Kníhkupectvo PANTA RHEI na skvalitnenie služieb používa cookies podľa pravidiel, ktoré sú Vám k dispozícii v Obchodných podmienkach. Ďalším používaním stránky s uvedenými pravidlami súhlasíte.

Konrád Kendík: Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia
Počet strán: 1158
Väzba: tvrdá
EAN: 9788088929925
Jazyk: slovenský
ISBN: 978-80-88929-92-5
Dátum vydania: 27. mája 2013
Číslo vydania: 1
Rok vydania originálu: 2007
Vydavateľstvo: Nová práca
Rozmery: 6 cm x 15,5 cm x 21 cm
Hmotnosť: 1,34 kg

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Autor: Konrád Kendík

Dostupnosť:
U dodávateľa
Naša cena: 30,89 
Bežná cena: 32,86 €
Zľava 6%
Do košíka
Zobraziť dostupnosť v kamenných predajniach

Pri nákupe nad 35 € máte poštovné zadarmo.

O knihe: Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

Odporúčame tieto knihy

Pridaj svoj názor
Anonym
Anonym
Pridaj svoje hodnotenie