Jazyk


Veková kategória


Hodnotenie


Dostupnosť


Väzba


Stav


Rezervácia na predajni


Série


Herné série


Edície


Több vagy, mint gondolod


Sokan hisszük, hogy nem vagyunk elég jók, elég csinosak, elég gazdagok, elég boldogok. Ez a könyv segít, hogy hitrendszereinket felülvizsgálva beteljesítsük leghőbb álmainkat és sikeres, inspiráló életet éljünk. A boldogság, a szépség és a belső béke megteremtésének kulcsa valódi énünk felszabadításában rejlik. Valódi énünk az a megingathatatlan, szerető, őszinte, bátor, békés és kreatív intelligencia, amely ott lakozik mindannyiunkban. Ezt az intelligenciát nevezhetjük Szellemnek, szeretetnek, egyetemes tudatnak vagy akár Istennek is. Ez lényünk isteni része. Kimberly Snyder célja, hogy megmutassa, miként tudjuk elérni ezt a megállíthatatlan erőt. A világszerte elismert spirituális vezető, Paramahansza Jógánanda tanításaiból nyert inspirációkat személyes történeteivel és a legfrissebb tudományos kutatásokkal ötvözi. Egyszerű gyakorlatokkal, hatásos ősi módszerekkel és mélyreható meditációkkal lát el minket, hogy segítsen legyőzni korlátozó hiedelmeinket. Így valóban annak láthatjuk magunkat, amik valójában vagyunk: istennők, harcosok, szeretők, rendkívüli sorsunk megteremtői. Kimberly Snyder spirituális vezető, meditációs tanító és holisztikus wellness-szakember. Háromszoros New York Times-bestseller- író, öt korábbi könyv szerzője.
U dodávateľa
10,68 € 11,24 €

Észak-Korea hercegnője


A Covid-19 megjelenése egybeesett a Kim Jodzsong nevű fiatal nő drámai felbukkanásával Észak-Koreában. Kim Dzsongun legfelsőbb vezető húgaként, gyilkos rezsimjének fő propagandistájaként, belső adminisztrátoraként és külpolitikai döntéshozóként a legbefolyásosabb nő Észak-Korea történetében. Csinos, szerénynek tűnik, de könyörtelen és hihetetlenül veszélyes. Született hercegnőként nagy elvárásokat támaszt rémséges királyságával szemben, és úgy nevelték, hogy elhiggye, legfőbb küldetése újra egyesíteni Észak- és Dél-Koreát. Emlékezetes, hogy "érzéketlen söpredéknek" nevezte a dél-koreai védelmi minisztert, majd nyomorúságos sorsot ígért Dél-Koreának - "teljes pusztulást és tönkremenetelt". Lenyűgöző, hiteles beszámoló Észak-Korea titokzatos világáról és az uralkodó dinasztiáról - egy családról, amely megkínozza népét, megöli a másként gondolkodókat és nukleáris háborúval fenyeget. Sung-Yoon Lee a Kim Koo-Korea Alapítvány koreai tanulmányok professzora és a Fletcher School of Law and Diplomacy adjunktusa. Emellett a Harvard Egyetem Weatherhead Nemzetközi Ügyek Központjának USA-Japán kapcsolatok programjának oktatója. Számos helyen publikált a Koreai-félsziget és Északkelet-Ázsia nemzetközi politikájáról, köztük a The New York Timesban, a The Wall Street Journalban és a The Washington Postban. Szakértőként vesz részt az Egyesült Államok Képviselőházának Külügyi Bizottsági meghallgatásain az észak-koreai politikáról, és magas rangú tisztviselők és politikai vezetők - köztük az Egyesült Államok elnökének - tanácsadója.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €

Stepping Up - Beth felnő


Beth soha semmit nem csinált huzamosabb ideig. Össze se tudná számolni, hány munkahelyen mondott fel, hány pasival szakított, és még mindig a régi gyerekszobájában alszik. Nem mintha ne próbált volna felnőni, de eddig egyetlen kötelességét sikerült csak menetrendszerűen teljesíteni: péntek este mindig ott ül a kocsmában. Aztán egy reggelen tótágast áll a világa - egy kimondhatatlan tragédia nyomán ott találja magát a tinédzser unokahúga és a bölcsődés unokaöccse mellett. Beth lesz a gyámjuk, és ezzel kezdetét veszi valami, ami a lány számára egészen ismeretlen: plüsselefántok és lefekvés előtti mesék. Még soha nem vállalt felelősséget senkiért - nem kell hozzá sok, hogy úgy érezze, ezt az egészet nem neki találták ki. Mi van, ha egyszerűen alkalmatlan? Beth megmakacsolja magát. Most az egyszer nem adja fel. Ideje helyt állni.
U dodávateľa
14,69 € 15,46 €
zľavy Haba

Az elmétől az anyagig


Tárd fel éned rejtélyét, ismerd meg a valóság valódi természetét! Nem könnyű feladat egy olyan tudományos modellt alkotni a megismerésről, amely megmagyarázza, hogy a szubjektív elme (a gondolat) hogyan fejti ki hatását az objektív világra (az életre), hát még könyvet írni róla. Már a releváns kutatások összegyűjtése is óriási kihívás. Jó barátom és kedves kollégám, Dawson Church mégis magára vállalta ezt a feladatot ebben a fantasztikusan jól megírt könyvben. Dr. Joe Dispenza Gondolataink kreatív erejének megértése lehetővé teszi, hogy bölcsen és céltudatosan használjuk őket, ráhangolódva a szeretet, a kedvesség és a kreativitás gondolatmezőire. Egyéni teremtőerőnk birtokában lehetőségünk van arra, hogy katalizátorként segítsük egész világunk átalakulását. Ha egyszer sikerül megteremtened egy élményt, akkor másodszorra is sikerülni fog. Ha pedig újra és újra reprodukálod azt, egy idő után arra kondicionálod a tested és az elméd, hogy kezdjenek el együttműködni. Ismételt erőfeszítéseid hatásaként nem csupán te magad változol meg, hanem megjelennek az életedben a téged támogató lehetőségek is. Így válsz életed elszenvedőjéből életed teremtőjévé. Ez a csodálatos könyv pontosan erről szól. Segítségével bebizonyíthatod magadnak, mekkora hatalomra teszel szert, ha gondolataidat és érzéseidet koherens állapotba szervezed. Lebilincselő esettörténetei inspirálnak, hogy a gyakorlatokat alkalmazva hamarosan learasd erőfeszítéseid gyümölcseit. Az epigenetika, az idegtudomány, a pszichológia és a kvantumfizika legújabb kutatásai és felfedezései bizonyítják, hogy a gondolatokban valóban mély teremtőerő rejlik. Dawson Church azokat a tudományos tényeket és kutatásokat mutatja be, amelyek lépésről lépésre elmagyarázzák, miként teremti meg elménk az anyagi formát. A kirakós minden darabját a helyére illesztve kiderül, hogy a tudomány még a metafizikánál is elképesztőbb tud lenni!
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Az irodalom visszavág - Petőfi


Kedves Olvasó! Ha azt hiszed, végre megjelent Az irodalom visszavág című sorozat negyedik része, sajnos csalódnod kell - ez nem az. De szomorkodásra nincs ok, hiszen ez Az irodalom visszavág című sorozat Petőfi különkiadása, avagy spin-offja! Petőfi, a korszakos zseni. Petőfi, a rab. Petőfi, a szörnyeteg. Petőfi, a magyar, Petőfi, az európai, Petőfi, a nép egyszerű gyermeke, a természet vadvirága, sok nyelven beszélő, művelt ifjú, aki közben gatyában táncol. Petőfi Sándor ugyanis olyan, mint maga az élet. Azaz nem lehet róla igazából semmit sem mondani anélkül, hogy ordas közhelyeket ne pufogtatnánk. Ő se ez, se az, és mégis igazán "ez", miközben nagyon is "az"! Nézzünk a közhelyek mögé, és próbáljuk meg Petőfit annak látni, aki elsősorban volt - engedjük meg neki, hogy egyszerűen költő legyen.
U dodávateľa
13,36 € 14,06 €

Off the Record – Az elhallgatott igazság


A tizenhét éves Josie Wright az írásban teljesedik ki, amióta csak az eszét tudja. Ez a tevékenység tartja benne a lelket akkor is, amikor minden más kész őrültek háza körülötte. Szóval, amikor megnyer egy versenyt, amelynek fődíja, hogy megírhatja egy híresség portréját a Deep Focus magazin számára, egyszerre lesz izgatott és ijedt. De készen áll. Megbirkózik a feladattal. Josie hamarosan egy többállomásos turnéra indul, amely során csillogó hírességekkel, frenetikus alkalmazottakkal, faarcú producerekkel és különc stylistokkal ismerkedik meg. Azon kapja magát, hogy érzelmeket táplál portréja tárgya, a káprázatos, fiatal színészpalánta, Marius Canet iránt. Josie világa olyan gyorsan kitágul, hogy nem tudja, épp repül-e vagy zuhan. De amikor egy fiatal színésznő beavatja őt egy szörnyű titokba, a válasz egyértelmű: nyakig belekerül ő is. Egyre több nő beszámolója kapcsolódik össze. Josie le akarja leplezni a felelős férfit, de vonakodik felszólalni. Nem biztos benne, hogy ezt a történetet az ő tiszte lenne elmesélni. Mi van, ha cserbenhagyja a nőket, akik rábízták a történeteiket? Mi van, ha ez a dolog véget vet az írói karrierjének, mielőtt elkezdődne? Rengeteg oka van rá, hogy ne folytassa a küldetést. De ha Josie nem lép közbe, akkor mégis ki fog?
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €

Minden, ami szép


Ava Bardem elszigetelten él a hallgatás birodalmában. Ava apja, egy könyörtelen ember, tizenhét éven át irányította a sorsát. Megtanította arra, hogy senkit se szeressen. Ava azonban megismerkedik Jackkel. A szegénységben élő Jack Dahl a szakadék szélén egyensúlyoz. Az öccsével egymáson kívül senkijük és semmijük sincs. Amikor szülők nélkül maradnak, Jack nehéz döntés elé kerül: vagy elveszti az öccsét, mert Matty nevelőszülőkhöz kerül, vagy megkeresi azt a drogpénzt, ami miatt az apja börtönbe került. Jack a pénzt választja. Jack és Ava élete ezen a ponton váratlanul, bensőségesen – és veszélyesen – összefonódik, mivel Ava apja ugyanazt a pénzt keresi, amit Jack. Amikor Jack nyomára bukkan, Avának is szívet tépő döntést kell hoznia: vagy hallgat továbbra is, vagy beszél és harcol Jack életben maradásáért. Választások. Nagy árat kell fizetni értük.
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €

Vaskesztyű


A regény IV. Béla, V. István és IV. László uralkodásának idején játszódik, több nézőpontból követve a korszak történelmi eseményeit. Az olvasó betekintést nyerhet IV. Béla országépítő munkájába, megismerheti a gyermek IV. László elrablásának és V. István halálának történetét, a főúri pártok küzdelmeit, a lázadó kunok elleni harcokat és III. Miklós pápa Magyar Királysággal kapcsolatos intézkedéseit. Az uralkodói udvarok mellett kiemelt figyelmet kap egy kis dél-magyarországi falu három nemzedékének sorsa, a középpontban egy vadorzás miatt kézvesztésre ítélt jobbággyal, akinek csonkasága ellenére sikerül a vitézségét bizonyítania. A regény főhőse, a méltóbb életre érdemes Ajándok jobbja elvesztése után sem adja fel, a környékbeli kováccsal "vaskéztyűt" készíttet magának. Avar származású szerelmének rokonai által bújtatva felkészül, hogy megragadja az egyetlen lehetőséget, amellyel fordíthat sorsán: katonai szolgálatot vállalva szabad emberré váljon. Ajándok harcol Sövényvár védői mellett a lázadó kunok ellen, IV. László oldalán részt vesz Szalánc várának visszavételében a lázadó Aba Finta nádortól, és kitünteti magát a hód-mezei csatában. Vaskesztyűje nem akadályozza meg abban, hogy elnyerje feljebbvalói elismerését, és nobilis castriként térjen haza falujába.
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €

A játékos - Trubadúr Zsebkönyvek 56.


"Az a bolond, furcsa gondolatom támadt, hogy én itt, a játékasztalnál feltétlenül nyerni fogok. Hogy miért, fogalmam sincs, de bíztam benne. Ki tudja, talán azért reménykedtem, mert más lehetőségem nem maradt a menekülésre."
U dodávateľa
6,69 € 7,04 €

Szinglik a Polcon


Amy Wright azt hiszi, hogy egy titkos álomnyaraláson végre megkérik a kezét – hiszen két év után bőven itt az ideje, nem? De az álom rémálommá válik, amikor a szemkötőt levéve a Polc című új valóságshow-ban találja magát. Öt másik nőhöz hasonlóan Amyt élőben, tévénézők milliói előtt dobja a pasija. A nőknek egy sor megalázó feladatot teljesítve kell versengeniük egymással az Igazi címéért. Amy eredetileg az egymillió fontos főnyeremény miatt marad a műsorban. De hála a körülötte levő nők bátorításának és az előtte álló, gondolkodásra használható hónapnak, egy még nagyobb jutalommal távozhat a műsorból. Ez a vicces, őszinte és kissé szarkasztikus történet tükröt tart a társadalom elvárásának, hogy társra kell találni, és családot kell alapítani. Bárki, aki hallotta már a „miért vagy még szingli?” kérdést, együtt fog érezni a szereplőkkel, akik arra a kérdésre keresik a választ: boldogok tudunk-e lenni saját magunkkal.
U dodávateľa
13,38 € 14,08 €

Vadételek


A BÁTORSÁG A TÁNYÉRON KEZDŐDIK! Az ember ősidőktől fogva azért vadászik, hogy zsákmányát megegye. A fiatal, de tapasztalt vadász, Vári Dávid gyermekkora óta szenvedélyesen járja az erdőt a vadak után. Lassan kitanulta Diana istennő mesterségének minden csínját-bínját. Mesterfokon elsajátította az elejtett apró- és nagyvadak legkülönfélébb elkészítési módjait is, és e kiadványban a nagyközönség elé tárja kedvenc ételkreációit. Izgalmas kihívásnak tartja, hogy megteremtse az ízek és a húsok harmóniáját, belecsempészve a tájegység jellegzetes fűszereit, konyhai tradícióit, ahogy a festő kikeveri a színeket vagy a komponista egyesíti a ritmust a dallamokkal. Könyvében 89 ínycsiklandó étel receptjét mutatja be, melyek mind különleges vadhúsból készülnek, a muflontól a galambon át a borzig és a vaddisznóig. Közben pedig a terítékre kerülő vadakat is megismerhetjük, a vadász szemével.
U dodávateľa
6,69 € 7,04 €

Repetitórium obchodného práva, 4. vydanie


Štvrté, doplnené a prepracované vydanie tejto úspešnej publikácie reaguje na novelizácie Obchodného zákonníka. Repetitórium poskytuje systematický prehľad o základných inštitútoch obchodného práva a umožňuje orientáciu v jednotlivých ustanoveniach Obchodného zákonníka, pričom dôsledne vychádza z jeho systematiky. Táto učebná pomôcka sa môže stať východiskom pre efektívnejšiu prípravu na postupovú skúšku a štátnu záverečnú skúšku. Je určená predovšetkým študentom právnických fakúlt, ktorým zaiste pomôže pochopiť zložitú problematiku obchodného práva. Rovnako môže pomôcť pri štúdiu obchodného práva aj študentom neprávnických fakúlt, ale môže byť užitočná aj pre širšiu právnickú verejnosť a napokon aj pre podnikateľov, ktorí prostredníctvom nej môžu získať prehľad o súčasnej úprave vzťahov vznikajúcich v oblasti podnikania.
Na sklade 1Ks
31,35 € 33,00 €

Arsene Lupin: Lupič džentlmen


Nie je zločin ako zločin a tie, ktoré má na svedomí Arsene Lupin, sú plné nečakaných zvratov, veselých momentov a obdivuhodnej zlodejskej šikovnosti, s akou sa mu darí unikať pred spravodlivosťou. Podarí sa nepolapiteľnému lupičovi zvíťaziť aj nad slávnym anglickým vyšetrovateľom? Obaja súperi sú odhodlaní nič tomu druhému nedarovať. Veď v stávke je ich dobrá povesť. Postava Arsena Lupina sa prvýkrát objavila v roku 1906 a jeho neuveriteľné dobrodružstvá zachytáva sedemnásť románov, tridsaťdeväť noviel a poviedok, päť divadelných hier a takmer dvadsiatka filmových adaptácií a divadelných inscenácií. Na základe inšpirácie Arsenom Lupinom natočila spoločnosť Netflix v roku 2021 úspešný seriál Lupin v hlavnej úlohe s Omarom Syom. Slovenské vydanie je prekladom výberu autorovej vnučky, ktorý vyšiel pod názvom LES AVENTURES EXTRAORDINAIRES D‘ARSENE LUPIN (Neobyčajné príhody Arsena Lupina) v roku 2011 vo vydavateľstve Jean-Claude Gawsewitch Éditeur v Paríži a obsahuje šestnásť z pôvodných dvadsiatich noviel. Preložil Štefan Povchanič
Na sklade 5Ks
18,11 € 19,90 €

