Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Bethan Ryder: New Restaurant Design
Počet strán: 192
Väzba: iná / ostatná
EAN: 9781856696746
Jazyk: anglický
Vydavateľstvo: 

New Restaurant Design

Autor: Bethan Ryder

Dostupnosť:
Vypredané
Naša cena: 24,39 
Bežná cena: 25,95 €
Zľava 6%

Titul je vypredaný a nemáme ani informáciu o dotlači. Pre informáciu o dotlači sledujte prosím našu stránku.

Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: New Restaurant Design showcases 45 of the best-designed, most exciting new dining venues around the world. Featured establishments include Patrick Jouin’s Senderens in Paris, Christian Liaigre’s Buddakan in New York and Philippe Starck’s Bon in Moscow. Fans of Bethan Ryder’s earlier books will not be disappointed by this colourful and exciting new survey of the latest projects from the cream of the international design world.

The introduction features interviews with 11 of the world’s most influential interior designers – including Adam D. Tihany, Marcel Wanders, Patrick Jouin and David Collins – who talk about their design philosophy and approach, their favourite eateries and what makes a great restaurant space.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie

Naposledy ste videli