! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Výpredaj v e-shope a kníhkupectvách

Najpredávanejšie - Výpredaj v e-shope a kníhkupectvách strana 40 z 40

Nalepuj pestré obrázky: Zvířata / Zvieratá


Pomocí barevných samolepek vytvoř šestnáct originálních obrázků. Podle předlohy umísti na bílá políčka správné barvy. S touto hravou knížkou se určitě nebudeš nudit.
Vypredané
3,79 € 3,99 €

Už to zvládnem


Táto krásne ilustrovaná kniha motivuje deti upevňovať si základné návyky. Společne s medvedíkom, ktorý ich knihou sprevádza, sa naučia samé obliekať, poupratovať si hračky alebo vyčistiť si zúbky.
Vypredané
5,69 € 5,99 €
  • 4 /5

Peklo návratů


Americký lékař a spisovatel Michael Palmer nabízí čtenářům napínavý a vzrušující román z lékařského prostředí, ve kterém čerpá ze své bohaté medicinské praxe a uvádí nás do složitých vztahů a problémů jedné nemocnice. Od prvních řádku strhne čtenáre příbeh osmiletého chlapce, u ktorého se najednou začnou projevovat nevysvetlitelné příznaky ťežké choroby. Vyděšená matka je bezradná. Zoufale chodí od jednoho lékaře k druhému a stále doufá, že se dozví proč její malý syn tolik trpí. Proč znovu a znovu, do nejmenších hrůzných detailů prožíva to peklo návratů, proč se vrací k celkem nevinné operaci, kterou podstoupil před několika měsíci.
Vypredané
10,36 € 10,90 €
zľavy Haba

True Spy Stories


Zrcadlový text vám přináší napínavý příběh jak v českém tak anglickém jazyce – na levé straně knihy je původní text, na pravé jeho překlad do češtiny. Ideální čtení nejen na dovolenou, u kterého se pobavíte, ale navíc se procvičíte v angličtině! Pravdivé příběhy Vás zavedou do míst, kde jde o boj o přežití mezi špiony. Kniha je navíc doplněna užitečnými poznámkami pod čarou, které čtenáře upozorní na důležitá anglická slovní spojení. Doporučujeme všem mírně pokročilým k procvičení pochopení anglického textu.
Vypredané
8,46 € 8,90 €

Maľovanie podľa čísel Tichá noc v Central Parku (40x50 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 40 x 50 cm Balenie "Tichá noc v Central Parku" obsahuje: • Akrylové farby na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • Stabilný maliarsky kartón s ľanovou štruktúrou, na ktorom sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
22,79 € 37,99 €

Podložka 30x80 cm Harry Potter: Plán


Herná podložka na stôl pod myš a klávesnicu.
Vypredané
14,99 € 20,99 €

Čarovné Kysuce


Kysuce bez najmenšej pochybnosti patria k najkrajším častiam Slovenska. Nazývajú sa podľa rieky Kysuca, ktorá elegantným oblúkom obieha celý kraj. Kysuce sú vyhľadávaným miestom milovníkov hôr a všetkého čo k nim patrí. V zime si na svahoch nachádzajú svoje miesto vynikajúce zjazdovky. V lete sú zase hory aj doliny pretkané sieťou turistických chodníkov, spájajúcich všetky dôležité turistické centrá. Podobne aj známa cyklomagistrála, ktorá prechádza takmer celými Kysucami a dáva možnosť spoznať zvláštnosti tohto kraja.Spomedzi nich doslova vyčnieva Slovenský orloj v Starej Bystrici. A hoci je naväčšou drevenou sochou na Slovensku, zďaleka nepredstavuje jedinú ukážku šikovnosti a vynaliezavosti našich starých otcov a pradedov. Ich diela v podobe nezabudnuteľných dreveníc dodnes stoja vo všetkých chotároch. Celá kopa ich je v Múzeu kysuckej dediny vo Vychylovke, kde okrem nich môžete obdivovať aj časti jedinečnej lesnej železničky. Inšpirovali sme vás vydať sa na Kysuce?
Vypredané
23,70 € 24,95 €

Puzzle Ľadové kráľovstvo: Snehové vločky 15 Dino


Frozen alebo Ľadové kráľovstvo je snom nejedeného malého milovníka tejto partie a jej dobrodružstiev. Detské puzzle Frozen: Snehové vločky obsahuje 15 dielikov s obľúbeným motívom zloženým v ľadovom rámiku.
Vypredané
4,99 €

