% Zľavy na hry %
  • Počet strán: 1158
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788088929925
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-88929-92-5
  • Dátum vydania: 27. mája 2013
  • Vydavateľstvo : Nová práca
  • Hmotnosť: 1,34 kg

Lexikón kuchárskeho umenia 21. storočia

Konrád Kendík

Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.
Základný repertoár pokrmov, v ktorom je obsiahnutá celá oblasť medzinárodnej, slovenskej a českej gastronómie. Kniha obsahuje odborné rady a je vlastne určitým druhom príručky pre kuchárske umenie.

menej
Pridať do Zoznamu želaní
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

32,86 €
31,22
  • Počet strán: 1158
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788088929925
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-88929-92-5
  • Dátum vydania: 27. mája 2013
  • Vydavateľstvo : Nová práca
  • Hmotnosť: 1,34 kg

book

217 312 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 15€

store

Rezervácie v 60 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0
Pridať do Zoznamu želaní
Sledovať produkt
U dodávateľa

Posielame do 3 pracovných dní

32,86 €
31,22

Odporúčania