Naty Štefková

autor

Kváskovanie 2


Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kvalitné, chutné jedlo a podporujú zdravé domáce stravovanie. V knihe nájdete 69 + 21 receptov pripravených výlučne s kváskom. Sladké i slané, varené, pečené i smažené, lebo kvások má v kuchyni naozaj široké uplatnenie. Na svoje si prídu i celiatici, pretože v knihe je samostatná kapitola receptov pripravených bez lepku a pomocou bezlepkového kvásku. Okrem receptov ponúka kniha hlbší pohľad do teórie kváskovania tak, aby bolo kváskovanie pre každého pochopiteľné a naplnené radosťou z upečeného. Pretože otázky, ktoré nás pri kváskovaní napadajú, nie sú často dostatočne zodpovedané alebo sa informácie na internete navzájom vylučujú. Preto profesionálky v kváskovaní poradili svoje tipy, triky a rady. Kniha je vhodná pre začínajúcich kváskových pekárov i pokročilých. Začiatočníci v nej nájdu návod na založenie kvásku, vysvetlenie základných pojmov, ako napríklad starostlivosť o kvások, množenie kvásku či postup, ako ho podarovať ďalej. Skúsenejší pekári sa naučia tipy a triky pri práci s hydratovaným cestom, prácu s mother dough, či ako okrasne narezať a ozdobiť chlieb. Takisto sa potešia niektorým na zručnosť náročnejším receptúram. Prečo sú kváskové produkty vhodné aj pre deti a celiatikov si prečítate v samostatných kapitolách. Unikátnou súčasťou knihy je kapitola o múkach a mlynoch na Slovensku, vďaka ktorej sa dozviete, kde sa mlyn nachádza, aké múky ponúka a čo je výnimočné na múkach z daného mlynu. Kniha rozoberá i informácie o delení múk podľa typu, ich špecifikách, možnostiach správneho využitia a skladovania, či ich kvalite. Každý recept má podrobne rozpísaný postup prípravy. Je sprevádzaný fotopostupom, ktorý nám pomáha vidieť, či postupujeme správne k želanému výsledku. Pre ľudí so zdravotnými obmedzeniami sa na začiatku každého receptu nachádzajú ikony lactose free, gluten free alebo egg free. Pri každom recepte je uvedená aj doporučená veľkosť ošatky, plechu či nádoby na pečenie, doporučený čas kvasenia i pečenia/ varenia. 2 BONUSY NAVIAC ZDARMA: Súčasťou každej knihy sú aj 2 elektronické knihy: 1.Bonus: Kváskovanie bez lepku (ďalších 14 receptov pripravených pomocou bezlepkového kvásku a bezlepkových múk) 2.Bonus: Ako využiť tvrdší chlieb (9 receptov, vďaka ktorým aj tvrdší chlieb chutne a atraktívne využijeme do poslednej omrvinky). Postup na stiahnutie bonusov nájdete v knihe. Jednou vetou: Kniha Kváskovanie je encyklopédia, vďaka ktorej sa kváskovanie stane pre vás radosťou.
Očakávame
29,30 € 29,90 €