Puzzle Maják 3000 Dino


Puzzle obsahujú 3000 dielikov. Veľkosť motívu je 117x84 cm.
Vypredané
23,99 €

Puzzle Zafari: Priateľstvo 150 panoramic Dino


Skladanie puzzle patrí už dlho medzi najobľúbenejšie detské hry. A nie sú to len deti, kto si skladanie užívajú - aj dospelí často trávia čas u malých dielikov, z ktorých vytvára obľúbené motívy. Puzzle sa dajú po zostavení podlepiť a zavesiť ako pekný obraz napríklad v detskej izbičke. Skladanie puzzle rozvíja jemnú motoriku, predstavivosť a logické myslenie, pôsobí antistresovo.
Vypredané
7,99 €

Puzzle Labrador šteniatka 500 Dino


Najkamarátskejšie plemeno psa je práve Labrador. Poskladaj si dve roztomilé šteniatka. Výborne sa precvičíte v pozornosti, trpezlivost a ešte si mentálne oddýchnete. Puzzle obsahujú 500 dielikov. Veľkosť motívu je 47 x 33 cm.
Vypredané
9,99 €

Maľovanie podľa čísel Zimné vtáky (4 obrazy 18x24 cm) Schipper


Rozmer obrazu: 4 obrazy 18 x 24 cm Balenie "Zimné vtáky" obsahuje: • 36 akrylových farieb na vodnej báze v uzatvárateľných nádobkách s dobrou krycou schopnosťou, ktoré nie je potrebné navzájom miešať alebo kombinovať. Všetky odtiene sú už harmonicky zladené a presne namiešané. • 4 stabilné maliarske kartóny s ľanovou štruktúrou, na ktorých sú vyznačené exaktné tenké obrysy plôch s dobre čitateľnými číslami. • Jemný maliarsky štetec. • Kontrolný list. • Jednoduchý návod na maľovanie. Maľovanie podľa čísel od Schipper - to je skvelá zábava s dokonalým výsledkom! Vymaľovaný obraz má charakter skutočnej maľby.
Vypredané
24,59 € 40,99 €
  • 5 /5

Môj atlas sveta


Obsahuje ilustrované mapy, krásne kresby, vzrušujúce fotografie a zaujímavé informácie, vďaka ktorým objavíte kus úchvatného a očarujúceho sveta. Množstvo zábavy si užijete pri hl’adaní a nalepovaní obrázkových samolepiek a vlajok do veľkej mapy, ktorá je súčast’ou zošita. Vďaka tomuto atlasu sa o krajinách celého sveta vel’a naučíte, spoznáte ich vlajky a hlavné mestá. Zoznámite sa so spôsobom života obyvateľov týchto krajín, s ich fascinujúcou prírodou plnou zvierat a s množstvom známych pamiatok a zaujímavostí.
Vypredané
7,59 € 7,99 €
  • 4 /5

Pšeničný mozog - Recepty


Kniha Pšeničný mozog priniesla do uvažovania o zdraví skutočnú revolúciu. Autor v nej opísal devastujúce účinky pšenice, cukru a všeobecne sacharidov na mozog a zároveň upozornil na to, ako konzumáciou správnych potravín môžeme už v krátkom čase, ale aj trvalo na celý zvyšok života, zásadne ovplyvniť fungovanie svojho mozgu. V knihe Pšeničný mozog - Recepty nájdete v nej viac ako 150 vynikajúcich návodov na prípravu jedál, ktoré udržia váš mozog bdelý a telo zdravé a zároveň výrazne znížia riziko Alzheimerovej choroby, depresie, ADHD a epilepsie (a pomôžu aj s ich liečbou). Okrem toho vás zbavia bežných každodenných ťažkostí, ako sú chronické bolesti hlavy, nespavosť, úzkosť a "starecká zábudlivosť". Jedlá, pripravené podľa týchto receptov, sú zdravé, chutné a ich príprava je jednoduchá. Vďaka nim bude aj váš prechod na život bez lepku jednoduchý, plynulý a bez stresu. Vyskúšajte niektorú z mnohých možností každého denného jedla a celkom určite im neodoláte a už navždy sa stanú súčasťou vašej kuchyne. A navyše vám ešte pomôžu zbaviť telo závislosti od sacharidov, vylúčiť zo stravy lepok, eliminovať chuť na sladké, ale tiež spoznať zdravé tuky aj vhodné suroviny, s ktorými prežijete život plný zdravia a energie.
Vypredané
15,11 € 15,90 €

Puzzle Skalnaté hory 2000 Dino


Puzzle obsahujú 2000 dielikov. Veľkosť motívu je 97 x 69 cm.
Vypredané
15,99 €

Všetky knihy, puzzle, hry a doplnky kúpite teraz výrazne lacnejšie v e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.

Späť na kategórie