Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


Kniha so samolepkami - Svet zvierat


Čo stránka, to nové možnosti na spoznávanie a tvorenie. Vďaka samolepkám môžu deti vytvárať rôzne scenérie a pritom sa dozvedieť veľa zaujímavostí o zvieratách po celom svete. Práca so samolepkami pomáha rozvíjať kreativitu, predstavivosť a jemnú motoriku. Zamestná deti na niekoľko hodín a učenie rozhodne nebude nuda!
Predpredaj
8,54 € 8,99 €

Kniha so samolepkami - Všetko o čase


Čo stránka, to nové možnosti na spoznávanie a tvorenie. Vďaka samolepkám môžu deti vytvárať rôzne scenérie a pritom sa dozvedieť veľa zaujímavostí o čase. Práca so samolepkami pomáha rozvíjať kreativitu, predstavivosť a jemnú motoriku. Zamestná deti na niekoľko hodín a učenie rozhodne nebude nuda!
Predpredaj
8,54 € 8,99 €

Sprievodca mladého génia: Staroveký Egypt


Staň sa aj ty mladým géniom! Vďaka tejto knihe budeš odborníkom na staroveký Egypt a svojich kamarátov a učiteľov môžeš ohromovať znalosťami a dôvtipnými faktami. Vieš, že Egypťania vynašli zubnú pastu? Alebo že Chufuova pyramída bola takmer 3 800 rokov najvyššou budovou na svete? Krásne ilustrácie, pozoruhodné zaujímavosti a zábavné kvízy, ktoré preveria tvoje vedomosti. Sprievodca mladého génia z teba v momente spraví profíka!
Predpredaj
9,49 € 9,99 €
zľavy Haba

Som mačička Pusheen, 4. vydanie


Pusheen je svetoznáma micka, ktorá sa netají tým, že rada papká, spí, oblizuje sa a tvári sa roztomilo. Svojimi zábavnými grifmi neustále rozosmieva všetkých facebookových nadšencov. Na stránkach tejto knižky znovu potvrdí, že s ňou nikdy nie je nuda!
Predpredaj
10,44 € 10,99 €

Labková patrola – Na výprave


Vyberte sa s obľúbenými záchranárskymi šteniatkami na výpravu do džungle. Čakajú vás dve rozprávky o dobrodružstvách zohratého tímu známych hrdinov. Prečítajte si, čo všetko zažili, keď sledovali neznáme zviera, alebo ako dopadla lekárska prehliadka u opičiek.
Predpredaj
11,39 € 11,99 €

Klub zakliatych princezien 1


Gwendolyn, najmladšia z troch kráľovských dcér, je živým dôkazom toho, že princezné nemajú vždy všetko. Hoci žije na zámku a jej otec je kráľ, nepatrí ku krásnym princeznám z rozprávok. Jedného dňa objaví Klub zakliatych princezien a jej život sa od základov zmení. Stretne priateľky, ktoré jej pomôžu prijať jej jedinečnosť. To, že nezapadá do bežného obrazu princeznej, neznamená, že ňou nie je.
Predpredaj
15,19 € 15,99 €

Metheny Pat - MoonDial CD


Patrick Bruce Metheny je americký jazzový gitarista a skladateľ, v súčasnej dobe je jedným z najúspešnejších jazzových hudobníkov. Jeho úspešná kariéra začala v polovici sedemdesiatych rokov a v osemdesiatych rokoch už bol jedným z najrešpektovanejších jazzových gitaristov. Nový album „MoonDial“ bude obsahovať sólové nahrávky v súlade s obľúbenými One Quiet Night (2003) a What’s It All About (2011). Je to čisto sólová gitarová nahrávka bez overdubs s použitím zákazkovej nylonovej struny barytónovej gitary. S touto novou gitarou experimentoval na turné minulú jeseň. Vzrušený výsledkami, ktoré dokázal každú noc dosiahnuť viac, sa rozhodol okamžite nahrať nový album s gitarou – „MoonDial“, ktorý vyjde 26. júla 2024. Tracklist: 01. MoonDial 02. La Crosse 03. You’re Everything 04. Here, There and Everywhere 05. We Can’t See It, But It’s There 06. Falcon Love 07. Everything Happens To Me / Somewhere 08. Londonderry Air 09. This Belongs To You 10. Sh?ga 11. My Love And I 12. Angel Eyes 13. MoonDial (epilogue)
Predpredaj
17,09 € 17,99 €

Morrissey - Beethoven Was Deaf: Live In Paris CD


Niekdajší spevák a vedúca osobnosť manchesterskej skupiny The Smiths patril dlhé roky k najuctievanejším osobnostiam alternatívnej scény. Sólovo začal tvoriť už koncom osemdesiatych rokov, keď sa jeho domovská kapela rozpadla. Preslávil sa svojimi vyhranenými postojmi, či už politickými alebo čisto spoločenskými. Bol napríklad veľkým kritikom Margaret Thatcher, čo sa často premietalo aj do jeho tvorby. Morrisseyho LIVE album, „Beethoven Was Deaf“ bol remastrovaný v Abbey Road Studios a vydaný prvýkrátod jeho pôvodného vydania v roku 1993. Remastrovaný album bol nahraný počas turné Your Arsenal v Paríži '93 a je k dispozícii na oranžovom biovinyle, čierny biovinyl a CD. Morrissey vytvoril nové umelecké dielo pre toto vydanie. Tracklist: 01. You're The One For Me, Fatty 02. Certain People I Know 03. National Front Disco 04. November Spawned A Monster 05. Seasick, Yet Still Docked 06. The Loop 07. Sister, I'm A Poet 08. Jack The Ripper 09. Such A Little Thing Makes Such A Big Difference 10. I Know It's Gonna Happen Someday 11. We'll Let You Know 12. Suedehead 13. He Knows I'd Love To See Him 14. You're Gonna Need Someone On Your Side 15. Glamorous Glue 16. We Hate It When Our Friends Become Successful
Predpredaj
18,04 € 18,99 €

Rok prasaťa


Nikto sa nevráti z pekla bez ujmy. Tretí prípad komisárky Eleny Blanco. Nikto sa z pekla nevráti bez ujmy. Je posledná noc čínskeho roka, začína sa Rok prasaťa. Po odchode Eleny Blanco od polície vedie Útvar kriminálneho vyšetrovania Chesca. Plánuje zúčastniť sa veľkolepých osláv Nového roka spolu s Ángelom Záratem, ktorý však rande na poslednú chvíľu odriekne. Chesca sa na oslave zoznámi s istým mužom, strávi s ním noc, no na druhý deň sa prebudí spútaná v miestnosti, kde páchne ako v chlieve. Keď sa ďalší deň nikomu z tímu nedarí s Chescou skontaktovať, začína sa pátranie. Na pomoc im prichádza aj Elena, ktorej priateľkino zmiznutie nie je ľahostajné. Ukáže sa, že Chesca pred všetkými skrýva krutú minulosť, ktorej sa chcela raz a navždy zbaviť. Elenu s tímom zavedú stopy na starú prasaciu farmu, kde si uvedomia, že Chescu vlastne nikdy poriadne nepoznali, a netušia, či ju stihnú ešte zachrániť. Po ohromujúcom úspechu románov Cigánska nevesta a Purpurová sieť sa Carmen Mola vracia v tretej časti série s inšpektorkou Elenou Blanco s novými šokujúcimi postavami a príbehom „nevhodným pre citlivých čitateľov“.
Predpredaj
18,04 € 18,99 €

Atómy Boha


Ústrednou postavou románu Atómy Boha je lekár Karol Zurian, ktorý pracuje v pražskej nemocnici, kde sa pokúša vynájsť liek na pohlavnú chorobu. Zurian čelí neprajnosti kolegov, vlastným kariérnym ambíciám, ale aj komplikovanej láske partnerky, ktorú nazýva Medúza. Vámošov román vychádza z jeho lekárskych skúseností, ale aj z jeho filozofickej koncepcie, tzv. princípu krutosti: Zuriana sa totiž snaží naprávať krivdy spôsobené nemilosrdným Bohom, ktorý na ľudstvo zoslal rôzne choroby a kochá sa v ich utrpení.
Predpredaj
18,04 € 18,99 €

