- Počet strán: 706
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788089272181
- Jazyk: slovenský
- Pôvodný názov: The Golden book of Chocolate
- ISBN: 978-80-89272-18-1
- Vydavateľstvo : Belimex
- Preklad: Nataša Holinová, Hilda Holinová
Čokoláda
Sladká, horká, tekutá, hustá, krehká i pevná: čokoláda je pravé jedlo bohov. Vždy bola predmetom kultu a ľudia si ju vysoko cenia od jej objavenia až dodnes. Svoju lahodnú chuť prepožičiava celému radu maškŕt pripravených rôznymi spôsobmi. Táto kniha je vyznaním lásky k čokoláde. Obsahuje vyše 300 receptov, ktorých neodmysliteľnou súčasťou je práve táto lahôdka. Objavte tradičné i priekopnícke recepty na keksíky, koláče, torty, dezerty, nápoje, krémy, cukrovinky, ale i kombinácie čokolády s cestovinami či mäsom, ako aj mnohé iné neodolateľné dobroty. Prajeme vám neopakovateľný (nielen) chuťový zážitok....
- Počet strán: 706
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788089272181
- Jazyk: slovenský
- Pôvodný názov: The Golden book of Chocolate
- ISBN: 978-80-89272-18-1
- Vydavateľstvo : Belimex
- Preklad: Nataša Holinová, Hilda Holinová
Sladká, horká, tekutá, hustá, krehká i pevná: čokoláda je pravé jedlo bohov. Vždy bola predmetom kultu a ľudia si ju vysoko cenia od jej objavenia až dodnes. Svoju lahodnú chuť prepožičiava celému radu maškŕt pripravených rôznymi spôsobmi. Táto kniha je vyznaním lásky k čokoláde. Obsahuje vyše 300 receptov, ktorých neodmysliteľnou súčasťou je práve táto lahôdka. Objavte tradičné i priekopnícke recepty na keksíky, koláče, torty, dezerty, nápoje, krémy, cukrovinky, ale i kombinácie čokolády s cestovinami či mäsom, ako aj mnohé iné neodolateľné dobroty. Prajeme vám neopakovateľný (nielen) chuťový zážitok....
204 364 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách