! Doprava ZADARMO už od 20 € !
  • Počet strán: 1270
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788089350209
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-89350-20-9

Nové receptúry a technológia pokrmov II. doplnené a rozšírené vydanie

Konrád Kendík

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200
receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských
technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové
kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch
hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa
ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej
skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie
základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
  • Počet strán: 1270
  • Väzba: tvrdá
  • EAN: 9788089350209
  • Jazyk: slovenský
  • ISBN: 978-80-89350-20-9

Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200
receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských
technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové
kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch
hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa
ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej
skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie
základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
menej

book

200 836 kníh na sklade ihneď k odoslaniu

wallet

Poštovné zadarmo pre nákupy od 20€

store

Rezervácie v 61 kníhkupectvách


Hodnotenia (0)

0

Odporúčania