Blur - Live At Wembley Stadium (Limited) 2CD


Blur je anglická rocková skupina založená v Londýne v roku 1988. Kapelu tvoria spevák Damon Albarn, gitarista Graham Coxon, basgitarista Alex James a bubeník Dave Rowntree. Ich debutový album Leisure (1991) obsahoval zvuky Madchestra a shoegaze. Po štýlovej zmene ovplyvnenej anglickými gitarovými popovými skupinami ako Kinks, Beatles a XTC vydali Blur album Modern Life Is Rubbish (1993), Parklife (1994) a The Great Escape (1995). Výsledkom bolo, že skupina pomohla spopularizovať žáner Britpop a dosiahla masovú popularitu v Spojenom kráľovstve, k čomu prispela bitka v rebríčku s konkurenčnou kapelou Oasis v roku 1995 nazvaná "The Battle of Britpop". Blur oslavuje ročné výročie ich vystúpenia Live At Wembley Stadium týmto exkluzívnym vydaním koncertu na dvojitom disku, limitovanom na 4 000 kópií a ručne očíslovaných na objednávku."Live at Wembley Stadium" je zbierka piesní zachytených počas dvoch nezabudnuteľných nocí minulého leta – najväčších vystúpení v doterajšej 30-ročnej kariére kapely –, na ktorých vystúpili Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James a Dave Rowntree pred viac ako 150 000 fanúšikmi vo Wembley. Tracklist: CD1: 01. St Charles Square 02. There S No Other Way 03. Popscene 04. Tracy Jacks 05. Beetlebum 06. Trimm Trabb 07. Villa Rosie 08. Stereotypes 09. Out of Time 10. Coffee & Tv 11. Under the Westway CD2: 01. End of a Century 02. Sunday Sunday 03. Country House 04. Parklife 05. To the End 06. Oily Water 07. Advert 08. Song 2 09. This is a Low 10. Lot 105 11. Girls & Boys 12. For Tomorrow 13. Tender 14. The Narcissist 15. The Universal
Predpredaj
18,99 € 19,99 €

Fleetwood Mac - Best Of 1969-1974 CD


V roku 1967 sa v Londýne sformovala jedna z najdôležitejších kapiel rockovej histórie. Skupina sa preslávila na konci šesťdesiatych rokov počas boomu tzv. British blues, ktorý vedľa Fleetwood Mac reprezentovali aj Rolling Stones alebo Eric Clapton. V roku 1977 formácia vydala album Rumours, ktorý je s predajom okolo 45 miliónov podľa štatistík štvrtou najpredávanejšou doskou všetkých čias. Tracklist: 01. Oh Well (Pt. 1) 02. Rattlesnake Shake 03. The Green Manalishi (With the Two Prong Crown) 04. Jewel Eyed Judy 05. Station Man 06. Tell Me All the Things You Do 07. Sands of Time (Single Version) 08. Future Games 09. Sentimental Lady 10. Sunny Side of Heaven 11. Bare Trees 12. Spare Me a Little of Your Love 13. Remember Me 14. Did You Ever Love Me 15. Hypnotized 16. Emerald Eyes 17. Heroes Are Hard To Find 18. Angel 19. Prove Your Love
Predpredaj
18,99 € 19,99 €

Empire Of The Sun - Ask That God CD


Empire of the Sun je austrálske duo elektronickej hudby, ktoré vzniklo v roku 2007. Duo je spoluprácou medzi Lukom Steelom z alternatívnej rockovej skupiny The Sleepy Jackson a Nickom Littlemore z elektronickej tanečnej skupiny Pnau. Ako živá kapela vystupovali na medzinárodnej úrovni a sú známi svojim okázalým vzhľadom a prepracovanými scénami. Duo vyhralo množstvo austrálskych hudobných ocenení, pričom Walking on a Dream získalo 11 nominácií na ARIA Music Awards 2009, pričom vyhralo sedem, vrátane albumu roka. Tracklist: 01. Changes 02. Cherry Blossom 03. Music On The Radio 04. The Feeling You Get 05. AEIOU 06. Television 07. Happy Like You 08. Revolve 09. Wild World 10. Ask That God 11. Rhapsodize 12. Friends I Know
Predpredaj
23,74 € 24,99 €

