! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 64
  • Väzba: špirálová
  • EAN: 9788089327089
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-89327-08-9

Varíme chutne a lacno

Ladislav Tvrdoň

Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky Môj najobľúbenejší recept. Šéfkuchár do police Laco Tvrdoň ponúka v tejto knižke dva tucty chutných jedál z hydiny, bravčového mäsa, rýb, zeleniny a cestovín, nájdete tu však i slané a sladké múčne jedlá a pre milovníkov polievok dvanásť receptov. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka názornú rozfázovanú výrobu každého pokrmu, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a finančné náklady. Jedlá, ako aj fázy ich prípravy nafotil mladý slovenský fotograf Matej Sámel.
  • Počet strán: 64
  • Väzba: špirálová
  • EAN: 9788089327089
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-89327-08-9

Publikácia je knižná prvotina z dielne Ladislava Tvrdoňa. V praktickom formáte a s atraktívnymi receptami tento sympatický kuchár prináša námety, ktoré isto môžu obohatiť aj váš každodenný jedálniček. Široká paleta pokrmov je zaujímavá hneď z dvoch dôvodov – jedlá sú nielen chutné, ale lacné, teda prístupné pre každého. Čitatelia časopisu Moderná žena a jeho špeciálov Laca Tvrdoňa poznajú skôr ako Šéfkuchára do police. Už vyše roka predstavuje svoje recepty v rámci seriálu receptov do zbierky Môj najobľúbenejší recept. Šéfkuchár do police Laco Tvrdoň ponúka v tejto knižke dva tucty chutných jedál z hydiny, bravčového mäsa, rýb, zeleniny a cestovín, nájdete tu však i slané a sladké múčne jedlá a pre milovníkov polievok dvanásť receptov. Každé jedlo Laco uvaril a v štyroch krokových fázach pripravil pre fotenie. Čitateľovi vďaka tomu ponúka názornú rozfázovanú výrobu každého pokrmu, ale aj dĺžku jeho prípravy, podrobný rozpis surovín a finančné náklady. Jedlá, ako aj fázy ich prípravy nafotil mladý slovenský fotograf Matej Sámel.

menej

book

203 605 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania