! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Edície


Výpredaj kníh - Náboženstvo a duchovný rozvoj

Výpredaj kníh - Náboženstvo a duchovný rozvoj strana 3 z 3

Meditácia pre nervóznych skeptikov


Dan Harris, moderátor spravodajskej spoločnosti ABC News, žil dlho v presvedčení, že meditácia je dobrá tak akurát pre ľudí, ktorí zbierajú kryštály, venujú sa kolektívnemu športu ultimate frisbee a bez štipky irónie používajú slovo namasté. Po tom, čo zažil panický záchvat v priamom prenose, vydal sa na kľukatú cestu, ktorá ho priviedla k niečomu, čo dovtedy považoval za absurdné. Harris totiž zistil, že meditácia mu pomáha lepšie sa sústrediť a zvládať nápory emócií. Podľa jeho manželky sa z neho stal aj oveľa príjemnejší človek. O svojich skúsenostiach úprimne a vtipne porozprával vo svojej knihe o 10 % šťastnejší, ktorá sa stala bestsellerom denníka New York Times a nečakane ho zaradila medzi najväčších verejných zástancov meditácie. Veda tvrdí, že meditácia znižuje krvný tlak, zmierňuje depresie a pocity úzkosti a doslova prepája kľúčové oblasti mozgu. Na svete sú milióny ľudí, ktorí by chceli meditovať, no nerobia to. Čo im v tom bráni? V Meditácii pre nervóznych skeptikov sa Harris spolu s Jeffom Warrenom, skvelým učiteľom a “meditačným MacGyverom“ vyberú na výpravu po amerických štátoch, aby sa popasovali s mýtmi, mylnými predstavami a sebaklamom, ktoré bránia ľuďom v meditovaní. Prenajmú si autobus určený na turné rockových hviezd (predtým ho používala skupina Parliament Funkadelic) a precestujú osemnásť štátov, rozprávajú sa s mnohými potenciálnymi meditátormi – vrátane rodičov, vojenských kadetov, policajných dôstojníkov a dokonca niekoľkých celebrít. Vytvoria taxonómiu najbežnejších prekážok (“nejde mi to”, “nemám čas“ a podobne) a ponúkajú vedecky odôvodnené tipy, ako ich prekonať. Kniha je plná prevratných praktických meditačných inštrukcií. Uprostred toho sa odvíja zvláštny a zábavný príbeh toho, čo sa stane, keď sa sarkastický novinár osobnosti typu A a moderný kanadský mystik vyberú na jedinečné turné, počas ktorého plánujú bojovať s neurotizmom dnešnej doby.
Vypredané
1,90 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Na plný plyn!


Keď roku 2009 vyšla Garymu Vaynerchukovi kniha Roztoč to!, rýchlo sa stala svetovým bestsellerom. Vyzdvihuje v nej silnú osobnú značku, lebo ju pokladá pre úspešné podnikanie za kľúčovú. V knihe Na plný plyn! zase vysvetľuje, prečo je osobná značka v súčasnosti ešte dôležitejšia, približuje čitateľom svoj unikátny pohľad na zmeny vo svete biznisu aj na stále platné princípy. Autor sa s vami podelí aj o príbehy podnikateľov, ktorí vďaka knihe Roztoč to! nevídane zbohatli, a to nielen finančne. Tajomstvo ich (aj autorovho) úspechu spočíva v tom, že sa rýchlo zorientovali v sociálnych sieťach a spravili všetko pre to, aby s ich pomocou vyžmýkali svoj potenciál do poslednej kvapky. V knihe Na plný plyn! sa dozviete, ako pri tom postupovali. V tejto pútavej, praktickej a inšpiratívnej knihe Gary Vaynerchuk rozpitváva najpopulárnejšie sociálne médiá súčasnosti, aby si každý, od inštalatéra po zubárku, našiel vhodnú platformu pre svoj nosný obsah. Kniha ponúka teoretické rady aj praktické postupy, ako preraziť na sociálnych sieťach. Venuje sa stáliciam ako Twitter, Facebook, YouTube či Instagram, ale aj ich mladším úspešným súrodencom ako Musical.ly. Nezabúda na zvukové platformy ako Spotify, SoundCloud, iHeartRadio a iTunes a v neposlednom rade sa venuje aj nováčikom ako Alexa Skills. Tým skúsenejším kniha Na plný plyn! priblíži málo známe podrobnosti a poskytne im najaktuálnejšie tipy a bystré zlepšováky na zvýšenie efektivity rokmi overených stratégií. Kniha Na plný plyn! je najmodernejším sprievodcom na ceste k vášmu profesijnému aj finančnému úspechu. Nie je však návodom na to, ako zbohatnúť. Ponúka skôr usmernenia, ako žiť podľa vlastných pravidiel.
Vypredané
0,99 € 15,90 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Čeliť divočine


