! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Tessloff Kiadó

vydavateľstvo

Bébikönyv - Tárgyak


Tiszta pamut oldalak, élénk színek, vastag kontúrok. Ez a mini világ termék a babák életkori sajátosságainak megfelelően fejleszti a látást, tapintást. Motiválja a babát, hogy megtanulja környezete felismerését. Felerősíthető a gyerekágyra, járókára vagy a babakocsira.
Vypredané
9,39 € 9,88 €

Pamutkönyv - Háromszög


A kisbaba kezdettől fogva figyel a határozott kontúrokkal határolt élénk színekre. Ennek a pamutkönyvnek a vidám, kontrasztos ábrái fejlesztik az újszülött vizuális érzékelését. A puha pamutkönyv és a hozzá tartozó műanyag gúla kellemes és értelmes játék a babáknak.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Pamutkönyv - Kör


A kisbaba kezdettől fogva figyel a határozott kontúrokkal határolt élénk színekre. Ennek a pamutkönyvnek a vidám, kontrasztos ábrái fejlesztik az újszülött vizuális érzékelését. A puha pamutkönyv és a hozzá tartozó műanyag gyöngy kellemes és értelmes játék a babáknak.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Pamutkönyv - Négyzet


A kisbaba kezdettől fogva figyel a határozott kontúrokkal határolt élénk színekre. Ennek a pamutkönyvnek a vidám, kontrasztos ábrái fejlesztik az újszülött vizuális érzékelését. A puha pamutkönyv és a hozzá tartozó műanyag kocka kellemes és értelmes játék a babáknak.
Vypredané
5,70 € 6,00 €

Mi micsoda Éghajlat


Alig múlik el nap úgy, hogy a nyomtatott vagy az elektronikus sajtóban ne esne szó az éghajlatról és az éghajlat alakulásáról. Miért változik a Föld klímája? Az emberi tevékenység okozza a globális felmelegedést? Mit tehetünk ellene? Ezekre a kérdésekre is megadja a választ a Mi MICSODA sorozat legújabb kötete, amelyben azt is megtudhatod, milyen erők alakítják a földi éghajlatot, miért fontos az üvegházhatás, milyen következményekkel jár az ember beavatkozása a természetes éghajlati folyamatokba? A múltba is bepillanthatsz - mert az éghajlat a Föld hosszú történetében öröktől fogva változott.
Vypredané
9,39 € 9,88 €

Mi micsoda Sivatagok


A Mi micsoda sorozat ezen kötete elvezeti az olvasókat bolygónk száraz sivatagjainak csodálatos világába. Megtudhatjuk, miként keletkeztek ezek a hatalmas területek, hogyan váltak az éghajlat változásának következtében vagy éppen az évezredeken át tartó, lassú kiszáradás folytán sivataggá az addig termékeny földek, a szavannák, az erdők, de még a tengerek is.
Vypredané
8,17 € 8,60 €

Mi micsoda Állatkertek


Vajon milyen szakaszokon vezetett keresztül az az út, amelynek végén a korszerű, barátságos állatkertek állnak? Ezt a kérdést tette föl Andrea Mertiny is, aki "állatkerti kalauzként" egyúttal gazdag biológiai ismeretekkel is színesíti könyvét.
Vypredané
9,39 € 9,88 €

Mi micsoda Az ókori Róma


Hogyan alakult ki egy világbirodalom a Tiberis menti kis településből? Hogyan sikerült legyőzniük a germánoknak egy világhatalmat a Teutoburgi-erdőben? Miért lett Róma a késői ókorban keresztény és miért a kereszténység fővárosa még most is? Dr. Ernst Künz, a mainzi Római-Germán Központi Múzeum archeológusa bemutatja a Krisztus születése előtti és utáni évszázadok Római Birodalmát. Mai régészeti ismereteink alapján színes képet fest a római légiókról, házakról, utakról és városokról, valamint a technikáról és a tudományról.
Vypredané
8,14 € 8,57 €

Mi micsoda A vadnyugat


A szerző ebben a legújabbMi micsoda könyvben Észak-Amerika meghódításának izgalmas történetéről mesél, és bemutatja a megállíthatatlan telepesek, farmerok és banditák világát. Megismerhetjük az aranyláz kalandokban bővelkedő időszakát, valamint azt, hogy miként sikerült feltárni az országot a vasútépítések során. A viharos korszak valódi vesztesei Amerika őslakói, az indiánok voltak, akiket a telepesek elűztek eredeti lakóhelyükről, de akik hősei később szintén sok hasznot hoztak Amerikának, elsősorban a filmgyártásban.
Vypredané
11,95 € 12,58 €

Mi micsoda Kalózok


Halálfejes lobogó. Szakállas férfiak, kezükben éles karddal, arcukon gonosz vigyorral. Ők a kalózok, a tenger farkasai. A kalózok azóta fosztogatják a tengeri utazókat, amióta csak kereskedelmi hajók járják a világ tengereit. Már az ókori görögöknek is meggyűlt a bajuk a kalózokkal, Rómának pedig többször is kellett hadat viselnie ellenük. A regényeknek és a filmeknek hála nemzedékek sora ismerte meg a tengeri rablók kalandos életét. De milyenek is voltak valójában a kalózok? Hol alakultak ki a leghíresebb kalózfészkek? Ki volt a hírhedt Fekete-szakáll kapitány? Hogyan éltek az emberek a kalózhajók fedélzetén? A Mi MICSODA sorozat legújabb kötetének szerzője, Rainer Crummenerl izgalmasan és szakszerűen mutatja be a tengeri haramiák elképesztő és gyakran megdöbbentő világát. Még azt is megtudhatjuk, hogy napjainkban hol kell esetleg kalóztámadásra számítanunk!
Vypredané
9,39 € 9,88 €

Olvasóka 1.