Kváskovanie 3


Vysoká škola kváskovania vhodná aj pre začiatočníkov. Tak by sa dala opísať unikátna kniha od autoriek bestsellerov Kváskovanie 1 a Kváskovanie 2. Tretia kniha Kváskovanie 3 vás naučí vyčarovať až 69 overených receptov z kvásku, ktoré okúzlia vás i vašich blízkych. Vďaka autorkám, ktoré sú profesionálkami a zanietenými domácimi pekárkami, prekonáte možný strach zo začatia s kváskovaním a nadobudnete dôveru, že kváskovať zvládne naozaj každý. Pekne krok za krokom, jasne a detailne, vás autorky prevedú teóriou i všetkými receptami. Vďaka tomu, že pri každom recepte napísali podrobný slovný postup a aj fotky ukazujúce všetky kľúčové body receptu, naučíte sa kváskovať ako profesionál, hoci môžete byť začiatočník. Na svoje si prídu však aj pokročilí a skúsení pekári, ktorým autorky odhalia rôzne finty a užitočné tipy a triky. Kniha ponúka aj rozhovor s odborníkom o múkach, či ako správne vybrať kuchynský robot a veľa ďalších prínosných informácií pre milovníkov varenia a pečenia. V knihe získate až 69 perfektných receptov, ktoré sú upečené alebo uvarené vďaka tradičnému kvásku. No nielen to. Vďaka knihe sa naučíte piecť aj pomocou lievito madre, mother dough (materského cesta), či s fermentovanou vodou. Nakoľko knihy Kváskovanie nie sú len obyčajnými kuchárskymi knihami s receptami, ale ako hovoria čitatelia „bibliami či encyklopédiami kváskovania“, aj v tejto knihe Kváskovanie 3 nájdete oveľa viac než len kváskové recepty. Získate aj odborné vysvetlenia jednotlivých vyššie spomínaných druhov kvasenia, podrobné návody na ich založenie, starostlivosť o ne a aj to, ako správne s nimi pracovať a tipy, na čo si dávať pri pečení pozor. Autorky mysleli aj na ľudí so zdravotnými obmedzeniami a na začiatku každého receptu umiestnili ikony lactose free, gluten free alebo egg free. Pri každom recepte uviedli aj doporučenú veľkosť ošatky, plechu či nádoby na pečenie, doporučený čas kvasenia i pečenia/varenia. Takto budete mať všetky praktické informácie pekne pohromade. Komplexná praktická kuchárska kniha zameraná na kvások a kváskové pečenie. V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete: • 69 overených receptov • Recepty z rôznych druhov múk: pšeničných, špaldových, ražných, i celozrnných. • Recepty rôznych druhov chleba a pečiva, sladké i slané recepty. • Recepty s rôznymi druhmi kvásku. • Recepty vhodné aj pre deti a ľudí s potravinovými intoleranciami. • Zvládnuteľné aj pre začiatočníkov a inšpiratívne pre pokročilých. • Rozhovory, tipy a rady od odborníkov. • Teória o kváskoch, starostlivosť o ne a správna príprava cesta z nich. • Krásne a autentické fotografie receptov. • Jasný a zrozumiteľne popísaný postup aj s fotopostupom pri každom recepte. Získate aj odporúčania profesionálok: • Tipy, ako najprínosnejšie piecť s knihou Kváskovanie. • Návody na založenie rôznych druhov kváskov. • Ako sa správne starať o kvások. • Ako pretransformovať kvásky navzájom medzi sebou. • Chyby kvásku a jeho ozdravenie. • Kváskovanie a intolerancie. • Ako piecť ekonomicky. • Čo s kváskom počas dovolenky. • Ďalšie cenné tipy, triky, návody a vychytávky pri kváskovom pečení.
Na sklade 5Ks
29,30 € 29,90 €

Kváskování. Recepty z kvásku


Bestseller na Slovensku. Kniha plná báječných jídel, která už jen od pohledu dokazují, že kváskovat se vyplatí. Najdete v ní recepty od odbornic a aktivních kváskových pekařek ze Slovenska i z Čech. Kniha je vhodná pro všechny, kteří mají problémy s trávením, alergie, intolerance nebo vyhledávají kvalitu a zdravý životní styl. Začátky nahrazování kvasnic kváskem jsou často obdobím plným otázek, na které potřebujete znát odpověď, aby vaše kváskové dílo vyšlo tak, jak má. Jenže jak se máte vyznat v různých informacích na internetu, které se od sebe liší? Už nemusíte hledat, v této kuchařce najdete o kvásku a kváskování vše od A do Z. :-) V knize najdete pestrou paletu 65 sladkých i slaných jídel upečených, uvařených nebo usmažených pomocí kvásku. A protože kváskování je vhodné i pro celiaky, v knize je i samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebů a jiných jídel. Kniha je určena nejen pro všechny, kteří už kváskujete a chcete se dozvědět nové a osvědčené recepty z kvásku, ale i pro úplné začátečníky, kniha vás naučí, jak snadno a dobře kváskovat. Perfektní je, že v knize kromě množství zajímavých receptů najdete i návod, jak si svůj kvásek založíte, jak se o něj máte starat, dále tipy a triky při práci s lepkovým i bezlepkovým těstem, ba dokonce i popis chyb chleba a kvásku, které mohou při pečení nastat. V receptech je všechno pěkně a postupně vysvětleno, dokonce i s fotkami postupu, abyste věděli, jak má těsto průběžně vypadat. Jednoduše shrnuto: konečně komplexní kniha zaměřená na kvásek a kváskování. V této unikátní kuchařce najdete následující: 65 receptů z kvásku Bezlepkové recepty z kvásku Jak udělat kvásek Jak pečovat o domácí kvásek Celá výroba kvásku Příprava kvásku před pečením Chyby chleba a kvásku během pečení Kvásek a jeho zdravotní účinky Historie kvásku Zajímavosti o kvásku Další tipy a triky při pečení a vaření s kváskem
Na sklade 5Ks
19,50 € 19,90 €