Vynikajúca a trefná analýza súčasného rozpolteného sveta, v ktorom sa jedinec márne snaží zorientovať. Narušené rodinné vzťahy, nenávisť voči politickým odporcom, módne trendy, ktoré nezmyselne napodobňujeme, tisíce správ, čo nás bombardujú z každej strany, a neschopnosť načúvať. Táto divočina sa na nás valí zo všetkých strán a my jej musíme statočne čeliť. Pre psychologičku Brené Brownovú pracujú celé tímy, zhromažďujú cenné skúsenosti a poznatky jedincov o dnešnom svete a autorka ich vie pretlmočiť takým spôsobom, že každá jej nová kniha sa ocitne v rebríčku bestsellerov. V jedinečnej divočine nabáda čitateľov, aby strhli múry, opustili ideologické bunkre a žili život radšej z hĺbky divokého srdca ako v ustatej bolesti. Tento svet potrebuje, aby sme sa priznali k svojim presvedčeniam a postavili sa za ne. Keď degradujeme a ponižujeme svoju ľudskosť, strácame svoje divoké srdcia. Čeliť divočine je kultová kniha pre všetkých, ktorí si chcú urobiť poriadok vo svojich pocitoch. Uhol Brownovej pohľadu je novátorský, obohacujúci a nenapodobniteľný. Zmení aj nás!
Vypredané
0,99 € 12,90 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Hýb sa


Beh ťa upokojí a zmení ti život Rozvedená Bella Mackie, zápasiaca s vážnymi psychickými problémami, sa ocitla na prahu tridsiatky v slzách a plná strachu zo všetkého vôkol. Ledva v sebe našla silu, aby vstala z gauča, nieto ešte aby si usporiadala vlastný život. Až kým jedného dňa nespravila niečo, čo nikdy predtým z vlastnej vôle neurobila - obula si tenisky a šla si zabehať. Bellu celých desať rokov natoľko paralyzovali obavy, že na šport ani nepomyslela. Jej prvý beh preto netrval dlho. Keď na druhý deň opäť vybehla von, samu ju to prekvapilo. Zabehala si aj ďalší. Ani sa nenazdala a prvý raz po rokoch mala zrazu lepšiu náladu, prestala sa ukrývať v dome a dala prednosť čerstvému vzduchu a neznámym uliciam. V knihe Hýb sa Bella otvorene a bez zábran opisuje, ako behom bojovala s paralyzujúcou úzkosťou a depresiou bez toho, aby sa vzdala svojich troch lások: alkoholu, cigariet a zmrzliny. Jej vtipná a dojemná motivačná kniha vás povzbudí, aby ste "pohli" so svojimi problémami a dali si život do poriadku - nech budú prvé kroky akokoľvek malé.
Vypredané
1,90 € 13,90 €

dostupné aj ako:

Výpredaj kníh Panta Rhei

Knihy z oblasti duchovného rozvoja kúpite teraz výrazne lacnejšie v e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.

Späť na kategórie