Suli plusz sorozat célja az alsó tagozatos kisdiákok szövegértő olvasásának a fejlesztése vidám feladatokkal. A kötetek szerkesztési elve a fokozatosság volt: a mesék egyre hosszabbak és nehezebbek. Az Olvasóka 1. meséinek szereplői mindannyiunk régi ismerősei: akad köztük okos, buta, fortélyos, hízelgő, gyáva és bátor. Az Olvasóka 2. történetei közül néhány népmesei elemekből építkezik, mások modern, groteszk, fantáziadús írások. Az Olvasóka 3-ban egyebek mellett a hétköznapi tárgyak titkaival is megismerkedhetnek a gyerekek, ezáltal könnyebben eligazodhatnak a mindennapokban. A sorozat minden iskolatípus és módszer kiegészítő anyagául szolgálhat, de főleg azok a kisiskolások forgathatják nagy élvezettel, akiknek a tankönyvek feladatai kev ésnek bizonyulnak. Mindhárom kötetet Kelemen Czakó Rita szellemes, színes rajzai teszik különösen kedvessé.
Vypredané
2,63 € 2,77 €

Mi micsoda Elsüllyedt városok


Titkok vesznek körül bennünket, bárhová is nézünk. Félelmetes síremlékek, hatalmas erődök komor falai, fenséges paloták és templomok. A régészek a világ minden táján elképesztő leletekre bukkannak. Az évezredek súlyos hordaléka alatt néha egész városok rejtőznek. Egyes településeket a sűrű dzsungel, míg másokat a tenger vize nyelt el. Rainer Crummenerl legújabb könyvében az első felfedezőkről és tudósokról, valamint a mai régészet izgalmas munkájáról ír. Megtudhatjuk, a tudósok hogyan kutatják fel a lelőhelyeket és hogyan végzik a munkájukat, valamint ellátogathatunk az Ó- és az Újvilág elsüllyedt városaiba is.
Vypredané
12,77 € 13,44 €

Kísérletek könyve


A kísérletezés a világ megismerésének egyik legfontosabb része. Ha az ember nem kísérletezett volna már az ősidőktől kezdve, ma nem ismernénk a tüzet, nem tudnánk gyógyítani a betegségeket, és csak gyalog járnánk. S bár az emberiség már sok mindent kikísérletezett, a gyerekeknek mégis újra szükségük van arra, hogy a saját tapasztalatukkal értsék meg mindazt, amit maguk körül látnak. Mitől emelkedik fel a repülőgép? Hogyan működik a fényképezőgép? Miért áll mindig azonos irányban a mágneses iránytű? Mitől ég a gyertya folyamatosan? A népszerű Kísérletek könyve 175 egyszerű fizikai, kémiai és biológiai kísérletet tartalmaz, iskoláskorú gyerekek számára. A(z) Kísérletek könyve Könyv szerzője Rainer, dr. Köthe.
Vypredané
15,11 € 15,90 €

Mi micsoda Olimpiák


Hogyan utazza körül a Földet az olimpiai láng? Ki volt az újkori olimpiák első győztese? Ez a felújított Mi MICSODA kötet szemléletesen mutatja be a világ nagy sportfesztiváljának fejlődését és változásait. Megismertet a sportágakkal és a híres olimpikonokkal, tudósít a nyári és a téli olimpiai játékokról, és nem hallgatja el az olimpiai eszme megvalósulásakor felszínre kerülő ellentmondásokat sem. Szántó Dávid sportriporter a televíziós közvetítések kulisszatitkairól ír az ifjú olvasónak, beszámol a stúdiókban folyó mozgalmas munkáról. Thomas Handschin svájci bobversenyző pedig a naganói téli olimpián szerzett személyes élményeit meséli el: az olimpiai faluban uralkodó hangulatról, a nemzetek sportolóinak találkozásairól és természetesen az izgalmas versenyekről.
Vypredané
9,39 € 9,88 €

Világtörténelem


A kötet a jól ismert korokba kalauzol - kicsit másképp. 150 olyan kérdésre kaphatsz választ, amelyeket sorban olvasva felfedezheted a világtörténelem legmeghatározóbb eseményeit, meghökkentő részleteit és összefüggéseit. Tallózhatsz is benne: bárhol felütheted, mindenütt izgalmas olvasmány. A gazdagon illusztrált könyvet vidám karikatúrák teszik könnyeddé.
Vypredané
8,00 € 8,42 €

Lovak és pónik


Mit csinálnak legszívesebben a lovak? Hogyan fest egy istálló? Hogyan ápoljuk helyesen lovunkat? Beszélgethetünk a lovakkal? Hogyan tanulhatsz meg lovagolni? A Mi MICSODA Junior sorozat 4. kötetében a kis olvasó bepillanthat egy istálló életébe, megismerkedhet a lovak sajátos testbeszédével, a legfontosabb lószerszámokkal és kiderül, mi kell ahhoz, hogy valaki jó lovas legyen. A felhajtható kukucskálók alatt további érdekességek és rejtvények lapulnak! Óvodásoknak és kisiskolásoknak ajánljuk! A sorozat megjelent kötetei: Az emberi test; Építkezés; Dinoszauruszok; Focikönyv; Várak és lovagok.
Vypredané
10,78 € 11,35 €