, ami örökre megváltoztathatja az életedet. - Dan S. Kennedy multimilliomos, többszörös vállalkozó, aki évente több millió vállalkozót befolyásol tanácsadóként és business coach-ként. Széles körben ünnepelt milliomos gyáros, aki hosszú ideje segít vállalkozóknak elérni a hét számjegyű bevételeket és sokmilliós vagyont. Szándékosan provokatív Mellébeszélés Nélkül megközelítésével elnyerte a Nyers Valóság Professzora titulust.
Vypredané
14,58 € 15,35 €

A legnagyobb felfedezés


Kérdezheted ki Earl Nightingale? Mit tudunk mi magyarok tőle tanulni? Nos, sokáig nem értettem, hogy miért tartják őt mentoruknak az amerikai üzleti önfejlesztés nagymesterei - Brian Tracy, Zig Ziglar, Bob Proctor, Dan Kennedy és Jeffrey Gitomer! Míg egy napon kezembe nem került A legnagyobb felfedezés, s minden világossá vált. Igen, Earl Nightingale a mentorok mentora, mivel nagyon egyszerű és könnyen érthető stílusban mutatja be és tanítja meg nekünk, hogyan válsz azzá, amire a legtöbbet gondolsz! Én most arra gondolok, hogy Te nagyon értékesnek és hasznosnak fogod találni e könyvben rejlő tanításokat, és képes leszel megvalósítani minden álmodat! - (Pongor-Juhász Attila, a könyv szaklektora) A könyv címe rendkívül találó, mert ismét felfedezteti velünk a legnagyszerűbb dolgot, hogy életünk, sorsunk alakulása a gondolatainktól függ. Ez pedig mindenkinek sajátja. Lehet formálni, alakítani de elveszíteni nem lehet. Azért tanulságos olvasmány, mert elvezet történeteken, párhuzamos sztorikon keresztül az igaz felismeréshez, hogy a cselekvéseink gyökere a gondolatainkban rejlik. Az igazi vetés-aratás törvénye! Nem fogunk mást aratni, mint amit elvetettünk. Legyen az a pozitív gondolkodás, céltudatosság, a másokért tett jó cselekedetek szándéka, a kiváló hozzáállás. Sokan bonyolultnak és néha megoldhatatlannak tartják az elménk alakítását. A könyv rávilágít arra, hogy igen is megtehető, nem könnyű, de egyáltalán nem lehetetlen. A számos történet, kedves anekdota teszi igazán emészthetővé és élvezhetővé. Ajánlom mindazoknak, akik erőt kívánnak meríteni ahhoz a bátorsághoz, ami gondolataik megváltoztatásához szükségesek. Ajánlom azoknak, akik megerősítést keresnek okos gondolataik és cselekedeteik jelentőségének. Ajánlom a kétkedőknek, akiket kétségeik ejtik rabul és szenvednek a szokásaik eredményétől. Végül mindazoknak ajánlom, akik az olvasás kellemes időtöltése mellett tapasztaltabbak akarnak lenni a tegnapnál anélkül, hogy kívülről meglátszana az író több évtizedes tapasztalata a gondolat és a gondolkodás erejéről. Számomra igazi élvezet volt a sorokban elmerülni és biztonságban kievezni a mindennapokba úgy, hogy természetesnek és megvalósíthatónak tartottam minden gondolatot, amivel a szerző megajándékozott. Olyan droghoz juttatott, amiről nem szeretnék leszokni! - (Tonk Emil üzleti író, Az Üzleti Patika könyvsorozat szerzője)
Vypredané
10,93 € 11,50 €

A bumeráng értékesítés, avagy az örömmel visszatérő vásárlók megszerzésének kézikönyve


"Melyik vevőt szereted sokkal jobban? Amelyik csak egyszer vásárol tőled vagy aki rendszeresen visszatér hozzád és még be is ajánl Téged ismerőseinek, hogy ők is nálad vásároljanak? Ha ez utóbbiból akarsz nagyon sokat, akkor a Bumeráng értékesítés neked és értékesítőidnek szól! Minden tippje aranyat ér!" (Pongor-Juhász Attila, a könyv szaklektora)
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Óriási profittartalmú árazási stratégiák kisvállalkozóknak


"A könyv minden oldalán 2 millió forintos ötletek vannak. Ha hiszel nekem, akkor te is ott találod, ha nem hiszel nekem, akkor 2 millió Ft-ot buksz oldalanként. Tiéd a döntés! Azonban a 13. fejezetet kötelező elolvasni annak, aki sok pénzt akar csinálni!" (Pongor-Juhász Attila)
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Rockefeller üzleti gondolkodása, avagy a három tartós vállalkozói profitot biztosító szokás


