! Doprava ZADARMO už od 15 € !

Ventus Libro Kiadó

vydavateľstvo

Dalos mesekönyv


A lejátszható, elénekelhető vidám dalok s a kedves mulatságos állattörténetek örömteli együttlétet szereznek a felnőttnek és gyermekének. A gitár alakú könyv 10 dalocskát - köztük 4 jól ismert magyart - kínál az énekes kedvű kisgyerekeknek és szüleiknek.
Vypredané
18,23 € 19,19 €

Zöld kisokos: Kiskertek kézikönyve


Ebben a praktikus kézikönyvben Jez Abbott, elismert kertészeti szakember ad nélkülözhetetlen tanácsokat a kiskertek szerelmeseinek. -Minden, amit a kiskertekről tudni kell, a telek kiválasztásától a talaj előkészítésén át a betakarításig. -Hasznos tanácsok, érdekességek, ... Folytatás ›› praktikus összefoglalók kezdőknek és haladóknak. -Külön növényvédelmi fejezet a betegségek és kártevők elleni védekezés legfontosabb tudnivalóiról. -A kiskertekben termeszthető zöldségfélék, gyümölcsfajták, gyógy- és fűszernövények, virágok részletes leírása. A(z) Zöld kisokos: Kiskertek kézikönyve Könyv szerzője Jez Abbott.
Vypredané
2,85 € 3,00 €

Híres történetek apákról


Apák - védelmezők, tettre készek, féltőn óvók, önfeláldozók, akik mindent megtesznek gyermekeikért, de néha sorsukra hagyják őket, hogy a saját életüket éljék. Legtöbbször ott állnak gyermekeik mellett, a gyermek javát akarják, s ezért szigorúak vele és nagyon sokat követelnek tőle. Így készítik fel az élet nehézségeire. Róluk stólnak Juhani Aho, Honoré de Balzac, Kate Chopin, A. P. Csehov, Illés Endre, Franz Kafka, Heinrich von Kleist, D. H. Lawrence, Jack London, Thomas Mann, Catherine Mansfield, Guy de Maupassant, Örkény István, Oscar Wilde és mások írásai, amelyek azt is megmutatják, mennyire befolyásolják a szülők érzelmei a gyermek jövőbeni életét.
Vypredané
11,84 € 12,46 €

Híres történetek az utazásról


Utazni jó - vallják sokan, hiszen kellemes élmény gyönyörködni az impozáns műemlékekben, jó elmerülni a szép tájakban, változatos kalandokat élni át földön, vízen, levegőben, s nem utolsó sorban megismerkedni a közeli és a távoli földrészeken élő emberekkel és kultúrájukkal. Lényegében egész életünk egy nagy utazás, amelynek során különféle dolgok történnek meg velünk. Guillaume Apollinaire, Joseph Conrad, J. F. Cooper, Illés Endre, D. H. Lawrence, Jack London, Oszip Mandelstam, Katherine Mansfield, W. Somerset Maugham, Otto Stoessl, Anthony Trollope és mások novellái az úti kalandok színes kavalkádjával kötik le figyelmünket.
Vypredané
11,84 € 12,46 €

Híres történetek a barátságról


Az ember társas lény, szívesen osztja meg gondolatait és érzéseit barátaival. Szereti velük tölteni az idejét akár munkával, akár szórakozással. Jó együtt lenni olyanokkal, akik őszintén szeretnek és tisztelnek. Néha sajnos csalódik az ember, hiszen tudjuk: barátot szerencse hoz, szükség próbál. Ha bajba kerülünk, akkor döbbenünk rá, hogy nem mind barát az, aki ránk mosolyog, hiszen csak kevesen segítenek. A barátság különféle formáit Leonyid Andrejev, John Brown, Kate Chopin, A. P. Csehov, Déry Tibor, George Gissing, L. P. Hartley, Illés Endre, Katherine Mansfield, W. Somerset Maugham, Edith Wharton és mások novellái tárják elénk.
Vypredané
11,84 € 12,46 €

Rózsák enciklopédiája


A Rózsák enciklopédiájának célja, hogy - mint az első igazi "rózsaválogató" - tökéletes kalauzunk legyen a legjobb fajták kiválasztásában. A rózsáknak több ezer faja, hibridje és fajtája van. Ebből a hatalmas mennyiségből a jelenleg kereskedelmi forgalomban lévő fajokat és fajtákat mutatjuk be. A gyönyörű fotók a rózsákat teljes pompájukban mutatják. A kísérő szöveg segít a választásban. A tartalomból: számos faj és fajta leírása; káprázatos színes fotók; a kertészek számára fontos tulajdonságok kiemelése; közérthető jelölések; metszési és ápolási tanácsok; a fontosabb rózsanemesítők internetcímei; fajtanevek és közismert szinonim elnevezések.
Vypredané
14,25 € 15,00 €

Kerti csodák


Hagymás, gumós és rizómás növények. A növények e nagy családjába hagymások, gumósok, hagymagumósok és raktározásra módosult gyökérzetet fejlesztő fajok tartoznak. A könyvben a legismertebbek - jácint, nárcisz, tulipán - mellett még számos, eddig ismeretlen, gyönyörű növénnyel találkozhatunk, melyek tudományos (latin) nevük szerinti alfabetikus sorrendben követik egymást. Ahhoz, hogy eldönthessük, egy növényt napos, félárnyékos vagy árnyékos helyre kell-e ültetni, illetve megtudjuk, hogy mikor virágzik, mennyi a vízigénye, feltüntettünk néhány jelrajzot a növény neve alatt. A környezeti igények mellett páratlan összefoglalást ad a mű a nagyszámú taxon eredetére vonatkozóan is. A könyvben leírt tanácsokat megfogadva minden esély adott a jó eredmény elérésére. Reméljük, hogy kedvet ébresztünk majd a kevéssé ismert hagymások és gumósok felfedezéséhez, értékeik megismeréséhez is.
Vypredané
16,44 € 17,31 €

