- Počet strán: 224
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788055167022
- Jazyk: slovenský
- Pôvodný názov: Chocolate
- ISBN: 978-80-551-6702-2
- Dátum vydania: 25. júna 2019
- Vydavateľstvo : Ikar
- Hmotnosť: 0,80 kg
- Preklad: Terézia Šinková
Čokoláda - Fascinujúci príbeh delikatesy
Dom Ramsey
Všetko o čokoláde
Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, pochopíte, prečo je taká neodolateľná. Naučte sa rozpoznať skutočnú kvalitu, identifikovať škálu chutí a vyrobiť si doma vlastnú čokoládu priamo z kakaových bôbov. Veľkolepým zavŕšením je 30 receptov na znamenité dobroty hodné skutočného čokolatiéra.
Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, pochopíte, prečo je taká neodolateľná. Naučte sa rozpoznať skutočnú kvalitu, identifikovať škálu chutí a vyrobiť si doma vlastnú čokoládu priamo z kakaových bôbov. Veľkolepým zavŕšením je 30 receptov na znamenité dobroty hodné skutočného čokolatiéra.
- Počet strán: 224
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788055167022
- Jazyk: Slovak
- Pôvodný názov: Chocolate
- ISBN: 978-80-551-6702-2
- Dátum vydania: 25. júna 2019
- Vydavateľstvo : Ikar
- Hmotnosť: 0,80 kg
- Preklad: Terézia Šinková
Všetko o čokoláde
Odhaľte podstatu jedného z najobľúbenejších pôžitkov vôbec. Sledujte premenu kakaového bôbu na čokoládu: zistíte, z ktorých krajín pochádza tá najkvalitnejšia, pochopíte, prečo je taká neodolateľná. Naučte sa rozpoznať skutočnú kvalitu, identifikovať škálu chutí a vyrobiť si doma vlastnú čokoládu priamo z kakaových bôbov. Veľkolepým zavŕšením je 30 receptov na znamenité dobroty hodné skutočného čokolatiéra.
203 789 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€
Rezervácie v 61 kníhkupectvách