Mit kell tenned, hogy növeld a céged értékét? Cégtulajdonosok ezrei profitáltak közvetlenül, az egyszerű és praktikus eszköztárból, amelyet Verne Harnish ír le a "Rockefeller üzleti gondolkodása" című könyvében. A könyv elején több száz cégvezető tesz ajánlást az író ... Folytatás ›› erejéről. Ezek az eszközök a "/Inc./EO Birthing of Giants" alapítójától és programvezérétől származnak, Verne Harnishtól, aki majdnem két évtizedig dolgozott együtt a leggyorsabban növekvő cégek vezérigazgatóival és végrehajtó csapataival. Az alapvető ötletek, amik tényleges piaci értéket és tulajdonosi bőséget eredményeznek, ugyanazokon a "szokásokon" alapulnak, melyet John D. Rockefeller alkalmazott az olajiparág tökéletesítésére. Ez alatt az idő alatt Rockefeller fegyelmezett módszerekre cserélte az eredeti úttörő spekulánsok zűrzavaros technikáit. Ezeket a fontos tudományokat magyarázza el a "Rockefeller üzleti gondolkodása", melyet minden cégnek szokássá kell alakítania, ha sikeres akar lenni az elkövetkezendő évtizedekben. Verne megtanulta, hogy kell megtanítani ezeket az eszközöket a vezérigazgatóknak, akiknek nem volt türelmük, kizárólag ahhoz, amivel ténylegesen tudtak dolgozni. Verne Harnish az összetett problémákon is egyszerű megoldásokkal kerekedik felül, így a "Rockefeller üzleti gondolkodása" könnyen kezelhető eszközöket biztosít a stratégiailag fontos döntésekhez (betartásáért pedig mindenki felelős.) A(z) Rockefeller üzleti gondolkodása, avagy a három tartós vállalkozói profitot biztosító szokás (Könyv) szerzője Verne Harnish.
Vypredané
18,23 € 19,19 €

Törj ki a meeting rabigából! - Avagy hogyan lehet kevesebb meetingezéssel hatékonyabban dolgozni?


Vess véget a szükségtelen meetingeknek és spórolj 10 napot évente! Turbózd fel a megbeszéléseid hatékonyságát akár 35 %-kal! Sokszor úgy mész haza egy-egy sorsdöntő meetingről, hogy az egész ügyet reménytelennek látod? Állandóan elkésel fontos üzleti találkozókról, mert még az előző meetinget sem sikerült befejezni? Rohansz egyik megbeszélésről a másikra, se időd, se energiád nem marad a következőre nyugodtan felkészülni? Akkor a "Törj ki a meeting-rabigából!", című könyvet Neked írták! Fedezd fel a 20 alapvető virtuális meeting tippet, melyek maximalizálják az aktív részvételt és az eredményeid! Hogy csináljunk a kevesebből többet, azaz, hogyan tegyük a lehető leghatékonyabbá a meetingjeinket? A "Törj ki a meeting-rabigából!" című könyv azon kevés, de legnagyobb hatással bíró legjobb megoldásokra fókuszál, amik tényleg működnek! A könyvben lévő esettanulmány megmutatja, hogy csökkentette 2000 dolgozó a meetingre szánt időket 13 %-kal, ami az eredményeinket 38 %-kal növelte! Ez a könyv megmutatja, hogyan kövessük a leghatékonyabb meeting levezetési technikákat, miközben órákat spórolunk magunknak és munkatársainknak is! Itt az ideje, hogy csatlakozz a Mókuskerék-forradalomhoz!
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Az egyperces vállalkozó - A sikeres vállalkozás létrehozásának és fenntartásának titka


A számos üzleti bestsellert jegyző Ken Blanchard és az ismert vezető vállalkozók, Don Hutson és Ethan Willis egy inspiráló történetet mesélnek el, amelyben felfedik a sikeres vállalkozóvá válás titkait. A kiadványban a szerzők elmesélik egy vállalkozó inspiráló, kihívásokkal telt történetét, amelynek során létrehozta saját cégét.
Vypredané
1,90 € 2,00 €

Az IGEN! Attitűd kis aranykönyve


"Mennyire igaz! Mennyivel gyorsabban jön a nyelvemre a NEM! És mennyi veszteséget okozott ez már nekem! Végre itt a receptes könyv, hogyan tudod te is megtanulni és kialakítani magadban a pozitív, IGEN! Gondolkodást. Üzletembereknek kötelező, mindenki másnak erősen ajánlott!" (Pongor-Juhász Attila)
Vypredané
12,75 € 13,42 €

Az adakozó - avagy miért igaz az, hogy "Aki ad, sokkal többet kap vissza?"


"Az Adakozó, egy rövid üzleti mese, nem csak üzletembereknek! Óriási a különbség a karitatív adományozás és az "adakozó gondolkodásmód" között. Ezáltal nyeri el értelmét a magyar közmondás: Jótett helyébe jót várj!" (Pongor-Juhász Attila)
Vypredané
1,90 € 2,00 €