

- Počet strán: 1270
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788089350209
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-89350-20-9
- Dátum vydania: 1. októbra 2010
- Vydavateľstvo : Nová práca

Nové receptúry a technológia pokrmov II. doplnené a rozšírené vydanie
Konrád Kendík
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200
receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských
technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové
kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch
hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa
ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej
skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie
základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských
technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové
kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch
hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa
ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej
skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie
základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
Druhé vydanie tejto knihy je podstatne rozšírené a doplnené o viac ako 200
receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských
technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové
kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch
hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa
ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej
skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie
základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
receptúr. Kniha obsahuje autorizované receptúry podľa Slovenských
technických noriem a práve podľa týchto receptúr možno vytvoriť cenové
kalkulácie na všetky druhy jedál. Receptúry sú pripravované v dvoch
hmotnostných skupinách a používatelia receptúr sa musia rozhodnúť, podľa
ktorej hmotnostnej skupiny budú pokrmy pripravovať. Pri voľbe hmotnostnej
skupiny treba mať na zreteli zloženie klientely, ako aj cenové relácie
základných surovín používaných na prípravu pokrmov.
- Počet strán: 1270
- Väzba: tvrdá
- EAN: 9788089350209
- Jazyk: slovenský
- ISBN: 978-80-89350-20-9
- Dátum vydania: 1. októbra 2010
- Vydavateľstvo : Nová práca
214 539 kníh na sklade ihneď k odoslaniu
Poštovné zadarmo pre nákupy od 15€
Rezervácie v 60 kníhkupectvách