Vianočné Kváskovanie – Chuť Vianoc


Užiť si vianočné pečenie s radosťou? Bez stresu, v pohode si vychutnať vianočné dobroty bez výčitiek? Dá sa to! Nechajte sa objať čarom Vianoc, sviatkov pokoja a upečte si spolu s kváskom vôňu a pohodu domova. Táto nádherná kniha obsahuje 38 úžasných vianočných receptov pripravených pomocou tradičného kvásku. Recepty, ktoré vzdávajú poctu nostalgickým spomienkam na detstvo, tradíciám a milovaným vianočným dobrotám. Či už recepty od babičiek alebo novodobé recepty, aj vo vašej rodine sa stanú tie najobľúbenejšie. Sladké a slané potešenia, ktorým sa nedá odolať a ktoré vám pomôžu vyčarovať tú správnu atmosféru u vás doma. Kniha, ktorá vám pomôže vytvoriť pohodu a radosť nielen počas Vianoc. Pravá chuť Vianoc začína v kuchyni. Kniha je určená nielen pre skúsených domácich pekárov, ale aj pre začiatočníkov v kváskovaní. Pre každého, kto si chce vytvoriť doma tú správnu vianočnú pohodu v kuchyni a následne aj pri stole. Je ideálna taktiež aj pre ľudí, ktorí chcú vyskúšať kváskovanie a zistiť, že kváskové pečenie je ľahké a ešte chutnejšie než klasické. A naviac: vďaka kvásku v ceste sú dobroty pre naše telo stráviteľnejšie a nutrične vyváženejšie. Recepty sú výbornými dobrotami, ktoré vás prekvapia nápaditosťou, dokonalou chuťou, a pritom jednoduchou prípravou. Postup receptov je písaný jednoducho a zrozumiteľne v bodoch, aby ste boli zbavení stresu z čítania zložitých textov. Náročnejšie recepty sú naviac doplnené podrobným fotopostupom, pre ľahšie pochopenie postupu v recepte. Vďaka grafickým ikonám na začiatku každého receptu rýchlo zistíte, koľko kusov upečiete, s akým časom treba pri príprave počítať a koľko minút vám pečenie potrvá. V receptoch nájdete aj možnosti na ďalšie variácie a rôzne obmeny príchutí, tvarov cesta či plniek. Pri receptoch sú napísané naviac aj tipy, ktoré vám prezradia cenné rady a fígle od skúsenej certifikovanej pekárky. Či už tipy pri príprave cesta, samotnom pečení alebo pri skladovaní dobrôt. Táto kniha je viac než len vianočná kniha s vynikajúcimi kváskovými receptami. Vďaka maličkostiam v nej ukrytých zažijete počas predvianočného pečenia chvíle radosti a pohody. Je to kniha, ktorá nakŕmi nielen váš žalúdok, ale aj oči a dušu. V knihe nájdete: • 38 receptov z kvásku • Recepty, ktoré sú vďaka kvásku stráviteľnejšie, nutrične vyváženejšie a zdraviu prospešnejšie • Osvedčené recepty od autoriek knižných bestsellerov Kváskovanie 1, 2, 3 • Recepty z bežne dostupných surovín • Zrozumiteľné postupy • Ikonky pre ľahšiu orientáciu v recepte • Cenné rady, tipy a fígle od skúsenej certifikovanej pekárky. Kniha, s ktorou môžete zažívať chuť pravých Vianoc 365 dní v roku. Exkluzívna limitovaná edícia série kníh Kváskovanie.
Na sklade > 5Ks
23,42 € 23,90 €

Kváskovanie


Kniha plná báječných jedál, ktoré už len pohľadom dokazujú, že kváskovať sa oplatí. Nájdete v nej recepty od odborníčok a aktívnych kváskových pekárok zo Slovenska i z Čiech. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí majú problémy s trávením, alergie, intolerancie, alebo vyhľadávajú kvalitu a zdravý životný štýl. Začiatky nahrádzania kvasníc kváskom sú často obdobím plného otázok, na ktoré potrebujete poznať odpoveď, aby vaše kváskové dielo vyšlo tak, ako má. Lenže ako sa máte vyznať v rôznych informáciách na internete, ktoré sa vzájomne odlišujú? Nemusíte už viac hľadať, v tejto kuchárskej knihe nájdete o kvásku a kváskovaní všetko od A do Z :-) V knihe nájdete pestrú paletu 65 sladkých i slaných jedál napečených, navarených alebo usmažených pomocou kvásku. A keďže kváskovanie je vhodné aj pre celiatikov, v knihe je aj samostatná kapitola úžasných bezlepkových chlebov a iných jedál. Kniha je určená nielen pre vás už kváskujúcich ľudí, ktorí sa chcete dozvedieť nové a osvedčené recepty z kvásku, ale aj pre vás úplných začiatočníkov, ktorí sa podľa knihy naučíte ľahko a dobre kváskovať. Perfektné je, že v knihe okrem množstva zaujímavých receptov nájdete aj návod, ako si svoj kvások založíte, ako sa oň máte starať, ďalej tipy a triky pri práci s lepkovým i bezlepkovým cestom, ba dokonca aj popis chýb chleba a aj kvásku, ktoré môžu pri pečení nastať. V receptoch je všetko pekne a postupne vysvetlené, dokonca aj s fotkami postupu, aby ste vedeli, ako má cesto priebežne vyzerať. Jednoducho zhrnuté: konečne komplexná kniha zameraná na kvások a kváskovanie. V tejto unikátnej kuchárskej knihe nájdete: *65 receptov z kvásku *Bezlepkové recepty z kvásku *Ako urobiť kvások *Ako sa starať o domáci kvások *Celá výroba kvásku *Príprava kvásku pred pečením *Chyby chleba a kvásku počas pečenia *Kvások a jeho zdravotné účinky *História kvásku *Zaujímavosti o kvásku *Ďalšie tipy a triky pri pečení a varení s kváskom
Vypredané
29,30 € 29,90 €