1000 bizonyíték, hogy te vagy a legjobb anya


Az anya és gyermek közötti kapcsolat egészen különleges: áthatja a feltétlen szeretet és a türelem. A sorozat kötetei a legfontosabb emberi érzésekről, kapcsolatokról szólnak - humorral, szeretettel, bölcsességgel. Kiváló ajándék azoknak, akiket igazán szeretünk.
Vypredané
10,88 € 11,45 €

1000 gondolat: A barátság


A barátság az egyik legszebb érzés, amit az ember megismerhet, és talán a legnagyobb ajándék, amit adhatunk egymásnak. A sorozat kötetei a legfontosabb emberi érzésekről, kapcsolatokról szólnak - humorral, szeretettel, bölcsességgel. Kiváló ajándék azoknak, akiket igazán szeretünk.
Vypredané
10,88 € 11,45 €

100 klasszikus mese


Ebben a gyönyörűen illusztrált könyvben a jól ismert, kedvenc mesefigurák nagyszerűen megférnek távoli tájak legendáival. A könyvet azoknak a gyermekeknek, illetve szüleiknek ajánljuk, akik érdeklődnek a csodákkal, varázslatokkal és kalandokkal teli történetek iránt. Olyan gyönyörű mesék várnak ránk, mint A kis hableány, A Csizmás Kandúr, Csipkerózsika, Ali baba és a negyven rabló vagy A három kismalac.
Vypredané
11,40 € 12,00 €

100 ötlet - A boldog kisbaba


A színes, vidám képekkel teli könyv nagyszerű útmutató a kisbaba újszülött korától az első lépések megtételéig. A sorozat könyvei olyan fontos életszakaszokról szólnak, amelyek az öröm mellett általában komoly nehézségeket is hoznak mindannyiunk életébe. A kis kötetek szerzői a téma kiváló szakértői, akik könnyen követhető, mély bölcsességről árulkodó, ugyanakkor sok esetben kifejezetten tréfás tanácsokat adnak az adott témához kapcsolódó 100 leggyakoribb probléma megoldásához.
Vypredané
4,40 € 4,63 €

100 ötlet - A boldog párkapcsolat


A színes, vidám képekkel teli útmutató segítséget ad a harmonikus párkapcsolat kialakításához és a problémák elsimításához. A sorozat könyvei olyan fontos életszakaszokról szólnak, amelyek az öröm mellett általában komoly nehézségeket is hoznak mindannyiunk életébe. A kis kötetek szerzői a téma kiváló szakértői, akik könnyen követhető, mély bölcsességről árulkodó, ugyanakkor sok esetben kifejezetten tréfás tanácsokat adnak az adott témához kapcsolódó 100 leggyakoribb probléma megoldásához.
Vypredané
6,27 € 6,60 €

100 ötlet - A boldog terhesség


A színes, vidám képekkel teli útmutató választ ad a kismamák leggyakoribb kérdéseire. A sorozat könyvei olyan fontos életszakaszokról szólnak, amelyek az öröm mellett általában komoly nehézségeket is hoznak mindannyiunk életébe. A kis kötetek szerzői a téma kiváló szakértői, akik könnyen követhető, mély bölcsességről árulkodó, ugyanakkor sok esetben kifejezetten tréfás tanácsokat adnak az adott témához kapcsolódó 100 leggyakoribb probléma megoldásához. A(z) 100 ötlet - A boldog terhesség Könyv szerzője Alison Mackonochie.
Vypredané
4,40 € 4,63 €

Sminkelés mesterfokon


Robert Jones a nemzetközileg elismert sminkmester megmutatja, hogyan lehetsz szép - plasztikai sebészet, fájdalmas és drága beavatkozások, veszélyes injekciók nélkül! Ha belelapozol a könyvbe, több tucat lélegzetelállító átalakulásnak lehetsz tanúja - nincs bennük semmi ördöngösség, csak egy kis smink. Robert titkainak ismeretében bárki percek alatt eltüntetheti arca tökéletlenségeit. A könyvben megtalálhatók a legfontosabb sminktrükkök, melyeknek ott kell lapulniuk minden nő fegyvertárában.
Vypredané
16,44 € 17,31 €

Expresszionizmus


A szerző, Ashley Bassie, független művészettörténész részletesen ecseteli, hogy az expresszionista művészet miként nyitotta meg az utat a huszadik század első évtizedeiben a lélektani, érzelmi és társadalmi témák új, intenzív és vallomásszerű megjelenítéséhez. Tanulmányában az expresszionizmus fejlődését és kulcsfontosságú műveit vizsgálja, rávilágítva azok gyakran mélységesen szubjektív képzeletvilágára, valamint mindazokra a törekvésekre és konfliktusokra, amelyekből ez a művészet kisarjadt.
Vypredané
29,19 € 30,73 €

Díszmadarak enciklopédiája


Ebben a sokak által várt, gazdagon illusztrált kötetben szakemberek és kezdő madárbarátok egyaránt megtalálják a madarak tartásával kapcsolatos érdekes és fontos ismereteket. Az általános tudnivalók (vásárlási szabályok, madarak elhelyezése és táplálása, betegségek gyógyítása) mellett a könyv több mint 250 színpompás díszmadárfaj eredetét, igényeit, táplálkozási és fészkelési szokásait mutatja be rendszertani sorrendben. A számtalan szebbnél szebb színes fénykép minden természetbarát számára élvezetessé teszi az enciklopédiát.
Vypredané
9,50 € 10,00 €