Új Remény Alapítvány

vydavateľstvo

Őszintén Isten előtt


Megelégszünk a hitelét vesztett keresztyénséggel? A valódi helyett valami mással? A szerző arra biztat, hogy vizsgáljuk meg életmódunkat, és őszintén ellenőrizzük, hogy Isten megváltoztatta-e az életünket többek között az alábbi területeken: - Család i élet - Férfi és női szerepkörök - Jó testi kondíció - Munka - Lelki fegyelem - Érzelmi élet - Házassági értékek "A keresztyénség természetfeletti élet egy élő, erőteljes, személyes Istennel. Hogyan lehet, hogy sok keresztyén mégis erőtlen, hiteltel en életet él?" Hybels válaszában - gyakorlati tanácsot ad a keresztyén élet megéléséhez, - beszél a következetlen keresztyén élet 12 jeléről, és hogy mit tegyünk ellene, - rámutat, hogyan jussunk túl a hitről való puszta "beszéden", - őszinte személy es példákkal támasztja alá a sikereket és kudarcokat. Az Őszintén Isten előtt trombitaszó, mely arra hívja a keresztyéneket, hogy állítsák helyre életükben a keresztyénséget, és így gyakoroljanak hatást a világra.
Vypredané
7,27 € 7,65 €

Engedd el a gyeplőt, és élvezd... - ... hogyan szabadíthatod fel kamasz gyermekedet (és önmagadat)!


Fedezd fel a ketrec nélküli gyereknevelés örömét! Beléd sulykolták: Muszáj elérned, hogy a gyerekeid élete helyesen alakuljon! Ha nem, mit fognak gondolni rólad? Vagy ami még rosszabb: miféle katasztrófa vár rád, ha a gyermeked a rossz utat választja? Megpróbálod kézben tartani a végeredményt. Otthonodat erődítménnyé alakítod, megtöbbszörözöd a szabályok számát, vagy azonnal ugrasz, hogy "rendbe hozd" a dolgokat, amint kamasz gyereked ostobán dönt valamiben. Kikészülsz az aggodalmaskodástól, gyermekedet pedig sikerül teljesen elidegenítened. Pedig az igazság az, hogy nem tudod elérni, hogy gyermeked élete helyesen alakuljon. Még csak nem is a te dolgod ezt elérni. Valójában igazi szülői feladatod ennél sokkal boldogítóbb, kellemesebb és megvalósíthatóbb. Hagyd, hogy Tim Sanford, a tapasztalt szakember és szülő, megmutassa, hogyan szabadulhatsz meg tinédzsered jövőjével kapcsolatos félelmeidtől - és hogyan engedheted el a gyeplőt, ami soha nem is volt a kezedben. Fedezd fel az igazságot arról, hogyan neveli Isten az Ő gyermekeit, és ez szabaddá tehet téged. Így válhat az otthonod csatatérből a szabadság melegágyává a magad és tini gyermeked számára. A gyeplő kezd kicsúszni a kezedből - és szerintünk élvezni fogod!
Vypredané
8,04 € 8,46 €

Mikor és hogyan beszéljünk gyermekeinknek a szexről


A szexuális nevelés nem is annyira információ közlése, inkább tudatos jellemformálás. Gyermekeinknek ezen a kritikus területen tanúsított viselkedését nem az fogja meghatározni, hogy mit tudnak a szexről. Viselkedésüket elsősorban és legfőbbképpen a jellemük fogja meghatározni. A tetteiket az irányítja, hogy kik ők az adott pillanatban. Fontos, hasznos információk, melyekkel gyermekeid szembekerülhetnek csecsemőkortól serdülőkorig. Gyakorlati javaslatokkal, nyers őszinteséggel tárgyalják a következőket:- A szexuális kíváncsiság és szexuális játszadozás kezelése. - Hogyan oltsuk be gyermekeinket a romboló erkölcsi üzenetekkel szemben. - Mikor és hogyan magyarázzuk el a nemi közösülést. - Felkészülés a randevúzásra: hogyan kezeljük a szerelmet és a szexuális vonzódást. - Tisztasági fogadalomra való bátorítás. - Mit tegyünk, ha későn kezdünk hozzá, hogy a szexről beszéljünk gyermekeinkkel stb.
Vypredané
10,59 € 11,15 €

Kincset érő szavak


Vajon bölcsen vagy meggondolatlanul bánunk szavainkkal, amikor gyermekekkel beszélgetünk? Az alábbi hét egyszerű, mégis erőteljes, KINCSET ÉRŐ üzenet garantáltan nagy változást hoz gyermekeink életében: Hiszek benned / Számíthatsz rám / Nagy kincs vagy nekem / Sajnálom, bocsáss meg! / Szeretlek / Mert... / Nem.
U dodávateľa
6,65 € 7,00 €

Kulcs a bibliához


A Kulcs a Bibliához átfogó képet nyújt arról, milyen különleges kapcsolat fűzi Istent az Ő népéhez, mit érdemes tudni a bibliai történelemről, és milyen hatást gyakorol az életünkre. A nemzetközileg elismert szerző és előadó, David Pawson egész élete során összegyűjtött meglátásait osztja meg velünk a bibliai események és tanítások értelmével kapcsolatban. Magyarázatot kapunk valamennyi fontos esemény kulturális, történelmi hátterére és szellemi jelentőségére, napjainkat is érintő hatásának gondos vizsgálatával együtt. Ez a könyv fantasztikus lehetőséget nyújt arra, hogy a teljes Bibliát megismerjük, még akár egy 12 éves is képes legyen megérteni és megjegyezni David tanítását.
U dodávateľa
13,05 € 13,74 €

Házasodni készülsz?


Klasszikus bestseller minden házaspárnak is! Építs olyan házasságot, ami egy életen át tart! Szüntelenül harcolnod kell azért, hogy megőrizd a házasság iránti elkötelezettséged elsőbbségét az életedben, és ellent kell állnod a nyomásnak, hogy az élet egyéb tényezőivel osztozzon az első helyen. Az elkötelezettséged mértéke a legdöntőbb tényező a kapcsolatod sikere vagy kudarca szempontjából." Dr. H. Norman Wright A házasságkötés életed egyik legkomolyabb döntése! ilyennek szeretnéd látni a házasságodat? Milyen álmokat, reményeket szövögetsz a közös jövőről a férjeddel/feleségeddel? A Házasodni készülsz? című klasszikus műben található alapelvek segítségével tanuld meg, hogyan hozhatod létre azt a házasságot, amelyre mindig is vágytál! Mitől lesz igazán erős egy házasság? Mi a szenvedélyes, tartós házasság titka, és hogyan lehet egy életre felszítani a tüzet házasságunkban? Fedezd fel a titkot azoknak a kulcsfontosságú alapelveknek a segítségével, amelyekre Dr. Wright a Biblia bölcsességéből és sokévi házassági lelkigondozói tapasztalatából, valamint saját élményeiből merítve világít rá! Felfedezd fel... - hogyan lehet együtt bölcs döntéseket hozni, - hogyan értheted meg önmagad és a társadat, - hogyan kommunikálhatsz hatékonyabban, - hogyan lehet konfliktusokat megoldani, - hogyan tudtok megbocsátani egymásnak, - hogyan tudjátok meghallgatni egymást, - hogyan tudtok felkészülni a gyakori problémákra, - hogyan imádkozhattok együtt!
U dodávateľa
8,73 € 9,19 €