Lacná kniha Kváskovanie 2 (-70%)


Pokračovanie bestselleru o kváskovaní, ktorý prináša ďalšie recepty plné chute a vône na naše stoly. Slovenské i zahraničné odborníčky a profesionálne pekárky v kváskovaní odokrývajú svoje recepty, ktoré sú rodinnými pokladmi ich kuchyne. Kniha je vhodná pre všetkých, ktorí vyhľadávajú kvalitné, chutné jedlo a podporujú zdravé domáce stravovanie. V knihe nájdete 69 + 21 receptov pripravených výlučne s kváskom. Sladké i slané, varené, pečené i smažené, lebo kvások má v kuchyni naozaj široké uplatnenie. Na svoje si prídu i celiatici, pretože v knihe je samostatná kapitola receptov pripravených bez lepku a pomocou bezlepkového kvásku. Okrem receptov ponúka kniha hlbší pohľad do teórie kváskovania tak, aby bolo kváskovanie pre každého pochopiteľné a naplnené radosťou z upečeného. Pretože otázky, ktoré nás pri kváskovaní napadajú, nie sú často dostatočne zodpovedané alebo sa informácie na internete navzájom vylučujú. Preto profesionálky v kváskovaní poradili svoje tipy, triky a rady. Kniha je vhodná pre začínajúcich kváskových pekárov i pokročilých. Začiatočníci v nej nájdu návod na založenie kvásku, vysvetlenie základných pojmov, ako napríklad starostlivosť o kvások, množenie kvásku či postup, ako ho podarovať ďalej. Skúsenejší pekári sa naučia tipy a triky pri práci s hydratovaným cestom, prácu s mother dough, či ako okrasne narezať a ozdobiť chlieb. Takisto sa potešia niektorým na zručnosť náročnejším receptúram. Prečo sú kváskové produkty vhodné aj pre deti a celiatikov si prečítate v samostatných kapitolách. Unikátnou súčasťou knihy je kapitola o múkach a mlynoch na Slovensku, vďaka ktorej sa dozviete, kde sa mlyn nachádza, aké múky ponúka a čo je výnimočné na múkach z daného mlynu. Kniha rozoberá i informácie o delení múk podľa typu, ich špecifikách, možnostiach správneho využitia a skladovania, či ich kvalite. Každý recept má podrobne rozpísaný postup prípravy. Je sprevádzaný fotopostupom, ktorý nám pomáha vidieť, či postupujeme správne k želanému výsledku. Pre ľudí so zdravotnými obmedzeniami sa na začiatku každého receptu nachádzajú ikony lactose free, gluten free alebo egg free. Pri každom recepte je uvedená aj doporučená veľkosť ošatky, plechu či nádoby na pečenie, doporučený čas kvasenia i pečenia/ varenia. 2 BONUSY NAVIAC ZDARMA: Súčasťou každej knihy sú aj 2 elektronické knihy: 1.Bonus: Kváskovanie bez lepku (ďalších 14 receptov pripravených pomocou bezlepkového kvásku a bezlepkových múk) 2.Bonus: Ako využiť tvrdší chlieb (9 receptov, vďaka ktorým aj tvrdší chlieb chutne a atraktívne využijeme do poslednej omrvinky). Postup na stiahnutie bonusov nájdete v knihe. Jednou vetou: Kniha Kváskovanie je encyklopédia, vďaka ktorej sa kváskovanie stane pre vás radosťou.
Vypredané
8,97 € 29,90 €

dostupné aj ako: