! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Stiefel Eurocart

vydavateľstvo

A Magyar Szent Korona országai - Térkép


Az 1910-es politikai helyzetet bemutató szép rajzolatú történelmi térkép részletesen feltünteti az egyes történelmi vármegyéket. A magyar nyelvű városnevekkel, illetve a települések közigazgatási és lakosság szerinti besorolásával, továbbá a 72 eredeti vármegyecímerrel készült kiadvány Budapest melléktérképpel készült.
Vypredané
7,53 € 7,93 €

A bécsi döntések - Magyarország 1938-1945


A harmincas években, nem utolsó sorban a megerősödő hitleri Németország befolyásolására az új határok eltörlése és a revíziós törekvések kerültek előtérbe. A bécsi döntések újra rajzolták a határokat. A térkép ezen döntések eredményeit szemlélheti, informatív képanyagával és esemény krónikájával.
Vypredané
7,72 € 8,13 €

Szorzótábla


Szorzótábla + munkaoldal
Vypredané
0,79 € 0,83 €

Az elemek periódusos rendszere


Az elemek periódusos rendszerét tartalmazó munkalap az általános-és középiskolák tanulói részére.
Vypredané
0,95 € 1,00 €

A Föld országai - könyöklő


66×45 cm-es asztali könyöklő.
Vypredané
8,70 € 9,16 €

A Magyar Szent Korona országai /könyöklő/


Az 1910-es közigazgatási beosztást bemutató szép rajzolatú történelmi térkép részletesen feltünteti az egyes történelmi vármegyéket. A magyar nyelvű városnevekkel, illetve a települések közigazgatási és lakosság szerinti besorolásával. A magyar történeti emlékeket bemutató térképünk átlépve hazánk jelenlegi határait, áttekintést nyújt a Kárpát-medencében ma még megtalálható fontos emlékhelyekről. Az emlékhelyet annak kisméretű képe jelzi a térképen. Ismerje mega Kárpát-medence magyar szempontból fontos emlékeit, és utazásakor ne feledje meglátogatni őket! Segítsen gyermekének is, hogy megismerhesse ezeket az emlékeket! A kemény fóliával bevont alátétek azon kívül, hogy esztétikusak és valódi térképként vagy oktatási segédletként használhatók, egy sor további előnnyel bírnak: védi az asztalt a karcolástól, egyenletes írásfelületet biztosítanak és vízállóak.
Vypredané
8,70 € 9,16 €

Magyar királyok, fejedelmek, kormányzók, elnökök a Honfoglalástól az ezredfordulóig


A részletgazdagon kidolgozott színes akvarell portrék látványos, ugyanakkor áttekinthető képet nyújtanak királyainkról, uralkodóinkról és az egyes uralkodóházakról.
Vypredané
4,72 € 4,97 €

Történelmi munkatérképek I.


Újszerű történelmi atlaszod arra vár, hogy Te tedd teljessé. Olyan térképeket tartalmaz a gyűjtemény, amelyek csak néhány fontos adatot tüntetnek fel, és Neked kell tankönyved, történelmi atlaszod, vagy más segédeszközök felhasználásával kiegészíteni az egyes térképlapokat. Ha kipróbálod, rájössz, hogy rendkívül izgalmas feladat!
Vypredané
3,64 € 3,83 €

Az idő


Az idő - lefűzhető kartonlap.
Vypredané
0,79 € 0,83 €

Az emberi csontváz I-II.


Az emberi csontváz I-II. - lefűzhető kartonlap.
Vypredané
0,79 € 0,83 €

The English Alphabet / Pronunciation (Phonetic Symbols)


Az angol ABC betűi és kiejtésük - lefűzhető kartonlap.
Vypredané
0,79 € 0,83 €

Mértékegységeink - Műveletek törtszámokkal - tanulói munkalap


Mértékegységeinket, valamint műveleteket tört-és egészszámokkal tartalmazó munkalap az általános-és középiskolák tanulói részére.
Vypredané
0,79 € 0,83 €

