% Zľavy na hry %

Szalay Kiadó

vydavateľstvo

Lányos kalandok


A LÁNYOS KALANDOK oldalain lenyűgöző élmények várnak rád, a gyönyörű hercegnők, sellők és tündérek a te segítségedet kérik. Kalandozz velük varázslatos helyszíneken!A részletgazdag képeken sokféle feladat, izgalmas rejtvény és rengeteg felfedeznivaló található. A kalandos feladványok mellett több mint 200 db matrica garantálja a szórakozást. Azokat pedig, akik az összes feladatot megoldják, elismerő oklevél várja az utolsó lapon.
U dodávateľa
2,76 € 2,90 €

Fantasztikus kalandok


A Fantasztikus kalandok oldalain elképesztő élményekben lesz részed, hiszen találkozhatsz cowboyokkal vagy akár kalózokkal is, akik csak a Te segítségedre és megoldásaidra várnak. A kalandozás felejthetetlen lesz!
U dodávateľa
2,76 € 2,90 €

Pompás paripák és barátaik - Foglalkoztató gyerekeknek


Látogass el a Tulipán farmra, a Pompás Paripa testvérekhez! A kedves lovacskák izgalmas feladatokkal és több mint 60 db színes matricával várnak téged.Ezt a foglalkoztatót 5 éves kortól ajánljuk, de tapasztalataink szerint kisebb és nagyobb gyermekek egyaránt szívesen oldják meg a benne lévő feladatokat.
Na sklade 2Ks
2,76 € 2,90 €

Szövegértés iskolai gyakorló és tesztfüzet - Tudáspróba 2. osztály


Tudáspróba sorozatunk nagy segítséget jelent a szülőknek, akik segíteni szeretnék gyermekeiket a tanulásban. Az olvasott szöveg megértése és a megadott szempontok szerinti feldolgozása nagyon fontos területe a tanulás folyamatának. A későbbiekben csak akkor lesz képes gyermekünk az önálló tanulásra, ha megérti az olvasottakat, és képes a szövegben tájékozódni.
Vypredané
1,53 € 1,61 €

Kis kedvencek - Inspirációs könyv jegyzeteléshez


Kis kedvencek - Inspirációs könyv jegyzeteléshez / Gumiszalagos Inspirációs könyv /Az inspirációs noteszek gyönyörű belsővel várják a fontos feljegyzéseket, mert egy szép oldalra sokkal jobb érzés írni. Minden oldalpáron motiváló idézetek, bölcsességek dobják fel a napod. Legyen a Te noteszed a legszebb!"Amikor egy kézre volt szükségem, rátaláltam a mancsodra."
U dodávateľa
3,52 €

Kinn sem vagyok, benn sem vagyok - Találós kérdések


Járni tud, bár nincsen lába, egy lépést sem tesz hiába. Szüntelen az időt nézi, s minden percét számon kéri. Az Éjt és nappalt összeadja, és huszonnégy részre osztja. Mi az ? (óra)
U dodávateľa
5,48 € 5,77 €

Számolj velünk! - 5-6 éveseknek - Matematika előkészítő feladatok ovisoknak


A Számolj velünk! című munkafüzet játékos feladataival vezeti be az 5-6 éves óvodás gyermekeket a számok, mennyiségek és a formák világába. Hasznos segítséget nyújt a számoláshoz szükséges készségek kialakításában. Segíti a megfigyelőképesség, a logikai készség, a térbeli tájékozódás fejlődését, alkalmas a kézügyesség, a finommotorika fejlesztésére.
U dodávateľa
2,45 € 2,58 €