Ghost - Rite Here Rite Now CD


„Ghost“ je švédska rocková skupina, ktorá vznikla v Linköpingu v roku 2006.V roku 2010 vydali trojskladbové demo, po ktorom nasledoval 7-palcový vinyl s názvom „Elizabeth“ a neskôr ich debutový plnohodnotný album Opus Eponymous. Pieseň „Ritual“ si vybral Kerrang! ako jedna z "50 najdiabolskejších piesní všetkých čias." Album nominovaný na Grammy bol široko chválený a výrazne zvýšil ich popularitu. Ich druhý album a debut veľkého vydavateľstva, Infestissumam, vyšiel v roku 2013, debutoval na prvom mieste vo Švédsku a získal cenu Grammy za najlepší hardrockový/metalový album. Skupina vydala svoj tretí štúdiový album Meliora v roku 2015, vo Švédsku sa dostal na prvé miesto a v USA na ôsme miesto. Jeho hlavný singel „Cirice“ im v roku 2016vyniesol cenu Grammy za najlepší metalový výkon. Skupina vydala svoj štvrtý štúdiový album "Prequelle" v roku 2018. V roku 2022 skupina vydala svoj piaty štúdiový album Impera. RITE HERE RITE NOW: Pôvodný filmový soundtrack bude celosvetovo vydaný 26. júla prostredníctvom Loma Vista Recordings. 18-skladbový doplnok debutového celovečerného filmu GHOST, vôbec prvého originálneho soundtracku skupiny. 2xLP s vloženým 16-stranovým bookletom a oficiálnym filmovým plagátom.
Predpredaj
23,74 € 24,99 €

Morrissey - Beethoven Was Deaf: Live In Paris LP


Niekdajší spevák a vedúca osobnosť manchesterskej skupiny The Smiths patril dlhé roky k najuctievanejším osobnostiam alternatívnej scény. Sólovo začal tvoriť už koncom osemdesiatych rokov, keď sa jeho domovská kapela rozpadla. Preslávil sa svojimi vyhranenými postojmi, či už politickými alebo čisto spoločenskými. Bol napríklad veľkým kritikom Margaret Thatcher, čo sa často premietalo aj do jeho tvorby. Morrisseyho LIVE album, „Beethoven Was Deaf“ bol remastrovaný v Abbey Road Studios a vydaný prvýkrátod jeho pôvodného vydania v roku 1993. Remastrovaný album bol nahraný počas turné Your Arsenal v Paríži '93 a je k dispozícii na oranžovom biovinyle, čierny biovinyl a CD. Morrissey vytvoril nové umelecké dielo pre toto vydanie. Tracklist: 01. You're The One For Me, Fatty 02. Certain People I Know 03. National Front Disco 04. November Spawned A Monster 05. Seasick, Yet Still Docked 06. The Loop 07. Sister, I'm A Poet 08. Jack The Ripper 09. Such A Little Thing Makes Such A Big Difference 10. I Know It's Gonna Happen Someday 11. We'll Let You Know 12. Suedehead 13. He Knows I'd Love To See Him 14. You're Gonna Need Someone On Your Side 15. Glamorous Glue 16. We Hate It When Our Friends Become Successful
Predpredaj
28,49 € 29,99 €

Blur - Live At Wembley Stadium 2LP


Blur je anglická rocková skupina založená v Londýne v roku 1988. Kapelu tvoria spevák Damon Albarn, gitarista Graham Coxon, basgitarista Alex James a bubeník Dave Rowntree. Ich debutový album Leisure (1991) obsahoval zvuky Madchestra a shoegaze. Po štýlovej zmene ovplyvnenej anglickými gitarovými popovými skupinami ako Kinks, Beatles a XTC vydali Blur album Modern Life Is Rubbish (1993), Parklife (1994) a The Great Escape (1995). Výsledkom bolo, že skupina pomohla spopularizovať žáner Britpop a dosiahla masovú popularitu v Spojenom kráľovstve, k čomu prispela bitka v rebríčku s konkurenčnou kapelou Oasis v roku 1995 nazvaná "The Battle of Britpop". Blur oslavuje ročné výročie ich vystúpenia Live At Wembley Stadium týmto exkluzívnym vydaním koncertu na dvojitom disku, limitovanom na 4 000 kópií a ručne očíslovaných na objednávku."Live at Wembley Stadium" je zbierka piesní zachytených počas dvoch nezabudnuteľných nocí minulého leta – najväčších vystúpení v doterajšej 30-ročnej kariére kapely –, na ktorých vystúpili Damon Albarn, Graham Coxon, Alex James a Dave Rowntree pred viac ako 150 000 fanúšikmi vo Wembley. Tracklist: LP1: 1. St Charles Square 2. There S No Other Way (Saturday) 3. Popscene (Saturday) 4. Beetlebum 5. Trimm Trabb (Saturday) 6. Villa Rosie (Saturday) 7. Coffee & Tv 8. Under the Westway LP2: 1. Out of Time (Saturday) 2. To the End (Saturday) 3. Parklife 4. Song 2 5. This is a Low (Saturday) 6. Girls and Boys 7. Tender 8. The Narcissist 9. The Universal
Predpredaj
32,29 € 33,99 €