Miška a jej malí pacienti 16: Prázdniny plné zážitkov


Zoznám sa so sympatickou Miškou, ktorá má v korune košatej lipy veterinárnu kliniku. Miška má nezvyčajný dar – dokáže sa rozprávať so zvieratkami. Vďaka tomu presne vie, čo jej pacientov trápi. Pri práci jej vždy pomáha aj jej najlepší priateľ psík Popík. Miška sa chystá na oslavu kamarátkiných narodenín. Helka pozvala všetkých na predstavenie a prehliadku divadelných kulís. Komu by napadlo, že práve tam Miška natrafí na svojho ďalšieho pacienta – prasiatko, ktoré uviazlo medzi rekvizitami? Deťom sa začali prázdniny a Miška s Popíkom trávia čas na dlhých prechádzkach. Nájdu ranenú sojku, ktorá sa stala obeťou divého jastraba. A v drevárni neďaleko horárne dôjde k nehode, pri ktorej sa zraní hranostaj. Podarí sa Miške pomôcť všetkým trom zvieratkám? Dozvieš sa v nových príbehoch z Lipovej kliniky. Pre deti od 4 rokov Z poľského originálu preložila Silvia Kaščáková.
Na sklade > 5Ks
9,41 € 9,90 €

Hogyan dolgozz magadon - Gyógyítsd meg a lelked, az elméd és a tested a holisztikus pszichológia segítségével


#1 NEW YORK TIMES BESTSELLER - NEMZETKÖZI BESTSELLER A megfelelő eszközökkel a kezedben rengeteget tehetsz a mentális, lelki és fizikai jóllétedért. Az önmagaddal végzett munkát azonban nem spórolhatod meg. Dr. Nicole LePera a holisztikus pszichológia képviselőjeként vált világszerte ismertté, Instagram-oldalát több mint kétmillióan követik világszerte, Hogyan dolgozz magadon című könyvét pedig számtalan nyelvre lefordították. Sokan küzdenek krónikus fájdalommal, stresszel, fáradtsággal, szorongással, bélműködési zavarokkal. Sokan érzik úgy, hogy elakadtak az életben, nem tudnak senkihez és semmihez igazán kapcsolódni. A holisztikus pszichológia a test és az idegrendszer egyensúlyának helyreállítására, valamint a feldolgozatlan lelki sebek gyógyítására törekszik úgy, hogy egyszerre összpontosít az elmére, a testre és a lélekre. Dr. LePera őszinte hangú, gyakorlatorientált kötetében segít felismerni, hogy a gyerekkori rossz élmények és traumák miként okoznak működési zavarokat a testünkben, hogyan aktiválnak káros stresszreakciókat, s miként tartanak bennünket fogva traumakötődéseinkben. Konkrét feladatok segítségével támogatást és eszközöket kínál, amelyekkel megszabadulhatunk rossz beidegződéseinktől, és újjáteremthetjük az életünket. A holisztikus pszichológia mozgalmának lényege, hogy ha elkötelezett vagy saját jólléted megteremtésének mindennapi gyakorlata mellett, akkor megtörheted a negatív minták hatását, kigyógyulhatsz múltbeli traumáidból, és megalkothatsz egy tudatos Ént, ami végső soron hitelesebb és örömtelibb életet eredményez. A lényeg: dolgozz magadon!
Na sklade 2Ks
13,38 € 14,08 €

A hivatalos Vaják szakácskönyv


A Vaják világában nem csak halálos bestiákkal, szörnyű átkokkal sújtott hercegnőkkel és hataloméhes varázslókkal találkozhatnak az utazók, hanem ínycsiklandóbbnál ínycsiklandóbb ételekkel is. A Kontinens minden tájának megvannak a jellegzetes ízei, legyen szó a vadregényes északi királyságokról, a szélfútta Skellige-szigetekről, Toussaint tündérmese hercegségéről, avagy a vajákok ősi erődítményéről, Kaer Morhenről. A hétpróbás rajongók által írt A hivatalos Vaják szakácskönyv 78 izgalmas receptet tartalmaz, amelyek híven tükrözik a Vaják világának sokszínűségét, miközben a hozzávalók túlnyomó többsége egyszerűen beszerezhető a boltokban és a piacokon. Csillapítsuk éhségünket egyszerű, de annál ízletesebb helyi fogásokkal, miután végre menedékre lelünk Velen mocsarakkal és szörnyekkel teli földjén; kóstoljunk meg messzi vidékekről érkezett egzotikus finomságokat Novigrad kikötővárosában; lakmározzunk friss halakból Skellige viharos szigetein; ízleljük meg Toussaint napsütötte földjének javait, és merészkedjünk el Kaer Morhen komor erődítményébe, hogy megtudjuk, mit esznek a híres-hírhedt vajákok, amikor épp nem szörnyekre vadásznak. Akár a regények rajongói, akár a játékok veteránjai, akár a tévésorozat szerelmesei vagyunk, A hivatalos Vaják szakácskönyv nélkülözhetetlen kiegészítője konyhánknak.
U dodávateľa
29,43 € 30,98 €