Magyar szentek és boldogok - kis méretű falitabló


A magyar nép vándorlása és a honfoglalás- bükkfa lécezéssel és fóliázva Hogyan jutottak õseink a Kárpát-medencébe, hol telepedtek le a törzsek, milyen népeket találtak itt? Hogyan befolyásolta a növényzet és a domborzat a vándorlást? Hol voltak a törzsi szálláshelyek és a legfontosabb csaták? Merre vezetett a kalandozások útvonala? Különleges kiadványunk szemléletes rajzokkal segít feleleveníteni a vándorló õseink szokásait. A térkép különlegessége a törzsi szálláshelyek feltüntetése, de azoknak is érdekes lehet, akik a Kárpát-medence 1200 évvel előtti, a folyószabályozásokat, mocsárlecsapolásokat és erdőirtásokat megelőző természetes állapotára kíváncsiak.
Vypredané
8,89 € 9,36 €

Môj prvý slovník anglického jazyka + CD


- abecedná časť zahŕňa anglicko-slovenský a slovensko-anglický heslár - tematická časť obsahuje 18 tém vo forme celostranových ilustrácií s anglickými a slovenskými popismi - prepis výslovnosti podľa medzinárodnej fonetickej abecedy - ilustrovaná gramatická príloha - na skupinovú aj individuálnu prácu v škole, ale aj na precvičovanie a zábavu doma Anglicko-slovenský heslár - obsahuje vyše 2 500 hesiel s vetnými príkladmi a väzbami - ilustračné fotografie prispievajú k rýchlejšiemu osvojeniu slovíčok Tematická časť - obsahuje 18 tematických okruhov vo forme celostranových ilustrácií Slovensko-anglický heslár - obsahuje vyše 2 500 hesiel s vetnými príkladmi a väzbami Digitálna verzia na výučbu na interaktívnej tabuli a na precvičovanie doma na PC - ozvučená tematická a abecedná časť - 4 000 hesiel, 3 500 vetných príkladov, 800 obrázkov a 33 zábavných jazykových hier a cvičení - nahrávky anglickej výslovnosti v podaní rodených Angličanov - ľahké a rýchle vyhľadávanie - gramatické vstupy a antonymá - množstvo zábavných jazykových hier a cvičení - možnosť využitie na interaktívnej tabuli v škole
Vypredané
10,07 € 10,60 €

Môj prvý slovník slovenského jazyka + CD


Kniha je rozdelená na tematickú a abecednú časť. Súčasťou knihy je aj jej digitálna interaktívna verzia na CD. Tematická časť zahŕňa 25 tematických okruhov bežného života. Každá téma obsahuje celostranovú ilustráciu a 20 slov z daného významového okruhu napísanýchtromi typmi písma. Abecedná časť s navigačnými prvkami a ilustráciami. Spôsob spracovania uľahčuje orientáciu. Obsahuje viac ako 2500 hesiel. Kniha: -500 hesiel v tematickej časti -2 500 hesiel v abecednej časti -úlohy a gramatická príloha -žiaci si precvičjú čítanie, písanie, významovú stránku slov, rozširujú si slovnú zásobu a rozvíjajú svoje vyjadrovacie schopnosti -žiaci si precvičujú abecedu a abecedné usporiadanie slov, oboznamujú sa so slovnými druhmi a učia sa základom práce so slovníkom Digitálna verzia: -ozvučená tematická a abecedná časť -vyše 450 úloh rozdelených do 17 skupín podľa jednotlivých ročníkov.
Vypredané
10,07 € 10,60 €

Náuka o slove - hláska, slabika - A4 karta


Úvod didaktickej pomôcky tvorí stručný prehľad o vete, slove, slabike a hláske z hľadiska čítania a písania. Je učená predovšetkým pre 2. a 3. ročník ZŠ. Pomocou tabule sa žiaci učia rozlišovať hlásky, vyslovovať dlhé a krátke samohlásky, písať i/y po mäkkých a tvrdých spoluhláskach. Zadná strana didaktickej pomôcky je pracovná, umožňuje precvičovať a preskúšať učivo.
Na sklade 3Ks
0,86 € 0,90 €