Metheny Pat - MoonDial LP


Patrick Bruce Metheny je americký jazzový gitarista a skladateľ, v súčasnej dobe je jedným z najúspešnejších jazzových hudobníkov. Jeho úspešná kariéra začala v polovici sedemdesiatych rokov a v osemdesiatych rokoch už bol jedným z najrešpektovanejších jazzových gitaristov. Nový album „MoonDial“ bude obsahovať sólové nahrávky v súlade s obľúbenými One Quiet Night (2003) a What’s It All About (2011). Je to čisto sólová gitarová nahrávka bez overdubs s použitím zákazkovej nylonovej struny barytónovej gitary. S touto novou gitarou experimentoval na turné minulú jeseň. Vzrušený výsledkami, ktoré dokázal každú noc dosiahnuť viac, sa rozhodol okamžite nahrať nový album s gitarou – „MoonDial“, ktorý vyjde 26. júla 2024. Tracklist: 01. MoonDial 02. La Crosse 03. You’re Everything 04. Here, There and Everywhere 05. We Can’t See It, But It’s There 06. Falcon Love 07. Everything Happens To Me / Somewhere 08. Londonderry Air 09. This Belongs To You 10. Sh?ga 11. My Love And I 12. Angel Eyes 13. MoonDial (epilogue)
Predpredaj
32,29 € 33,99 €

Morrissey - Beethoven Was Deaf: Live In Paris (Orange) LP


Niekdajší spevák a vedúca osobnosť manchesterskej skupiny The Smiths patril dlhé roky k najuctievanejším osobnostiam alternatívnej scény. Sólovo začal tvoriť už koncom osemdesiatych rokov, keď sa jeho domovská kapela rozpadla. Preslávil sa svojimi vyhranenými postojmi, či už politickými alebo čisto spoločenskými. Bol napríklad veľkým kritikom Margaret Thatcher, čo sa často premietalo aj do jeho tvorby. Morrisseyho LIVE album, „Beethoven Was Deaf“ bol remastrovaný v Abbey Road Studios a vydaný prvýkrátod jeho pôvodného vydania v roku 1993. Remastrovaný album bol nahraný počas turné Your Arsenal v Paríži '93 a je k dispozícii na oranžovom biovinyle, čierny biovinyl a CD. Morrissey vytvoril nové umelecké dielo pre toto vydanie. Tracklist: 01. You're The One For Me, Fatty 02. Certain People I Know 03. National Front Disco 04. November Spawned A Monster 05. Seasick, Yet Still Docked 06. The Loop 07. Sister, I'm A Poet 08. Jack The Ripper 09. Such A Little Thing Makes Such A Big Difference 10. I Know It's Gonna Happen Someday 11. We'll Let You Know 12. Suedehead 13. He Knows I'd Love To See Him 14. You're Gonna Need Someone On Your Side 15. Glamorous Glue 16. We Hate It When Our Friends Become Successful
Predpredaj
32,29 € 33,99 €

Fleetwood Mac - Best Of 1969-1974 2LP


V roku 1967 sa v Londýne sformovala jedna z najdôležitejších kapiel rockovej histórie. Skupina sa preslávila na konci šesťdesiatych rokov počas boomu tzv. British blues, ktorý vedľa Fleetwood Mac reprezentovali aj Rolling Stones alebo Eric Clapton. V roku 1977 formácia vydala album Rumours, ktorý je s predajom okolo 45 miliónov podľa štatistík štvrtou najpredávanejšou doskou všetkých čias. Tracklist: LP1: 01. Oh Well - Pt. 1 02. Rattlesnake Shake 03. The Green Manalishi (With the Two Prong Crown) 04. Station Man 05. Jewel Eyed Judy 06. Tell Me All the Things You Do 07. Future Games 08. Sands of Time (Single Version) 09. Sunny Side of Heaven LP2: 01. Bare Trees 02. Sentimental Lady 03. Spare Me a Little of Your Love 04. Remember Me 05. Did You Ever Love Me 06. Emerald Eyes 07. Hypnotized 08. Heroes Are Hard To Find 09. Angel 10. Prove Your Love
Predpredaj
42,74 € 44,99 €