Elitný klub (D.I. Kim Stonová 8)


Prijímacie rituály, zvláštne úmrtia študentov Keď tínedžerka Sadie Wintersová zoskočí zo školskej strechy, vyhlásia jej smrť za nešťastnú samovraždu problémového dievčaťa. Potom však v tej istej škole nájdu telo mladého chlapca a detektívke Kim Stonovej je hneď jasné, že ani jedno z úmrtí nebolo len tragickou nehodou. Spolu s tímom začne rozpletať temnú pavučinu tajomstiev. Jedna z učiteliek možno má kľúč k pravde, lenže práve keď sa chystá prelomiť mlčanie, príde o život tiež. Ohrozené sú aj ďalšie deti, preto Kim musí zvážiť aj na pohľad nepredstaviteľnú možnosť. Čo ak má vraždy na svedomí iný žiak? Analyzovanie spôsobu myslenia detí, ktoré zabíjajú, ju privedie späť k protivníčke z minulosti, psychiatričke a sociopatke Alex Thornovej. Tá si kedysi dala za cieľ Kim zničiť. Pri pátraní po vrahovi objaví Kim súvislosť medzi nedávnymi vraždami a prijímacím rituálom do školského spolku spred niekoľkých desaťročí. Záchrana nevinných životov však má svoju cenu – a tú najvyššiu možno zaplatí aj niekto z Kiminých najbližších. Z anglického originálu Dying Truth (Bookouture, an imprint of StoryFire Ltd., United Kingdom, 2018) preložila Martina Šturcelová.
Na sklade 3Ks
16,06 € 16,90 €

dostupné aj ako:

A csábító - Grayson


Édes tiltott szerelem Már rég Grayson Price-nak adtam egy darabot a szívemből. Az ő szemében akkor csak egy kislány voltam, akit épp elhagyott az anyja. Nekem viszont ő volt a megmentőm. Most húszéves vagyok, ő pedig harminchat. Nem tudja, hogy én vagyok az a lány a múltból. Ráadásul az apám a legjobb barátja. Amikor flörtölni kezd velem, nem árulom el neki a kilétemet. És mire rájön, már túl késő... Próbáljuk letagadni a vágyunkat, de túl erős a vonzalom. A USA Today és Amazon bestsellerszerző Ava Harrison fülledt, fokozatosan kibontakozó, fordulatos romantikus regénye egy olyan szerelemről mesél, ahol az észérveket felülírja a szenvedély.
U dodávateľa
16,06 € 16,90 €

Most!


Lisa és Arthur évente egyszer találkoznak. Arthur mégis egész életében őt keresi. Lisa pedig csak őrá vár. Lisa álma, hogy színésznő legyen. Egy manhattani bárban dolgozik, hogy fizetni tudja művészeti tanulmányait. Egy este megismerkedik Arthur Costellóval, a fiatal orvossal. Azonnal érzik, hogy egy nyelvet beszélnek. Lisa bármire kész, hogy lenyűgözze a férfit. A város könyörtelen útvesztőjében mindent kockára tesz érte. Arthur azonban más, mint a többiek. Hamarosan felfedi Lisa előtt a szörnyű titkot, ami szerelmük útjába áll." Egy újabb felkavaró pszichológiai thriller elképesztő csattanóval: mesteri feszültségadagolás, rendkívüli karakterábrázolás, szenzációs fordulatok, a történet egy pillanatra sem áll meg. Hitchcockot, a szokatlan találkozások mesterét juttatja eszünkbe. Guillaume Musso regényről regényre különleges kapcsolatot alakít ki olvasóival. Az 1974-ben Antibes-ban született szerző diákévei alatt kezdett írni. A közönség először 2004-ben, az És azután... megjelenésekor találkozhatott vele. Majd egymást érték a regények. Mára ő a legnagyobb példányszámban eladott kortárs francia író, aki tizenkét éve megszakítás nélkül vezeti a francia sikerlistát, és népszerűsége a világ minden táján töretlen. 2021-ben elnyerte a thriller és noir műfajában teljes életműért járó Raymond Chandler-díjat
U dodávateľa
12,04 € 12,67 €