! Doprava ZADARMO už od 20 € !

Jazyk


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Edície


Výpredaj kníh - Rodičovstvo a psychológia

Výpredaj kníh - Rodičovstvo a psychológia strana 2 z 2

Všetko sa raz pominie


Ak je zmena prirodzeným poriadkom vecí, prečo toľko ľudí zápasí s míľnikmi života – od prvého zamestnania a prvej lásky až po odchod detí z domu a odchod do dôchodku? Žijeme v kultúre neobmedzeného výberu – a život je teraz zložitejší ako kedykoľvek predtým. Uznávaná psychoterapeutka Julia Samuelová čerpá z hodín rozhovorov so svojimi pacientmi, aby ukázala, ako sa môžeme naučiť prispôsobiť a vyťažiť čo najviac aj z menej príjemnejších skúseností. Táto kniha, podporená najnovšími sociálnymi a psychologickými výskumami, sa zaoberá ťažkými obdobiami v rodine, láske, práci, zdraví a identite. Od ženy, ktorá sa rozhoduje, či opustiť manžela kvôli mladšiemu milencovi, až po otca, ktorý sa vyrovnáva s vážnou zdravotnou diagnózou. A od novej matky, ktorá bojuje s rozhodnutím vrátiť sa do práce, po mladého muža, ktorý sa vyrovnáva s následkami coming outu, a ženu, ktorá začína odznova po strate zamestnania. Tieto silné, nezabudnuteľné a hlboko intímne príbehy o bežných ľuďoch nám pomôžu pochopiť našu vlastnú jedinečnú reakciu na zmenu a osvetlia spôsob, akým pristupujeme k výzvam v každej etape života.
Na sklade 2Ks
16,10 € 16,95 €

dostupné aj ako:

  • 5 /5

Som rodič a čo s tým? 2


Deti stále rastú – nielen do výšky, ale aj vo svojom vnútri, mení sa ich osobnosť, a to je dobre, lebo všetci rodičia si želajú, aby ich dieťa dokázalo obstáť v rôznych životných situáciách. Každý rodič by si mal vopred rozmyslieť, akú formu výchovy zvolí, či bude priateľský, či bude voľne pristupovať k pravidlám, alebo bude vyžadovať plný rešpekt. Dá sa urobiť kompromis a zvoliť z každého niečo? Mať autoritu, ale zároveň byť aj vnímavým rodičom?
Vypredané
14,16 € 14,90 €

Ako prežiť škôlku


Základná príručka, ktorú využijete pri výchove detí vo veku od 2 do 6 rokov. Medzi druhým a šiestym rokom prechádzajú deti viacerými zásadnými premenami, zároveň sa však každé rozvíja v rozličných smeroch rozdielnym tempom. Táto kniha vám pomôže obstáť v nasledujúcich rokoch plných detskej fantázie, citových kotrmelcov a veľkých zmien. Prináša užitočné rady a tipy, ako to všetko zvládnuť. Vaša rodičovská úloha bude totiž od tejto chvíle oveľa náročnejšia. Počas všetkého, čo vás v nasledujúcich rokoch postretne – slzičky, smiech, malé boľačky aj väčšie zranenia, spoločné čítanie alebo prebdené noci –, by ste nemali zabúdať na to, že najviac zo všetkého potrebuje vaše dieťa práve vás.
Vypredané
12,26 € 12,90 €

dostupné aj ako:

zľavy Haba

Výpredaj kníh Panta Rhei

Knihy na tému rodičovstvo a psychológia kúpite teraz výrazne lacnejšie v e-shope aj v kníhkupectvách Panta Rhei.

Späť na kategórie