! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Pútač na letný výpredaj Panta Rhei

Výpredaj kníh pre deti a mládež strana 15 z 15

  • 5 /5

Svet zázrakov: Úžasná príroda


Žijeme v nádhernom svete obklopení úžasnou prírodou. Objavujte prírodu stranu po strane a naučte sa všetko o rastlinách, živote v divočine a rôznych životných prostrediach. Obdivujte dychberúcu krásu prírody zachytenú v pútavých a detailných ilustráciách. Kniha obsahuje veľký vytrhávací plagát divokej prírody. Knihy zo série Svet zázrakov sú vytlačené na 100% recyklovateľnom papieri a na tlač bol využitý eko atrament.
Vypredané
6,50 € 11,99 €
  • 5 /5

Chceš byť ako rímsky vojak?


Nenahraditeľná príručka pre všetkých, ktorých zaujíma život legionárov, a mierne varovanie pre tých, ktorí sú dosť odvážni alebo strelení na to, aby sa nimi stali. V tomto zábavnom dobrodružstve sa Kate, Angus a Eddie vrátia v čase do roku 100, aby zistili, čo všetko si od človeka vyžaduje povolanie rímskeho vojaka. Ako nováčikovia medzi legionármi získajú informácie z prvej ruky o tom, aké sú najlepšie (dobýjanie mesta) a najhoršie (spoločné používanie zadkovej špongie) zážitky zo života v rímskej armáde. Najprv sa musia popasovať s výzvami, ktoré súvisia s výcvikom, a potom sa dozvedia, akú výzbroj si majú vybrať, ako používať katapult a ako sa vyhnúť tomu, aby ich zasiahol oštep. Ak snívaš o kariére starovekého rímskeho bojovníka, táto vtipná a praktická príručka je presne pre teba. Pre čitateľov od 8 rokov. Z anglického originálu preložila Marína Gálisová.
Vypredané
9,41 € 9,90 €

První obrázky - kartičky s kroužkem / Prvé obrázky - kartičky s krúžkom (0+ mesiacov)


Sada kartiček spojených na kroužku pro nejmenší děti. Vhodné pro děti od narození do tří let. Sada obsahuje 20 obrázků s poutavými ilustracemi.
Vypredané
5,69 € 5,99 €
zľavy Haba
  • 5 /5

Mini hry: Logika pro děti/pre deti


Soubor 60 úkolů různých obtížností, jejichž řešení pomáhá rozvíjet dětskou představivost, logické myšlení, kreativitu a paměť. Správná řešení úkolů si děti mohou ověřit v klíči.
Vypredané
3,79 € 3,99 €
  • 5 /5

Mini hry: Labyrinty pro děti/pre deti


Najdete Karkulce správnou cestu k babičce? Pomůžete udatnému rytíři vysvobodit princeznu z dračí sluje? Nejen pohádkové bloudění v těchto labyrintech zvládne každý malý šikula.
Vypredané
3,79 € 3,99 €
  • 5 /5

Slovenská abeceda: Tlačené písmená


Zošit sa zameriava na nácvik písania tlačeným písmom. Každá strana obsahuje jedno písmeno slovenskej abecedy, s ktorým sa spájajú zábavné aktivity. Ich riešením sa u detí rozvíja logické myslenie, grafomotorgika a kreativita.
Vypredané
5,69 € 5,99 €

Lacné knihy pre deti a mládež kúpite na e-shope alebo v kníhkupectvách Panta Rhei.